Acasă » Horoscop » HOROSCOP 31 decembrie! Gemenii se confruntă cu unele relaţii tulburi în viaţa lor

HOROSCOP 31 decembrie! Gemenii se confruntă cu unele relaţii tulburi în viaţa lor

De: Cancan 31/12/2016 | 00:11
HOROSCOP 31 decembrie! Gemenii se confruntă cu unele relaţii tulburi în viaţa lor

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Planeta Marte din zodia Peştilor îţi trimite o energie care te poate face să te sacrifici sau să activezi vechi duşmănii sau persoane nefavorabile, ceea ce nu este cea mai bună idee pentru momentul actual. Indicat este să te apleci mai mult spre spiritualitate, spre semnele ce îţi apar şi să îţi păstrezi individualitatea. Chiar dacă poţi înţelege unele greşeli de până acum, nu te întoarce către trecut, drumul cel mai favorabil este către înainte.

Taur – Eşti conectat cu ceea ce ai făcut în trecut, iar greşelile sau experienţele anterioare îţi atrag atenţia pentru o situaţie din prezent. Astfel, îţi poţi explica de ce a trebuit să treci prin anumite lucruri şi să îţi dai seama de ceea ce ai avut de învăţat. Simte nevoile celor din jur şi sari în ajutorul lor dacă poţi face asta şi dacă dispui de resursele necesare. Altruismul tău va fi nu numai apreciat, dar şi recompensat!

Gemeni – Te confrunţi cu unele relaţii tulburi în viaţa ta, dar acest aspect îţi arată de fapt care este valoarea legăturilor în care eşti implicat. Poţi înţelege acum unele lucruri care rămăseseră în ceaţă, iar cu această ocazie să devii mai matur şi mai înţelept. Eşti pus în faţa unui test al răbdării, al determinării şi al seriozităţii pe care îl poţi trece cu brio dacă ştii cu adevărat ceea ce îţi doreşti. Caută să înţelegi ceea ce este necesar şi ceea ce nu are valoare în acest moment.

Rac – Cu ajutorul empatiei poţi ajuta şi poţi fi de folos multor persoane, ca atare ascultă-ţi inima atunci când îţi sugerează să te implici. Poţi evolua conştient dacă eşti atent la semnele ce vin din domeniul profesional – ieşi din zona de confort şi îndrăzneşte să îţi reformulezi idealurile pe termen lung. Este indicat să laşi trecutul în spate, să trăieşti prezentul aşa cum se cuvine, dar să menţii focusul către direcţia în care se îndreaptă viitorul.

Leu – Ai destulă energie pentru a te implica în multe activităţi, dar trebuie să îţi şi dozezi resursele interioare pentru a nu te obosi peste măsură. Unele minciuni sau secrete pot fi revelate în această perioadă, dar nu le pune la suflet decât dacă au o valoare mare la nivel sentimental. Te poţi vindca acum de unele răni ale trecutului, dar pentru asta trebuie să renunţi la o atitudine nesănătoasă care te-a menţinut în loc pentru mai mult timp.

Fecioară – Relaţia cu copiii sau cu persoane mai tinere decât tine te poate ajuta să ieşi din rutină. Ai nevoie de o gândire proaspătă, inocentă şi creativă pentru a găsi soluţia la unele probleme cu care te confrunţi, iar dacă vei fi atent la cei cu care te înconjori, vei fi recompensat. Explorează-ţi oportunităţile şi fă un pas înainte cu lejeritate şi bucurie. Poţi fi mai productiv dacă atitudinea ta este una mai detaşată şi mai plină de optimism.

Balanţă – Cei din jur te caută pentru a discuta cu tine, deoarece acum ai capacitatea de a da sfaturi bune şi de a fi alături de acei oameni care au nevoie de tine. Eşti o gazdă bună, iar pragul zţi este călcat de mulţi prieteni. Este o ocazie bună pentru a schimba ceva în decorul casei, pentru a reorganiza şi înfrumuseţa, pentru a achiziţiona obiecte de valoare. Ai inspiraţie şi talent, iar dacă lucrezi în domeniul creativităţii poţi ajunge repede la succes.

Scorpion – Fii generos şi nu te ataşa foarte mult de valoarea materială a obiectelor, iar în acest fel vei avea mai mult de câştigat. Ai posibilitatea de a creea mai multă armonie în cămin şi în relaţia cu cei din familie, aşadar nu ezita să o faci, acest facpt îţi va aduce şi multă linişte sufletească. În privinţa banilor sau a afacerilor, nu risca mai mult decât este necesar şi cumpăneşte mai bine orice propunere care ţi se face.

Săgetător – Te poţi reinventa financiar şi poţi pune bazele unor proiecte care să zţi aducă bani, dar pentru asta este nevoie şi de multă muncă, de răbdare şi de perseverenţă. Stimează-ţinşi respectă-ţi familia, mai ales pe cei mai în vârstă, de la care ai multe de învăţat. Capacitatea de a asimila unele experienţe şi de a le transforma în cunoaştere este mare, ca atare foloseşte-te de acest aspect pentru a dobândi mai multă înţelepciune.

Capricorn – Venus, mica benefică, se află în casa banilor, aspect care îţi aduce noi oportunităţi de câştig. Nu ai răbdare să asculţi ceea ce îţi spun cei de lângă tine, iar asta te poate face să scapi din vedere unele informaţii importante pentru tine. Fii mai atent la cei care îţi vor binele şi te susţin, iar asta te va ajuta într-un mod eficient. Oaspeţii care îţi calcă pragul au nevoie de prezenţa ta activă, deci străduieşte-te pentru a fi o gazdă bună.

Vărsător – Ţine cont de ceilalţi, există oameni care îţi vor binele şi te protejează chiar în acest moment. Multe situaţii favorabile ţi se arată pentru a pune în aplicare planurile care nu au putut fi materializate până acum. Caută să te dezvolţi şi să mergi înainte către succes. Ai ocazia să vindeci unele răni din trecut, iar pentru asta trebuie să te eliberezi de energia negativă pe care ai acumulat-o.

Peşti – Nu te sacrifica pentru cei din jur şi nu face acte de martir, s-ar putea să ai parte de unele dezamăgiri. Este o perioadă bună în care să te specializezi sau în care să înveţi mai multe, iar asta îţi va aduce unele avantaje profesionale. Unele probleme nerezolvate îşi vor găsi soluţia în curând, aşadar păstrează-ţi optimismul activ şi încrederea în sine. Luptă pentru visele tale, ele se vor materializa foarte repede.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul ei iubit a fost găsit fără suflare într-un hotel din Miami
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Roxana Vancea și-a mutat copilul la o grădiniță de stat de la una privată. Ce a nemulțumit-o
Roxana Vancea și-a mutat copilul la o grădiniță de stat de la una privată. Ce...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea