Acasă » Horoscop » HOROSCOP 6 SEPTEMBRIE. Săgetătorii sunt nevoiţi să se împartă între prieteni şi partenerul de viaţă!

HOROSCOP 6 SEPTEMBRIE. Săgetătorii sunt nevoiţi să se împartă între prieteni şi partenerul de viaţă!

De: Cancan 06/09/2016 | 00:00
HOROSCOP 6 SEPTEMBRIE. Săgetătorii sunt nevoiţi să se împartă între prieteni şi partenerul de viaţă!

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Astăzi ai tendinţa de a răspunde tuturor solicitărilor colegilor şi ţi-este aproape imposibil să te focusezi pe nevoile proprii. Conservă-ţi puţin energia. Încearcă să-ţi iei timp de gândire înainte de a lua vreo decizie importantă. Cu siguranţă răbdarea, care nu îţi este o caracteristică forte, îţi va fi recompensată. Îndreaptă-ţi mai mult atenţia către interior şi află care sunt nevoile tale reale. Dacă reuşeşti să ţi le satisfaci, poţi fi apoi util celor dragi.

Taur – Fii mai cumpătat când vine vorba de cheltuieli. Ai tendinţa să nu poţi ieşi dintr-un magazin fără cel puţin o achiziţie care se va dovedi inutilă. În următoarea perioadă abordează altfel problemele care se tot repetă. Cu mai multă detaşare, poţi să găseşti şi o soluţie pentru a le rezolva. Încearcă să te foloseşti de răbdare, înţelepciune şi calm pentru a reuşi să treci cu brio peste provocările acestei perioade. Odihneşte-te mai mult.

Gemeni – Încep uşor, uşor să apară schimbări în ceea ce priveşte planul sentimental şi este foarte posibil, dacă eşti singur, să cunoşti o nouă iubire. Chiar dacă vor fi persoane care îţi vor solicita ajutorul în mod expres, asigură-te că le laşi libertatea şi puterea de a decide pentru ei înşişi. Încearcă să fii mai realist şi mai restrictiv în privinţa cheltuielilor fiindcă este posibil să ai nevoie de anumite rezerve spre sfârşitul lunii.

Rac – Preocupă-te astăzi de partea sentimentală a vieţii şi fă-ţi timp pentru persoana pe care o iubeşti – mâncaţi împreună în oraş, faceţi o plimbare romantică, împărtăşiţi un hobby sau faceţi planuri pentru un viitor comun. Lasă-te purtat de ceea ce simţi, totul va decurge într-un mod natural şi firesc. În alt plan, dacă există divergenţe sau tensiuni între tine şi membrii familiei, acum este o perioadă bună în care să discutaţi şi să lămuriţi totul!

Leu – Retrage-te astăzi în liniştea propriului cămin pentru a petrece câteva ore cât mai relaxante şi revigorante. Ai nevoie de o pauză faţă de spaţiul cotidian şi faţă de acele persoane care te încarcă negativ. Implică-te în activităţi care îţi fac plăcere şi nu te solicita cu nimic în mod excesiv. Nu este un moment bun pentru cheltuieli şi pentru achiziţionarea de aparate electrocasnice.

Fecioară –  Este o zi favorabilă în care să investeşti în cunoaştere, în educaţie sau în autodezvoltarea personală – cumpară o carte care să îţi facă plăcere, participă la un curs sau poartă discuţii interesante cu o persoană de la care ai ce învăţa. Lasă-ţi mintea deschisă şi comunică sincer ceea ce gândeşti. Este un moment propice şi pentru deplasările scurte prin care să revezi prieteni, membri ai familiei sau oameni dragi.

Balanţă – Este indicat ca astăzi să aloci timp pentru a-ţi face nişte calcule, pentru a plăti facturi sau restanţe, pentru a-ţi onora promisiunile legate de bani sau pentru a reconsidera unele cheltuieli pe care erai dispus sa ţi le asumi faţă de alte persoane. În plus, investeşte mai mult în tine şi în visele tale, deoarece este perioada în care eşti mult mai vizibil şi te poţi face remarcat mai uşor.

Scorpion – Tranzitul Lunii prin semnul tău zodiacal predispune către dorinţa de a le fi de ajutor celorlalţi, de a le sta alături şi de a-i sfătui. Menţine acest sentiment, dar fii cu băgare de seamă pentru a nu lua unele decizii importante prin filtrul emoţiilor sau de a deveni mult prea sentimental. Este un moment bun în care să faci pace şi cu trecutul sau în care să te eliberezi de unele ataşamente!

Săgetător – Câteodată este necesar să te împarţi între prieteni şi partenerul de viaţă. Fiecare în parte te solicită, având nevoie de atenţia şi de timpul tău, dar cel mai important este să ajungi să-i împaci pe toţi. Când se pune problema deţinerii controlului asupra propriei vieţi, este bine să fii stăpân pe tine, deoarece în această perioadă ai tendinţa să treci gândirea prin filtrul emoţiilor.

Capricorn – Planul financiar începe să se îmbunătăţească considerabil in această perioadă. Într-un final, eficienţa şi efortul depus în ultimul timp îţi sunt recunoscute şi apreciate. În iubire, dacă eşti nemulţumit de relaţia în care te afli, cel mai bine ar fi să discuţi cu partenerul despre dorinţele şi nevoile tale. Evită certurile şi tensiunile de care să-ţi pară rău şi fii cât se poate de diplomat.

Vărsător – Încearcă să faci o pauză din când în când şi să faci lucrurile pas cu pas. Poţi cere şi ajutorul colegilor tăi dacă simţi că eşti mult prea presat de sarcini. Ar fi indicat să dai un ton pozitiv gândurilor tale şi tuturor activităţilor pe care le ai de făcut fie că-ţi plac sau nu. Seara, încearcă să transformi această zi într-una foarte romantică. Astrele favorizează planul relaţional şi te ajută să creezi o întâlnire foarte pasională.

Peşti – Este o zi potrivită pentru a ieşi în societate, în lumina reflectoarelor şi pentru a te afirma. Arată-le tuturor ce potenţial sau resurse ai. În această perioadă destul de plină de evenimente şi agitaţie, spiritul tău analitic te ajută. Dar nu şi cel critic care poate duce la conflicte. Partenerul se simte invadat de prea multă grijă din partea ta sau, din contră, de prea multă critică. Mai bine petreceţi seara împreună pentru a purta o discuţie!

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All Stars. A făcut-o intenționat!
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Natalia Mateuț, noua iubită a lui Cătălin Cazacu? Unde au fost surprinși
Natalia Mateuț, noua iubită a lui Cătălin Cazacu? Unde au fost surprinși
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Planurile pentru înmormântarea lui Charles au fost modificate!„Regele nu e bine deloc
Planurile pentru înmormântarea lui Charles au fost modificate!„Regele nu e bine deloc"
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Meteorologii Accuweather anunță temperaturi care se vor situa peste cele specifice perioadei: Prognoza meteo pentru ziua de sâmbătă, 27 aprilie 2024
Meteorologii Accuweather anunță temperaturi care se vor situa peste cele specifice perioadei: Prognoza meteo pentru...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Acesta e cel mai sigur etaj dintr-un bloc în caz de cutremur. Ești mai în siguranță și sunt șanse mari să supraviețuiești la un seism puternic
Acesta e cel mai sigur etaj dintr-un bloc în caz de cutremur. Ești mai în...
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe an. E la două ore de România și poți avea o vacanță de vis aici
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe...
ADIO, maestre! A murit marele cântăreț al ţării: A luminat inimi și minți
ADIO, maestre! A murit marele cântăreț al ţării: A luminat inimi și minți
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă închisoare şi daune de un milion de euro
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Decizie obligatorie pentru toți șoferii români. Noua lege UE îți blochează contul bancar
Decizie obligatorie pentru toți șoferii români. Noua lege UE îți blochează contul bancar
Bat clopotele de nuntă pentru Andreea Bălan. Ce spune artista despre marele pas
Bat clopotele de nuntă pentru Andreea Bălan. Ce spune artista despre marele pas
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
De ce Gică Popescu a refuzat să îi cumpere fiicei sale, Maria, o mașina scumpă:
De ce Gică Popescu a refuzat să îi cumpere fiicei sale, Maria, o mașina scumpă:...
Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, afectați de ploile și inundațiile din Dubai. Cum le-a dat vremea rea planurile peste cap
Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, afectați de ploile și inundațiile din Dubai. Cum le-a dat...
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul e unul uriaș
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...