VIDEO EXCLUSIV. Şefa Spitalului Judeţean Ilfov a trecut peste faptul că descurcăreţul Alex e căsătorit şi…”Prinţul Spitalelor” & Super-Patricia şi-au ”oficializat” relaţia în Poiană, la ”Revelionul bogaţilor” Cei doi nu s-au mai ferit şi au apărut ca un cuplu la mega-cheful de la Teleferic

Publicat: 06/01/2018 | 00:00

Managera Spitalului Judeţean Ilfov, Patricia Ene, şi "Prinţul spitalelor", Alexandru Grumaz, nu se mai ascund! Cei doi au mers împreună la "Revelionul bogaţilor" de la hotelul de lux Teleferic, acolo unde au petrecut noaptea dintre ani numeroşi milionari, printre care şi Gigi Becali, dar şi ambasadoarea Olandei, care a stat la aceeaşi masă cu Regele Asfaltului Nelu Iordache, judecat în mai multe dosare! (VEZI AICI: Mega-exclusivitatea începutului de an. Primele imagini cu Ambasadoarea Olandei, la cina de An Nou cu familia milionarului condamnat pentru corupţie!)

În ciuda faptului că „Prinţul spitalelor” este căsătorit, Patricia Ene şi Alexandru Grumaz şi-au „oficializat” relaţia în Poiana Braşov, ei apărând ca un cuplu la mega-cheful de la Teleferic, la care au participat numeroşi milionari! Milionar este, de altfel, şi „Prinţul spitalelor”, Alexandru Octavian Grumaz, fiul fostului fostului prim-adjunct al directorului Serviciului de Telecomunicaţii Speciale (STS) Alexandru Grumaz. Grumaz Jr. este un abonat la contractele cu spitalele româneşti, firmele sale încasând, de-a lungul timpului, de la acestea, zeci de milioane de euro! (FANTASTIC: DAS a aflat de ce s-a certat marele Boss de la Ilfov cu şefa Spitalului Judeţean de Urgenţă. Pa, pa, Marian! Super Patricia s-a combinat cu „Prinţul Spitalelor”)

Ce afaceri are Grumaz Jr. cu spitalele româneşti

Grumaz Jr. deţine firma Denimed Cleaning SRL, care are ca domeniu de activitate spălarea şi curăţarea uscată a articolelor textile şi a produselor din blană. Societatea are o cifră de afaceri de 7.841.336 lei şi 99 de angajaţi. Firma lui Grumaz a fost într-o creştere continuă din 2014 încoace. Potrivit jurnalul.ro, în intervalul 2007 – 2016, Denimed Cleaning a obţinut contracte în valoare totală de peste 6,2 milioane de euro, de la spitale din Bucureşti, de la Spitalul Judeţean Ilfov şi de la CFR Călători, cea mai mare parte dintre acestea fiind primite fără licitaţie. Cel mai probabil relaţia dintre Grumaz Jr. şi actuala şefă a Spitalului Judeţean Ilfov, Patricia Ene, a plecat de la colaborarea profesională dintre cei doi.

Cealaltă firmă a lui Grumaz Jr., Denimed Consulting SRL, specializată în comerţul cu ridicata al produselor farmaceutice, este mult mai profitabilă decât prima. Potrivit datelor de la Serviciul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), firma a beneficiat în perioada 2007-2016 de peste 430 de contracte, cu o valoare totală de aproximativ 34.000.000 de euro, fără TVA. De la înfiinţarea ei, în anul 2005, firma lui Grumaz Jr. a înregistrat constant profit, în cei 12 ani de existenţă raportând un profit net de 39.199.671 lei, adică aproximativ 8 milioane şi jumătate de euro. Nu-i rău, nu-i rău deloc!

Patricia Ene ar fi devenit managerul SJU Ilfov cu ajutorul liderului PNL Marian Petrache

Patricia Ene devenea managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Ilfov la puţin timp după ce Ministerul Sănătăţii anunţa că „niciun concurs pentru manageri nu va avea loc până nu se vor face modificările la procedura de selecţie”. Anunţul era făcut pe 1 iunie 2016, iar la fix o săptămână distanţă Spitalul Judeţean Ilfov a organizat proba scrisă pentru concursul de manager, singurul candidat fiind Patricia Delia Ene!

Pe 14 iunie, Patricia Ene şi-a prezentat şi proiectul de management şi a fost declarată admisă la concursul pentru postul de manager al Spitalului Judeţean Ilfov, cu media 9,50. „Ea a venit pe filiera şefului Consiliului Judeţean: liberalul Petrache”, dezvăluiau surse citate de tolo.ro. (CITEŞTE ŞI: Panică în judeţul Ilfov: Marian Petrache (PNL) e supărat tare. Marele Boss s-a certat cu Patricia… CANCAN.ro a aflat întreaga poveste)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

(N.D.)

Recomandarea CIAO.RO