Home » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 7 martie 2019. Uranus a intrat în zodia Taur

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 7 martie 2019. Uranus a intrat în zodia Taur

De: Cancan 06/03/2019 | 20:16
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 7 martie 2019. Uranus a intrat în zodia Taur
Horoscopul zilei de 7 martie 2019 spune că Uranus intră în zodia Taur

Horoscopul zilei de 7 martie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 7 martie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 7 martie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Taur vor avea parte de intrarea lui Uranus, planeta neprevăzutului, a marilor schimbări și transformări, o planetă revoluționară, întocmai în semnul lor, pe casa personalității, activând, totodată, și axa relațională, dar și axa socio-profesională.

Acest tranzit este deosebit de impactant și important pentru toate zodiile, întocmai pentru că provoacă la schimbare, și este un tranzit lent, Uranus părăsind zodia Taur abia peste 7 ani, pe data de 26 aprilie 2016. Punctăm că ultima oară când a tranzitat zodia Taur a fost în urmă cu aproximativ 80 de ani. Tranzitul lui Uranus prin zodia Taur nu trebuie văzut ca un aspect astrologic negativ, ci din contră, trebuie mers în sensul energiei sale revoluționare și trebuie acceptată schimbarea pe care această planetă o promovează. Este de preferat să spunem că fiecare nativ în parte va avea șansa să evolueze în sectorul de viață pe care Uranus îl va activa acum.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 7 martie 2019

Cei născuți în zodia Berbec au parte parte de tranzitul lui Uranus pe casa banilor obținuți din muncă proprie. Pentru aceștia va urma o perioadă lungă în care schimbările în domeniul financiar vor fi majore și impactante, uneori chiar destabilizante. Veniturile vor fluctua, iar evenimente neprevăzute cu impact financiar nu vor întârzia să apară, însă vor fi stimulați să acorde mai mult interes acestei zone. Nativii își vor dori venituri stabile sau, din contră, vor căuta să câștige bani din afaceri personale care să le ofere mai multă independență.  Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să devină mai puțin cheltuitori și chiar să-și deschidă un cont de economii.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 7 martie 2019

Cei născuți în zodia Taur vor avea parte de marele eveniment al tranzitului lui Uranus întocmai în semnul lor, pe casa personalității. Nativii vor fi mult încercați și pe cât de statornici, stabili și ancorați au fost până acum, pe atât își vor dori libertatea și independența de aici înainte. În plus, aceste caracteristici le vor dori inclusiv în relația cu persoana iubită, unde vor avea parte de răsturnări de situație remarcabile. Nu este exclus să refuze cereri în căsătorie în acești ani care vor urma. Uranus, totodată, guvernează casa carierei, iar taurii vor căuta să facă schimbări majore în domeniul profesional de natură să le aducă împlinirea de care, într-adevăr, au nevoie. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le oferă ocazia de a se face remarcați la locul de muncă. Nonconformismul și originalitatea le vor deveni a doua natură de acum înainte.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 7 martie 2019

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de tranzitul lui Uranus pe casa subconștientului, aspect care va aduce remarcabile schimbări de gândire, de idei și de atitudine vizavi de propriile lor concepții și principii de viață. Vor avea parte de evenimente neprevăzute care să le provoace stări de meditație și interiorizare și sunt sfătuiți să caute în interiorul lor răspunsuri la tot ceea ce-i frământă. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează că se pot izbi de evenimente din trecut reactualizate sau de persoane din trecut cu care nu și-au rezolvat karma și, totodată, secrete importante pot ieși la suprafață.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 7 martie 2019

Cei născuți în zodia Rac au parte parte de tranzitul lui Uranus pe casa prietenilor și a planurilor de viitor. Nativii vor avea parte de surprize neprevăzute legate de aceste domenii. În timp ce unii pot încheia definitiv relații de prietenie care nu-i mai reprezintă, alții pot cunoaște persoane cu care să aibă idealuri și vise comune și chiar să demareze proiecte de viitor împreună. De asemenea, răsturnările de situație vor fi prezente și în relația de cuplu, capitol la care pot face schimbări definitive. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce niște vești destabilizante legate de o persoană dragă.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 7 martie 2019

Cei născuți în zodia Leu au parte parte de tranzitul lui Uranus pe casa carierei. Cu toate că acest aspect poate speria la o primă analiză, schimbările cu care va veni planeta neprevăzutului pot fi favorabile acelor nativi care-și doresc ascensiune profesională pentru că-i va determina să ia atitudine și să riște. Nu sunt excluse răsturnări de situație vizavi de o funcție sau de schimbarea domeniului de activitate, prin urmare se recomandă prudență într-o astfel de decizie. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să aibă mai multă încredere în ei înșiși și să se preocupe de îmbunătățirea imaginii profesionale.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 7 martie 2019

Cei născuți în zodia Fecioară au parte parte de tranzitul lui Uranus pe casa studiilor, a călătoriilor, a activităților intelectuale, a străinătății, dar și a filosofiilor de viață, iar aceștia vor avea parte de schimări remarcabile în aceste domenii. În timp ce unii nativi vor dori mai mult de la ei, vor dori diplome, recunoaștere și vor fi provocați să înceapă cursuri de dezvoltare profesională și personală, alți nativi vor avea parte de evenimente neprevăzute de natură să le schimbe concepții, să le înlăture prejudecăți și să le contureze noi viziuni de viitor. Unii vor dori să învețe o limbă străină, să călătorească mai mult sau se vor muta peste hotare pentru a urma un curs sau cu locul de muncă. Relațiile cu persoane din străinătate sau de altă cultură și religie vor suferi, de asemenea, transformări. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să evite călătoriile în această perioadă.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 7 martie 2019

Cei născuți în zodia Balanță au parte parte de tranzitul lui Uranus pe casa avantajelor materiale și a banilor deținuți împreună cu partenerul de viață sau partenerii de afaceri. Nativii vor avea parte de răsturnări de situație în ceea ce privește administrarea finanțelor și nu este exclus să intervină partaje în familie, în relațiile de afaceri sau evenimente neprevăzute în obținerea unei moșteniri. Cei care până acum au avut banii la comun cu persoana iubită pot decide să se separe, în timp ce alții pot profita de pe urma situației financiare a partenerului de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce provocări neașteptate legate de intimitate, de sexualitate.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 7 martie 2019

Cei născuți în zodia Scorpion au parte parte de tranzitul lui Uranus pe casa parteneriatelor și a căsătoriei. Este lesne de înțeles că acești nativi vor face schimbări remarcabile în modul de abordare a relatiei sentimentale, dar și a relației cu partenerii de afaceri. Viața de cuplu se poate dezechilibra, iar nativii își pot dori cu totul altceva decât ceea ce au visat până acum în plan sentimental. Nu este exclus să fugă de căsătorie pentru a fi liberi și independenți. Nu vor lipsi situațiile neprevăzute, despărțirile și divorțurile bruște. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion poate aduce o ruptură de relație în cuplurile unde situația nu mai funcționează de multă vreme.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 7 martie 2019

Cei născuți în zodia Săgetător au parte parte de tranzitul lui Uranus pe casa muncii și a sănătății. Nativi vor avea parte de întâmplări neprevăzute și răsturnări de situație în aceste domenii de natură să le aducă schimbări de atitudine și mentalitate. În sfera profesională pot lua decizii radicale, își pot reorienta interesul către noi domenii de activitate și își pot dori mai mult de la ei înșiși. Nemulțumirile de la locul de muncă nu vor mai fi trecute cu vederea. Pe de altă parte, nativii își vor dori schimbarea stilului de viață, iar horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să acorde mai multă atenție sănătății, să aibă mai multă grijă de ei.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 7 martie 2019

Cei născuți în zodia Capricorn au parte parte de tranzitul lui Uranus pe casa sentimentală, a relației cu copiii și a activităților distractive, artistice și sportive. Nativii vor începe o perioadă de schimbări remarcabile vizavi de modul în care abordează relația cu persoana iubită. Nu vor fi excluse răsturnările de situație, evenimentele neprevăzute și este posibil ca aceștia să-și dorească mai multă libertate și independență. Atitudinea vizavi de copii se va schimba, în timp ce unii își vor dori să devină părinți, alții vor fugi de această responsabilitate. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere să se folosească mai mult de talentele native pentru a se pune în evidență.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 7 martie 2019

Cei născuți în zodia Vărsător au parte parte de tranzitul lui Uranus, întocmai guvernatorul lor, în sectorul familiei și a locuinței. Nativii vor face schimbări remarcabile în aceste domenii și nu este exclus să-și schimbe domiciliul, să se mute de acasă, să devină mai casnici sau, din contră, mai independenți. Relațiile cu membrii familiei vor trece prin suișuri și coborâșuri, vor avea parte de evenimente neprevăzute de natură să le schimbe comportamentul și atitudinea față de părinți. În timp ce unii nativi își vor dori căsătorie, alții vor evita să-și întemeieze o familie sau chiar se vor îndepărta de cea actuală. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să evite conflictele cu persoanele mai în vârstă.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 7 martie 2019

Cei născuți în zodia Pești au parte parte de tranzitul lui Uranus pe casa comunicării, a învățării, a deplasărilor pe distanțe scurte și a relațiilor cu rudele, vecinii și colegii de muncă. Nativii vor face schimbări remarcabile în modul de interacțiune cu cei din jur și, poate cel mai important aspect al tranzitului, vor deveni mult mai comunicativi și mai deschiși către dialog și socializare, unii dintre aceștia chiar fiind atrași de activități de PR. De asemenea, vor avea parte de evenimente neprevăzute (posibil întâmplate în călătorii, la drum) de natură să le schimbe gândirea și percepția asupra vieții. Nu este exclus să-și continue niște studii sau să se înscrie la diferite cursuri pentru a-și îmbogăți cunoștințele. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să evite călătoriile.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 4 – 10 MARTIE 2019. TAURII ÎNCEP SĂ FACĂ SCHIMBĂRI ÎN VIAȚĂ

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA MARTIE 2019

 

 

Tags:
Parteneri
Bianca Drăgușanu, LOVITURĂ pentru Alex Bodi, după ce s-a despărțit de Daria Radionova: ”Toți cei care sunteți … ”
Bianca Drăgușanu, LOVITURĂ pentru Alex Bodi, după ce s-a despărțit de Daria Radionova: ”Toți cei...
Se schimbă harta Europei?! Documentul care pune toată lumea pe jar. Panică totală aproape de graniţa României
Se schimbă harta Europei?! Documentul care pune toată lumea pe jar. Panică totală aproape de...
Cum vrea Florin Călinescu să fie îngropat, de fapt. A șocat juriul la Românii au Talent: ”O, Doamne!”
Cum vrea Florin Călinescu să fie îngropat, de fapt. A șocat juriul la Românii au...
FOTO. Transformarea uneia dintre cele mai frumoase actrițe ale României! Cum a ajuns să arate la 37 de ani: `Tinerețea dispare`
FOTO. Transformarea uneia dintre cele mai frumoase actrițe ale României! Cum a ajuns să arate...
Cristi Borcea, anunţul momentului. Nu e glumă: ”Valentina vrea asta!” Lovitură de teatru în familia lui
Cristi Borcea, anunţul momentului. Nu e glumă: ”Valentina vrea asta!” Lovitură de teatru în familia...
Un astfel de drob nu ați mâncat niciodată. Încercați și veți vedea diferența
Un astfel de drob nu ați mâncat niciodată. Încercați și veți vedea diferența
Secret MURDAR! De ce se plimbă, de fapt, stewardesele pe culoar, în avion? Nici prin gând nu-ți trece asta:
Secret MURDAR! De ce se plimbă, de fapt, stewardesele pe culoar, în avion? Nici prin...
E disperat. Și-a vândut și casa din lipsa banilor. Din ce trăiește acum Leonard Doroftei
E disperat. Și-a vândut și casa din lipsa banilor. Din ce trăiește acum Leonard Doroftei
Mama inginerului ucis de polițiști, declarații în hohote de plâns! Ce a spus femeia
Mama inginerului ucis de polițiști, declarații în hohote de plâns! Ce a spus femeia
One day check-up: analizele importante pentru evaluarea stării de sănătate a bărbaţilor
One day check-up: analizele importante pentru evaluarea stării de sănătate a bărbaţilor
Horoscop SPECIAL marţi, 20 aprilie. Se anunţă multe răsturnări de situaţie pentru această zodie
Horoscop SPECIAL marţi, 20 aprilie. Se anunţă multe răsturnări de situaţie pentru această zodie
Un bebeluș a murit după ce mama l-a născut acasă, pe ascuns, apoi l-a abandonat în cadă, la Cluj. Femeia mai are 5 copii
Un bebeluș a murit după ce mama l-a născut acasă, pe ascuns, apoi l-a abandonat...
Cel mai rușinos moment de la funeraliile Printului Philip. FOTO
Cel mai rușinos moment de la funeraliile Printului Philip. FOTO
Vești bune pentru români! Când scăpăm de restricții
Vești bune pentru români! Când scăpăm de restricții
Se apropie nenorocirea prezisă de Baba Vanga. Ce se va întâmpla cu omenirea în acest an
Se apropie nenorocirea prezisă de Baba Vanga. Ce se va întâmpla cu omenirea în acest...
BANCUL ZILEI – Un tip urât are parte de o partidă grozavă de sex
BANCUL ZILEI – Un tip urât are parte de o partidă grozavă de sex
L-a surprins pe un individ cum îi făcea fotografii sub fustița fiicei lui. În acel moment A ÎNNEBUNIT! Ce a putut să-i facă tatal copilului
L-a surprins pe un individ cum îi făcea fotografii sub fustița fiicei lui. În acel...
Diagnostic crunt pentru una dintre cele mai celebre cântărețe. Are o boală psihică
Diagnostic crunt pentru una dintre cele mai celebre cântărețe. Are o boală psihică
Horoscop marți, 20 aprilie. Marți, trei ceasuri rele. Zodia care va avea parte numai de probleme
Horoscop marți, 20 aprilie. Marți, trei ceasuri rele. Zodia care va avea parte numai de...
COD ROȘU! Rusia, desfăşurare de forţe la graniţă cu cele mai puternice arme
COD ROȘU! Rusia, desfăşurare de forţe la graniţă cu cele mai puternice arme
Vaccinul cu eficiență 0 împotriva COVID. Milioane de oameni l-au făcut deja
Vaccinul cu eficiență 0 împotriva COVID. Milioane de oameni l-au făcut deja
Un luptător de MMA a provocat un maestru Kung Fu, „neînvins”, la luptă. Rezultatul este incredibil
Un luptător de MMA a provocat un maestru Kung Fu, „neînvins”, la luptă. Rezultatul este...
Florin Călinescu a jignit-o pe Irina Rimes la Românii au Talent. A fost lipsit de milă, Andra și-a cerut scuze imediat
Florin Călinescu a jignit-o pe Irina Rimes la Românii au Talent. A fost lipsit de...
NEWS ALERT Euro urcă la un nou maxim istoric
NEWS ALERT Euro urcă la un nou maxim istoric
Mâine este pomenit un MARE SFÂNT. Calendar 20 aprilie
Mâine este pomenit un MARE SFÂNT. Calendar 20 aprilie
Ce se întâmplă cu Laura Cosoi și soțul ei?! Conflictul e uriaș! Fosta lui Smiley nu are o viață liniștită!
Ce se întâmplă cu Laura Cosoi și soțul ei?! Conflictul e uriaș! Fosta lui Smiley...
Dacă vizitezi acest trib, bărbatul pleacă din casă, iar soţia lui vine la tine. Ce urmează e ULUITOR
Dacă vizitezi acest trib, bărbatul pleacă din casă, iar soţia lui vine la tine. Ce...
Bomba sexy l-a părăsit pe Tecău pentru milionar! Drama Nataliei: e atât de frumoasă, dar a fost bătută măr de iubit. FOTO
Bomba sexy l-a părăsit pe Tecău pentru milionar! Drama Nataliei: e atât de frumoasă, dar...
Iubita românului de la Juventus îl face până și pe Ronaldo sa învârtă capul! :) Cum poate să arate tânăra
Iubita românului de la Juventus îl face până și pe Ronaldo sa învârtă capul! :)...
Ion Țiriac a avut coronavirus! Miliardarul a dezvăluit ce vaccin anti-COVID și-a făcut: „Dacă ai minte, n-ai cum să nu-l faci
Ion Țiriac a avut coronavirus! Miliardarul a dezvăluit ce vaccin anti-COVID și-a făcut: „Dacă ai...
Veste importantă pentru românii care aleg Grecia ca destinație turistică. Oficialii au anunțat ridicarea carantinei obligatorii la intarea în țară
Veste importantă pentru românii care aleg Grecia ca destinație turistică. Oficialii au anunțat ridicarea carantinei...
A murit unul dintre cei mai puternici oameni de afaceri
A murit unul dintre cei mai puternici oameni de afaceri
Cine este românca ce conduce una dintre afacerile lui Bill Gates în România şi alte două ţări europene
Cine este românca ce conduce una dintre afacerile lui Bill Gates în România şi alte...
Scenă șocantă în curtea Spitalului! Ce făceau angajații cu un pacient mort de COVID! Era într-un sac negru și...
Scenă șocantă în curtea Spitalului! Ce făceau angajații cu un pacient mort de COVID! Era...
XXX! Vedetele din România care au rămas dezbrăcate în public! Imagini IREALE!
XXX! Vedetele din România care au rămas dezbrăcate în public! Imagini IREALE!
Curs valutar RECORD! Cât a ajuns să coste UN EURO: E maxim istoric
Curs valutar RECORD! Cât a ajuns să coste UN EURO: E maxim istoric
Chestionarul auto care te transformă în PIETON. Chiar și șoferii experimentați au greșit
Chestionarul auto care te transformă în PIETON. Chiar și șoferii experimentați au greșit