Acasă » Horoscop » HOROSCOP 18 APRILIE. Racii trebuie să-şi asculte instinctul, altfel riscă să rateze o mare oportunitate

HOROSCOP 18 APRILIE. Racii trebuie să-şi asculte instinctul, altfel riscă să rateze o mare oportunitate

De: Cancan 18/04/2017 | 00:00
HOROSCOP 18 APRILIE. Racii trebuie să-şi asculte instinctul, altfel riscă să rateze o mare oportunitate

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Încearcă să renunţi la aşteptările pe care le ai, dacă ai ştacheta prea sus ridicată poţi avea parte şi de dezamăgiri. Poţi fi stâlpul de sprijin al celor din jur, dar nu îţi asuma foarte multe responsabilităţi, s-ar purea să nu le poţi susţine pe toate. Ai nevoie să reuşeşti prin forţe proprii şi de a fi remarcat, dar este posibil ca şi tu să ai la rândul tău nevoie de ajutor. Ca atare, fii temperat în tot ceea ce faci.

Taur – Dă-ţi un termen clar în proiectele pe care le ai de făcut şi nu mai bate pasul pe loc. Ai carismă, putere de convingere şi puterea de a face un pas înainte. După o perioadă de viaţă mai grea, poţi fructifica şansele pe care le ai acum. Poţi prelua iniţiativa în situaţii competitive, aspect care îţi va aduce recunoaştere, beneficii şi gradul de lider. Rămâi ferm, pe poziţie şi atent la tot ceea ce se întâmplă.

Gemeni – Dacă ai avut parte de avantaje de pe urma unei colaborări anterioare, întoarce-te la ea sau încearcă să materializezi aceeaşi termeni şi condiţii cu altcineva. Poţi avea parte de surprize plăcute de la viaţă, mai ales dacă ieşi din rutină şi eşti pregătit să acţionezi. Renunţă la frici, vinovăţie, confuzie şi ia viaţa în piept. Acordă importanţă hotărârilor pe care le iei şi pune bazele unui nou drum profesional.

Rac – Eşti forţat să alegi o nouă direcţie în viaţă, aspect care te poate face să simţi că eşti la o răspântie de drum. Indicat este să apelezi la intuiţie şi să nu raţionezi foarte mult, mai ales că pierzând timp rişti să ratezi o oportunitate. Idealurile tale pot deveni palpabile, dar este nevoie şi de curaj pentru a le pune în practică. Inspiraţia divină îţi va veni în ajutor, deci apelează la ea şi deschide-ţi sufletul.

Leu – Rezolvă datoriile sufleteşti faţă de persoana iubită, chiar dacă pentru asta va trebui să faci un sacrificiu. Este posibil să treci printr-un dezechilibru financiar, mai ales dacă va trebui să ajuţi o persoană apropiată care îţi cere să îi întinzi o mână. Cu toate astea, nu intra în fondul de rezervă şi nu te împrumuta la rândul tău, deoarece poţi înrăutăţi situaţia. Nu este o perioadă favorabilă speculaţiilor.

Fecioară – Ai parte de linişte, echilibru şi armonie în cămin, dar pentru asta va trebui să ţii anumite persoane nefavorabile la distanţă. Acţionează în baza instinctelor şi a sentimentelor şi nu a raţiunii, aşa cum eşti obişnuit de obicei. Totodată, ai parte de uşurinţă în tot ceea ce întreprinzi, ceea te ajută să renunţi la propriile presiuni mentale, pe care le aplicai asupra ta. Nu trebuie ca totul să fie perfect în jur tău, deci fii mai permisiv.

Balanţă – Revii la o stare de echilibru – emoţional, financiar sau psihic, aspect care te linişteşte foarte mult. Dacă eşti chemat să îţi ceri scuze de la cineva în faţa căruia ai greşit, nu da înapoi şi învaţă ceva din această situaţie. Cei dragi au nevoie de ajutorul tău, iar tu te vezi nevoit să fii acolo pentru a-i susţine. Cu această ocazie, poţi regla multe relaţii în care eşti implicat şi poţi face progrese în planul sentimental.

Scorpion – Poţi trăi unele experienţe pe care nu credeai că vei ajunge să le ai, aspect care îţi va da şi o lecţie importantă despre viaţă. Dacă apar cheltuieli mai mari, acestea vor fi făcute de dragul altora, pentru partenerul de viaţă sau pentru copii, ceea ce va arăta şi latura ta generoasă. Este indicat ca în sectorul de viaţă în care nu simţi siguranţă să analizezi totul mult mai bine şi să nu iei decizii drastice.

Săgetător – Chiar dacă ţi se pare că cei din jur nu se pot descurca fără implicarea ta directă, este mai bine să te retragi şi să te axezi pe propria ta persoană – relaxare, stare de bine şi sănătate, capitol la care ai unele restanţe. Ca atare, pune-te pe pauză şi detaşează-te de planul socio-profesional. Dacă există conflicte finaciare, echilibrează-te prin decizii luate pe baza înţelepciunii, dar şi a intuiţiei.

Capricorn – Nu eşti în perioada de a pierde timpul sau de a medita, ci în aceea de a acţiona pentru bine tău. Simţi nevoia de socializare, de comunicare, de întâlnire cu oamenii dragi, ceea ce te va scoate din rutina cu care te-ai obişnuit în ultima perioadă. Călătoriile sunt bine aspectate, aşadar nu ezita dacă trebuie să pleci la drum, mai ales că vei avea parte de unele experienţe interesante şi incitante.

Vărsător – Poţi rezolva multe probleme importante pentru tine, mai ales că ai multă putere interioară şi determinare. Succesul în planul familiei este asigurat şi de altruism, deci nu ezita dacă ţi se cere ajutorul şi pune-te şi în slujba celor din jur. Trăirile interioare sunt foarte puternice în acest moment, ceea ce îţi marchează sufletul, dar şi psihicul. Încearcă să te armonizezi şi să te eliberezi de orice formă de stres.

Peşti – Concentrează-te mai mult asupra propriilor resurse şi pune bazele unor proiecte care să te bucure şi care să îţi aducă satisfacţie la nivel interior. Ai şansa de a te detaşa de ceea ce este nefavorabil în viaţa ta, iar asta îţi va aduce un progres major. Dacă nu eşti ajutat de cei din jur, bazează-te pe forţele tale, vei reuşi să îţi dpăşeşti limitele. În zona financiară, abordează altfel situaţiile cu care te confrunţi.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze, fără să știe cât de periculoase sunt
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze,...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele din Portul Tomis
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din jur.
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Patru zodii care vor avea protecție de la Dumnezeu în luna mai 2024. Răul nu le poate atinge
Patru zodii care vor avea protecție de la Dumnezeu în luna mai 2024. Răul nu...
Secretul autorităților din toate buletinele românilor. Ce înseamnă, de fapt, ultima cifră din CNP
Secretul autorităților din toate buletinele românilor. Ce înseamnă, de fapt, ultima cifră din CNP
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la 7 ani
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la...
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute. Și-a mărit tariful pentru 2024
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Traian Băsescu a răbufnit: Nu are ce căuta în funcția de președinte al României
Traian Băsescu a răbufnit: Nu are ce căuta în funcția de președinte al României
Băsescu îl spulberă iar pe Geoană. Întrebarea la care trebuie să răspundă
Băsescu îl spulberă iar pe Geoană. Întrebarea la care trebuie să răspundă
„Armata OBLIGATORIE” în România!? Anunțul care bulversează milioane de români
„Armata OBLIGATORIE” în România!? Anunțul care bulversează milioane de români
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu:
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
Gabriela Cristea a ajuns la capătul puterilor. Ce o nemulțumește pe vedetă: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită”
Gabriela Cristea a ajuns la capătul puterilor. Ce o nemulțumește pe vedetă: „Sunt nervoasă și...
Horoscopul hindus. Ce spune, de fapt, ziua de naștere despre tine și capcanele de care să te ferești
Horoscopul hindus. Ce spune, de fapt, ziua de naștere despre tine și capcanele de care...
Fabrica uriașă din România care a fost cumpărată de străini. Făcea un produs adorat de oameni
Fabrica uriașă din România care a fost cumpărată de străini. Făcea un produs adorat de...