VIDEO! Modul inedit prin care Corina își promovează concertele! Anunțul vedetei a lăsat pe toată lumea cu gura căscată!

Publicat: 07/12/2018 | 15:30

Corina Bud este renumită pentru aparițiile sale extravagante și, chiar dacă de multe ori este criticată, se pare că artistei nu-i pasă de gura lumii. Recent, cântăreața a ales să își promoveze unul dintre concerte într-un mod de-a dreptul inedit. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în premieră, imaginiile de-a dreptul uluitoare ce au făcut furori în mediul virtual.(CITEȘTE ȘI: ROMÂNCA NE-A DEZVĂLUIT CE S-A ÎNTÂMPLAT LA MEGA-PARTY-UL PRIVAT DIN DUBAI: ”AM FOST PE IAHT CU HAMILTON, AKON ȘI …”)

În cea mai recentă postare pe care a făcut-o pe contul ei de pe o rețea de socializare, Corina Bud a ales să-și promoveze show-ul într-un mod de-a dreptul inedit. Cu un scurt video artista a reușit să lase pe toată lumea cu gura căscată.   ”Sunt Cornia și luni, 17 decembrie, te aștept în %^^& cu satelit”, a fost anunțul artistei.(NU RATA, AICI: PRIMELE IMAGINI CU GERARD DEPARDIEU ÎN ROMÂNIA! ARTISTUL VA SUSȚINE UN SPECTACOL FORMIDABIL LA BUCUREȘTI)

Modul inedit prin care Corina își promovează concertele!

Cine este Corina Bud

Corina Bud este una dintre cele mai nonconformiste artiste din peisajul autohton. Ea a debutat în anul 2004 cu albumul “Noi Doi”, produs de Marius Moga. Piesa care dă numele albumului a ajuns pe locul 4 în Romanian Top 100. Al doilea album, intitulat “Îmi place tot”, a fost lansat pe 1 ianuarie 2005, şi a produs două singleuri, dintre care unul de top 10 şi unul de top 5 . “Face Off” a reprezentat o schimbare importantă în stilul artistei, conţinând influenţe dance hall, reggae, R&B, drum and bass, hip hop, house şi electro, continuând să fie un album pop/dance. De pe album au fost lansate două piese: “Quieres una aventura” şi “Overdrive”.

Citește și...