VIDEO / Imagini sfâşietoarea de la înmormântarea fraţilor, morţi în maşina care s-a topit după accidentul din Suceava: „Mare durere aţi lăsat. Tatăl şi sora voastră «au plecat» mai de mult timp”

Publicat: 07/11/2017 | 10:46

Beniamin Marian Paraliuc şi Emanuel Darius Paraliuc au fost conduşi pe ultimul drum de rude, prieteni, dar şi de zeci de oameni impresionaţi de tragedia rutieră. Imaginile care au apărut de la înmormântarea care a avut loc în Gura Humorului vorbesc singure despre durerea fără margini pe care au trăit-o în ziua în care şi-au luat rămas bun de la ei toţi cei care i-au cunoscut.

Cei doi fraţi aveau 16 ani, respectiv 19 şi, potrivit legiştilor, ei au murit în urma impactului violent, după ce prietenul lor care era la volan, Ciprian Năsăudeanu, a pierdut controlul maşini. Mama celor doi fraţi a scris un mesaj emoţionant pe Facebook.

„O, despărţire, de ce oare / Mai trebuie şi tu să fii? De ce plătim cu-atâtea lacrimi/ A noastre scurte bucurii?”, a scris femeia pe contul său de socializare.

Citeşte şi: Alcoolemia lui Ciprian, şoferul care a luat în mormânt patru prieteni cu el, a fost stabilită de medicii legişti dintr-un braţ secţionat în urma impactului violent

Un apropiat al familiei a scris un mesaj cutremurător pe internet.

„Deşi azi v-am condus pe ultimul drum, Emanuel Darius Paraliuc şi Beniamin Marian, cu inima sfâşiată de durere, am dus doar niste «sicrie», voi nu eraţi acolo, voi sunteţi vii in inima mea atât cat va bate şi ne vom întalni şi voi fi alături de voi să realizaţi tot ce v-aţi propus”, a scris un apropiat al lui Emanuel şi al lui Beniamin.

Citeşte şi: Mărturii neştiute despre carnagiul din Suceava care vă pot afecta emoţional: „Nu am văzut în viaţa mea aşa ceva, nu am mai putut dormi”. SEMNUL rău primit de mama unuia dintre tineri înainte de accident

Înmormântarea lui Beniamin Marian Paraliuc şi Emanuel Darius Paraliuc a avut loc duminică, iar unul dintre prietenii săi a vrut să păstreze o amintire din ultima lor zi pe pământ. Aşa că a filmat câteva momente în care se poate oberva câţi oameni i-au condus pe ultimul drum pe cei doi fraţi.

Mare durere aţi lăsat, dragii fraţi! Şi tatăl vostru a plecat, şi sora voatră mai de mult, foarte dureros, Dumnezeu să o mângâie pe mama vostra„, „Nadia, sa-ti dea Dumnezeu putere mare ca să treci de aceasta tragedie. Dumnezeu sa-i ierte pe acesti doi frati şi „Nu mă gândeam că am să vă văd aşa, îngeri fără aripi” sunt doar trei dintre mesajele apărute în ziua înmormântării.

Mătuşa celor doi fraţi a spus că unul ei l-a rugat pe Ciprian Năsăudeanu să nu mai meargă cu viteză. Rugăminţile lui au fost cu puţin timp înainte de accident.

“Nimeni nu a stiut unde ies, am crezut ca pana in drum, dar ei s-au dus la discoteca in Suceava. Soferul e de vina fiindca avea viteza, cica avea vreo 280 de km la ora. Nepotelul Beniamin a zis: «Vai, cat ai in bord, vai 280!». Au pus un videoclip pe internet, dupa care l-au scos. Nepotelul a pus videoclipul cu cat avea in bord, sa incerce acum masina, ca venise din Elvetia. S-a speriat si a zis: «Las-o mai incet!»  Asta chiar inainte de accident”, a mărturisit Mihaela Paraliuc, conform informatiata.ro.

Accidentul care a îndoliat mai multe familii s-a produs în dimineaţa zilei de 1 noiembrie, în jurul orei 03:30

Citeşte şi: VIDEO / Tinerii care au murit ARŞI de VII şi-au filmat ultimul drum cu maşina! Imaginile surprinse înainte de accidentul terifiant

Tinerii se întorceau spre case de la o petrecere de Halloween, iar în curba de la intrarea în Ilişeşti dinspre Suceava, Ciprian Năsădeanu, tânărul de 24 aflat la volan, a pierdut controlul volanului din cauza vitezei excesive. Cum nu a reuşit să redreseze maşina, el a ajuns pe contrasens, unde a lovit mai întâi un autocamion, după care a fost aruncat într-o altă maşină. În urma acestui impact, autoturismul în care erau cei cinci tineri s-a răsturnat pe şosea, după care a luat foc. Ciprian Năsăudeanu, Beniamin Marian Paraliuc, Emanuel Darius Paraliuc, Andrei Prelucă şi Simona Lazarovici, cu vârste cuprinse între 16 şi 26 de ani au murit. Legiştii au stabilit că cei doi fraţi, Emanuel şi Beniamin, au încetat din viaţă înainte ca maşina să ia foc.

 

Citește și...