Acasă » Horoscop » Horoscop Saptamanal » Horoscop săptămânal 7 – 13 mai 2018. Peștii trebuie să ia decizii rapide

Horoscop săptămânal 7 – 13 mai 2018. Peștii trebuie să ia decizii rapide

De: Cristian Blanuta 03/05/2018 | 23:06
Horoscop săptămânal 7 – 13 mai 2018. Peștii trebuie să ia decizii rapide

Cancan îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 7 – 13 mai 2018, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru perioada 7 – 13 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. În săptămâna 7 – 13 mai 2018 nativii zodiei Berbec sunt cei mai bine segmentați. Aceștia sunt ambițioși și-și vor duce planurile la capăt.

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu (foto) este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Horoscop săptămânal Berbec: 7 – 13 mai 2018

Ești foarte ambițios și dornic de a-ți duce la bun sfârșit toate planurile, iar asta te ajută să depășești orice piedică, oricât de grea, ce apare în calea ta. Datorită aspectelor intense dintre planeta ce te guvernează, Marte și Uranus, planeta imprevizibilității, este foarte posibil să apară și situații pe care nu le-ai luat în calcul. De aceea, este indicat să fii prevăzător, să nu mergi la risc, să nu te ambalezi în situații limită și să nu dai curs unor certuri sau discuții care ar putea avea repercusiuni pe termen lung. Alocă-ți zilele de miercuri și joi pentru clarificarea unor dorințe interioare și pentru limpezirea gândurilor!

Horoscop săptămânal Taur: 7 – 13 mai 2018

Săptămâna în curs poate începe cu unele probleme în cuplu, cu tensiuni și discuții în contradictoriu. Dacă nu asta este ceea ce îți dorești, este mai bine să aplanezi situațiile conflictuale, să fii diplomat, să nu răspunzi cu aceeași monedă și să reacționezi cu mult tact, diplomație și vorbă bună. Din punct de vedere profesional, încearcă să nu te ocupi de prea multe lucruri în același timp sau să nu fii dual, acționând la două capete, deoarece este posibil să nu reușești nimic bine. Stabilește-ți o direcție clară și urmeaz-o indiferent de ceea ce apare pe parcurs.

Horoscop săptămânal Gemeni; 7 – 13 mai 2018

Este posibil ca în această săptămână relația cu un prieten să fie pusă sub semnul întrebării, mai ales dacă s-au strâns probleme nediscutate și nerezolvate la timpul lor. Gândește-te bine înainte să acționezi la plusurile și minusurile, la beneficiile și blocajele pe care ți le aduce această persoană în viața ta. Fii prevăzător la contractele pe care le semnezi sau la felul în care mânuiești documentele, există riscul de a nu observa un amănunt sau de a pierde ceva! Chiar dacă dorința ta de libertate este mare acum și ai face orice pentru a o păstra, contează modul în care exprimi asta și felul în care îi faci pe alții să înțeleagă care îți sunt prioritățile.

Horoscop săptămânal Rac: 7 – 13 mai 2018

Săptămâna poate începe cu descărcarea emoțională de care aveai nevoie pentru a te echilibra – ori te întâlnești cu un prieten cu care poți povesti, ori înfrunți o persoană, spunându-i verde în față tot ceea ce ai pe suflet! La locul de muncă, încearcă să fii mai cumpătat, să nu te pripești în luarea unor decizii și să menții un dialog pașnic cu superiorii, indiferent de situația în care ești pus. Dacă în planul casei ai lucruri de rezolvat și nu știi exact cum, ar fi mai bine să le amâni până strângi toate informațiile de care ai nevoie pentru a continua!

Horoscop săptămânal Leu: 7 – 13 mai 2018

Felul în care gândești este cuvântul cheie al acestei săptămâni deoarece îți poate influența în mod negativ sau pozitiv ceea ce întreprinzi. Dacă reușești să-ți folosești corect abilitățile de comunicare și să transmiți clar informația, poți fi un liant excelent între oamenii cu care colaborezi, ba mai mult, să obții și beneficii. Încearcă să eviți speculațiile financiare și să fii cumpătat în privința cheltuielilor. Cel mai indicat ar fi să îți faci o rezervă și să găsești moduri pozitive și constructive de a rezolva probleme.

Horoscop săptămânal Fecioară: 7 – 13 mai 2018

Comunicarea este cuvântul cheie în această săptămână. Încearcă să fii cât mai clar și direct în exprimare pentru a evita interpretările de orice fel. La locul de muncă, nu te mai încărca cu sarcini care nu se află în fișa postului tău și solicită ajutorul colegilor fiindcă energia ta nu este infinită. Din punct de vedere financiar, dacă simți că ai ajuns la fundul sacului și ești depășit de cheltuieli, lasă-ți instinctul să te conducă către metode neconvenționale de a face bani. Te va ajuta, de asemenea, foarte mult spiritul tău practic și cumpătarea care te caracterizează prin semnul tău zodiacal.

Horoscop săptămânal Balanță: 7 – 13 mai 2018

Încearcă să fii mai detașat în această săptămână și să eviți discuțiile în contradictoriu cu unii dintre colegi, mai ales pentru a nu-i lăsa să-ți afecteze munca. În același timp, este posibil ca cei dragi să-ți reproșeze absențele îndelungate și faptul că acorzi mai multă atenție muncii tale decât lor. Străduiește-te cumva să echilibrezi balanța! Ar fi totuși indicat ca în următoarea perioadă să dai mai multă  prioritate planului personal. Ca atare, fii mai eficient cu ceea ce ai de rezolvat la serviciu pentru a putea să te bucuri de seri plăcute în compania familiei sau a prietenilor.

Horoscop săptămânal Scorpion: 7 – 13 mai 2018

Poți avea o săptămână foarte bună din punct de vedere financiar, dar atenție cum îți gestionezi finanțele fiindcă îți va fi solicitat ajutorul. Este una din acele perioade în care vrei ca cineva să tacă pentru ca să-ți poți expune și tu punctul de vedere. Totuși, atunci când o faci, încearcă să fii cât mai succint în exprimare, mai ales că discuțiile la locul de muncă pot fi extrem de aprinse. Se pare că toată lumea este convinsă că are dreptate. Rezultatul însă poate fi unul productiv. Dacă te simți în formă și într-o dispoziție romantică, ai putea suna „acea persoană” să o inviți la o întâlnire!

Horoscop săptămânal Săgetător: 7 – 13 mai 2018

Dacă s-a instalat o anumită distanță sau răceală afectivă între tine și persoanele din familia ta, depune toate eforturile necesare pentru a regla situația și pentru a menține un climat cât mai armonios. La locul de muncă, cooperezi excelent cu cei cu care interacționezi, ceea ce te va ajuta în demersurile tale viitoare. Ascultă-ți consilierii sau sfătuitorii și urmează-le sfaturile. Indicate îți sunt în această perioadă și studiile universitare, cele de perfecționare și cele legate de domenii spirituale. Ca atare, concentrează-te și pe nevoile personale, pe autodezvoltarea personală.

Horoscop săptămânal Capricorn: 7 – 13 mai 2018

Este posibil ca în această săptămână să te îndepărtezi de unele persoane și să te apropii de altele, care stăteau cuminți în fundalul vieții tale. Totul este acum în schimbare! Pe cât posibil gândește-te bine înainte de a-ți da acordul în orice tip de colaborare sau relaționare personală, mai ales că ești vulnerabil în fața evenimentelor. Din punct de vedere profesional, posibil să obții unele beneficii în urma recunoașterii meritelor tale profesionale, demonstrate de-a lungul timpului, așa că fii pe fază pentru a profita de oportunitate și pentru a știi cum să pui problema!

Horoscop săptămânal Vărsător: 7 – 13 mai 2018

În această săptămână este posibil să simți cum dragostea pătrunde ușor ușor în viața ta, iar asta îți creează noi motive de bucurie, dar declanșează și anumite frici interioare care par să te umbrească. Nu lăsa urmele trecutului să te afecteze în niciun fel și trăiește deschis și total noile sentimente de care ai parte. Ceva foarte frumos te așteaptă în viitor și numai de tine depinde cât de repede vrei să avansezi către idealul tău! Chiar dacă mai este cineva care nu acceptă noua ta perspectivă, nu te îndoi de ceea ce trăiești și mergi mai departe cu toată încrederea!

Horoscop săptămânal Pești: 7 – 13 mai 2018

Ai trecut prin unele dezamăgiri personale care s-au ținut lanț de tine în ultimul timp, dar cu cât iei o decizie mai rapidă, cu atât te vei simți mai eliberat de ceea ce s-a întâmplat. Nu mai căra responsabilitățile altor persoane în spate și continuă-ți drumul direct către libertatea personală. Cu cât vei face mai repede curățenie în jurul tău, cu atât mai repede vor apărea șansele și oportunitățile necesare pentru a avansa și pentru a cunoaște oameni noi. Gândește-te în primul rând la tine, la carieră, la viața personală și la perspectivele minunate ce te așteaptă în viitor!

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Cristian Blănuță este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A început să lucreze în mass-media în anul 1996, la ziarul MONITORUL DE BACĂU. Au urmat ZIARUL DE BACĂU, PROSPORT (Ediția de Moldova), SPORT citeste mai mult
Parteneri
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar pentru orice buzunar
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela, cucerirea fostului patron din fotbal
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela,...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu fiecare injecție pe care ți-o faci, ai un strop de speranță”
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu...
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț a făcut actrița odată cu postarea fotografiilor
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o companie a familiei conducătoare din Emirate
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste acești nativi până la sfârșitul lui aprilie
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste...
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se vând în toată țara și sunt mai bune decât cele din import
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se...
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că adevărul o să iasă la iveală!
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă din timpul căsniciei cu Alina Sorescu:
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru care a lăsat în urma „Chefi la cuțite”
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru...
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din România. Nutriționistul Cristian Mărgărit îl recomandă: ”Este un miracol pentru imunitate”
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din...
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de locuri de muncă
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de...