Acasă » Exclusiv » Super-imagini cu burtica de graviduță a Andreei Bălan!

Super-imagini cu burtica de graviduță a Andreei Bălan!

De: Răzvan Scarlat 26/10/2018 | 00:21

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, super-imagini cu burtica de graviduță a Andreei Bălan. Fotografiile toamnei au fost realizate imediat după ce vedeta Antenei 1 a anunțat că este însărcinată. Îndrăgita cântăreață radiază de fericire și arată mai bine ca oricând. George Burcea are toate motivele să fie unul dintre cei mai mândri bărbați din showbiz. 

În vârstă de 34 de ani, Andreea Bălan este însărcinată pentru a doua oară! Artista a ținut ascunsă până acum burtica, iar vestea că este gravidă, în cinci luni, i-a uimit pe toți fanii ei. La doar câteva ore după anunț, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a întâlnit-o pe cântăreață în fața impunătoarei vile unde locuiește alături de soțul ei, George Burcea.

Andreea Bălan și-a ridicat corespondența

Îmbrăcată sumar, într-o cămășuță și pantaloni scurți, Andreea Bălan a ridicat corespondența, aflată într-o cutie poștală din imediata vecinătate a domiciliului conjugal. Așa cum se poate observa din imagini, artista arată fabulos, deși se află în al doilea trimestru de sarcină! Nu a acumulat deloc kilograme și poate concura, cu succes, la titlul de cea mai frumoasă graviduță.

(VEZI AICI: CAZ UNIC ÎN SHOWBIZUL DIN ROMÂNIA! ANDREEA BĂLAN ȘI MIRELA VAIDA AU ANUNȚAT CĂ SUNT ÎNSĂRCINATE ÎN ACELAȘI TIMP)

La scurt timp după s-a aflat că este însărcinată, Andreea Bălan a ieșit din vilă nemachiată, pentru a-și ridica scrisorile și celelalte mici colete pe care le-a primit. Îmbrăcată într-o ținută super-sexy, artista a impresionat cu silueta pe care o are în prezent. Arată, fără să exagerăm, senzațional! Semn clar că sarcina îi priește de minune. Iar imaginile obținute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, stau mărturie în acest sens. 

În timp ce golea cutia poștală, Andreea Bălan a renunțat, preț de câteva secunde, la telefonul mobil, care o incomoda. L-a așezat în cel mai accesibil loc, după care a dus corespondența în livingul din vila în care locuiește. Cămin care, peste doar câteva săptămâni, va primi încă un membru.

Va avea un băiețel?!

Așa cum am precizat, cântăreața a anunțat că este însărcinată în cinci luni. La ecografie, medicul i-ar fi spus vedetei că este posibil să aibă un băiețel. Imaginile au fost publicate de artistă pe blogul ei. Este încântată și spune că se simte mult mai bine față de prima ei sarcină.

(VEZI ȘI: Andreea Bălan, clipe de coșmar. A ajuns cu fetița la spital, după care…)

„Un copil în viața cuiva aduce numai bucurie, iar eu dintodeauna mi-am dorit doi copii. Visele devin realitate atunci când crezi cu ardoare și pui pasiune și iubire. Acum, la a doua sarcină, mă simt mult mai bine… de fapt mă simt foarte bine. N-am avut niciun simptom de greață, nici de nesomn. Nici de rău, nici de nimic. Nici măcar de foame.

Mi-a fost foarte greu să țin ascunsă sarcina până în cele cinci luni împlinite și la filmări, și la concerte și la interviuri. Tot timpul am purtat hanorace mai lărguțe. Unii dintre moderatori sau prieteni din showbiz au venit și m-au întrebat: «Hm, încă un bebeluș?», Eu: «Nu, nu, am mâncat cozonaci. Mi-a făcut soțul cozonaci. Sunt balonată». Și până la urmă i-am păcălit pe toți”, a povestit Andreea Bălan. 

George Burcea: “Este o binecuvântare a lui Dumnezeu!”

Contactat de reporterii CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, George Burcea a vorbit deschis despre sarcina soției sale.

Suntem foarte fericiți și bucuroși. Este o binecuvântare a lui Dumnezeu. Ne doream doi copii și acum s-a împlinit dorința noastră. Momentan nu știm ce este, dar ne bucurăm foarte tare. Andreea este bine, este însărcinată în cinci luni, noul bebe o să apară în viața noastră la începutul lunii martie. Este o fericire extraordinară pentru amândoi. Abia aștept să îmi petrec nopțile și cu cel de-al doilea copil”, ne-a mărturisit George Burcea.

(NU RATA: ANDREEA BĂLAN, AMENINȚATĂ CU MOARTEA)

Mai au împreună o fetiță

Artista are o familie frumoasă alături de George Burcea. Ei s-au căsătorit la sfârşitul lunii martie 2017 pe una dintre idilice plaje californiene: Sunset Beach. Andreea Bălan a devenit mamă pentru prima dată pe 9 octombrie 2016. Fiica vedetei cu actorul George Burcea poartă numele Ella Maya.

Noi ne doream fiecare să avem copii, el de la 18 ani, eu de la 28. Şi, după ce ne-am găsit, am decis că nu avem timp de pierdut. După şase luni, am început să lucrăm la Ella, dar nu a venit imediat, a mai durat alte şase luni. Şi, până la urmă, s-a întâmplat în vacanţa din Cambodgia”, a declarat Andreea Bălan pentru okmagazine.ro, în urmă cu câteva luni.

(CITEȘTE ȘI: ANDREEA BĂLAN NU-ȘI DOREȘTE CA FIICA EI SĂ-I CALCE PE URME: ”E O VIAȚĂ GREA!”)

Andreea Bălan și George Burcea o lasă pe micuța Ella să facă diverse lucruri atâta timp cât nu sunt periculoase pentru ea. Cei doi vor ca fetița lor să experimenteze absolut toate lucrurile frumoase.

”O lăsăm să facă diverse lucruri, atâta timp cât nu este periculos pentru ea. O lăsăm să alerge, să pună mâna pe căţei, să ia tot felul de flori – am obişnuit-o să ia floricica, s-o miroasă şi s-o ofere. Cade, o ridic, o las să se scuture pe mânuţe şi să meargă mai departe… E normal, e copil, o las să experimenteze. Îi place să mănânce şi am încercat să o obişnuim să încerce orice. Iar dacă nu vrea să mănânce, n-o forţăm. Cu Andreea are un program de masă, cu mine altul. Ea, de exemplu, îi mai dă ceva dulce, eu îi dau ciorbă. Cu fiecare dintre noi, că e cu mine, cu mami, cu buni sau cu bona ştie că mănâncă altceva”, a spus George Burcea.  

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Răzvan Scarlat este redactor la site-ul CANCAN.RO, care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A avut prima tangență cu presa la vârsta de 23 de ani, când a început să scrie pentru fanatik.ro. Apoi a semnat articole pentru GOOOLSPORT și ZIUANEWS.RO. citeste mai mult
Parteneri
Nu este o eroare! Cu cât se vinde un singur mic la Cocoșatu’, acum, de 1 MAI
Nu este o eroare! Cu cât se vinde un singur mic la Cocoșatu’, acum, de...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Imaginea zilei: ANDREEA ESCA în costum de BAIE! N-a mai fost văzută niciodată AȘA
Imaginea zilei: ANDREEA ESCA în costum de BAIE! N-a mai fost văzută niciodată AȘA
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Eroul român care a lansat celebra deviză „Pe aici nu se trece!”. Povestea generalului considerat cel mai important comandant al Armatei Române în Primului Război Mondial
Eroul român care a lansat celebra deviză „Pe aici nu se trece!”. Povestea generalului considerat...
Strigăte și urlete de jale la priveghiul lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu care a fost răpus de cancer
Strigăte și urlete de jale la priveghiul lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu care a...
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit o revoltă uriașă
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit...
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Dana Roba, în lacrimi după ce familia lui Daniel Balaciu a amenințat-o că îi ia fetițele! Ce părere are Doctorul Psiholog Ion Duvac despre această situație
Dana Roba, în lacrimi după ce familia lui Daniel Balaciu a amenințat-o că îi ia...
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a actorului?  „Nu se va anula nimic.”
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
Verdict neașteptat în cazul bărbatului suspectat de uciderea gravidei din Orhei.  Ce urmează să se întâmple cu el
Verdict neașteptat în cazul bărbatului suspectat de uciderea gravidei din Orhei. Ce urmează să se...
Un tânăr din Suceava a omorât un om cu maşina, apoi a fugit. Poliţia l-a găsit acasă, dar el n-a vrut să iasă la poartă. Cum a fost convins să se predea
Un tânăr din Suceava a omorât un om cu maşina, apoi a fugit. Poliţia l-a...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Câți mici a comandat un singur român la o terasă de 1 Mai. Numărul l-a uimit până și pe grătargiu
Câți mici a comandat un singur român la o terasă de 1 Mai. Numărul l-a...
Singurele zodii care vor avea noroc pe toate planurile în următoarele două luni. Primesc șansa unică să-și schimbe viața complet
Singurele zodii care vor avea noroc pe toate planurile în următoarele două luni. Primesc șansa...
Lege pentru cei care au telefoane mobile. Persoanele care ar putea avea interzis să aibă un telefon
Lege pentru cei care au telefoane mobile. Persoanele care ar putea avea interzis să aibă...
Lumea afacerilor din România, zguduită de decesul unui dintre cei mai cunoscuţi afacerişti. A fost răpus de o boală incurabilă
Lumea afacerilor din România, zguduită de decesul unui dintre cei mai cunoscuţi afacerişti. A fost...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Rusia îşi intensifică producţia de armament, după ce Statele Unite au anunţat un nou ajutor pentru Ucraina
Rusia îşi intensifică producţia de armament, după ce Statele Unite au anunţat un nou ajutor...
Tragedie înainte de Paște! A murit marele ACTOR: Îl vom iubi mereu
Tragedie înainte de Paște! A murit marele ACTOR: Îl vom iubi mereu
Pensiile care ar putea fi dublate. Românii vizați
Pensiile care ar putea fi dublate. Românii vizați
https://www.gandul.ro/diverse/cat-costa-porumbul-fiert-sau-copt-in-vama-veche-pana-si-acest-simplu-produs-a-ajuns-sa-fie-foarte-scump-20198989
https://www.gandul.ro/diverse/cat-costa-porumbul-fiert-sau-copt-in-vama-veche-pana-si-acest-simplu-produs-a-ajuns-sa-fie-foarte-scump-20198989
Averea lui Ionuţ Negoiţă a explodat! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
Averea lui Ionuţ Negoiţă a explodat! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul...
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice....
"A făcut o mare greșeală că a renunțat la profesia de actor". Carmen Tănase, declarații...
Ioana Simion, declarații misterioase despre mariajul cu Ilie Năstase: ”Este dureros ce mi se întâmplă. Nu mai pot”
Ioana Simion, declarații misterioase despre mariajul cu Ilie Năstase: ”Este dureros ce mi se întâmplă....
Mircea Badea, reacție dură după ”pensionarea” din învățământ a lui Klaus Iohannis: ”Cum? 20 de ani n-a trecut pe acolo!”
Mircea Badea, reacție dură după ”pensionarea” din învățământ a lui Klaus Iohannis: ”Cum? 20 de...
Orașul din România unde nu e bine să trăiești astăzi. Locuitorii nu știu cât e de periculos
Orașul din România unde nu e bine să trăiești astăzi. Locuitorii nu știu cât e...