Acasă » Horoscop » HOROSCOP 8 SEPTEMBRIE. Este o zi benefică pentru nativii zodiei Leu

HOROSCOP 8 SEPTEMBRIE. Este o zi benefică pentru nativii zodiei Leu

De: Cancan 08/09/2016 | 00:01
HOROSCOP 8 SEPTEMBRIE. Este o zi benefică pentru nativii zodiei Leu

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec –  Starea ta generală este foarte bună. Faptul că îţi place să comunici cu umor şi bună dipoziţie te va ajuta să întâlneşti oameni noi şi să-ţi faci prieteni. Ai o zi plină de activităţi, dar tonusul fizic şi energia te vor ajuta să faci tot ceea ce ţi-ai propus şi să faci tot ceea ce îţi doreşti. Eşti doritor de senzaţii tari, dar asta nu înseamnă că trebuie să faci excese. O ieşire la munte ar fi ideală pentru un sfârşit de săptămână reuşit.

Taur –  Astrele te favorizează în această perioadă pentru a fi plin de energie şi iniţiativă. Multe lucruri se vor limpezi şi sunt pe cale să se rezolve. Întotdeauna sunt mai multe căi către adevăr şi nu poţi deţine adevărul suprem. Fii mai tolerant şi cooperant şi înconjoară-te de oameni pozitivi. Partenerul de viaţă poate avea anumite aşteptări de la tine. Pentru a evita discuţiile, fă-ţi timp să clarificaţi ceea ce doriţi fiecare de la relaţie.

Gemeni – Dacă reuşeşti să înţelegi perspectivele celorlalţi poţi salva sau îmbunătăţi anumite relaţii la care ţii. Foloseşte-te de diplomaţie şi de comunicare. Încearcă să asculţi sfaturile pe care le primeşti de la cineva din familie, dar să decizi singur ceea ce vrei să faci cu viaţa ta. În planul iubirii, ai alături pe cineva care ţine la tine, iar asta îţi conferă multă siguranţă afectivă!

Rac – Este indicat ca astăzi să nu te concentrezi pe aspectele negative ale vieţii tale, să renunţi la pesimism şi să te detaşezi de probleme. Cel mai bine este să te focusezi pe ceea ce este de valoare în viaţa ta şi pe acele persoane care te iubesc cu adevărat. O atitudine negativistă nu îţi face bine deloc, ba din contră, îţi dezechilibrează atât sufletul cât şi mintea sau corpul fizic.

Leu – Este o zi benefică care îţi va arăta că ai multe motive de bucurie pentru care trebuie să adopţi o atitudine recunoscătoare. Mulţumeşte-le celor care se implică în viaţa ta cu iubire, mărturiseşte-le sentimentele tale şi dăruie-le la rândul tău tot ceea ce ai mai bun în interior! Acum este momentul în care îţi poţi da seama de adevărata faţă a prietenilor pe care îi ai în jurul tău.

Fecioară – Astăzi este o zi favorabilă pentru a câştiga respectul şi admiraţia celor cu care lucrezi. Nu te sfii să spui ceea ce gândeşti sau să spui nu în faţa situaţiilor care nu îţi sunt convenabile, deoarece te vei simţi eliberat de povara unor gânduri negative care te acaparaseră. În planul familiei, o disensiune sau o problemă nelamurită la timpul ei poate lua proporţii la care nu te aştepţi.

Balanţă – Astăzi poţi avea parte de concretizarea unor situaţii benefice la care ai sperat de mai mult timp, iar acest fapt îţi conferă optimismul şi curajul de care aveai nevoie pentru a persevera la locul de muncă. Pe baza experienţei acumulate până acum, alege-ţi cu grijă colegii sau colaboratorii cu care să lucrezi de acum înainte. În relaţiile pe care le stabileşti în această perioada există şansa succesului!

Scorpion – Dacă simţi că astăzi eşti în impas şi nu ştii cum să reacţionezi în faţa unei situaţii de viaţă cu care te confrunţi este indicat să apelezi la sfatul unui expert sau să amâni orice decizie până în momentul în care vei avea toate detaliile clare în faţa ta! Nu te grăbi şi nu promite mai mult decât ceea ce poţi face sau mai multe decât ştii, rişti să faci o gafă sau să intri într-o încurcătură de mari proporţii.

Săgetător – Este posibil ca astăzi să te simţi mult mai responsabil şi mult mai serios în faţa sarcinilor pe care le ai de dus la bun sfârşit. Deşi această atitudine este una foarte benefică pentru a-ţi atrage admiraţia oamenilor din jur, este indicat să nu te epuizezi foarte tare. Ia totul cu răbdare şi urmăreşte o strategie bine gândită. În domeniul iubirii, acum poţi sesiza unele aspecte care te deranjează sau care nu îţi fac plăcere!

Capricorn – Renume şi recunoaştere socială sunt cuvintele cheie ale acestei perioade. Colaboratorii sau partenerul de viaţă te vor sprijini în acest sens şi îţi vor conferi oportunităţile de care ai nevoie pentru a avansa. Astrele favorizează îmbunătăţirea situaţiei financiare şi capacitatea de a găsi soluţii în orice problemă cu care te confrunţi. Atenţionarea este aceea de a nu cheltui nesăbuit, chiar dacă apar câştiguri suplimentare.  

Vărsător – Prin concentrare maximă şi prin iniţiativă ai posibilitatea să pui în practică ideile şi să-ţi îmbunătăţeşti considerabil situaţia financiară. Relaţia cu partenerul are mari şanse să se îmbunătăţească dacă te deschizi mai mult faţă de acesta şi dacă îţi exprimi nevoile şi dorinţele. Încearcă prin toate modalităţile posibile să-ţi menţii echilibrul emoţional. Astăzi este o zi favorabilă pentru activităţi de ordin spiritual.

Peşti –  Încearcă să valorifici la maxim abilităţile tale de comunicare, capacitatea de a te face plăcut şi de a-ţi crea relaţii ce se vor dovedi benefice. În această perioadă ai ocazia să te remarci şi să-ţi foloseşti curajul şi ambiţia pentru a-ţi impune ideile şi pentru a finaliza unele proiecte în care eşti implicat. Relaţia cu partenerul se îmbunătăţeşte considerabil  printr-o comunicare deschisă. Dacă eşti singur, pune-ţi mai bine în valoare calităţile.  
 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All Stars. A făcut-o intenționat!
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Natalia Mateuț, noua iubită a lui Cătălin Cazacu? Unde au fost surprinși
Natalia Mateuț, noua iubită a lui Cătălin Cazacu? Unde au fost surprinși
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Planurile pentru înmormântarea lui Charles au fost modificate!„Regele nu e bine deloc
Planurile pentru înmormântarea lui Charles au fost modificate!„Regele nu e bine deloc"
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Meteorologii Accuweather anunță temperaturi care se vor situa peste cele specifice perioadei: Prognoza meteo pentru ziua de sâmbătă, 27 aprilie 2024
Meteorologii Accuweather anunță temperaturi care se vor situa peste cele specifice perioadei: Prognoza meteo pentru...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Acesta e cel mai sigur etaj dintr-un bloc în caz de cutremur. Ești mai în siguranță și sunt șanse mari să supraviețuiești la un seism puternic
Acesta e cel mai sigur etaj dintr-un bloc în caz de cutremur. Ești mai în...
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe an. E la două ore de România și poți avea o vacanță de vis aici
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe...
ADIO, maestre! A murit marele cântăreț al ţării: A luminat inimi și minți
ADIO, maestre! A murit marele cântăreț al ţării: A luminat inimi și minți
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă închisoare şi daune de un milion de euro
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Decizie obligatorie pentru toți șoferii români. Noua lege UE îți blochează contul bancar
Decizie obligatorie pentru toți șoferii români. Noua lege UE îți blochează contul bancar
Blestemul minelor de sare. Catastrofele din Ocna Mureș, un scenariu posibil pentru Slănic Prahova
Blestemul minelor de sare. Catastrofele din Ocna Mureș, un scenariu posibil pentru Slănic Prahova
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
De ce Gică Popescu a refuzat să îi cumpere fiicei sale, Maria, o mașina scumpă:
De ce Gică Popescu a refuzat să îi cumpere fiicei sale, Maria, o mașina scumpă:...
Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, afectați de ploile și inundațiile din Dubai. Cum le-a dat vremea rea planurile peste cap
Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, afectați de ploile și inundațiile din Dubai. Cum le-a dat...
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul e unul uriaș
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...