VIDEO. Fost judecător din Craiova, cercetat pentru distrugere după ce i-a spart parbrizul unui şofer care parcase în faţa casei sale

Publicat: 12/02/2018 | 16:31

Un fost judecător din Craiova, în prezent avocat în cadrul Baroului Dolj, este acuzat de distrugere. Gheorghe Vintilă a fost filmat de un bărbat de 35 de ani în timp ce a distrus parbrizul unui autoturism parcat pe strada Unirii din Craiova. Fostul magistrat s-a ales cu dosar penal. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, are toate detaliile. (VEZI ŞI: Răfuială sângeroasă în lumea interlopă din Iaşi. Vandam şi ai lui au atacat cu săbiile duşmanii, în plină stradă)

„A scos o ţeavă de după acel copac şi a încercat să mă lovească în cap, însă am reuşit să intru în maşină. În schimb, a lovit în plafon, după care a mai lovit o dată pe lungimea maşinii“, a povestit şoferul care s-a ales cu parbrIzul spart. Avocatul Gheorghe Vintilă a declarat că a fost provocat, precizând că şoferul respectiv i-ar fi adus injurii şi l-ar fi ameninţat.

„Am venit acasă la ora 13.00 şi am observat că intrarea în curte era blocată de un Mercedes negru. Am parcat mai departe, m-am întors pe jos şi am început să caut şoferul maşinii. Am intrat la Registrul Comerţului, însă nu l-am găsit, motiv pentru care am mers la maşină şi am aşteptat. După circa cinci minute a venit un domn, căruia i-am reproşat că mi-a blocat accesul în curte. El este cel care mi-a adus injurii şi am fost provocat. A avut posibilitatea să plece din faţa porţii, dar nu a făcut-o, după care a început să mă filmeze“, a spus Gheorghe Vintilă. (NU RATA, PE CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA: VIDEO HALUCINANT. Fiul unei judecătoare din Craiova loveşte o maşină cu bâta, din mers, în plin trafic. Tânărul este un obişnuit al încăierărilor cu săbii)

Avocatul a mai susţinut că, la rândul lui, a depus o plângere împotriva craioveanului de 35 de ani pentru comiterea infracţiunii de ameninţare, dosarul fiind înregistrat tot la Secţia 2, potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj. Rămâne de văzut ce vor stabili oamenii legii în urma anchetelor începute în cele două dosare.

ELENA AILUŢOAEI

Citește și...