VIDEO HALUCINANT. Fiul unei judecătoare din Craiova loveşte o maşină cu bâta, din mers, în plin trafic. Tânărul este un obişnuit al încăierărilor cu săbii

Publicat: 06/12/2017 | 12:09

Andrei Lazăr, băiatul unei judecătoare din Craiova, a fost implicat din nou într-un scandal. De data asta, a lovit o maşină în trafic cu o bâtă. De-a lungul anilor, tânărul a fost reţinut de mai multe ori, fiind implicat în numeroase conflicte. (VEZI ŞI: "Fiul judecătoarei m-a călcat în picioare!")

Andrei Lazăr (31 de ani), fiul judecătoarei Liliana Lazăr, din Craiova a lovit cu o bâtă un alt autoturism, în trafic. Nu e primul scandal în care băiatul judecătoarei este protagonist.

În februarie 2016 a fost reţinut pentru că ar fi înjunghiat un tânăr cu o baionetă în faţa a sute de tineri în faţa Casei Studenţilor din Craiova. Andrei Lazăr a fost implicat în primul scandal la vârsta de 21 de ani, mai exact în 2007. Pe 27 martie l-a tăiat la mâini cu sabia pe Mario Aranghelovici, care mergea pe trotuar împreună cu soţia sa.

Într-un alt scandal, în faţa Curţii de Apel din Craiova, în 2008, beizadeaua Andrei Lazăr a lovit în cap cu o cheie tubulară un şofer, într-o benzinărie. Şi de această dată a scăpat basma curată după ce părţile s-au împăcat .

Tot în anul 2008, în luna februarie, a fost implicat într-un scandal chiar în faţa Curţii de Apel Craiova. Două grupări de interlopi s-au atacat cu săbii, topoare şi pistoale, iar mai multe persoane au ajuns la spital. Printre victime s-a numărat şi Andrei Lazăr.

În aprilie 2010, Andrei Lazăr a fost protagonistul unui nou scandal într-un bar din Craiova, împreună cu doi prieteni. Imediat a fost reţinut pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii şi ordinii publice, însă procurorii au decis că poate să fie cercetat în stare de libertate.

Judecătoarea Liliana Lazăr, mama lui Andrei, a cerut în urmă cu patru ani să fie transferată de la Judecătoria Craiova la Judecătoria Mangalia.

ELENA AILUŢOAEI

Citește și...