Acasă » Horoscop » Horoscop lunar. Previziuni pentru luna aprilie 2019

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna aprilie 2019

De: Cancan 29/03/2019 | 09:07
Horoscop lunar. Previziuni pentru luna aprilie 2019
Horoscop lunar. Previziuni pentru luna aprilie 2019

Cancan.ro îți prezintă horoscopul lunar aprilie 2019 pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul lunii aprilie 2019 vine cu sfaturi și avertizări importante pentru toate zodiile. Află previziunile astrale pentru fiecare zodie, cu detalii interesante despre carieră, bani, dragoste și sănătate.

Aspectele astrologice importante ale lunii aprilie sunt Luna Nouă din data de 5 aprilie care se formează în zodia Berbec și Luna Plină din 19 aprilie care se formează în zodia Scorpion. Aceste fenomene astrologice care amprentează a patra lună a anului 2019 aduc noi începuturi pentru fiecare zodie în parte, dar și încheierea unor etape pentru a culege roadele a ceea ce am sădit până acum într-un anume sector de viață.

Mercur, planeta comunicării, a tranzacțiilor și negocierilor, va intra în zodia Berbec pe data de 17 aprilie, iar Marte, planeta acțiunii, a determinării și a războiului, va tranzita întreaga lună zodia Gemeni.

Pe data de 20 aprilie, Venus, planeta iubirii, a armoniei și a micilor beneficii, va părăsi zodia Pești pentru a-și continua tranzitul prin zodia Berbec, în aceeași zi în care Soarele, energia, va intra în semnul Taur.

În luna aprilie 2019 vom avea parte de trei fenomene astrologice deosebit de impactante. Primul va fi retrogradarea lui Jupiter, Marele Benefic al zodiacului, prin semnul pe care-l guvernează, Săgetător, începând cu data de 10 aprilie. Pe de altă parte, începând cu 29 aprilie 2019, Saturn, planeta Învățător și Marele Malefic al zodiacului, va retrograda în zodia Capricorn, zodie pe care o și guvernează. Totodată, o altă retrogradare importantă în zodia Capricorn va fi cea a planetei Pluto, planeta transformărilor, a renașterii și a puterii.

Între 8 – 10 aprilie va avea loc nunta cosmică, adica Luna și Soarele se vor afla în cele mai bune poziții ale lor, în termeni astrologici – în poziție de exaltare -, iar acest aspect va fi benefic tuturor zodiilor. Va fi momentul din an când vom tinde cu curaj să ne atingem idealurile și toate căile ni se vor deschide pentru a ajunge drept la țintă. Ne vom întreba cine suntem cu adevărat și ce putem face pentru a ne păsa mai mult de noi înșine, pentru a ne pune mai mult în valoare.

Luna aprilie 2019 va fi o perioadă în care, fără îndoială, vom avea parte de reevaluări și revizuiri în multe domenii de viață, având în vedere cele trei mari retrogradări pe care le vom resimți din plin, mai ales că sunt planete grele, planete cu tranzit lent și foarte lent. Va fi vorba de o lună dinamică, cu multe provocări și încercări, o lună a imprevizibilului. Vom fi puși în situații inedite cu lecții pe care vom fi constrânși de tranzite să le învățăm.

Citește și: Horoscop săptămânal 1 – 7 aprilie 2019. Zodiile vor participa la Nunta Cosmică

Horoscop lunar – horoscopul lunii aprilie 2019, zodia Berbec

Carieră

Cei născuți în zodia Berbec în continuare se preocupă de schimbarea locului de muncă, vizați fiind în special cei care nu sunt mulțumiți financiar, care simt că nu sunt remunerați echivalent cu munca depusă. Mercur îi sprijină în demersurile profesionale din postura din care le cere să studieze mai mult, să se înscrie la niște cursuri de dezvoltare profesională astfel încât și cerințele lor salariale să fie susținute sau astfel încât să poată face pasul de schimbare a locului de muncă cu mai multă siguranță și încredere în ei. Pentru unii poate fi timpul să caute să se reprofileze, să-și schimbe domeniul de activitate și chiar să plece din țară în acest scop, aspect favorizat de retrogradarea lui Jupiter.

Dragoste

Cei născuți în zodia Berbec vor fi mai pasionali în abordarea problemelor sentimentale, uneori chiar conflictuali am putea spune. Luna Nouă din semnul lor le poate aduce celor singuri șansa de a întâlni o persoană care să le trezească interesul și să înceapă o poveste de dragoste. Până pe 20 aprilie Venus le poate favoriza închiderea unor răni mai vechi. Vindecarea poate fi favorizată în unele cazuri de întâlnirea cu foști parteneri și de sentimentul că au luat decizia corectă când s-au despărțit de aceștia.

Sănătate

Cei născuți în zodia Berbec sunt sfătuiți să fie mai atenți la acest capitol deoarece probleme de sănătate mai vechi pot să-și facă reapariția acum, odată cu retrogradarea planetei Jupiter. Cu toate astea, Mercur, planeta care le guvernează casa sănătății, se află în semnul lor și vor primi ajutor pentru a le vindeca. Sfatul nostru este să se odihnească mai mult, să aibă grijă la alimentație și să nu se suprasolicite fizic, mai ales că vor avea parte de energie pe care, unii dintre ei, o pot folosi necorespunzător și-și pot face rău singuri.

Bani

Din punct de vedere financiar, cei născuți în zodia Berbec au de traversat în continuare o perioadă mai dificilă, cu mai multe restricții, însă faza de Lună Plină le poate aduce o sumă de bani neașteptată, iar Soarele îi va determina să facă tot posibilul să-și îmbunătățească veniturile și chiar le va aduce oportunități în acest sens.

Horoscop lunar – horoscopul lunii aprilie 2019, zodia Taur

Carieră

Cei născuți în zodia Taur vor avea ocazia de a se asocia, de a semna parteneriate interesante, care să-i ajute să se pună în evidență mai mult din punct de vedere profesional. Cei care au afaceri personale, pe cont propriu sunt sfătuiți să se folosească de contextul astrologic al lunii aprilie pentru a se promova, pentru a se pune în evidență pe rețelele de socializare, sector de unde pot veni ulterior și câștiguri financiare. Se întrevăd noi oferte de colaborare și chiar obținerea unui noi loc de muncă total neașteptat sau nesperat.

Dragoste

Pentru cei născuți în zodia Taur, luna aprilie va fi energică din punct de vedere sentimental. Dacă până acum au simțit că lucrurile nu se leagă, de acum încolo vor da alt sens, altă conotație iubirii. Pentru cei singuri poate fi începutul unei povești de dragoste, în special conturată prin intermediul unui prieten sau cu o persoană din anturajul apropiat, aspect favorizat de Venus până pe 20 aprilie. Ulterior, tot planeta lor guvernatoare le va aduce vindecare sufletească și închiderea unor răni mai vechi, fiind susținuți inclusiv de Mercur, planeta care le guvernează casa iubirii. Contextul unui nou început va fi amplificat și de Luna Plină formată pe casa parteneriatelor, însă sunt sfătuiți să nu se entuziasmeze prea mult, să nu-și facă iluzii și să rămână ancorați în realitate. Tot acest aspect de Lună Plină poate aduce încheierea căsătoriilor, dar și a relațiilor care nu mai funcționează. Atenție! Retrogradarea lui Pluton va cere o reanaliză, o revizuire a principiilor după care-și aleg partenerii

Sănătate

Dacă până pe 20 aprilie, cei născuți în zodia Taur vor avea tendința de a se stresa din nimicuri (atenție la mâncatul pe fond emoțional!), începând cu această dată se vor simți confortabil din toate punctele de vedere. Venus, planeta lor guvernatoare îi va ajuta să se vindece, iar Soarele în tranzit prin semnul lor le va aduce toată energia de care au nevoie pentru a-și îndeplini obiectivele.

Bani

Din punct de vedere financiar, cei născuți în zodia Taur trebuie să învețe să fie mai chibzuiți în cheltuieli. Nativii vor avea parte de niște situații care-i vor obliga să facă o reevaluare a modului în care-și administrează banii și nu este exclus să descopere noi modalități prin care să facă bani fără mult stres, într-un mod plăcut.

Citește și: Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 29 martie 2019. Vărsătorii se confruntă cu amintiri din trecutul sentimental

Horoscop lunar – horoscopul lunii aprilie 2019, zodia Gemeni

Carieră

Odată cu tranzitul planetei Marte prin semnul lor, cei născuți în zodia Gemeni vor avea parte de energie pe care mulți și-o vor canaliza către obținerea unor rezultate mai bune în domeniul profesional. Cei care-și caută n loc de muncă vor fi favorizați de contextul astrologic al lunii aprilie. Atenție la parteneriate și asocieri care pot fi mai puțin favorabile odată cu retrogradarea planetei Jupiter. Bine ar fi să nu se ia decizii radicale în această perioadă.

Dragoste

Retrogradarea planetei Jupiter le va cere celor născuți în zodia Gemeni să-și revizuiască atitudinea față de persoana iubită și față de relație, în general. Unii nativi își pot reconfigura o intenție, poate de a se căsători sau de a divorța. Odată cu formarea aspectului de Lună Plină, nativii singuri pot fi tentați să între într-o nouă relație, însă li se cere prudență și foarte multă rațiune. Totul poate fi doar o simplă aventură de moment. Nu este exclus ca o persoană din trecut, cu care au trăit o poveste de dragoste, să se întoarcă în viața lor.

Sănătate

Marte le va aduce celor născuți în zodia Gemeni foarte multă energie, însă important este să nu se suprasolicite și astfel la finele tranzitului să ajungă epuizați. În această perioadă nativii sunt mai predispuși stresului, irascibilității și nu este exclus ca stările de nervozitate să le cauzeze insomnii. Cei care se confruntă cu afecțiuni cronice pot deveni mai interesați de mijloace de ameliorare a acestora și chiar sunt sfătuiți să caute soluții în mai multe locuri.

Bani

Cei născuți în zodia Gemeni vor traversa o perioadă mai puțin favorabilă din punct de vedere financiar. Nativii care au de recuperat bani, de obținut credite, finanțări, de atras investitori ar trebui să facă totul la începutul lunii pentru că retrogradările palnetelor Saturn și Pluton vor bloca toate aceste acțiuni.

Horoscop lunar – horoscopul lunii aprilie 2019, zodia Rac

Carieră

Luna Nouă va aduce un moment excepțional pentru cei născuți în zodia Rac preocupați de avansarea în carieră. Unii își pot schimba jobul cu unul mai bun, în timp ce alții pot primi o funcție și pot trece la alt nivel, un nivel care va fi puțin încercat la nivel subconștient de Marte, planeta care le guvernează cariera și care va tranzita acum casa introspecției. Nativii pot avea parte de momente de descumpănire, se pot stresa că nu au făcut alegerea corectă, își pot pune la îndoială deciziile profesionale. De asemenea, retrogradarea lui Jupiter le poate cere o reevaluare a locului de muncă care, în unele cazuri, poate însemna o reprioritizare a sarcinilor și responsabilităților pentru a-și spori randamentul.

Dragoste

Cei născuți în zodia Rac nu se vor simți chiar confortabil în relația pe care o au, chiar dacă este vorba de o relație de scurtă durată sau de o căsnicie. Uneori geloziile vor fi intense, alteori nativii se vor retrage în brațele părinților evitând contactul cu persoana iubită. La modul general, va fi vorba de mai multă asumare și responsabilizare în această zonă, mai ales că la finele lunii retrogardările lui Saturn și Pluton vor cere reevaluări serioase în sectorul sentimental.

Sănătate

Cei născuți în zodia Rac ar trebui să înceapă încă din primele zile ale lunii un proces de reorganizare a stilului de viață. Nativii ar trebui să pună mai mult accent pe odihnă și alimentație deoarece, odată cu retrogradarea planetei Jupiter pe casa sănătății, o serie de simptome ale unor afecțiuni mai vechi pot reveni în mod brutal și vor cere să li se acorde atenție și… tratament.

Bani

Cei născuți în zodia Rac par mai degrabă înclinați către gesturi altruiste, către ajutarea celor din jur și mai puțin par să-și urmărească propriile interese financiare. Într-o oarecare măsură, acest aspect îi poate pune în evidență, însă gesturile de caritate duse la extrem le pot dezechilibra bugetul, prin urmare li se cere atenție la cheltuielile care vin sub această formă.

Horoscop lunar – horoscopul lunii aprilie 2019, zodia Leu

Carieră

Când Soarele, guvernatorul lor, va tranzita zodia Taur, adică sectorul carierei, cei născuți în zodia Leu vor avea parte de momente benefice în carieră. Nativii vor fi apreciați și recunoașterea meritelor îi poate propune pentru o avansare, pentru o promovare. Moment al succesului, al celebrității, însă sunt sfătuiți să îl administreze cu atenție deoarece planeta Pluton va retrograda întocmai pe casa muncii și va cere reconfigurări de poziție, aspect care, pentru cei mai puțin înțelepți, poate fi defavorizant.

Dragoste

Începutul de lună le aduce celor născuți în zodia Leu mai multe momente romantice, pasionale în cuplu și o deschidere mai mare către partener. Sunt avantajați cei care se afle în relații de lungă durată și cei căsătoriți. Pentru cei singuri poate fi o perioadă de căutare, de confuzie și pot lega relații de prietenie (unele cu tentă intimă) cu persoane cunoscute prin intermediul anturajului sau cu persoane de peste hotare. Nu este momentul să se grăbească deoarece retrogradarea planetei Jupiter le va cere să-și reanalizeze situația sentimentală și atitudinea față de partener. Se cere prudență începând din această lună deorece pot apărea răsturnări dramatice de situație, mai ales că efectele eclipsei de Lună din zodia Leu încă se resimt în plan sentimental. Atenție! Tot acum foști parteneri pot reveni în viața nativilor  și pot crea disconfort, chiar pot favoriza despărțiri acolo unde relația nu este pe deplin închegată.

Sănătate

Nu este o lună favorabilă din punct de vedere al sănătății, mai ales că la finele perioadei analizate atât Saturn, cât și Pluton retrogradează în acest sector și cer reevaluări ale tratamentelor aplicate până acum, dar și ale atitudinii față de propria sănătate.  Este recomandat ca cei născuți în zodia Leu să se preocupe mai mult de sănătatea lor și să evite excesele de orice fel. Ar fi ideal să găsească, așa cum cere și Pluton, echilibrul interior și să-l transpună în activitățile cotidiene.

Bani

Din punct de vedere financiar, cei născuți în zodia Leu sunt sfătuiți ca în prima parte a lunii să nu se avânte în cheltuieli majore, să nu facă investiții și speculații financiare. Ulterior, nativii vor simți o îmbunătățire a situației și vor reuși să-și achite din datorii și chiar să găsească metode de a-și îmbunătăți veniturile. În continuare, vor trebui să evite riscurile financiare, idiferent de forma sub care se manifestă.

Horoscop lunar – horoscopul lunii aprilie 2019, zodia Fecioară

Carieră

Cei născuți în zodia Fecioară vor avea tendința de a se impune cu agresivitate la locul de muncă, aspect indus de Marte, însă pot profita de acest tranzit pe casa carierei și pentru a se face remarcați în sens pozitiv. De aceea, dialogurile trebuie să fie foarte bine documentate și pe cât posibil de calme. Nu este recomandat să se arunce cu capul înainte sau să ia decizii impulsive legate de sectorul profesional pentru a nu le regreta ulterior.

Dragoste

În prima parte a lunii, cei născuți în zodia Fecioară vor reuși să dizolve tensiunile apărute în cuplu în ultima perioadă și să restabilească armonia. Tot acum, cei singuri pot avea parte de un nou partener, însă trebuie să fie atenți la tendința de a visa, de a idolatriza persoana de alături, căci poate fi vorba de o sabie cu două tăișuri. În plus, retrogradările planetelor Saturn și Pluton, poziționate pe casa iubirii, pot favoriza rupturile, dar și reevaluările sentimentale, iar acele relații aflate la început se pot încheia brusc, fără prea multe explicații.

Sănătate

Dacă în prima parte a lunii cei născuți în zodia Fecioară vor avea o tendință de interiorizare și meditație, preferând să se lupte cu gândurile lor și nu cu sfaturile altora, din a doua jumătate a perioadei analizate vor deveni mult mai sociabili și mai dispuși să cunoască oameni noi, să lege prietenii și să călătorească. Stresul și stările de irascibilitate inițiale se vor dizolva ca prin minune și nativii vor reuși să se relaxeze.

Bani

Din punct de vedere financiar, Luna Plină le poate aduce celor născuți în zodia Fecioară ocazia de a încheia o etapă și de a culege roadele financiare. Unii nativi pot returna o datorie, pot achita un credit, în timp ce alții pot primi o sumă de bani nesperată, chiar o moștenire. În această perioadă se vor bucura de susținerea persoanei iubite în toate demersurile financiare întreprinse.

Horoscop lunar – horoscopul lunii aprilie 2019, zodia Balanță

Carieră

În prima parte a lunii, cei născuți în zodia Balanță ar putea fi atrași de alternativa unei schimbări în carieră, posibil chiar cu un loc de muncă în străinătate. Cei care au afaceri personale pot avea ocazia de a demara noi proiecte odată cu formarea aspectului de Lună Nouă, de a se asocia cu persoane puternice și de a atinge succesul. La modul general, va fi o perioadă favorabilă ascensiunii profesionale.

Dragoste

Luna Nouă se va forma în sectorul mariajelor și al parteneriatelor, prin urmare cei născuți în zodia Balanță ar putea avea parte de un nou început în sectorul sentimental. În timp ce nativii singuri ar putea intra în noi povești de iubire, cei care se află în relații de lungă durată ar putea fi ceruți în căsătorie, iar cei deja căsătoriți ar putea trece la un nou nivel unde comunicarea și armonia vor fi un punct forte care-i va uni și le va consolida legătura. În plus, în acest sector va veni în ajutor și Mercur, dar și Venus, guvernatoarea lor, iar nativii pot fi denumiți cei mai norocoși în dragoste în această lună.

Sănătate

Cei născuți în zodia Balanță au parte de o revenire spectaculoasă în ceea ce privește sănătatea. Încă din primele zile ale lunii, nativii își vor recăpăta optimismul și echilibrul interior și vor reuși să se pună pe picioare, chiar și cei care s-au confruntat cu afecțiuni mai grave. Pentru unii nativi este momentul să descopere un tratament, un remediu care într-adevăr să de roade.

Bani

Cei născuți în zodia Balanță se pot confrunta cu ușoare probleme financiare, mai degrabă sub forma unor blocaje financiare, nu neapărat pierderi. Pot fi afectați cei care renovează, redecorează sau construiesc o casă, deoarece Saturn și Pluton retrogradează în acest sector. Cu toate acestea, se întrevede ajutorul primit de la membrii familiei pentru a depăși o situație care-i ia prin surprindere, însă nu putem să nu avertizăm asupra situațiilor neprevăzute care pot apărea în sfera financiară și care pot fi favorizate de tranzitul planetei Uranus care a intrat în zodia Taur. Nativii care au afaceri personale pot primi susținerea materială a persoanei iubite.

Horoscop lunar – horoscopul lunii aprilie 2019, zodia Scorpion

Carieră

Dacă în prima parte a lunii cei născuți în zodia Scorpion au simțit că muncesc prea mult, că trebuie să-și consume toată energia la locul de muncă, din a doua parte fie vor căuta un nou loc de muncă, fie își vor îndrepta mai mult atenția către afaceri personale, către colaborări pe cont propriu, aspect foarte bine susținut de Soare. Tot acum va fi momentul să se pună mai mult în evidență printre colegi, să demonstreze că sunt capabili de adevărate performațe în domeniul lor și să țintească către avansare.

Dragoste

Pentru cei născuți în zodia Scorpion va fi o perioadă favorabilă pentru a reaprinde flacăra și pasiunea în cuplu. Încrederea în persoana iubită va crește și relația se va consolida, inclusiv din punct de vedere sexual va fi vorba de o altă abordare, mai spirituală să-i spunem, mai profundă. Marte în tranzit pe această casă a sexualității, dar și a secretelor poate scoate la suprafață subiecte nediscutate, ascunse până acum. Cei singuri vor avea mai multe șanse de a începe o nouă relație în prima parte a lunii, în timp ce cei care se află în relații de lungă durată ar putea discuta despre căsătorie, aspect favorizat de Soare în tranzit prin zodia Taur, deci în tranzit pe casa mariajului și a parteneriatelor.

Sănătate

Luna Nouă le va cere celor născuți în zodia Scorpion să acorde mai multă atenție stilului de viață. Este momentul să înceapă o dietă sănătoasă, să facă sport și chiar să se dedice mai mult relaxării și odihnei. Tot acum, nativii care s-au confruntat cu afecțiuni mai vechi pot avea parte de însănătoșire, de descoperirea unor tratamente revoluționare care să le favorizeze vindecarea.

Bani

Cu Jupiter retrograd în sectorul financiar nativii vor avea parte de obstacole în primirea unei sume de bani, iar cei care încearcă renegocierea salariului se vor izbi de refuzuri. Este momentul să-și reprioritizeze cheltuielile și chiar să caute surse suplimentare de venit.

Horoscop lunar – horoscopul lunii aprilie 2019, zodia Săgetător

Carieră

Jupiter, guvernatorul lor, își va începe mersul retrograd întocmai prin semnul lor, iar cei născuți în zodia Săgetător pot fi ușor bulversați din punct de vedere personal sau profesional și pot întâmpina diferite obstacole și încurcături în viața. Cei care nu sunt mulțumiți de locul de muncă se pot gândi la schimbări radicale în carieră, iar Soarele le va aduce energia de care au nevoie pentru a se face dezvolta profesional.

Dragoste

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de o lună plină de acțiune în sectorul sentimental. Nativii se vor bucura de energia benefică a lui Venus, dar și de tranzitul lui Mercur, care le guvernează casa parteneriatelor, întocmai prin sectorul iubirii și astfel șansele de a începe o nouă poveste de dragoste sau de a o duce către altar pe cea existentă sunt foarte mari. De asemenea, nu este exclus ca unii nativi să se gândească la mărirea familiei și la conceperea unui copil. Cei singuri pot fi tentați să cucerească, să flirteze și în urma unei aventuri să se nască o adevărată poveste de dragoste în care idealurile și pasiunile comune să fie atuul.

Sănătate

Retrogradarea guvernatorului lor, Jupiter, le va aduce celor născuți în zodia Săgetător tumult sufletesc, trăiri interioare și stări emoționale mai puțin plăcute. În prima parte a lunii pot afla lucruri despre ei înșiși care să nu le placă și pe care să decidă să le schimbe, să le vindece. Se conturează o energie scăzută întreaga lună și lipsă de ambiție pentru îmbunătățirea stării fizice.

Bani

Cei născuți în zodia Săgetător sunt sfătuiți să reducă la maxim cheltuielile și să evite investițiile majore în această perioadă. Saturn și Pluron în retrogradare pe o casă financiară pot aduce semnificative probleme financiare, dar și reevaluări și revizuiri în modul de administrare a finanțelor.

Horoscop lunar – horoscopul lunii aprilie 2019, zodia Capricorn

Carieră

Cei născuți în zodia Capricorn vor cunoaște o perioadă înfloritoare în sectorul profesional, în special aceia dintre ei care au afaceri personale, afaceri cu partenerul de viață, cu membrii familiei sau lucrează de acasă. Va fi un moment bun de reorganizare a sarcinilor și responsabilităților la locul de muncă. Nativii se vor bucura de sprijin și ajutor din partea familiei.

Dragoste

În prima parte a lunii cei născuți în zodia Capricorn vor reuși prin comunicare să restabilească armonia în cuplu și chiar cei singuri se pot folosi de aceste calități pentru a lega o relație apropiată cu o personă din anturaj ce ușor, ușor se poate transforma în idilă, în special când Soarele va intra în zodia Taur și va activa casa sentimentală și a copiilor. Se cere prudență în acțiuni, în dialog, în decizii deoarece guvernatorul lor, Saturn, dar și Pluto vor retrograda întocmai în zodia Capricorn și vor aduce reevaluări și revizuiri.

Sănătate

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de retrogradarea lui Jupiter în sectorul subconștientului și este posibil ca nativii să aibă parte de multe frământări interioare, să-și pună multe întrebări legate de viață, de principii, însă cei înțelepți se pot folosi de context pentru a vindeca traume emoționale mai vechi. În toată această perioadă se recomandă mai multă atenție acordată odihnei și relaxării.

Bani

Cei născuți în zodia Capricorn pot atrage mai ușor investitori în afacerile personale, dar totodată și parteneriatele semnate acum vor îmbunătăți bugetul familiei. Pot primi sume de bani și câștiguri din partea partenerului de viață.

Horoscop lunar – horoscopul lunii aprilie 2019, zodia Vărsător

Carieră

Jupiter va retrograda în sectorul planurilor de viitor și cei născuți în zodia Vărsător ar trebui să-și facă o reevaluare legată de zona profesională, posibil și de zona prietenilor, dacă au afaceri în comun cu aceștia. Este mai mult o lună a bilanțurilor și mai puțin a acțiunii în carieră. Se conturează deplasări în interes de serviciu în această perioadă.

Dragoste

Cei născuți în zodia Vărsător care se află în relații de lungă durată, chiar căsătorii, vor simți o ciudată nevoie de a se apropia mai mult de partener, de a comunica mai profund, de a se alinta și de a se răsfăța în brațele acestuia. Cei singuri pot fi atrași de aventuri, idile, flirturi cu persoane cu care intră des în contact, fie la locul de muncă, fie la cursuri, seminarii, fie într-o călătorie, mai ales dacă pleacă într-un grup.

Sănătate

Odată cu retrogradarea planetelor Saturn și Pluton în sectorul subconștientului, dar și al bolilor lungi și cronice, cei născuți în zodia Vărsător se pot confrunta cu unele simptome ale afecțiunilor mai vechi, iar la nivel subconștient pot fi încercați de gânduri și frământări. Este important să acorde atenție stării de sănătate și să facă reevaluări și revizuiri legate de stilul de viață.

Bani

Din punct de vedere financiar, cei născuți în zodia Vărsător reușesc să se mobilizeze, să-și echilibreze resursele și să aibă parte de o lună fără lipsuri și restricții. Cu toate acestea, nu se recomandă investițiile riscante și nici împrumuturile făcute în astfel de scopuri.

Horoscop lunar – horoscopul lunii aprilie 2019, zodia Pești

Carieră

Jupiter în retrogradarea sa pe casa carierei le va cere celor născuți în zodia Pești să-și reevalueze zona profesională, să-și revizuiască atitudinea față de locul de muncă, de afaceri, de propriul statut și propria imagine profesională. Nativii care nu sunt mulțumiți de locul de muncă sunt sfătuiți să se reorienteze către cursuri de dezvoltare. Este o perioadă favorabilă să-și dea seama ce le place și ce-și doresc într-adevăr să facă în legătură cu cariera.

Dragoste

Pentru cei născuți în zodia Pești este o lună favorabilă din punct de vedere sentimental. Se întrevăd noi povești de iubire, consolidarea unor sentimente și emoții vizavi de persoana iubită, dar și exprimarea mai clară a dorințelor, a nevoilor emoționale, odată cu intrarea lui Mercur și a lui Venus în zodia Berbec. Se pot apropia mult mai mult de partener prin dialog, după o perioadă în care au avut blocaje în această zonă.

Sănătate

Cei născuți în zodia Pești traversează o perioadă favorabilă din punct de vedere al sănătății, al stării de spirit, însă tendința va fi de a deveni prea mândri și prea încrezători în forțele proprii, cazând în latura opusă. Emoțional va fi o perioadă bună, în care nativii se vor simți puternici, optimiști, veseli, energici.

Bani

Luna Nouă din 5 aprilie se formează întocmai în sectorul financiar, iar cei născuți în zodia Pești vor avea ocazia de a-și îmbunătăți veniturile. Pot obține o creștere a salariului, pot obține o sumă de bani din parteneriatele avute sau pot primi ajutor din partea persoanei iubite pentru a dezvolta o afacere personală. Atenție, totuși, la tendința de a cheltui nesăbuit!

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar pentru orice buzunar
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela, cucerirea fostului patron din fotbal
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela,...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu fiecare injecție pe care ți-o faci, ai un strop de speranță”
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu...
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț: „I-aș spune...”. Secretele pe care le are Karmen față de tatăl ei
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț:...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Stațiunea din România care strălucește în fiecare an. Turiștii se bat pe rezervări, e o adevărată comoară naturală și are beneficii uimitoare pentru sănătate
Stațiunea din România care strălucește în fiecare an. Turiștii se bat pe rezervări, e o...
Mesajul astrelor pentru zodii, 20 aprilie 2024. Veste bună pentru Fecioară și Balanță
Mesajul astrelor pentru zodii, 20 aprilie 2024. Veste bună pentru Fecioară și Balanță
Interdicție completă în România din 9 aprilie. Legea n-are excepţii. Amendă 1000 lei
Interdicție completă în România din 9 aprilie. Legea n-are excepţii. Amendă 1000 lei
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că adevărul o să iasă la iveală!
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Regulă pentru toți proprietarii de terenuri din România. Legea spune foarte clar
Regulă pentru toți proprietarii de terenuri din România. Legea spune foarte clar
Un milionar român, ajutat de un mic obiect. I-a purtat noroc la făcut mulți bani
Un milionar român, ajutat de un mic obiect. I-a purtat noroc la făcut mulți bani
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă din timpul căsniciei cu Alina Sorescu:
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
Dan Ciotoi, după ce a fost operat de cancer la colon: „Eram pregătit să îmi fac testamentul”
Dan Ciotoi, după ce a fost operat de cancer la colon: „Eram pregătit să îmi...
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste acești nativi până la sfârșitul lui aprilie
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste...
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se vând în toată țara și sunt mai bune decât cele din import
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se...