Acasă » Horoscop » Horoscop săptămânal 4 – 10 iunie 2018. Scorpionii ar putea avansa în carieră

Horoscop săptămânal 4 – 10 iunie 2018. Scorpionii ar putea avansa în carieră

De: Cancan 30/05/2018 | 16:53
Horoscop săptămânal 4 – 10 iunie 2018. Scorpionii ar putea avansa în carieră
Horoscopul săptămânal pentru perioada 4 - 10 iunie 2018 spune că Scorpionii ar putea avansa în carieră

Cancan îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 4 – 10 mai 2018, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru perioada 4 – 10 mai 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în săptămâna 4 – 10 mai 2018 se numără și cea a Scorpionilor.

Astrologul Barbara Băcăuanu
Astrologul Barbara Băcăuanu îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 4 – 10 iunie 2018

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu (foto) este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Horoscop săptămânal Berbec: 4 – 10 iunie 2018

Ai o perioadă încărcată la locul de muncă, poate cu foarte multe proiecte pe birou. Încearcă să fii cât mai atent cu actele și să faci totul cât mai ordonat. Încearcă să nu cheltuiești mai mult decât este necesar. Ai tendința în această perioadă să cumperi lucruri care nu-ți sunt utile ci, mai degrabă, un moft. Este momentul oportun să te îngrijești de sănătatea ta, să-ți energizezi și revigorezi organismul. Poate chiar să faci sport în aer liber.

Horoscop săptămânal Taur: 4 – 10 iunie 2018

În această săptămână vei găsi cea mai bună soluție în rezolvarea unei situații. Ascultă-ți intuiția și folosește-te de informațiile subtile pe care le primești. Mobilizează-te și fă-ți programul astfel încât să ai timp și pentru prieteni și pentru partener. Ambele părți vor aprecia cu siguranță inițiativă ta. Încearcă să abordezi orice situație ca și cum ar fi o posibilitate de transformare și folosește-te foarte mult de capacitățile tale creative.

Horoscop săptămânal Gemeni: 4 – 10 iunie 2018

Îți place să fii înconjurat de prieteni și să ai tot timpul subiecte de discuție, schimb de idei cu aceștia. Ca atare, organizează întâlniri cât mai dese. Încearcă să urmărești mai atent trăirile interioare, să le înțelegi pentru a te putea folosi de mesajele pe care acestea ți le transmit. Dacă situația scapă de sub control vei știi ce să faci și cum să mediezi un eventual conflict între colegi. Poți prelua chiar rolul de șef dacă asta îți dorești cu adevărat.

Horoscop săptămânal Rac: 4 – 10 iunie 2018

Încearcă să fii mai atent la cei din jur și la solicitările lor. Ajută-i cât poți, dar evită să te lași manipulat. Nu poți să mulțumești pe toată lumea. Este posibil să faci multe deplasări în interes de serviciu, să ai multe întâlniri și ședințe, multe discuții. Nu mai fi critic cu tine și nu te învinui prea mult. Acum este momentul potrivit să te împaci cu tine și, implicit, cu cei apropiați.

Horoscop săptămânal Leu: 4 – 10 iunie 2018

Este o perioadă foarte intensă la nivel de cuplu. Toate acele discuții ce au rămas neterminate sau cărora nu le-ai dat importanță, pot fi purtate acum pentru a le găsi soluția. Totodată, o relație din trecut se poate întoarce în viața ta indiferent de sentimentele tale prezente. Este indicat să faci pace cu tine în primul rând și să te detașezi de ceea ce a fost. Viitorul se așterne în față! Închide bine ușa unui capitol din viața ta, altfel el va tinde să te urmărească!

Horoscop săptămânal Fecioară: 4 – 10 iunie 2018

Evenimentele astrale ale următoarei perioade îți activează casa banilor. Este foarte posibil să fie momentul în care cheltuielile apar rând pe rând, facturile sau datoriile trebuie să fie plătite la zi, dar și perioada în care să îți revizuiești comportamentul față de bani. Este indicat să tragi o linie și să te gândești dacă talentele tale sunt recunoscute, dacă îți place modul și locul în care lucrezi, dacă raportul salariu – cheltuieli este unul echitabil sau nu!

Horoscop săptămânal Balanță: 4 – 10 iunie 2018

Partenerul tău nu este în cea mai bună formă. Surprinde-l, fii tu care se ocupă de activitățile zilnice, oricum îți place să pui lucrurile în ordine. Puțină prudență când vine vorba de investiții n-ar strica. Deși îți dorești mult, nu te implica într-un proiect despre care nu știi toate amănuntele. Folosește-ți experiența și empatia într-un mod constructiv, încercând să ajuți oamenii să se accepte reciproc și să lucreze împreună spre un scop comun.

Horoscop săptămânal Scorpion: 4 – 10 iunie 2018

În această perioadă ai posibilitatea să demonstrezi ceea ce poți din punct de vedere profesional pentru a evolua pe scară ierarhică și pentru a primi ceea ce meriți. Câteodată ai tendința de a fi omul extremelor. Nu este neapărat un lucru rău, însă asta te face să fii dezorganizat în ceea ce ai de rezolvat. Vei recunoaște cu adevărat sprijinul pe care familia și partenerul ți l-au oferit în această săptămâna importantă pentru cariera ta.

Horoscop săptămânal Săgetător: 4 – 10 iunie 2018

Toată lumea îți solicită ajutorul, pe de o parte colegii, iar pe de altă parte familia. Eficientizează-ți timpul pentru a reuși să-i împaci pe toți. Încearcă să nu te lași prea mult afectat emoțional de situațiile din jurul tău și găsește modalități de a te încărca cu energie și bună dispoziție. Ar fi de mare ajutor celorlalți și, în mod special partenerului, dacă ai încerca să-ți dezvolți capacitatea de a simți și vedea ceea ce alții nu văd.

Horoscop săptămânal Capricorn: 4 – 10 iunie 2018

Urmează o perioadă în care să îți revizuiești atitudinea față de muncă și în care să te implici direct în rezolvarea unor sarcini, mai ales în acelea în care s-au strecurat erori ori în care ai omis niște etape. Unele discuții se pot isca cu colegii, așa că fii pe fază la ceea ce se întâmplă – cu toate că este iz de contradicție și nu îți face plăcere, acum se pot rezolva frustrările și doleanțele fiecăruia. Totodată, atenție la sănătate, deoarece aspectele nerezolvate la timpul lor tind să își spună cuvântul.

Horoscop săptămânal Vărsător: 4 – 10 iunie 2018

Următoarea perioadă este una ideala pentru a-ți da seama de ceea ce vrei cu adevărat! Este momentul în care poți afla unele secrete sau unele informații pe care nu le luaseși în seamă, iar asta poate schimba dramatic cursul unor evenimente! Lasă-te purtat de schimbările care apar și nu te împotrivi lor. Intuiția îți este puternic activată, așa că încrede-te în ceea ce îți spune vocea ta interioară!

Horoscop săptămânal Pești: 4 – 10 iunie 2018

În următoarele săptămâni este posibil să auzi vești noi de la un prieten cu care nu ai vorbit de mult timp. Dacă relația voastră se terminase într-un fel nu prea plăcut, acum va fi momentul să reluați evenimentele și să vedeți totul dintr-un alt punct de vedere. Poate mai este ceva de salvat și prietenia voastră trece la un nou nivel, mult mai profund. Oricum, există o lecție importantă de la care ai multe de învățat!

Citește și: Horoscopul lunii mai 2018

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar pentru orice buzunar
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela, cucerirea fostului patron din fotbal
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela,...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu fiecare injecție pe care ți-o faci, ai un strop de speranță”
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu...
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț: „I-aș spune...”. Secretele pe care le are Karmen față de tatăl ei
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț:...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o companie a familiei conducătoare din Emirate
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste acești nativi până la sfârșitul lui aprilie
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste...
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se vând în toată țara și sunt mai bune decât cele din import
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se...
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că adevărul o să iasă la iveală!
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă din timpul căsniciei cu Alina Sorescu:
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru care a lăsat în urma „Chefi la cuțite”
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru...
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din România. Nutriționistul Cristian Mărgărit îl recomandă: ”Este un miracol pentru imunitate”
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din...
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de locuri de muncă
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de...