VIDEO / Simona Gherghe, vacanţă romantică departe de România! Primele imagini de răsfăţ fără fiica ei?!

Publicat: 12/12/2017 | 18:10

La aproape şapte luni de când a născut-o pe fetiţa ei, Simona Gherghe şi-a făcut curaj şi a plecat într-o vacanţă romantică la mii de kilometri de ţară. Şi, din câte a lăsat să se vadă în imagini, vedeta pare că a lăsat-o acasă pe Ana, mica prinţesă pe care i-a dăruit-o soţului ei, Răzvan Săndulescu. Înregistrarea făcută publică de fosta prezentatoare de la "Acces Direct" i-a cucerit pe toţi prietenii virtuali.

Citeşte şi: FOTO / Simona Gherghe a revenit pe sticlă: „Nu întâmplător m-am întors azi la muncă – e vorba de o fetiţă…”. Ce s-a întâmplat cu Mirela Vaida

În vârstă de 40 de ani, Simona Gherghe a dat Bucureştiul pe Paris. În această după-amiază, vedeta a poposit pe pământul Franţei şi deja se răsfaţă. După ce a admirat opere de artă, fosta moderatoare de la „Acces Direct” s-a delectat cu un pahar cu şampanie fină într-un restaurant din care nu lipseşte spiritul sărbătorilor de iarnă. În imaginile făcute publice se observă un superb brad de Crăciun împodobit ca în poveştile din copilărie.

Citeşte şi: FOTO / Gestul ei i-a făcut pe mulţi să izbucnească în plâns! Ce i-a dăruit Simona Gherghe unei adolescente care suferă de o boală teribilă

„Paris, decembrie :)”, a scris fosta prezentatoare de la „Acces Direct” în dreptul clipului de mai jos.

 

Paris, decembrie 🙂

A post shared by Simona Gherghe (@simgherghe) on

Simona Gherghe a devenit mamă pentru prima dată anul acesta. Ana Georgia s-a născut pe 23 mai 2017. Tatăl fetiţei este Răzvan Săndulescu, un consultat politic, cu care vedeta are o relaţie de mai mulţi ani. Ei s-au căsătorit civil în aprilie 2017.

 

Citește și...