E frig şi ninge, dar nu mai e mult până la primăvară! Vezi când se încălzeşte şi cum va fi vremea în următoarele trei luni!

m.cancan.ro
primavara

Ultima lună calendaristică de iarnă va fi ceva mai caldă decât în mod normal. Şi în martie va fi cald, chiar dacă vom mai avea ninsori până în aprilie.

În luna februarie temperaturile medii lunare ar putea fi mai ridicate în partea de sud-est şi sud a ţării, în timp ce în restul ţării se aşteaptă temperaturi normale pentru această lună. Cantităţi excedentare de precipitaţii se aşteaptă în aproape toată ţara.

În prima jumătate a lunii februarie va ninge, în timp ce în a doua jumătate ninsoarea se va transforma în ploaie.

În luna martie sunt estimate temperaturi mai ridicate decât în mod normal în sud-est, sud şi vest. În celelalte zone se înregistrează temperaturi normale. Precipitaţiile pot fi excendentare în mare parte din ţară, exceptând partea de est şi sud-est.

Luna aprilie ne aduce o vreme răcoroasă cu temperaturi mai coborâte decât cele normale în sud-vest şi sud. În restul ţării temperaturile vor fi normale. Cantităţile de precipitaţii pot fi excedentare în vest, centru şi nord-vest.

(D.B.)

 


 

vezi comentariile
Alte CANCAN-uri tari
pistol
luminita anghel Angelica Constantin va lasa masca toata tara cu aceasta declaratie! Ce a putut sa spuna despre Luminita Anghel: "Merita sa..."
stoica Au trecut noua ani de la moartea Laurei Stoica! Vezi ce s-a intamplat la mormantul artistei!
Top articole
Citite
Comentate
Pe acelasi subiect
Antonia şi-a schimbat look-ul şi s-a făcut blondă! Vă place cum îi stă?

Frig de îngheaţă nasul! Uite cum s-a înfofolit Antonia ca să nu degere!

E frig, mai ninge şi gerul nu se lasă dus. Cu taote acestea, fiecare trebuie să meargp la job.

Denise

Nici daca erai vecin cu ea nu apucai sa o vezi asa! Mama Antoniei intinsa pe pat cu cel mai adanc decolteu!

Antonia este una dintre cele mai frumoase femei din Romania, iar acest dar il mosteneste de la mama sa, Denise Iacobescu.

Zapada

Vezi aici lista drumurilor închise şi blocate în ţară din cauza viscolului!

Mai multe drumuri naţionale şi judeţene sunt închise din cauza ninsorii abundente şi a viscolului puternic. Pe alte drumuri naţionale, circulaţia auto a fost restricţionată pentru autovehiculele de mare tonaj, transmite România TV.

Comentarii
Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.cancan.ro acele mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
Nume Mesaj
www.Pomul.ro - anunturi gratuite din Romania! Pomul.ro va fi promovat la televiziune, radio si pe internet, asa ca adauga anuntul tau acum pentru a putea avea clienti reali!!! (4.1.2016, 11:45:25)
www.Pomul.ro - anunturi gratuite din Romania! Daca vinzi sau oferi un serviciu adauga anuntul tau pe www.Pomul.ro pentru a avea clienti pentru afacerea ta!
Alexandra ==> http://tinyurl.com/cen4fnx (25.2.2013, 04:48:14)
Alexandra Bruneta senzuala va astept la mine pentru a va satisface fanteziile sexuale 80 lei h poze reale 100%. Mai multe detalii aici http://tinyurl.com/cen4fnx
iry (31.1.2013, 22:36:08)
Parfumuri reduse pe www.parfumuri.ieftinedetot.ro
sorin (28.1.2013, 17:51:17)
Toţi vă întrebaţi dacă se pot face bani pe internet, unii consideră că da iar alţii că e imposibil! De aceea vin să vă ajut şi să vă spun DA ESTE POSIBIL! NU trebuie să investiţi nici un bănut, ci să luaţi.Înarmaţi-vă cu răbdare şi la sfârşit culegeţi roadele! Eu dupa 9 luni am inceput sa fac cam 4 $ zilnic (primele luni am facu 20 - 50 centi zilnic ) . Singurul site care mai plăteşte în ziua de astăzi este NEOBUX, pentru a va loga si a castiga banuti intrati pe : http://www.neobux.com/?rh=7075736832676C Iata cat de simplu se fac bani: http://www.youtube.com/watch?v=GUxgmh5J18k
ro790 (28.1.2013, 15:52:56)
Rotunjeste-ti veniturile www.roclick.blogspot.ro din confortul casei tale
ZAKIRO.INFO - Haine 2013 de iarna pentru femei si barbati pe ZAKIRO.INFO HAINE (28.1.2013, 12:50:35)
Vezi noua colectie de haine de iarna ZAKIRO.INFO pentru femei si barbati. Intrati pe Google si cautati ZAKIRO.INFO HAINE WWW.ZAKIRO.INFO
Invata sa faci 2,000$ lunar din fata calculatorului ! (28.1.2013, 12:35:41)
Invata sa faci 2,000$ lunar din fata calculatorului ! Vezi acest video ---> www.bit.ly/V40D6Y <---- Un tutorial 2013
OFERTA ZILEI: A D I O - A M E N Z I ! R E D U C E R E 20% + TRANSPORT G R A T I S !! (28.1.2013, 11:41:54)
________________ ADIO AMENZI: Detectoare Radar Japoneze pt NOILE RADARE !________________ ___________________ DVD-PLAYERE pt TETIERE / COTIERA / PLAFON !!______________________ _____________________ NAVIGATII GPS stil IPHONE5 Full Europa 3D ! _________________________ ___________________________ Noi, Sigilate, Garantie 2 ANI ! ________________________________ ______________SUPER-REDUCERE -20% si TRANSPORT GRATUIT in IANUARIE 2013 ! ___________ ____________________________Detalii pe Www.AntiRadare.ro _______________________________
First page < Back Forward > Last page