Acasă » Știri » Știri interne » Ministrul Sănătăţii tace suspect: super-Patricia rezistă în funcţie! Cum acoperă bossulică de la Ilfov combinaţiile din “Spitalul groazei”

Ministrul Sănătăţii tace suspect: super-Patricia rezistă în funcţie! Cum acoperă bossulică de la Ilfov combinaţiile din “Spitalul groazei”

De: Cancan 12/01/2018 | 10:52
Ministrul Sănătăţii tace suspect: super-Patricia rezistă în funcţie! Cum acoperă bossulică de la Ilfov combinaţiile din “Spitalul groazei”
Patricia Ene şi "Prinţul spitalelor", Alexandru Grumaz, şi-au "oficializat" relaţia în Poiana Braşov

Ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, tace suspect, iar ”super-Patricia” rezistă în funcţia de şefă a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU), în ciuda raportului Corpului de Control, care arată că mamele şi bebeluşii sunt expuşi infecţiilor instraspitaliceşti. Tolo.ro a publicat o nouă dezvăluire în care arată cum acoperă bossulică de la Ilfov combinaţiile din ”Spitalul groazei”. (CITEŞTE ŞI: Ce a descoperit Corpul de Control la Spitalul condus de "Super-Patricia". Sterilizarea instrumentarului se face în găleţi. Ministrul Sănătăţii nu a luat nicio măsură)

Ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, tace suspect în ciuda dezvăluirilor cutremurătoare făcute în ultimele zile, care atrag atenţia asupa pericolului în care se află gravidele şi nou-născuţii internaţi la Spitalului Judeţean de Urgenţă Ilfov (SJU). (CITEŞTE ŞI: EXCLUSIVITATE. Ministrul Sănătăţii se chinuie s-o dea afară pe protejata şefului de judeţ, dar nu prea poate! Bossul de la Ilfov, galanton cu fosta! Super-Patricia rezistă pe funcţie cu toate că echipa de control a lui Bodog a găsit nereguli mari în mandatul ei)

Venită la conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Ilfov (SJU) în februarie 2016, Patricia Ene este acoperită de bossulică de la Ilfov, Marian Petrache – cel care a şi propulsat-o în această funcţie – şi rezistă, în ciuda încercărilor lui Bodog de a o schimba de la Şefia Spitalului Ilfov.

Iubitul ”super-Patriciei” este şi el adânc amestecat în problemă, Alexandru Grumaz fiind patronul grupării Denimed – grup de firme care face afaceri cu zeci de spitale, în principal servicii de spălătorie. Grumaz are contracte de milioane de euro la Spitalul Ilfov, potrivit dezvăluirilor făcute de tolo.ro.

Totodată, Grupul Denimed apare şi în contractele cu ”Malaxa”, iar numele noului partener al Patriciei Ene se regăseşte în relatările oamenilor din spitalul condus de Florin Secureanu. (FANTASTIC: DAS a aflat de ce s-a certat marele Boss de la Ilfov cu şefa Spitalului Judeţean de Urgenţă. Pa, pa, Marian! Super-Patricia s-a combinat cu „Prinţul Spitalelor”)

”Secureanu se plângea mereu că nu are loc de întors şi trebuie să facă afaceri cu Alexandru Grumaz”, spune un apropiat al fostului manager de la ”Malaxa”, potrivit tolo.ro.

Ministerul Sănătăţii a comunicat, ieri, publicaţiei citate că a trimis concluziile sale către Marian Petreche, fără însă a dezvălui care sunt, de fapt, acestea. În cadrul materialului prezentat de Tolontan, este dezvăluită întreagă încrengătură a relaţiilor. (CITEŞTE ŞI: Panică în judeţul Ilfov: Marian Petrache (PNL) e supărat tare. Marele Boss s-a certat cu Patricia… CANCAN.ro a aflat întreaga poveste)

Mamele şi copiii, cele mai expuse victime ale situaţiei de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ilfov

Mamele şi copiii sunt printre cele mai expuse victime ale situaţiei dezastruoase de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ilfov, potrivit raportului Corpului de Control. Documentul face o radiografie a perioadei 2016-2017, din care rezultă că în spitalul condus de Patricia Ene totul se face pe dos în ceea ce priveşte infecţiile nosocomiale.

”Pe secţia de Neonatologie dezinfecţia de nivel înalt se face în găleţi care, la momentul controlului, conţineau soluţie Steril C şi Sterox, nu exista protocol de lucru şi personalul nu cunoaşte concentraţiile soluţiilor utilizate pentru dezinfecţie şi timpii de acţiune”, scrie negru pe alb în raportul citat de tolo.ro.

Nu doar bebeluşii sunt expuşi infecţiilor, ci şi mamele lor, pentru că valvele folosite la gravide sunt „sterilizate” după aceeaşi metodă, în găleată. „A fost identificată o găleată în care erau imersate peste 20 de valve utilizate”, au arătat inspectorii Ministerului Sănătăţii. ”Afirmativ substanţa din găleată era Sekusept 2% fără a se putea preciza timpul în care au fost colectate aceste valve şi care au fost procedurile corespondente utilizării lor”, au mai consemnat oficialii în raport.

Potrivit documentului, doar într-o săptămână din septembrie anul trecut, în Spitalul de Urgenţă Ilfov ”au fost înregistrate patru cazuri de infecţii nosocomiale”.

Spitalul Judeţean de Urgenţă Ilfov, vizat de mai multe controale în 2017

Spitalul de Urgenţă Ilfov, condus de Patricia ex-Ene, actualmente Fărcăşanu, a fost vizat de mai multe controale. Ultima oară, spitalul a fost verificat de Corpul de Control al Ministerului Sănătăţii în octombrie 2017, după ce controale efectuate în decembrie 2016 au dus la sesizarea DNA. Prejudiciul estimat pentru neregulile găsite în decembrie 2016 este de circa 200.000 de euro. Faptele respective ar fi fost făcute în perioada în care spitalul era condus de alţi manageri, nu de Patricia Ene. (VEZI AICI: VIDEO EXCLUSIV. Şefa Spitalului Judeţean Ilfov a trecut peste faptul că descurcăreţul Alex e căsătorit şi…”Prinţul Spitalelor” & Super-Patricia şi-au ”oficializat” relaţia în Poiană, la ”Revelionul bogaţilor”)

Printre alte nereguli descoperite la Spitalul de Urgenţă Ilfov în octombrie 2017 se numără obligarea gravidelor să urce trei etaje până în secţie sau să meargă pe jos spre sala de naşteri, nefolosirea unei aparaturi în care s-au investit milioane de euro care zace nefolosită şi obligarea pacienţilor să aştepte ore în şir pentru consultaţii, potrivit observator.tv.

Patricia Ene, fosta lui Petrache, ar fi protejata boss-ului PNL

Patricia Ene, de profesie medic primar ORL, devenea managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Ilfov la puţin timp după ce Ministerul Sănătăţii anunţa că „niciun concurs pentru manageri nu va avea loc până nu se vor face modificările la procedura de selecţie”. Anunţul era făcut pe 1 iunie 2016, iar la fix o săptămână distanţă Spitalul Judeţean Ilfov a organizat proba scrisă pentru concursul de manager, singurul candidat fiind Patricia Delia Ene! Patricia Ene şi preşedintele Consiliului Judeţean Ilfov au avut o relaţie până când „Super-Patricia” s-a cuplat cu Grumaz Jr. După ce şefa Spitalului de Urgenţă Ilfov s-a afişat cu „Prinţul Spitalelor”, între Patricia şi Marian Petrache a avut loc o ceartă, potrivit surselor noastre, dar se pare că cei doi au revenit acum la relaţii mai bune. (VEZI ŞI: Liberalul Petrache, acuzat de DNA de mită şi şantaj:,,Îmi dau demisia”)

Pe 14 iunie 2016, Patricia Ene şi-a prezentat proiectul de management şi a fost declarată admisă la concursul pentru postul de manager al Spitalului Judeţean Ilfov, cu media 9,50. „Ea a venit pe filiera şefului Consiliului Judeţean: liberalul Petrache”, dezvăluiau surse citate de tolo.ro.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

(N.D.)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Locul din România unde se află CEA MAI FRUMOASĂ stradă din Europa / Puțini știu despre ea
Locul din România unde se află CEA MAI FRUMOASĂ stradă din Europa / Puțini știu...
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și apoi cu amanta!
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după...
Suma URIAȘĂ pe care Ana Porgras a câștigat-o la PRO TV! Survivor a umplut-o de BANI
Suma URIAȘĂ pe care Ana Porgras a câștigat-o la PRO TV! Survivor a umplut-o de...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Zodii care vor avea parte de o perioadă fantastică.  Se anunță schimbări benefice, plouă cu bani și scapă de probleme
Zodii care vor avea parte de o perioadă fantastică. Se anunță schimbări benefice, plouă cu...
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat macrou congelat. Ce s-a descoperit la analize
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat...
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital iar medicii i-au spus că mai are doar 12 luni de trăit
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Oana Roman primește semne de la Mioara Roman: „Mama îmi trimite mesaje de dincolo”. Ce i-a transmis mama ei, în Săptămâna Mare
Oana Roman primește semne de la Mioara Roman: „Mama îmi trimite mesaje de dincolo”. Ce...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua de Florii? Primele rezultate ale analizelor
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii. Dimineața când ne trezeam, simțeam mirosul de lapte fiert, de turte făcute pe plită și căldură.”
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii....
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat înapoi! Adevărul din spatele gestului său
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat...
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Descoperire ULUITOARE la polii Pământului! Se întâmplă chiar acum
Descoperire ULUITOARE la polii Pământului! Se întâmplă chiar acum
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Alimentul de pe masa de Paște care te face să ieși pozitiv la drug-test. Șoferii trebuie să aibă mare grijă când îl consumă
Alimentul de pe masa de Paște care te face să ieși pozitiv la drug-test. Șoferii...
Singurele trei zodii care își îndeplinesc cele mai mari dorințe în următoarele zile. Noroc, câștiguri mari și succes uriaș pentru acești nativi
Singurele trei zodii care își îndeplinesc cele mai mari dorințe în următoarele zile. Noroc, câștiguri...
S-a produs marea ÎMPĂCARE. Simona HALEP nu părea în stare: Securea e îngropată
S-a produs marea ÎMPĂCARE. Simona HALEP nu părea în stare: Securea e îngropată
Scandal monstru între Florin Dumitrescu și Alex Dima. Chef-ul l-a jignit foarte urât. ''Nu mai mânca, dementule!''
Scandal monstru între Florin Dumitrescu și Alex Dima. Chef-ul l-a jignit foarte urât. ''Nu mai...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Ce efecte are cloropicrina, arma chimică folosită de Rusia în Ucraina
Ce efecte are cloropicrina, arma chimică folosită de Rusia în Ucraina
Se schimbă regulile în FOTBAL. Decizia finală a venit azi, 3 mai. România e obligată la Euro 2024
Se schimbă regulile în FOTBAL. Decizia finală a venit azi, 3 mai. România e obligată...
Vești foarte proaste de la ANM. Vremea se schimbă în rău
Vești foarte proaste de la ANM. Vremea se schimbă în rău
Un român a făcut CALCULUL complet: „Cât costă să locuiești, singur, în Londra, în condiții de minimă decență”
Un român a făcut CALCULUL complet: „Cât costă să locuiești, singur, în Londra, în condiții...
Cât de frumoasă este fiica lui Ionuţ Chirilă. Imagini rare cu Ana
Cât de frumoasă este fiica lui Ionuţ Chirilă. Imagini rare cu Ana
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un fast-food celebru: „Era viu și mișca”
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital:
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
Cel mai mare regret din viața Danielei Condurache. De ce nu are artista copii
Cel mai mare regret din viața Danielei Condurache. De ce nu are artista copii
Lidl bagă la ofertă produsele pe care toți românii le caută de Paște. Vor sta la raft doar până la finalul zilei de sâmbătă, 4 mai 2024
Lidl bagă la ofertă produsele pe care toți românii le caută de Paște. Vor sta...
Ce conține Detrical. Foarte mulți români îl cumpără de la farmacie și nu îi citesc prospectul
Ce conține Detrical. Foarte mulți români îl cumpără de la farmacie și nu îi citesc...