Acasă » Știri » Știri interne » Ministrul Sănătăţii tace suspect: super-Patricia rezistă în funcţie! Cum acoperă bossulică de la Ilfov combinaţiile din “Spitalul groazei”

Ministrul Sănătăţii tace suspect: super-Patricia rezistă în funcţie! Cum acoperă bossulică de la Ilfov combinaţiile din “Spitalul groazei”

De: Cancan 12/01/2018 | 10:52
Ministrul Sănătăţii tace suspect: super-Patricia rezistă în funcţie! Cum acoperă bossulică de la Ilfov combinaţiile din “Spitalul groazei”
Patricia Ene şi "Prinţul spitalelor", Alexandru Grumaz, şi-au "oficializat" relaţia în Poiana Braşov

Ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, tace suspect, iar ”super-Patricia” rezistă în funcţia de şefă a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU), în ciuda raportului Corpului de Control, care arată că mamele şi bebeluşii sunt expuşi infecţiilor instraspitaliceşti. Tolo.ro a publicat o nouă dezvăluire în care arată cum acoperă bossulică de la Ilfov combinaţiile din ”Spitalul groazei”. (CITEŞTE ŞI: Ce a descoperit Corpul de Control la Spitalul condus de "Super-Patricia". Sterilizarea instrumentarului se face în găleţi. Ministrul Sănătăţii nu a luat nicio măsură)

Ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, tace suspect în ciuda dezvăluirilor cutremurătoare făcute în ultimele zile, care atrag atenţia asupa pericolului în care se află gravidele şi nou-născuţii internaţi la Spitalului Judeţean de Urgenţă Ilfov (SJU). (CITEŞTE ŞI: EXCLUSIVITATE. Ministrul Sănătăţii se chinuie s-o dea afară pe protejata şefului de judeţ, dar nu prea poate! Bossul de la Ilfov, galanton cu fosta! Super-Patricia rezistă pe funcţie cu toate că echipa de control a lui Bodog a găsit nereguli mari în mandatul ei)

Venită la conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Ilfov (SJU) în februarie 2016, Patricia Ene este acoperită de bossulică de la Ilfov, Marian Petrache – cel care a şi propulsat-o în această funcţie – şi rezistă, în ciuda încercărilor lui Bodog de a o schimba de la Şefia Spitalului Ilfov.

Iubitul ”super-Patriciei” este şi el adânc amestecat în problemă, Alexandru Grumaz fiind patronul grupării Denimed – grup de firme care face afaceri cu zeci de spitale, în principal servicii de spălătorie. Grumaz are contracte de milioane de euro la Spitalul Ilfov, potrivit dezvăluirilor făcute de tolo.ro.

Totodată, Grupul Denimed apare şi în contractele cu ”Malaxa”, iar numele noului partener al Patriciei Ene se regăseşte în relatările oamenilor din spitalul condus de Florin Secureanu. (FANTASTIC: DAS a aflat de ce s-a certat marele Boss de la Ilfov cu şefa Spitalului Judeţean de Urgenţă. Pa, pa, Marian! Super-Patricia s-a combinat cu „Prinţul Spitalelor”)

”Secureanu se plângea mereu că nu are loc de întors şi trebuie să facă afaceri cu Alexandru Grumaz”, spune un apropiat al fostului manager de la ”Malaxa”, potrivit tolo.ro.

Ministerul Sănătăţii a comunicat, ieri, publicaţiei citate că a trimis concluziile sale către Marian Petreche, fără însă a dezvălui care sunt, de fapt, acestea. În cadrul materialului prezentat de Tolontan, este dezvăluită întreagă încrengătură a relaţiilor. (CITEŞTE ŞI: Panică în judeţul Ilfov: Marian Petrache (PNL) e supărat tare. Marele Boss s-a certat cu Patricia… CANCAN.ro a aflat întreaga poveste)

Mamele şi copiii, cele mai expuse victime ale situaţiei de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ilfov

Mamele şi copiii sunt printre cele mai expuse victime ale situaţiei dezastruoase de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ilfov, potrivit raportului Corpului de Control. Documentul face o radiografie a perioadei 2016-2017, din care rezultă că în spitalul condus de Patricia Ene totul se face pe dos în ceea ce priveşte infecţiile nosocomiale.

”Pe secţia de Neonatologie dezinfecţia de nivel înalt se face în găleţi care, la momentul controlului, conţineau soluţie Steril C şi Sterox, nu exista protocol de lucru şi personalul nu cunoaşte concentraţiile soluţiilor utilizate pentru dezinfecţie şi timpii de acţiune”, scrie negru pe alb în raportul citat de tolo.ro.

Nu doar bebeluşii sunt expuşi infecţiilor, ci şi mamele lor, pentru că valvele folosite la gravide sunt „sterilizate” după aceeaşi metodă, în găleată. „A fost identificată o găleată în care erau imersate peste 20 de valve utilizate”, au arătat inspectorii Ministerului Sănătăţii. ”Afirmativ substanţa din găleată era Sekusept 2% fără a se putea preciza timpul în care au fost colectate aceste valve şi care au fost procedurile corespondente utilizării lor”, au mai consemnat oficialii în raport.

Potrivit documentului, doar într-o săptămână din septembrie anul trecut, în Spitalul de Urgenţă Ilfov ”au fost înregistrate patru cazuri de infecţii nosocomiale”.

Spitalul Judeţean de Urgenţă Ilfov, vizat de mai multe controale în 2017

Spitalul de Urgenţă Ilfov, condus de Patricia ex-Ene, actualmente Fărcăşanu, a fost vizat de mai multe controale. Ultima oară, spitalul a fost verificat de Corpul de Control al Ministerului Sănătăţii în octombrie 2017, după ce controale efectuate în decembrie 2016 au dus la sesizarea DNA. Prejudiciul estimat pentru neregulile găsite în decembrie 2016 este de circa 200.000 de euro. Faptele respective ar fi fost făcute în perioada în care spitalul era condus de alţi manageri, nu de Patricia Ene. (VEZI AICI: VIDEO EXCLUSIV. Şefa Spitalului Judeţean Ilfov a trecut peste faptul că descurcăreţul Alex e căsătorit şi…”Prinţul Spitalelor” & Super-Patricia şi-au ”oficializat” relaţia în Poiană, la ”Revelionul bogaţilor”)

Printre alte nereguli descoperite la Spitalul de Urgenţă Ilfov în octombrie 2017 se numără obligarea gravidelor să urce trei etaje până în secţie sau să meargă pe jos spre sala de naşteri, nefolosirea unei aparaturi în care s-au investit milioane de euro care zace nefolosită şi obligarea pacienţilor să aştepte ore în şir pentru consultaţii, potrivit observator.tv.

Patricia Ene, fosta lui Petrache, ar fi protejata boss-ului PNL

Patricia Ene, de profesie medic primar ORL, devenea managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Ilfov la puţin timp după ce Ministerul Sănătăţii anunţa că „niciun concurs pentru manageri nu va avea loc până nu se vor face modificările la procedura de selecţie”. Anunţul era făcut pe 1 iunie 2016, iar la fix o săptămână distanţă Spitalul Judeţean Ilfov a organizat proba scrisă pentru concursul de manager, singurul candidat fiind Patricia Delia Ene! Patricia Ene şi preşedintele Consiliului Judeţean Ilfov au avut o relaţie până când „Super-Patricia” s-a cuplat cu Grumaz Jr. După ce şefa Spitalului de Urgenţă Ilfov s-a afişat cu „Prinţul Spitalelor”, între Patricia şi Marian Petrache a avut loc o ceartă, potrivit surselor noastre, dar se pare că cei doi au revenit acum la relaţii mai bune. (VEZI ŞI: Liberalul Petrache, acuzat de DNA de mită şi şantaj:,,Îmi dau demisia”)

Pe 14 iunie 2016, Patricia Ene şi-a prezentat proiectul de management şi a fost declarată admisă la concursul pentru postul de manager al Spitalului Judeţean Ilfov, cu media 9,50. „Ea a venit pe filiera şefului Consiliului Judeţean: liberalul Petrache”, dezvăluiau surse citate de tolo.ro.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

(N.D.)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Sfântul Gheorghe, sărbătoare IMPORTANTĂ pentru români. Ce nu ai voie să faci astăzi. Tradiții și obiceiuri
Sfântul Gheorghe, sărbătoare IMPORTANTĂ pentru români. Ce nu ai voie să faci astăzi. Tradiții și...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Victoria, CĂRATĂ ÎN SPATE de David Beckham! S-a distrat până n-a mai putut să stea în picioare: Cum au fost surprinși
Victoria, CĂRATĂ ÎN SPATE de David Beckham! S-a distrat până n-a mai putut să stea...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ce trebuie să faci de Sf. Gheorghe, pentru a avea parte de noroc și sănătate tot restul anului. Tradițiile și superstițiile de care trebuie să ții cont
Ce trebuie să faci de Sf. Gheorghe, pentru a avea parte de noroc și sănătate...
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să...
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4 ani i-a dat de gol pe autori
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4...
Rusia, enervată de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune că SUA vor fi „umilite la fel ca în Vietnam sau în Afganistan”
Rusia, enervată de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune că SUA vor fi „umilite la...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Oana Roman, cadou inedit pentru fiica ei: „După mai multe zile în care a plâns de durere”. Cum a reacționat micuța Isabela
Oana Roman, cadou inedit pentru fiica ei: „După mai multe zile în care a plâns...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns la concluzia că s-au certat degeaba. „Mai bine nu ne mai certam.”
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns...
Probele video care arată că fata din Orhei a fost dusă în casa suspectului, în seara dispariției. A băgat-o în portbagaj, înainte să fie găsită moartă
Probele video care arată că fata din Orhei a fost dusă în casa suspectului, în...
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de Biruinţă, ca să ai noroc tot anul
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de...
BANCUL ZILEI. Bubulina:- Iar pleci la cârciumă derbedeule, săptămâna viitoare trebuie să plătim și întreținerea!
BANCUL ZILEI. Bubulina:- Iar pleci la cârciumă derbedeule, săptămâna viitoare trebuie să plătim și întreținerea!
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
A doua Lună a Pământului! NU s-a știut până ACUM de existența ei
A doua Lună a Pământului! NU s-a știut până ACUM de existența ei
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Gigantul care se extinde pe piața din retail din România. Concurează cu Lidl și Kaufland, dar are prețuri mai mici
Gigantul care se extinde pe piața din retail din România. Concurează cu Lidl și Kaufland,...
„Am stat în comă 10 ore!” Adrian Mititelu Jr., prima reacție după ce a fost internat de urgență la ATI Floreasca! Exclusiv
„Am stat în comă 10 ore!” Adrian Mititelu Jr., prima reacție după ce a fost...
NOUĂ LEGE pentru posesorii de mașini din România. Schimbare radicală pentru șoferi
NOUĂ LEGE pentru posesorii de mașini din România. Schimbare radicală pentru șoferi
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
Interzis complet în România! Legea pe care nimeni n-o poate ocoli. Amenda te bagă în faliment
Interzis complet în România! Legea pe care nimeni n-o poate ocoli. Amenda te bagă în...
Întrebarea la care Florin Piersic n-a primis răspuns niciodată. A rămas cu o mare durere în suflet
Întrebarea la care Florin Piersic n-a primis răspuns niciodată. A rămas cu o mare durere...
Cum arătau Teo Trandafir și Mircea Badea în 1994, când debutau la Tele 7abc. Imagini de COLECȚIE din urmă cu 30 de ani
Cum arătau Teo Trandafir și Mircea Badea în 1994, când debutau la Tele 7abc. Imagini...
Cum arată femeia care l-a ţinut la uşă pe Cristi Tănase, la o lună după ce a născut! Transformare neaşteptată a Adinei Maria
Cum arată femeia care l-a ţinut la uşă pe Cristi Tănase, la o lună după...
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era atentă: „Am făcut-o să o ajut!”. Camerele de filmat au surprins întregul moment
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era...
Primele declarații ale Ancăi Dumitra despre sarcină. Actrița nu își mai încape în piele de fericire
Primele declarații ale Ancăi Dumitra despre sarcină. Actrița nu își mai încape în piele de...
Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu s-au despărțit. Mărturisiri în lacrimi despre ”procedura secretă” cu care s-au confruntat
Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu s-au despărțit. Mărturisiri în lacrimi despre ”procedura secretă” cu care...
Ce trebuie să ai în casă de Sfântul Gheorghe ca să fii ferit de farmece și rele până la finalul anului. Vei ține ghinionul departe de familie
Ce trebuie să ai în casă de Sfântul Gheorghe ca să fii ferit de farmece...
Cele 5 zodii care vor avea cea mai bună vară din viața lor. Norocul le bate la ușă chiar din iunie
Cele 5 zodii care vor avea cea mai bună vară din viața lor. Norocul le...