Viitoarea sotie a lui Salam, la puscarie! Ce a putut sa faca Roxana si la cat a fost condamnata dupa ce a fost prinsa de Politie!

Publicat: 23/09/2014 | 00:05
Viitoarea sotie a lui Salam, la puscarie! Ce a putut sa faca Roxana si la cat a fost condamnata dupa ce a fost prinsa de Politie!

Viitoarea sotie a lui Florin Salam ascunde un secret uluitor! Roxana Dobre a fost condamnata la inchisoare, in urma cu cativa ani, pentru o fapta pe care o va regreta toata viata. A primit o pedeapsa cu suspendare, dar evenimentul inca o urmareste.

 

Roxana Dobre si-a recunoscut spasita faptele, primindu-si pedeapsa, o condamnare la inchisoare cu suspendare, dupa cum am aflat din baza de date a Ministerului Justitiei!
Viitoarea sotie a lui Salam a vrut sa aiba parte de o “placere intezisa” si anume… sofatul fara permis de conducere. Ea s-a urcat la volanul unui autoturism si a dat cateva ture pe strada, facandu-si drumurile prin oras ca si cand n-ar avea nicio opreliste, dar a avut ghiniounul sa fie oprita de un echipaj de politie, care a luat-o imediat la intrebari, descoperind ca bruneta sa afla in ilegalitate.

Roxana l-a regretat mult pe fostul iubit, Vancica
Roxana l-a regretat mult pe fostul iubit, Vancica

 

Nu sustinuse examenul de conducere

 

Modelul a dat din umeri cand oamenii legii I-au cerut permisul de conducere, iar la verificarile din baza de date a reiesit ca nu poseda permis, intrucat nu sustinuse niciodata un examen, pana la momentul faptei, respectiv in anul 2011. Atunci, politistii I-au facut dosar penal pentru conducerea unui aututurism pe drumurile publice fara a poseda permis de conducere, iar Roxana a fost chemata de mai multe ori la declaratii, in fata procurorului. In mai 2013, dosarul ei a fost inaintat instantei de judecata, iar iubita lui Salam a fost chemata si in fata judecatorului, unde a recunoscut toate acuzatiile.

salam

Tocmai pentru ca a fost sincera, si s-a aflat la prima infractiune, magistratii Judecatoriei Sectorului 1 au condamnat-o la patru luni de inchisoare cu suspendarea executarii pedepsei. Mai mult, timp de doi ani si patru luni de la scurgerea acestui termen, Roxana Dobre trebuie sa fie atenta sa nu mai incalce legea, pentru ca in caz contrar va ajunge la inchisoare, urmand sa execute si pedeapsa suspendata.

Roxana Dobre s-a schimbat radical in ultimii trei ani
Roxana Dobre s-a schimbat radical in ultimii trei ani

Modelul a mai fost obligat sa achite si cheltuielile de judecata in valoare de 400 de lei, iar Ministerul Justitiei I-a achitat onorariul avocatului din oficiu. Nici actuala iubita a lui Salam, nici reprezentantul Parchetului nu au uzat de dreptul la recurs, astfel ca decizia penala a ramas definitiva.

 

CITESTE SI:

Ce spune cand e sunata! Pocinog cu iz penal pentru modelul Roxana-fecale! A luat o geanta de fite si o rochie de la o prietena si…

Gest inexplicabil al fotomodelului supranumit Roxana “Fecale”! Cum l-a vrajit pe fiul lui Olaroiu sa faca asta pentru ea!

 

A fost la un pas de a-si ispasi pedeapsa

 

Roxana Dobre a fost protagonista unui scandal monstruos, in primavara, cand a tras-o pe sfoara pe una dintre cele mai bune prietene ale sale, de la care a furat o geanta Chanel si o rochie, in valoare totala de aproape 4.000 de euro: 

Prietena la catarama cu fata pe care a tras-o pe sfoara, Roxana Dobre si-a dat arama pe fata
Prietena la catarama cu fata pe care a tras-o pe sfoara, Roxana Dobre si-a dat arama pe fata

„A imprumutat de la o prietena o rochie semnata Cristina Savulescu, in valoare de 3.000 de lei si o geanta Chanel, de 2.000 de euro, sub pretextul ca ii trebuie ca sa se imbrace la un eveniment. Numai ca, surpriza, a uitat sa le ma idea inapoi. Prietena ei a sunat-o de o gramada de ori, i-a trimis mesaje si tot degeaba”, a declarat o sursa din anturajul ei, pentru CANCAN.ro. Numai ca, la vremea respectiva, stiind situatia in care se afla, amica ei a dat dovada de caracter nu a depus plangere la politie tocmai pentru ca Roxana ar fi avut sanse enorm de mari sa ajunga sa infunde puscaria.

 

M. Niculescu

 

Citește și...