Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 8 iunie 2018. Taurii trec printr-un proces de introspecție

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 8 iunie 2018. Taurii trec printr-un proces de introspecție

De: Cancan 07/06/2018 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 8 iunie 2018. Taurii trec printr-un proces de introspecție

Horoscopul zilei de 8 iunie 2018 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 8 iunie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 8 iunie 2018 spune că astăzi nativii din zodia Taur se vor confrunta cu puternice dileme interioare.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 8 iunie 2018

Luna își începe tranzitul pe casa personalității, iar cei născuți în zodia Berbec vor da dovadă de energie și putere de muncă, de ambiție în definitivarea sarcinilor și încheierea proiectelor restante. Nativii Berbec vor prelua inițiativa și se vor impune cu curaj, cerându-și drepturile care li se cuvin în toate sectoarele de activitate. (CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 4 – 10 IUNIE 2018. SCORPIONII AR PUTEA AVANSA ÎN CARIERĂ

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 8 iunie 2018

Cu Luna pe casa subconștientului, cei născuți în zodia Taur vor trece printr-un proces de introspecție și meditație. Se frământă excesiv, se închid în ei și încearcă să găsească cele mai bune soluții la problemele pe care le au, vizat fiind în primul rând sectorul profesional, dar și cel sentimental. Contextul astral le va da bătăi de cap, însă horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să apeleze la voință. (CITEȘTE ȘI HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA IUNIE 2018)

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 8 iunie 2018

Cu Luna în tranzit pe casa prietenilor, cei născuți în zodia Gemeni schimbă registrul, vor fi predispuși la distracție și vor acorda un interes aparte activităților de relaxare. Este foarte probabil să primească invitații în oraș, la o cină, un film sau la teatru. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește pe nativi să nu intre în discuții contradictorii cu cei din jur și să nu abordeze un ton ridicat în dialoguri.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 8 iunie 2018

Cu Luna în tranzit în sectorul profesional, cei născuți în zodia Rac se preocupă intens de activitățile de la locul de muncă. Caută soluțiile cele mai bune, dezvoltă strategii și vin cu idei ingenioase care vor avea ecou la superiori. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi susține pe nativi în aceste demersuri, dar îi sfătuiește să nu se aștepte la aprecieri de moment și să-și păstreze conștiinciozitatea și în lipsa acestora.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 8 iunie 2018

Cu Luna în sectorul călătoriilor, cei născuți în zodia Leu vor vrea să iasă mai mult în lume, să socializeze mai mult, să se plimbe și să se relaxeze. Este foarte probabil să plece într-o minivacanță, sau, cel puțin, să inițieze demersurile necesare pentru a achiziționa un sejur. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le aduce invitații din partea prietenilor și nu este exclus să primească un bilet către destinația mult dorită.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 8 iunie 2018

Cu Luna în tranzit prin sectorul financiar, cei născuți în zodia Fecioară vor face tot ce le stă în putință să-și recupereze o sumă de bani care li se cuvine. Este posibil să fie vorba chiar de o moștenire sau de niște bunuri de valoare rezultate în urma unei tranzacții mai vechi. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îndeamnă la răbdare și la diplomație.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 8 iunie 2018

Cei născuți în zodia Balanță pot trece prin tensiuni la locul de muncă, contextul astral favorizând neînțelegerile. Pot exista discuții în contradictoriu cu șefii sau cu persoanele cu care se află într-o colaborare, iar nativii se pot lăsa foarte ușor intimidați. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță sfătuiește nativii să amâne întâlnirile importante.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 8 iunie 2018

Cu Luna în tranzit pe casa muncii și a sănătății, aceștia vor fi suprasolicitați la job, vor depune tot efortul să rezolve sarcinile primite și să finalizeze un proiect, însă se vor izbi de obstacole de natură să le pună răbdarea la încercare. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion avertizează nativii asupra unor posibile probleme de sănătate, migrene, amețeli, stări de greață, și-i îndeamnă la mai multă odihnă.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 8 iunie 2018

Cu Luna în tranzit prin sectorul sentimental, cei născuți în zodia Săgetător vor fi martorii unei discuții importante cu partenerul de viață, vor analiza și vor căuta să ia cea mai bună decizie în privința relației. Sunt posibile divergențe de opinie și schimburi dure de replici, iar horoscopul de azi pentru zodia Săgetător afătuiește nativii să fie mai degajați și să abordeze situația cu umor, însă fără ironie.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 8 iunie 2018

Cei născuți în zodia Capricorn se bucură de un succes remarcabil în toate activitățile întreprinse la locul de muncă și au parte de surpize. Primesc o recompensă financiară, sunt propuși pentru avansare sau au parte de o ofertă nouă de job. Poartă dialoguri profitabile cu superiorii și nu este exclus să-și renegocieze condițiile salariale.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 8 iunie 2018

Cu Luna în tranzit prin sectorul deplasărilor și al comunicării, cei născuți în zodia Vărsător se vor preocupa de concediu, de planificarea și achiziționarea unui sejur, însă nu sunt excluse obstacolele în acest sens. Posibile discuții în contradictoriu cu rudele. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi îndeamnă pe nativi să fie foarte atenți la rezervarea pe care o fac, la plată și mai ales la condițiile deplasării.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 8 iunie 2018

Cei născuți în zodia Pești se pot confrunta astăzi cu niște emoții reprimate, cauzate, posibil, de niște vise năruite sau de un refuz venit din partea cuiva drag. Se vor chinui să dea uitării niște sentimente și niște trăiri care încă le trezesc amintiri dureroas. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește pe nativi să fie mai puternici și să nu se lase copleșiți de gânduri.

 

 

 

 

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cu cât se vinde COZONACUL lui Cătălin Scărlătescu. Românii îl pot comanda acasă!
Cu cât se vinde COZONACUL lui Cătălin Scărlătescu. Românii îl pot comanda acasă!
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și apoi cu amanta!
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după...
Vlăduța Lupău, apariție INCEDIARĂ! A renunțat la haine și s-a fotografiat AȘA
Vlăduța Lupău, apariție INCEDIARĂ! A renunțat la haine și s-a fotografiat AȘA
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Latura rușinoasă a lui Ion Creangă. Cum devenise amantul femeilor căsătorite și cum a ajuns să aibă un copil din flori, cu o călugăriță
Latura rușinoasă a lui Ion Creangă. Cum devenise amantul femeilor căsătorite și cum a ajuns...
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat macrou congelat. Ce s-a descoperit la analize
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat...
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital iar medicii i-au spus că mai are doar 12 luni de trăit
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Oana Roman primește semne de la Mioara Roman: „Mama îmi trimite mesaje de dincolo”. Ce i-a transmis mama ei, în Săptămâna Mare
Oana Roman primește semne de la Mioara Roman: „Mama îmi trimite mesaje de dincolo”. Ce...
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru mama ei: Meriți!
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru...
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii. Dimineața când ne trezeam, simțeam mirosul de lapte fiert, de turte făcute pe plită și căldură.”
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii....
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat înapoi! Adevărul din spatele gestului său
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat...
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Erupție GIGANTICĂ pe Soare! Radiațiile AU AJUNS deja pe Pământ
Erupție GIGANTICĂ pe Soare! Radiațiile AU AJUNS deja pe Pământ
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Ce să pui în pască dacă vrei să-ți iasă ca la bunica acasă. Ingredientul care îi dă gustul copilăriei
Ce să pui în pască dacă vrei să-ți iasă ca la bunica acasă. Ingredientul care...
Animalul din România pe care suntem obligați să-l vindem la export. Îl mâncăm rar, dar avem un surplus uriaș de carne. Alte țări ne plătesc bani grei pentru el
Animalul din România pe care suntem obligați să-l vindem la export. Îl mâncăm rar, dar...
OBLIGAȚIE totală pentru toți cei care au CONT LA BANCĂ. Regulile au venit direct de la Poliție
OBLIGAȚIE totală pentru toți cei care au CONT LA BANCĂ. Regulile au venit direct de...
Scandal monstru între Florin Dumitrescu și Alex Dima. Chef-ul l-a jignit foarte urât. ''Nu mai mânca, dementule!''
Scandal monstru între Florin Dumitrescu și Alex Dima. Chef-ul l-a jignit foarte urât. ''Nu mai...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Ce efecte are cloropicrina, arma chimică folosită de Rusia în Ucraina
Ce efecte are cloropicrina, arma chimică folosită de Rusia în Ucraina
DECIZIE DRASTICĂ pentru toți posesorii de mașini. Abia acum S-A AFLAT ce s-a întâmplat: A fost dureros
DECIZIE DRASTICĂ pentru toți posesorii de mașini. Abia acum S-A AFLAT ce s-a întâmplat: A...
Reghe și cei doi băieței: Liam și Landon. Fotografie în premieră
Reghe și cei doi băieței: Liam și Landon. Fotografie în premieră
Ce a pățit STARUL care l-a interpretat pe Iisus în „Patimile lui Hristos”. Nu mai este același om!
Ce a pățit STARUL care l-a interpretat pe Iisus în „Patimile lui Hristos”. Nu mai...
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8...
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un fast-food celebru: „Era viu și mișca”
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital:
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
Bucurie mare pentru Viorica și Ioniță de la Clejani. Fulgy și-a schimbat radical viața. Cu ce se ocupă tânărul mutat în Dubai
Bucurie mare pentru Viorica și Ioniță de la Clejani. Fulgy și-a schimbat radical viața. Cu...
Fabrica din România care a uimit întreaga lume. A inventat un sistem pentru care se vor bate toți străinii
Fabrica din România care a uimit întreaga lume. A inventat un sistem pentru care se...
Veste excelentă pentru toți pensionarii din țară. E anunțul pe care milioane de români îl așteptau
Veste excelentă pentru toți pensionarii din țară. E anunțul pe care milioane de români îl...