Acasă » Știri » Este oficial! Sexul oral te face mai puternică. Atunci când femeia îl practică din plăcere…

Este oficial! Sexul oral te face mai puternică. Atunci când femeia îl practică din plăcere…

De: Cancan 10/02/2018 | 13:20
Este oficial! Sexul oral te face mai puternică. Atunci când femeia îl practică din plăcere...

Conform unui stuidiu efectuat într-o Universitatea din Canada, trei din zece femei care practică sexul oral consideră că sunt mai puternice, deoarece asociază această experienţă cu o stare de bine.

 

Când femeia practică sexul oral din plăcere, atunci transmite şi emană în jurul său o stare de bine care nu poate decât să îl bucure pe partener.

Practicarea sexului oral reprezintă de mult timp un semn al intimităţii şi încrederii între iubiţi, iar importanţa sexului oral într-o relaţie este de netăgăduit. 72% dintre femei şi 85% dintre bărbaţi afirmă faptul că ei cred că sexul oral îşi are locul în fiecare dormitor, iar practicarea lui nu ar trebui să scadă cu trecerea anilor.

Apropourile legate de sex oral bat la uşa oricărei relaţii încă de la primele întâlniri, bărbatul fiind, de regulă, cel care speră că-ţi vei deschide porţile cât mai repede.

Încă din acel moment sexul oral începe să vă influenţeze viitorul ca şi cuplu. O simplă practică sexuală vă poate influenţa relaţia pe mai multe căi.

Există o mulţime de dileme morale pe care bărbaţii şi femeile şi le fac în privinţa sexului oral. Ele sunt cele care ajung în cele din urmă să dea sentinţa: rămâneţi sau nu împreună?

Pentru început, într-un alt material ţi-am arătat ce părere au bărbaţii despre sexul oral făcut unei femei. Am reţinut un fapt foarte interesant: bărbaţii nu fac sex oral decât unei femei cu care au intenţii serioase. Aşadar, dacă ţi-a făcut sex oral, bucură-te! Partenerul tău vede  relaţia voastră ca fiind una de viitor!

Nu te grăbi totuşi să-i întorci gestul pentru a-i arăta că şi tu ai intenţii serioase. Aşa cum mulţi nu văd sexul la prima întâlnire cu ochi buni, alţii nu văd cu ochi buni să faci sex oral la prima partidă de sex. Cel puţin, asta consideră Bogdan, un bărbat pentru care sexul normal trebuie să preceadă sexul oral. El vede sexul oral ca pe un act intim, iar femeile care îl oferă din prima, “înseamnă că l-ar face cu oricine”. Ideea că el este un “oricine” îţi diminuează considerabil şansele unui viitor cu un astfel bărbat, conform unica.ro.

În tot acest timp, în care rişti să-l pierzi, tu, de fapt, nu încerci decât să-ţi consolidezi relaţia cu el. Multe femei se grăbesc să-i facă sex oral iubitului, fără vreo tragere de inimă, doar din dorinţa de a-i face pe plac. Prea puţini bărbaţi apreciază gestul făcut chiar cu prima ocazie.

Dacă reuşeşti totuşi să îl convingi de intenţiile tale serioase veţi trece peste această piatră de încercare… doar pentru a da peste următoarea.

Nu trebuie să aştepţi o veşnicie pentru a-i face sex oral unui bărbat. În timp ce tu n-ai renunţa la un bărbat atrăgător, deştept şi cu simţul umorului pentru că nu obişnuieşte să-ţi ofere plăceri orale, mulţi bărbaţi recunosc că ar renunţa la o relaţie în care nu primesc sex oral, unii, chiar dacă nu doresc să-i ofere iubitei acelaşi tratament!

Aşadar, momentul în care o femeie începe să facă sex oral, precum şi frecvenţa cu care îl face, pot decide soarta unei relaţii.

Oamenii care şi-au început viaţa sexuală înainte de scandalul în care a fost implicat Clinton îşi aduc aminte de zilele în care sexul oral era un subiect tabu. Acum, auzim şi citim despre sexul oral pe net sau la ştirile de noapte. Cum in Romania nu avem cifre oficiale, le prezentăm pe cele din SUA, care susţin că cei mai mulţi dintre americani experimentează sexul oral încă din adolescenţă. Aproape jumătate dintre adolescenţi şi aproximativ 90% dintre adulţii între 25 şi 44 de ani au practicat sexul oral. Sexul oral poate fi plăcut şi o componentă importantă a unei relaţii. Însă sunt unele lucruri pe care mulţi oameni nu le ştiu despre sexul oral.

Iată 4 lucruri care te-ar putea surprinde.

Sexul oral poate fi legat de cancerul la gât

Cancer? Da, poţi dezvolta cancer la gât de la sex oral, susţine Otis Brawley şeful American Cancer Society. Virusul papiloma uman poate fi trecut de la o persoană la alta în timpul unei partide de sex, inclusiv sexul oral. Cercetătorii au descoperit faptul că unele forme de cancer la gât sunt cauzate de un anumit tip de virus papiloma uman. Trebuie amintit că virusul papiloma uman nu cauzează întotdeauna cancer. Dacă nu ai fost expus la virusul papiloma uman în timpul sexului oral, nu eşti supus riscului de a dezvolta cancer.

Sexul oral îmbunătăţeşte anumite relaţii dar distruge altele

Potrivit terapeuţilor sexuali, sexul oral poate cauza stres în unele cupluri, după cum poate îmbunătăţi intimitatea altora. Stresul legat de sexul oral are, de obicei de-a face, cu grijle în legtură cu igiena sau cu prejudecăţile culturale. Există şi persoane cărora le este teamă să primească sex oral din cauză că le este teamă de posibila reacţie a partenerului/rei. După cum există şi persoane care sunt anxioase din pricina performanţei – să o facă bine astfel încât şă-şi satifacă partenera/rul sau cum ar trebui să răspundă la sexul oral. Alte persoane percep sexul oral ca pe o modalitate excelentă de a-şi întări relaţia.

Sexul oral neprotejat este un lucru comun, însă este riscant

Câteva boli cu transmitere sexuală precum HIV, herpes, sifilis, gonoreea şi hepatite virale pot fi transmise prin practicarea sexului oral. Trebuie înţeles faptul că sexul oral nu este lipsit de pericole. Riscul depinde de o mulţime de lucruri inclusiv numărul de parteneri pe care îi ai şi ce tip de sex oral practici. Utilizarea prezervativului şi a altor forme de protecţie te poate feri de multe necazuri.

Însă, cei mai mulţi dintre oameni nu se protejează când fac sex oral. Practica este valabilă atât printre adolescenţi cât şi printre adulţi şi a fost descoperită printr-o serie de sondaje cu teme sexuale, conform sfatulparintilor.ro.

Sexul oral este o practică comună printre adolescenţi

Mulţi dintre adolescenţi practică sexul oral înaintea celui vaginal. Comparativ cu acesta din urmă sexul oral li se pare un lucru lipsit de importanţă. Sondajele printre adolescenţi au scos la iveală faptul că există foarte mulţi căre practică sexul oral comparativ cu cei care practică sexul vaginal. În plus, adolescenţii care au recunoscut practicarea acestui tip de sex au mărturisit că au avut mai puţine probleme cu părinţii şi au trăit mai puţine emoţii negative.

În vreme ce băieţii au susţinut că practicarea sexului oral le-a adus beneficii emoţionale şi sociale în vreme ce femeile au mărturisit că emoţiile încercate sunt de regret sau că practicarea sexului oral a dus la distrugerea relaţiei.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Locul din România unde se află CEA MAI FRUMOASĂ stradă din Europa / Puțini știu despre ea
Locul din România unde se află CEA MAI FRUMOASĂ stradă din Europa / Puțini știu...
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și apoi cu amanta!
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după...
„TUTĂ, super accesibilă”! Prezentatoarea cunoscută de toată țara, ATAC ȘOCANT la o angajată PRO TV
„TUTĂ, super accesibilă”! Prezentatoarea cunoscută de toată țara, ATAC ȘOCANT la o angajată PRO TV
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Zodii care vor avea parte de o perioadă fantastică.  Se anunță schimbări benefice, plouă cu bani și scapă de probleme
Zodii care vor avea parte de o perioadă fantastică. Se anunță schimbări benefice, plouă cu...
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat macrou congelat. Ce s-a descoperit la analize
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat...
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital iar medicii i-au spus că mai are doar 12 luni de trăit
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Cum vor petrece Paștele Oana și Viorel Lis: „O să mă duc pe câmp să alerg un miel”. Blondina face dezvăluiri inedite
Cum vor petrece Paștele Oana și Viorel Lis: „O să mă duc pe câmp să...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua de Florii? Primele rezultate ale analizelor
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii. Dimineața când ne trezeam, simțeam mirosul de lapte fiert, de turte făcute pe plită și căldură.”
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii....
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat înapoi! Adevărul din spatele gestului său
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat...
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator au demascat capcanele de pe masa de Paşte
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Descoperire ULUITOARE la polii Pământului! Se întâmplă chiar acum
Descoperire ULUITOARE la polii Pământului! Se întâmplă chiar acum
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Clădirea emblematică din București în care s-ar petrece lucruri stranii. Unii spun că este bântuită
Clădirea emblematică din București în care s-ar petrece lucruri stranii. Unii spun că este bântuită
Orașul din România în care se construiește un ansamblu rezidențial peste o necropolă: “Cei mai mulți dintre decedați nu au avut coșciug”
Orașul din România în care se construiește un ansamblu rezidențial peste o necropolă: “Cei mai...
S-a dat deja ORDIN de la Primărie. Devine complet GRATUIT. Nu se mai plătește niciun ban
S-a dat deja ORDIN de la Primărie. Devine complet GRATUIT. Nu se mai plătește niciun...
Scandal monstru între Florin Dumitrescu și Alex Dima. Chef-ul l-a jignit foarte urât. ''Nu mai mânca, dementule!''
Scandal monstru între Florin Dumitrescu și Alex Dima. Chef-ul l-a jignit foarte urât. ''Nu mai...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Ce efecte are cloropicrina, arma chimică folosită de Rusia în Ucraina
Ce efecte are cloropicrina, arma chimică folosită de Rusia în Ucraina
S-a produs marea ÎMPĂCARE. Simona HALEP nu părea în stare: Securea e îngropată
S-a produs marea ÎMPĂCARE. Simona HALEP nu părea în stare: Securea e îngropată
Pasca din copilărie, gust de neuitat. Care e ingredientul secret
Pasca din copilărie, gust de neuitat. Care e ingredientul secret
Un român a făcut CALCULUL complet: „Cât costă să locuiești, singur, în Londra, în condiții de minimă decență”
Un român a făcut CALCULUL complet: „Cât costă să locuiești, singur, în Londra, în condiții...
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A...
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un fast-food celebru: „Era viu și mișca”
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital:
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
Cum arată apartamentul de lux în care locuiește Raluca Bădulescu în chirie: „Plătesc 1.300 de euro pe lună”
Cum arată apartamentul de lux în care locuiește Raluca Bădulescu în chirie: „Plătesc 1.300 de...
Alimentul de pe masa de Paște care te face să ieși pozitiv la drug-test. Șoferii trebuie să aibă mare grijă când îl consumă
Alimentul de pe masa de Paște care te face să ieși pozitiv la drug-test. Șoferii...
Singurele trei zodii care își îndeplinesc cele mai mari dorințe în următoarele zile. Noroc, câștiguri mari și succes uriaș pentru acești nativi
Singurele trei zodii care își îndeplinesc cele mai mari dorințe în următoarele zile. Noroc, câștiguri...