Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 29 martie 2019. Vărsătorii se confruntă cu amintiri din trecutul sentimental

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 29 martie 2019. Vărsătorii se confruntă cu amintiri din trecutul sentimental

De: Cancan 28/03/2019 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 29 martie 2019. Vărsătorii se confruntă cu amintiri din trecutul sentimental
Horoscopul zilei de 29 martie 2019 spune că Vărsătorii se confruntă cu amintiri din trecutul sentimental

Horoscopul zilei de 29 martie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 29 martie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 29 martie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Vărsător se pot confrunta cu amintiri revenite din trecutul amoros, chiar pot avea parte de întâlniri cu persoane cu care cândva au avut o relație, fie intimă, fie sentimentală.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 29 martie 2019

Cei născuți în zodia Berbec ar putea avea tendința de a se impune cu autoritate în fața tuturor și astfel de a-și face antipatii printre colegii de muncă. Nativii nu acceptă criticile altora, ba mai mult răspund acuzelor agresiv și superior. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce șansa de a depăși un obstacol ăn calea afirmării personale sau profesionale.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 29 martie 2019

Cei născuți în zodia Taur au șansa de a-și rezolva, elucida, lămuri niște gânduri care stau la baza unor principii de viață. Cei care studiază pot prinde din mers învățăturile sau își pot da un interes aparte pentru consolidarea cunoștințelor. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi atenționează că pot deveni agitați, confluctuali, nervoși și nu este exclus să se confrunte cu insomnii.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 29 martie 2019

Cei născuți în zodia Gemeni se implică în proiecte comune, de grup și își dau toată silința în obținerea celor mai bune rezultate pentru echipa lor. Asumarea responsabilităților la va energiza și mai mult cheful de muncă. Unii nativi își pun în evidență calități și aptitudini profesionale care vor surprinde în jur. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le oferă ocazia de a dezamorsa, de e dizolva niște conflicte cu colegii de muncă și totul pe fondul revenirii în mers direct a planetei Mercur care iese din retrogradare în zodia Pești.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 29 martie 2019

Cei născuți în zodia Rac sunt determinați să-și susțină cu orice preț punctul de vedere într-un dialog, însă atitudinea lor nu-i va ajuta neapărat  în atingerea obiectivelor propuse. Nativii sunt dispuși să-și asume niște riscuri pe care altă dată le-ar fi evitat. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi atenționează că pot fi prea energici în acțiuni, și totul se petrece ca urmare a tranzitului Soarelui care a intrat în zodia Berbec.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 29 martie 2019

Cei născuți în zodia Leu dau dovadă de o capacitate remarcabilă de a rezista stresului și de a ieși zâmbitori din orice context conflictual, tensionat sau enervant pentru ei. Vor face față cu bine stărilor de irascibilitate, conducându-și în confuzie partenerii de dialog. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce situații delicate la job, dar și un volum mult prea mare de muncă, epuizant pentru cei care nu știu să se organizeze eficient.

 Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 29 martie 2019

Cei născuți în zodia Fecioară dau dovadă de răbdare și o bună capacitate de înțelegere a celorlalți, de toleranță, aspecte care le pot fi favorabile în contextele profesionale. Nativii sunt disponibili să-și revizuiască atitudinea dacă simt că au greșit sau exagerat într-o situație. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le oferă o altă viziune artistică decât cea cu care au fost învățați, obișnuiți până acum și pot da naștere unor proiecte profesionale remarcabile.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 29 martie 2019

Cei născuți în zodia Balanță au parte de sprijinul părinților, familiei într-o situație ce vizează cariera. Tot din zona profesională se arată succese, împliniri, recunoașterea meritelor și a muncii depuse în ultima perioadă. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să nu abordeze cu mândrie sau cu superficialitate o sarcină sosită pe neașteptate de la superiori. Poate fi un prim test pentru o viitoare avansare în funcție.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 29 martie 2019

Cei născuți în zodia Scorpion refuză să plece într-o deplasare care are legătură locul de muncă sau se vor simt stingheriți de un context în care se vor afla pe drum. Nativii nu se simt în largul lor și evită discuțiile inutile care nu aduc nimic nou în viața lor. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce stări de oboseală și, implicit, irascibilitate. Se pot simți sufocați de un context profesional pe care trebuie să-l urmeze fără ca ei să-și dorească.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 29 martie 2019

Cei născuți în zodia Săgetător sunt atrași de activități sportive, competiții și vor căuta să participe la fel și fel de evenimente care să le aducă distacție, plăcere, relaxare. Unii nativi se vor înscrie la cursuri de înot, iar alții își vor face abonament la sală. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce niște griji legate de compania la care lucrează, posibil legate chiar de propriul loc de muncă, aspect favorizat de tranzitul lui Uranus care a intrat în zodia Taur și care poate aduce răsturnări de situație.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 29 martie 2019

Cei născuți în zodia Capricorn trec printr-o etapă mai puțin favorabilă spiritului. Nativii vor fi forțați de un context, obligați de o situație să se supună unor reguli cu care nu rezonează. Poate fi vorba de obligații de familie, obligații profesionale, sociale sau chiar parteneriale. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să fie calmi și diplomați în dialoguri.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 29 martie 2019

Cei născuți în zodia Vărsător se pot confrunta cu revenirea unor amintiri destul de dureroase, revenirea unor secvențe de viață care i-au amprentat puternic pe nativi la momentul respectiv. Unii mai curajoși pot lua frâiele în mână și pot căuta persoane din trecut cu care au trăit intens o poveste de dragoste, o aventură. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate favoriza filtrarea emoțiilor negative față de cele pozitive și poate fi un prim pas într-un proces de evoluție spirituală început de curând sau pe care își doresc să-l înceapă.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 29 martie 2019

Cei născuți în zodia Pești pot avea parte de trăiri interioare puternice în sensul bun al exprimării. Nativii pot primi vești deosebite, pot avea parte de revelații, momente în care intuiția va vorbi în locul lor. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le oferă inspirație și protecție divină în toate acțiunile, în toate activitățile pe care își propun să le facă.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 1 – 7 APRILIE 2019. ZODIILE VOR PARTICIPA LA NUNTA COSMICĂ

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
INTERVIU EXCLUSIV | Horațiu Potra, adevărul despre LEGIUNEA STRĂINĂ și cum este să fii gardă de corp pentru bogații lumii
INTERVIU EXCLUSIV | Horațiu Potra, adevărul despre LEGIUNEA STRĂINĂ și cum este să fii gardă...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără decât fostul luptător și interlop
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
DE NERECUNOSCUT! Cum arată la 76 de ani Valentin Ceaușescu, ultimul fiu în viață al lui Nicolae Ceaușescsu
DE NERECUNOSCUT! Cum arată la 76 de ani Valentin Ceaușescu, ultimul fiu în viață al...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Vedetele din România care s-au afișat cu iubiți mai tineri decât ele după ce au divorțat. Cine se mai află pe listă alături de Daniela Nane
Vedetele din România care s-au afișat cu iubiți mai tineri decât ele după ce au...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
O studentă le-a spus prietenilor că era încântată de o primă întâlnire. A doua zi, un picior de-al ei a fost descoperit într-un parc
O studentă le-a spus prietenilor că era încântată de o primă întâlnire. A doua zi,...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Imagini revoltătoare cu un preot din România care trântește o bătrână la pământ, în lăcașul de cult: „Vii nespălată în biserică”
Imagini revoltătoare cu un preot din România care trântește o bătrână la pământ, în lăcașul...
Incredibil cine e Mihaela, fata care s-a aruncat de la etajul 15! Mesajul de adio emoționant: Vă rog să...
Incredibil cine e Mihaela, fata care s-a aruncat de la etajul 15! Mesajul de adio...
Tavi Clonda s-a săturat de jignirile din mediul online! Artistul intenționează să îi blocheze pe toți cei care îi jignesc familia: „Totul are o limită în viața asta. M-am săturat!”
Tavi Clonda s-a săturat de jignirile din mediul online! Artistul intenționează să îi blocheze pe...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
Filmul exploziei care a devastat, azi noapte, un bloc din Craiova: Țipete de groază și oameni sub dărâmături care imploră să fie salvați
Filmul exploziei care a devastat, azi noapte, un bloc din Craiova: Țipete de groază și...
BANCUL ZILEI. Bulă îşi cumpără un taur viguros. Vine primarul:- Bulă, cât vrei pe el?
BANCUL ZILEI. Bulă îşi cumpără un taur viguros. Vine primarul:- Bulă, cât vrei pe el?
Funcția ce schimbă totul! Recomandată pt. toți utilizatorii WHATSAPP
Funcția ce schimbă totul! Recomandată pt. toți utilizatorii WHATSAPP
A fost SPART codul celui mai TEMUT criminal în serie din istoria Americii
A fost SPART codul celui mai TEMUT criminal în serie din istoria Americii
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Gigantul britanic care va investi în România. Afacerea are venituri uriașe
Gigantul britanic care va investi în România. Afacerea are venituri uriașe
Testul pe care doar cei foarte inteligenți îl trec. Poți descoperi numărul lipsă în 10 secunde?
Testul pe care doar cei foarte inteligenți îl trec. Poți descoperi numărul lipsă în 10...
Pericol uriaș în TRANSILVANIA. Informațiile oficiale venite chiar astăzi, 18 APRILIE
Pericol uriaș în TRANSILVANIA. Informațiile oficiale venite chiar astăzi, 18 APRILIE
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și adio de la Antena 1
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef....
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Un oficial european avertizează cu privire la
Un oficial european avertizează cu privire la "înarmarea comerţului" în contextul creşterii tensiunilor dintre SUA...
Legea pe are O AȘTEPTAU milioane de români. Proiectul tocmai a fost DEPUS la Parlament
Legea pe are O AȘTEPTAU milioane de români. Proiectul tocmai a fost DEPUS la Parlament
Cîrstoiu: Nu mă retrag. Să anunțe Ciolacu că mă retrage. Nu iau bani, nu am acțiuni la clinica soției
Cîrstoiu: Nu mă retrag. Să anunțe Ciolacu că mă retrage. Nu iau bani, nu am...
Motivul real pentru care „Fetița Zurli” a PĂRĂSIT Gașca Zurli. De ce a plecat Vero Căliman, de fapt
Motivul real pentru care „Fetița Zurli” a PĂRĂSIT Gașca Zurli. De ce a plecat Vero...
Ronald Gavril a apărut dezbrăcat în pat, alături de iubita lui, Anamaria Prodan: Viaţa nu se aşteaptă, se trăieşte!
Ronald Gavril a apărut dezbrăcat în pat, alături de iubita lui, Anamaria Prodan: Viaţa nu...
Chefi la cuțite, sezonul 13. Cine sunt concurenții din echipa lui chef Richard Abou Zaki. Ei au primit tunica roz
Chefi la cuțite, sezonul 13. Cine sunt concurenții din echipa lui chef Richard Abou Zaki....
De ce Denisa Tănase nu a devenit mamă până la 37 de ani:
De ce Denisa Tănase nu a devenit mamă până la 37 de ani: " Îmi...
Naomi, una dintre cele mai controversate vedete din România, se zbate între viață și moarte. Este în comă într-o clinică din Germania
Naomi, una dintre cele mai controversate vedete din România, se zbate între viață și moarte....
Comuna din România care se transformă în stațiune turistică: „Avem lacuri sărate”
Comuna din România care se transformă în stațiune turistică: „Avem lacuri sărate”
Unde se află cel mai frumos sat din lume. Cei care ajung aici sunt întâmpinați de câmpuri interminabile de lavandă
Unde se află cel mai frumos sat din lume. Cei care ajung aici sunt întâmpinați...