VIDEO / O gorjeancă sexy a povestit motivul pentru care s-a dezbrăcat pentru bani: „Sunt Irina, am 20 de ani şi am făcut videochat”. Lecţia dură de viaţă pe care ne-o dă tuturor

Publicat: 05/02/2018 | 11:53

O tânără din judeţul Gorj a povestit într-o înregistrare de ce a făcut videochat în urmă cu doi ani, pe când era la un liceu de prestigiu din oraşul lui Brâncuşi, Târgu-Jiu. La finalul mărturisirilor, ea are şi o concluzie, care poate servi drept o lecţie de viaţă, aşa că nu vă grăbiţi cu părerile şi nu o puneţi la zid. În prezent, ea urmează cursurile unei facultăţi din cadrul Universităţii Bucureşti.

La 20 de ani, Irina Deaconescu este studentă în anul I la Facultatea de Administraţie şi Afaceri din cadrul Universităţii Bucureşti. La începutul acestei luni, ea s-a apucat de vlogging şi, în primul episod, tânăra a ales să povestească o dramă pe care a trăit-o în timpul liceului. În video-ul de mai jos, ea a povestit că a făcut videochat din cauza problemelor prin care trecea familie ei în perioada respectivă. Avea nevoie de bani mulţi, motiv pentru care acest lucru i s-a părut cea mai bună soluţie.

„(…). Sunt pasionată de make-up, hair styling şi de modă, doar că tot ce îmi place mie, nu îmi permit. Îmi place foarte mult să ascult muzică (…). Şi cred că sunt o persoană destul de creativă (…). O să vă pară destul de ciudată chestia pe care urmează să o povestesc, însă, e un lucru care, într-adevăr, a fost foarte greu pentru mine, dar am luat această etapă din viaţa mea ca pe o lecţie. Am avut foarte mult de învăţat şi cred că m-a ajutat, m-a ajutat pe foarte multe planuri. (…). Eram prin luna septembrie, 2016, eram la liceu în clasa a XII-a, în perioada simulărilor, şi în familia mea a apărut o problemă destul de gravă. Era nevoie de o sumă mare bani, într-un timp foarte scurt. Am căutat tot felul de modalităţi pentru a câştiga bani mulţi în timp scurt şi singurele variante erau videochat, videochat, videochat … Mi-am cumpărat o cameră şi am făcut asta timp de 3 luni. După aceste 3 luni, am strâns banii necesari, am spus că închei cu asta şi că nimeni nu va afla ce am făcut.”, a povestit Irina Deaconescu în primul episod de vlog postat pe canalul ei de YouTube.

Irina Deaconescu a spus că timp de trei luni a făcut videochat şi a câştigat banii de care avea nevoie. Deşi a sperat că nu va afla nimeni şi că viaţa ei va merge înainte ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat, secretul ei a ajuns la părinţi, colegi şi prieteni.

„Însă, în martie 2017, am fost sunată de o prietenă care mi-a spus că au apărut poze cu mine pe internet, dezbrăcată. A fost unul dintre momentele când am făcut un atac de panică pentru că ştiam despre ce este vorba. Am ajuns la şcoală şi am început să primesc din ce în ce mai multe mesaje de la foarte multe persoane. Într-un timp foarte scurt, aceste poze au ajuns la toţi cei care mă cunoşteau. Eram devastată, plângeam constant, nu mă pueam opri. Nu am am mers la şcoală timp de o săptămână”, a mai spus Irina Deaconescu.

După ce au apărut pe internet poze cu ea dezbrăcată, tânăra s-a gândit să recurgă la un gest extrem, pentru că simţea că nu va putea trece niciodată peste traumă.

„A apărut un articol în presă despre asta, au început mesaje de la persoane care îşi făcuseră conturi false. Mă înjurau, denigrau, îmi spuneau să mă sinucid, lumea a început să distribuie acel articol şi ştiu că, la un moment dat, pur şi simplu nu am mai putut. Mă gândeam la tot felul de prostii. Mi se părea că nu există rezolvare, că nu pot trece peste asta. Însă, cu ajutorul familiei şi prietenilor, am ajuns la nişte concluzii. Că eşti om şi că greşeşti, că persoanele care contează te vor iubi orice s-ar întâmpla şi că cei care dispar la primul nu au ce căuta în viaţa ta”, a mărturisit Irina Deaconescu în primul ei vlog de pe YouTube.

O altă lecţie pe care Irina Deaconescu a spus că a învăţat-o din această experinţă şi pe care a vrut să o împărtăşească şi altor tineri este că „niciodată nu primeşti o lovitură peste care să nu poţi trece”.