Viorica Dăncilă a negat că are operații estetice, dar adevărul este altul! A fost dată de gol: “Pentru a avea pielea impecabilă…”

Publicat: 26/11/2019 | 15:32

La doar o lună după ce Viorica Dăncilă a negat că are operații estetice s-a aflat că adevărul este altul! Câțiva dintre apropiații săi au făcut declarații explozive despre procedurile la care a apelat ca să aibă pielea de pe față impecabilă.

Citește și: Ce studii are Viorica Dăncilă. ”O simplă profesoară din Videle”, s-a spus, însă adevărul este cu totul altul

Ce operații estetice și-a făcut Viorica Dăncilă

La 55 de ani, Viorica Dăncilă are un chip cu puține imperfecțiuni, iar asta li se datorează esteticienilor la care a apelat. În prezent,  se vehiculează că baronii PSD încearcă să o convingă să demisioneze în cursul acestei zile din funcția de șefă a partidului care a susținut-o în timpul campaniei pentru alegerile prezidențiale. Atât în primul tur, cât și în cel de al doilea tur de scrutin, candidata PSD în cursa pentru fotoliul de la Cotroceni a ales să meargă la urnă îmbrăcată în haine de firmă, iar pentru celebra coafură, și-ar fi chemat coafeza acasă, în jurul orei 06:00 dimineața, susțin surse din anturajul fostului premier.

“Am votat pentru o Românie care să meargă înainte, nu spre o vreme când nu aveam drepturi, am votat pentru un mandat la Cotroceni în care să vedem mai multă implicare, muncă şi devotament faţă de popriul român. Am votat din inimă şi cu inima pentru România”, a declarat Viorica Dăncilă duminică, 24 noiembrie, la ieșirea de la urne candidate PSD. Seara însă, ea a aflat că opțiunile românilor au fost altele și a subliniat în scurta declarație de presă: “Vom vedea unde s-a greșit, cine a greșit și vom lua măsuri”.

Citește și: Soțul Vioricăi Dăncilă are un salariu mai mare decât șefa PSD. I-a dăruit un ceas de 20.000 de euro și dețin împreună 4 case

Persoane din preajma Vioricăi Dăncilă au declarat că, în ultima vreme, ea a apelat la o serie de intervenții noninvazive, iar printre acestea se numără și aceea că și-ar fi băgat fire în față ca să o neteazescă.

“A lucrat clar la întinderea pielii, prin astfel de procedură, destul de simplă, dar eficientă. Și-a ridicat și pomeții și a făcut injecții pentru ridurile de la ochi și frunte, drept dovadă, se observă clar că nu are riduri de expresie deloc, este totul impecabil”, au dezvăluit surse din anturajul celebrei blonde pentru wowbiz.ro.

Citește și: Viorica Dăncilă, dată de gol. Cum arată, de fapt, ”casa nefinalizată” de la Predeal. Fosta noră a făcut publică o poză, pe Facebook, din greșeală

Poză de album cu Viorica Dăncilă în tinerețe

În urmă cu ceva timp, Viorica Dancilă a dat publicității o poză de album în care apare alături de fiul adoptat și soțul său. Când a fost realizată fotografia, ea avea vârsta de 29 de ani.

“După ce l-am înfiat pe Victor, cu foarte multe insistențe, ni s-a schimbat viața. Am avut un țel. Când era greu, trebuia să depășim pentru că era Victor. El a devenit răsfățatul familiei.

La început n-au înțeles, eram în 1990. Victor e născut pe 1 ianuarie 1990 și erau condițiile puțin mai grele. Stăteam în Videle, aveam un apartament cu două camere atunci”, a declarat fostul premier în cadrul unui interviu mai vechi.

Viorica și Cristinel Dăncilă împreună cu fiul lor adoptat
Viorica și Cristinel Dăncilă împreună cu fiul lor adoptat
Citește și...