Acasă » Horoscop » HOROSCOP 7 NOIEMBRIE. Peştii visează la viitor

HOROSCOP 7 NOIEMBRIE. Peştii visează la viitor

De: Cancan 07/11/2016 | 00:00
HOROSCOP 7 NOIEMBRIE. Peştii visează la viitor

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Începi săptămâna cu multă determinare de a face lucruri noi, de a demara proiecte şi de a persevera în activităţile pe care ţi le-ai propus. Adună alături de tine oamenii potriviţi pe care te poţi baza şi construieşte-ţi echipa de care ai nevoie pentru a merge înainte. Şansele de a ajunge la o reuşită sunt foarte mari, dar cu condiţia ca organizarea de care dispuneţi să fie făcută după o strategie bine planificată.

Taur – Este important ca în această săptămână să te orientezi către planul carierei, unde ai de demonstrat că eşti capabil să duci la bun sfărşit o activitate ce îţi solicită toată atenţia şi implicarea, în care talentele şi experienţa sunt puse în valoare şi de pe urma căreia ai de căştigat atât admiraţia celor din jur cât şi recunoaşterea de care ai nevoie. Aşează-ţi priorităţile în ordine şi fă paşi clari către afirmare şi succes.

Gemeni – Este posibil ca în această perioadă să planifici o călătorie alături de persoana pe care o iubeşti, iar acest fapt să te menţină concentrat pe toate detaliile drumului pe care îl aveţi de făcut! Aspectele astrale ale prezentului sunt de partea ta, aşa că te poţi bucura de momente foarte frumoase în doi, în care sentimentele voastre să se concretizeze şi să se sedimenteze şi mai mult.

Rac – Tot ceea ce ţine de casă, de bunăstarea şi confortul căminului, de înfrumuseţarea locului în care stai şi de obiectele cu care te înconjori intră în raza ta de focusare în această perioadă, în care vei simţi nevoia unor schimbări radicale! Nu ezita să investeşti în acele obiecte care îţi fac o deosebită plăcere, care te ajută să te relaxezi, să te destinzi şi care îţi îmbunătăţesc starea de spirit!

Leu – Colaborările de toate felurile şi parteneriatele sunt cele care te vor ajuta să progresezi astăzi, aşa că alege lângă tine cele mai potrivite persoane care să te susţină, pe care te poţi baza şi cu care să faci o echipă funcţională. Dacă va exista o bună comunicare între voi şi o agendă bine stabilită după care fiecare să îşi ştie locul şi sarcinile ce îi revin, atunci activităţile desfăşurate împreună vor atinge repede succesul.

Fecioară – Oportunităţi favorabile apar în sfera serviciului şi a lucrului – ceea ce realizezi acum este văzut şi apreciat de oamenii potriviţi, nu întâmpini dificultăţi, toate îţi ies ca pe roate, iar energia de care dispui este una benefică muncii. Dacă vei şti cum să abordezi corect şi problema banilor, ai posibilitatea de a semna un contract sau de a fi remunerat pentru eforturile depuse!

Balanţă – Aspectul favorabil dintre Lună şi Jupiter, planeta norocului şi a şanselor favorabile, activează domeniul iubirii, de care te poţi bucura din plin în această perioadă. Relaţia în care eşti implicat îţi aduce fericire în suflet, bucurie şi destule momente în care să simţi că ai alături de tine persoana potrivită. Dacă eşti încă singur, în această săptămână ai putea face cunoştinţă cu cineva care să îţi atragă atenţia din prima clipă.

Scorpion – Tranzitul lui Mercur prin semnul tău zodiacal îţi creează o dispoziţie extrovertită, comunicativă şi foarte sociabilă – îţi expui părerile mult mai uşor, eşti gata oricând să participi la conversaţii pe diferite tematici, eşti mult mai profund şi mai gânditor, ai replicile pregătite pentru orice întrebare şi dispui de un vocabular mult mai bine structurat. Profită de acest aspect atât în planul serviciului cât şi în relaţiile personale deoarece ai acum ocazia de a lămuri unele neînţelegeri din trecut!

Săgetător – Prietenii şi problema prieteniei sunt lucrurile care te macină cu adevărat în această săptămână când este posibil să îţi dai seama cu adevărat cine îţi este alături şi cine nu! Poate că a venit momentul în care să îţi iei adio de la unele relaţii ce nu mai sunt utile sau favorabile pentru dezvoltarea ta ulterioară şi să le îmbrăţişezi numai pe acelea care te împlinesc atât la nivel sufletesc cât şi la nivel social.

Capricorn – Săptămâna aceasta vor apărea destule oportunităţi de avans şi creştere la locul de muncă, însă va trebui să fii perseverent, atent şi foarte responsabil cu sarcinile ce îţi revin. Cum toate acestea sunt deja trăsături ce te definesc, ai toate şansele de a răzbi, de a te afirma şi de a ajunge acolo unde îţi doreşti. Totuşi, fii cu băgare de seamă la felul în care îţi drămuieşti banii, rişti să dai mai mult decât primeşti, aspect ce te poate aduce într-un impas!

Vărsător – Libertatea este cuvântul cel mai potrivit pentru a defini săptămâna în curs, perioadă în care îţi doreşti să nu ţi se pună limite sau condiţii. Sarcinile şi responsabilităţile nu sunt pe placul tău, relaţiile în care te simţi acaparat te obosesc, iar oamenii care îţi spun cum şi ce să faci sunt cei pe care îţi doreşti să îi eviţi cel mai tare! Menţine-ţi spiritul independenţei activ, implică-te în acele activităţi care îţi fac plăcere şi bucură-te de energia pe care ţi-o insuflă acest stil de viaţă.

Peşti – Planul interior este puternic activat – visezi la viitor, îţi faci planuri, îţi imaginezi cum ar fi viaţa în cel mai fericit context, proiectezi speranţe şi idealuri! Dacă capacitatea ta de concentrare este dublată şi de dorinţă arzătoare şi de determinare, ai toate şansele să materializezi ceea ce îţi propui! Nu lăsa toate aceste idei în eter, ci scrie-le pe foaie, după care acţionează la modul concret pentru realizarea lor!


 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Stațiunea unică în România, de care puțini turiști știu. Aici se găsește „cel mai bine păstrat secret din Apuseni
Stațiunea unică în România, de care puțini turiști știu. Aici se găsește „cel mai bine...
Simona Halep iubește din nou. Cine e bărbatul misterios care i-a luat locul lui Toni Iuruc?
Simona Halep iubește din nou. Cine e bărbatul misterios care i-a luat locul lui Toni...
AȘA a fost surprinsă Larisa lui Pescobar pe litoral! El se DISTRA în club în Mamaia și nu era cu ea
AȘA a fost surprinsă Larisa lui Pescobar pe litoral! El se DISTRA în club în...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ingredientul banal din bucătărie care ne poate scăpa de furnici! Trucul genial pe care trebuie să îl știe toți românii
Ingredientul banal din bucătărie care ne poate scăpa de furnici! Trucul genial pe care trebuie...
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea...
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job. Experiențe bizare și umilitoare din procesul de recrutare
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job....
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală, în Noaptea de Înviere și prima zi de Paște
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns!
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este adevăratul motiv: „Nimeni nu a încercat să vă țepuiască.”
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este...
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Orașul mic din România în care se produc blindate. Aici e singura fabrică de acest gen din țara noastră
Orașul mic din România în care se produc blindate. Aici e singura fabrică de acest...
Lucrul pe care nu trebuie să-l atingi în Noaptea de Înviere. Se spune că vei avea ghinion dacă nu ții cont de asta
Lucrul pe care nu trebuie să-l atingi în Noaptea de Înviere. Se spune că vei...
A venit anunțul TRIST despre Bruce Willis. Chiar fiica sa a dat vestea: A fost atât de incredibil...
A venit anunțul TRIST despre Bruce Willis. Chiar fiica sa a dat vestea: A fost...
Tarkan, adorabilul interpret al melodiei Şımarık, care făcea furori în urmă cu două decenii, de nerecunoscut la 51 de ani
Tarkan, adorabilul interpret al melodiei Şımarık, care făcea furori în urmă cu două decenii, de...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Rusia pune la cale revendicarea victoriei pe câmpul de luptă. În ce constă planul în trei paşi pentru destabilizarea Ucrainei
Rusia pune la cale revendicarea victoriei pe câmpul de luptă. În ce constă planul în...
Credincioșii au primit INTERZIS. Anunț pentru români în noaptea de Înviere
Credincioșii au primit INTERZIS. Anunț pentru români în noaptea de Înviere
Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au trecut la următoarea etapă a relației. Vedeta, în culmea fericirii
Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au trecut la următoarea etapă a relației. Vedeta, în culmea...
Paște 2024: Este păcat să spălăm rufe în Sâmbăta Mare? Ce spun preoții
Paște 2024: Este păcat să spălăm rufe în Sâmbăta Mare? Ce spun preoții
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul...
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital:
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
De ce îl consideră oamenii pe Dani Oțil zgârcit. De unde a pornit, de fapt, totul: „Nu aveam cu ce să mă încalț, îmi era rușine…”
De ce îl consideră oamenii pe Dani Oțil zgârcit. De unde a pornit, de fapt,...
Cum păstrezi cozonacul proaspăt și după Paște. Trucuri simple prin care te poți bucura de el mai mult timp
Cum păstrezi cozonacul proaspăt și după Paște. Trucuri simple prin care te poți bucura de...
Localitatea în care găsești “turnul din Pisa”, varianta din România: “Se vede cu ochiul liber înclinația. Pare aproape periculos”
Localitatea în care găsești “turnul din Pisa”, varianta din România: “Se vede cu ochiul liber...