Vis în care naşti! Ce înseamnă dacă visezi că aduci pe lume un copil

Publicat: 06/10/2017 | 11:42
Vis în care naşti! Ce înseamnă dacă visezi că aduci pe lume un copil

Visele sunt adesea pline de semnificatii si un lucru, un obiect, un fenomen sau un proces din viata de zi cu zi poate simboliza, atunci cand ti se arata in vis, lucruri la care poate nici nu te gandeai. Astazi, vom vorbi despre un vis pe care il pot experimenta femeile de orice varsta si care are explicatii controversate. Este vorba despre visul in care ti se arata ca dai viata unui copil.

Ce înseamnă când visezi că naşti o fetiţă

Daca ti se arata in somn ca devii mama unei fetite, inseamna ca urmeaza o perioada plina de bucurii, in care te vei bucura de un potential creativ ce te va ajuta sa iesi dintr-o multime de necazuri. De asemenea, acest vis simbolizeaza un nou inceput: probabil ca vei primi o oferta pentru un job mai bun, te vei muta intr-o locuinta nou sau, cine stie, vei pleca peste hotare. Indiferent de ceea ce se va intampla, insa, te vei putea baza pe resursele interioare de care dispui si vei avea succes in tot ce vei intreprinde.

Ce înseamnă când visezi că naşti un băieţel

Un baiat reprezinta intotdeauna un ajutor in casa parintilor, asa ca raspunsul la intrebarea „Ce inseamna cand visezi ca nasti un baietel?” este clar: vei primi un sfat sau un sprijin din partea cuiva. Chiar mai mult decat atat, ajutorul va aparea de unde te astepti mai putin, poate din partea cuiva pe care nu il considerai ca fiindu-ti prieten. 

Daca dupa nasterea din vis ti se arata ca iti tii baietelul in brate, este posibil ca, in viata reala, dupa ce ai primit ajutorul cuiva, sa apara noi responsabilitati sau chiar o datorie fata de persoana respectiva.

Ce înseamnă când visezi că naşti gemeni

Gemenii reprezinta o bucurie si o bogatie pentru parinti, insa daca ti se arata in vis ca ii nasti, indiferent de sexul lor, inseamna ca te framanta o problema si nu poti lua o decizie inca, simtindu-te intre ciocan si nicovala. Nu ezita sa ceri ajutorul cuiva, pentru ca acest vis este semnul pe care subconstientul ti-l da pentru a-ti spune ca este cazul sa apelezi la o persoana apropiata.

Citește și...