Președintele Academiei Române: ”România, o enclavă de latinitate la porțile Orientului”
Home » Horoscop » Horoscop lunar. Previziunile astrale din horoscopul lunii mai 2018

Horoscop lunar. Previziunile astrale din horoscopul lunii mai 2018

De: Cancan 06/05/2018 | 10:49
Horoscop lunar. Previziunile astrale din horoscopul lunii mai 2018
Horoscop lunar - horoscopul lunii mai 2018

Cancan îți prezintă horoscopul lunar, mai 2018, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul lunii mai 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Află previziuni astrale pentru fiecare zodie, cu detalii interesante pentru carieră, bani, dragoste și sănătate. 

Astrologul Barbara Băcăuanu
Astrologul Barbara Băcăuanu vă prezintă horoscopul lunii mai 2018

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu (foto) este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Horoscopul lunii mai 2018 Berbec

Carieră – Până la jumătatea lunii ești foarte axat pe carieră, pe dobândirea unui prestigiu sau a unui statut, ceea ce presupune și multă muncă, determinare și anduranță! Concentrează-te, poți avea parte de rezultate foarte bune! După data de 17 încolo, planul social, prietenii și activitățile personale capătă o mai mare importanță.

Bani – Până în data de 20 ești foarte cheltuitor, nu ții seama de unele responsabilități sau ești luat de val, ca după aceea să investești tot ceea ce câștigi  în casă și în trebuințele celor dragi.

Dragoste – În primele două săptămâni ale lunii, planul sentimental nu este foarte stabil, unele informații sau vorbe te induc în eroare, nu știi cum să acționezi și care este realitatea. Stai liniștit, totul se va clarifica după data de 15 mai încolo, când vei avea ocazia să integrezi mai bine prima perioadă.

Sănătate – Fii cu băgare de seamă în această lună la situațiile stresante prin care treci, ele ar putea să îți afecteze zona capului.

Horoscopul lunii mai 2018 Taur

Carieră – Dacă în prima parte a lunii muncești mult, susținut și cu un consum mare de energie, din a două parte vei începe să simți și beneficiile sau să culegi roadele. Este bine să faci echipă cu cei din jur, să găsești oameni cu care să poți colabora și cu care să îți împarți din atribuții!

Bani – Conjuncția dintre Mercur și Uranus îți poate crea oportunitatea unor câștiguri neașteptate sau a apariției unor proiecte noi, ce te vor inspira să găsești valoarea în altceva decât în bani!

Dragoste – Ingresul planetei Uranus în semnul tău zodiacal îți potențează dorința de libertate, de schimbare, de detașare față de tot ceea ce te încorsetează. Dacă te afli într-o relație limitativă sau blocată, acum poate fi momentul în care să vă spuneți la revedere sau în care să stabiliți noi coordonate.

Sănătate – Un organ sensibil în această perioadă este stomacul, așa că fii cu băgare de seamă la ceea ce mănânci, cât și la ce ore.

Horoscopul lunii mai 2018 Gemeni

Carieră – Îți dorești ca din punct de vedere profesional să fii mai liniștit, să muncești mai puțin sau să nu te mai implici atât de tare și să ai mai mult timp pentru tine și planul personal. Fă posibil acest lucru și nu îl lăsa doar la nivel de dorință!

Bani – Ești foarte hotărât să închei unele socoteli la nivel financiar, să achiți datorii, să plătești toate facturile, să îți primești banii împrumutați înapoi și să te echilibrezi în balanța veniturilor și cheltuielilor! Fii focusat pe realizarea acestui plan, ai toate șansele de reușită!

Dragoste – În prima parte a lunii, timp în care Venus, planeta iubirii, îți tranzitează semnul zodiacal, ești foarte deschis către latura sentimentală, dornic de iubire, de a cunoaște persoane noi sau de a împrospăta suflul relației actuale! Surprizele pot veni de unde te aștepți mai puțin!

Sănătate – Este bine să fii mai atent la zona gâtului deoarece poate fi mai sensibilă în această perioadă – nu bea foarte rece, nu îți forța corzile vocale și nu sta în curent!

Horoscopul lunii mai 2018 Rac

Carieră – Este o lună bună în care să legi parteneriate, în care să ai parte de buni colaboratori sau în care să revizuiești relația profesională cu unele persoane! Chiar dacă este mai mult de muncă, rezultatele la care ajungi sunt foarte palpabile!

Bani – Fii cu băgare de seamă după data de 17 încolo când pot apărea cheltuieli neprevăzute, unele tensiuni ce au ca subiect o sumă datorată sau o pierdere financiară!

Dragoste – Pentru a nu ajunge la unele dispute, este nevoie ca în această perioadă să îi acorzi mai multă libertate partenerului de viață. Cu această ocazie, concentrează-te și tu mai mult pe propria persoană, investește în tine și în dezvoltarea proiectelor în care ești implicat!

Sănătate – Canalizează-ți mare parte din energie către activități în natură, către sport sau plimbări pentru a evita sedentarismul, acesta își poate spune cuvântul asupra corpului tău!

Horoscopul lunii mai 2018 Leu

Carieră – Schimbări importante urmează să se întâmple în planul profesional – primești oportunitatea unui nou loc de muncă, mult adaptat cerințelor tale actuale, te reorientezi cu totul sau îți dorești să fii pe cont propriu! Atenție, aceste transformări sunt de lungă durată și influențează parcursul următorilor șapte ani.

Bani – Acolo unde este cazul, există șansa unor câștiguri ce provin din străinătate sau a unei investiții într-o călătorie la mare depărtare de casă.

Dragoste – În această lună este indicat să aprofundezi care sunt implicațiile relației din care faci parte și să analizezi dacă ești pe drumul pe care îți doreai să fii sau nu. Indiferent de concluzia la care ai ajuns, pornește cu mai mult având în direcția indicată.

Sănătate – Prezența planetei Marte în acest sector predispune către accidentare, ca atare fii atent atunci când folosești obiecte ascuțite sau când practici anumite activități antrenante.

Horoscopul lunii mai 2018 Fecioară

Carieră – Prezența planetei Venus, mica benefică și semnificatoarea banilor, traversează domeniul carierei și al statutului profesional, aspect care creează oportunitățile unei avansări, a unei schimbări favorabile sau a unui câștig!

Bani – Stai focusat pe scopul pe care ți l-ai propus, roadele acțiunilor tale se vor arăta curând.

Dragoste – Ferește-te de tensiunile dintre tine și persoana iubită, ele ar putea degenera într-o formă de luptă, competitivitate și ciocnire de orgolii. Fii mai flexibil și mai tolerant.

Sănătate – Ești destul de stresat de acest domeniu, mai ales pentru că ești atent la fiecare detaliu pe care ți-l transmite corpul. Încearcă să te relaxezi, altfel o să te confrunți cu mai multe boli … închipuite!

Horoscopul lunii mai 2018 Balanță

Carieră – Este o perioadă bună în care să redefinești termenii unui contract, în care să pui la punct noi repere sau atribuții cu oamenii cu care lucrezi sau în care să iei legătura cu diverși colaboratori.

Bani – Ferește-te în această lună de riscuri, de acțiuni necugetate sau de semnarea unor contracte în grabă, ai putea să pierzi o sumă de bani.

Dragoste – Soluționarea unor tensiuni între tine și partenerul de viață vine ca urmare a unui dialog matur, obiectiv și sincer, așa că pregătește-te pentru a te exprima în acest fel. În sens contrar, poți avea parte de o ceartă în care cuvintele să rănească foarte mult.

Sănătate – Ieșirea lui Kyron din zodia Pești te ajută să vindeci o rană sufletească sau o afecțiune fizică, ceea ce te eliberează de o mare povară. Schimbă-ți starea de spirit și nu te mai lăsa influențat.

Horoscopul lunii mai 2018 Scorpion

Carieră – Fii foarte atent la lecțiile pe care urmează să le înveți prin schimbul de informații cu o persoană mai în vârstă sau cu o autoritate. Nu fii impulsiv sau agresiv în exprimare, ci dă dovadă de maturitate.

Bani – Ai posibilitatea ca în această lună să recuperezi o datorie îndepărtată sau să îți revizuiești planurile cu privire la unele cheltuieli sau investiții. Fii foarte calculat și nu face excese.

Dragoste – Trigonul dintre Neptun și Jupiter îți creează decorul necesar pentru a experimenta o frumoasă poveste de dragoste – contextul în care să cunoști persoana ideală, locurile prin care să vă plimbați, experiențele prin care să treceți. Ca atare, deschide-ți inima către iubire!

Sănătate – Până în data de 13 mai ai putea primi informații prețioase cu privire la un tratament sau ai putea avea o discuție edificatoare cu un terapeut despre o afecțiune care îți dă bătăi de cap. Pune în practică ceea ce afli.

Horoscopul lunii mai 2018 Săgetător

Carieră – Soarele se află în tranzit pe casa muncii, favorizând în această lună apariția unor noi proiecte sau buna desfășurare a celor în curs. Totodată, vei reuși să stabilești o legătură profesională cu o persoană care îți poate fi de mare ajutor.

Bani – Prezența mai multor planete în acest sector arată că este o perioadă în care câștigurile nu vor întârzia să apară, dar nimic nu vine ușor, totul se realizează prin muncă multă și efort susținut.

Dragoste – Până la jumătatea lunii pot apărea tot felul de discuții imprevizibile cu persoana iubită, discuții care pot degenera dacă nu sunt gestionate așa cum trebuie! Înarmează-te cu calm, dar și cu diplomație, toleranță și flexibilitate.

Sănătate – Interesează-te profund de cauzele spirituale sau energetice pentru care anumite boli se manifesta, înțelegerea pe care ai să o capeți te va ajuta să îți  modifici comportamentul sau să te eliberezi de o emoție.

Horoscopul lunii mai 2018 Capricorn

Carieră – Este indicat ca în sectorul profesional să te folosești de comunicare sub toate formele posibile pentru a reuși să pui la punct niște situații apărute, pentru a avea trecere și înțelegere față de unii oameni și pentru a face mai clare intențiile tale.

Bani – Ai foarte multă energie și putere de muncă, iar planul financiar te preocupă foarte tare, astfel încât, pe lângă banii pe care îi câștigi în mod normal, ai putea să te mai implici și în altceva care să îți sporească veniturile.

Dragoste – Planul iubirii urmează să fie revigorat și supus unor schimbări majore, cu impact pe termen lung. Ai șansa de a trăi o poveste de dragoste netradițională, liberă sau nonconformistă, care te va elibera de toate prejudecățile! Ca atare, lasă frâna de mână jos și pornește într-o frumoasă călătorie!

Sănătate – Fii cu mai mare băgare de seamă în această perioadă la sistemul osos și articulații, la problemele ce țin de coloană, dinți sau genunchi, deoarece sunt zone mai sensibile, în care se pot somatiza emoțiile negative neeliberate.

Horoscopul lunii mai 2018 Vărsător

Carieră – Dacă în primele trei săptămâni ale lunii, energia ta este scăzută, nu prea știi cum să acționezi și încotro să te îndrepți, în ultima parte îți revii spectaculos, reușești să rezolvi tot ceea ce ai amânat și să faci față cu brio cerințelor apărute!

Bani – Deși acest sector nu este prost aspectat, încercă să te menții în echilibru și să nu faci excese financiare deosebite!

Dragoste – Există o mare predispoziție ca în această perioadă să îți dorești altceva – o mutare de casă, o schimbare în raportul pe care îl ai cu cei apropiați, o mai mare libertate în viața de cuplu sau noi preocupări pe care să le desfășori cu partenerul de viață! Fii cu băgare de seamă la modul în care te manifești sau în care pui problema.

Sănătate – Gestionează bine modul în care îți folosești energia – un surplus nedescărcat ar putea atrage după sine unele vătămări, iar prea multă agitație te-ar putea devitaliza. Rămâi în echilibru!

Horoscopul lunii mai 2018 Pești

Carieră – Încearcă ca în prima parte a lunii, atunci când energia ta este la cote maxime, să rezolvi tot ceea ce ți-ai propus, poate chiar și unele lucruri în avans, deoarece spre sfârșitul perioadei nu vei mai fi atât de motivat de planul profesional, ci va conta mai mult odihna sau … o vacanță.

Bani – Partenerul de viață sau familia au o implicare majoră în deciziile financiare pe care trebuie să le iei acum – vin cu informații prețioase, contribuie activ sau te ajută să rezolvi mai repede o situație.

Dragoste – Suportul, grija și gesturile frumoase cu care te încântă partenerul îți oferă echilibrul emoțional de care ai nevoie pentru a depăși orice situație cotidiană cu care te confrunți. Este o perioadă benefică în care să vă consolidați relația sau în care să faceți primii pași către un nou început!

Sănătate – Deși acest sector nu prezintă probleme, fii cumpătat în stilul de viață pe care îl adopți, nu face excese și încearcă să te odihnești suficient – ai nevoie de regenerare la nivel interior, energetic!

Citește și Horoscopul săptămânal 7 – 13 mai 2018

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Oroare! Celebra prezentatoare TV a ţării, abuzată sexual în scara blocului. Atacatorul i-a pus cuţitul la gât. Primele informaţii
Oroare! Celebra prezentatoare TV a ţării, abuzată sexual în scara blocului. Atacatorul i-a pus cuţitul...
Răsturnare de situație în cazul de dopaj în care e acuzată Simona Halep! Românca are explicația testului doping pozitiv de la US Open: agenții investigatori și experții bio-farmacologi au folosit metoda „Nutrition Genome”! | EXCLUSIV
Răsturnare de situație în cazul de dopaj în care e acuzată Simona Halep! Românca are...
Cât cere BANCA TRANSLVANIA pe o Dacia Duser recuperată de la client (200.000 km la bord)
Cât cere BANCA TRANSLVANIA pe o Dacia Duser recuperată de la client (200.000 km la...
Nu a lăsat cancerul să-i schimbe viața, chiar dacă a rămas fără un picior
Nu a lăsat cancerul să-i schimbe viața, chiar dacă a rămas fără un picior
Greutatea ideală în funcție de sex și înălțime. Verifică tabelul și află dacă ai o greutate normală
Greutatea ideală în funcție de sex și înălțime. Verifică tabelul și află dacă ai o...
Doar ROMÂNII ADEVĂRAȚI vor ști! Ce simbol e ASCUNS în drapelul României?
Doar ROMÂNII ADEVĂRAȚI vor ști! Ce simbol e ASCUNS în drapelul României?
Vestea momentului pentru toți PROPRIETARII DE APARTAMENTE! Anunțul a venit chiar acum: Trebuie să înțeleagă toată lumea
Vestea momentului pentru toți PROPRIETARII DE APARTAMENTE! Anunțul a venit chiar acum: Trebuie să înțeleagă...
„Mi-ai luminat viața cu energia ta. Drum lin, doctore”. Durere fără margini după moartea tânărului stomatolog Iulian Juncănaru, fost concurent „Chefi la cuțite”
„Mi-ai luminat viața cu energia ta. Drum lin, doctore”. Durere fără margini după moartea tânărului...
BANCUL ZILEI: O studentă rușinată e pusă în încurcătură de profesor: Cum îl chema pe primul bărbat?
BANCUL ZILEI: O studentă rușinată e pusă în încurcătură de profesor: Cum îl chema pe...
Iancu Sterp, adevărul despre suma cerută pentru meciuri: „Mă iau de fraier. Eu cer doar banii mei”
Iancu Sterp, adevărul despre suma cerută pentru meciuri: „Mă iau de fraier. Eu cer doar...
Când a auzit ce i-a șoptit soțul, femeia, gravidă, s-a gândit: „E motiv de divorț!”
Când a auzit ce i-a șoptit soțul, femeia, gravidă, s-a gândit: „E motiv de divorț!”
"Miss Croaţia", deşi este hărţuită online, nu se lasă şi continuă "lupta de emancipare a...
CUTREMUR total în UNGARIA! Vestea cumplită a serii a venit chiar acum: Este război psihologic
CUTREMUR total în UNGARIA! Vestea cumplită a serii a venit chiar acum: Este război psihologic
Taxă pentru a merge cu mașina la serviciu. Ce angajați sunt vizați
Taxă pentru a merge cu mașina la serviciu. Ce angajați sunt vizați
Topul vedetelor care poluează cel mai mult planeta. Surpriza de pe primul loc
Topul vedetelor care poluează cel mai mult planeta. Surpriza de pe primul loc
Ireal ce s-a ales de Sabina, 'fetița cu bentiță tricoloră', la 10 ani de la scandalul din Covasna
Ireal ce s-a ales de Sabina, 'fetița cu bentiță tricoloră', la 10 ani de la...
O ambulanță care transporta un pacient a fost implicată într-un accident, în Gorj. Asistenta este în comă, iar pacientul a decedat
O ambulanță care transporta un pacient a fost implicată într-un accident, în Gorj. Asistenta este...
Magda și Tolea Ciumag au vrut să se împace, dar totul s-a transformat într-un scandal
Magda și Tolea Ciumag au vrut să se împace, dar totul s-a transformat într-un scandal
Poze interzise cu Simona Trașcă de pe OnlyFans! Aici o vezi gratis fără haine
Poze interzise cu Simona Trașcă de pe OnlyFans! Aici o vezi gratis fără haine
Ce a pățit un român de 37 de ani, după ce și-a luat o Skoda Superb de 20.000 de euro
Ce a pățit un român de 37 de ani, după ce și-a luat o Skoda...
Dispozitiv pentru brad util și ușor de folosit, disponibil la Lidl începând de luni
Dispozitiv pentru brad util și ușor de folosit, disponibil la Lidl începând de luni