Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 21 martie 2019. Soarele intră în zodia Berbec

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 21 martie 2019. Soarele intră în zodia Berbec

De: Cristian Lisandru 20/03/2019 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 21 martie 2019. Soarele intră în zodia Berbec
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 21 martie 2019. Soarele intră în zodia Berbec

Horoscopul zilei de 21 martie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 21 martie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 21 martie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Berbec vor fi norocoșii zilei deoarece Soarele le va tranzita semnul și le va aduce energie și determinare. Aspectul astrologic va dura aproximativ o lună, timp în care nativii Berbec vor fi privilegiați.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 21 martie 2019

Cei născuți în zodia Berbec vor avea parte de tranzitul Soarelui întocmai în semnul lor. Nativii vor fi energici, pozitivi, optimiști, iar determinarea și motivația interioară de care vor da dovadă acum îi va ajuta să-și îndeplinească cu ușurință obiectivele. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le oferă putere fizică și echilibru psihic.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 21 martie 2019

Cei născuți în zodia Taur vor trece printr-un proces de introspecție și meditație favorizat de Soare care le va evidenția, le va scoate la suprafață trăiri interiorare puternice. Nativii vor căuta să dea un sens experiențelor trăite până acum, vor căuta să le înțeleagă. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi atenționează că pot trăi un tumult interior, pot fi agitați și bombardați de gânduri.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 21 martie 2019

Cei născuți în zodia Gemeni vor avea parte de tranzitul Soarelui în sectorul prietenilor și al planurilor pe termen lung. Nativii vor fi foarte energici în relația cu cei din anturaj, vor avea chef de ieșiri și distracție și se pot asocia cu cunoștințele pentru a demara proiecte de viitor, din altă categorie decât de natură profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate oferi ocazia unei escapade romantice sau poate favoriza punerea la cale a unei vacanțe alături de cei dragi.

Citește și: Horoscop săptămânal 18 – 24 martie 2019. Balanțele au parte de acțiune în plan sentimental

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 21 martie 2019

Cei născuți în zodia Rac vor avea parte de tranzitul Soarelui în sectorul socio-profesional. Nativii vor fi mai determinați ca niciodată să-și consolideze cariera. Se conturează aspecte benefice la locul de muncă și mici succese. Unii pot fi promovați în funcție, își pot îmbunătăți imaginea și statutul profesional, iar alții chiar își pot schimba locul de muncă cu unul mai bun. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să ia deciziile cu calm și să fie prudenți în negocieri.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 21 martie 2019

Cei născuți în zodia Leu vor avea parte de tranzitul Soarelui în sectorul călătoriilor, al studiilor și al relației cu străinătatea, dar și al filosofiei și principiilor de viață. Nativii vor fi înflăcărați în toate acțiunile ce vizează aceste sectoare, vor găsi optimismul necesar și vor fi sprijiniți de contextul astral pentru a întreprinde demersuri în direcțiile respective. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce ocazia de a pleca într-o călătorie spirituală, de a se redescoperi pe ei înșiși, de a se înscrie la cursuri de dezvoltare personală (profesională) și va crește interesul pentru a studia noi domenii.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 21 martie 2019

Cei născuți în zodia Fecioară vor avea parte de tranzitul Soarelui în sectorul avantajelor materiale și al banilor deținuți împreună cu partenerul de viață sau partenerii de afaceri. Nativii trebuie să se aștepte ca timp de o lună să primească bani, cadouri, vouchere, premii și bunuri de valoare. Totodată, se va activa și casa intimității, iar horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate favoriza experiențe sexuale intense alături de persoana iubită și o redescoperire a pasiunii în cuplu.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 21 martie 2019

Cei născuți în zodia Balanță vor avea parte de tranzitul Soarelui în sectorul mariajului și al parteneriatelor. Nativii pot fi determinați în această perioadă să rezolve conflicte care vizează relația cu persoana iubită sau cu partenerii de afaceri. Oricât vor dori să evite situațiile tensionate, acestea vor apărea și vor fi însoțite de acuzații, replici acide și reproșuri. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să nu devină egoiști din punct de vedere sentimental și,  pe de altă parte, să fie atenți la acordurile, contractele pe care le semnează.

Citește și: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA MARTIE 2019

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 21 martie 2019

Cei născuți în zodia Scorpion vor avea parte de tranzitul Soarelui în sectorul muncii și al sănătății. Nativii vor da dovadă de energie la locul de muncă și vor reuși să-și îndeplinească sarcinile și responsabilitățile avute, însă nu fără a plăti prețul epuizării, prin urmare li se cere detașare de contextele provocatoare în acest sens. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să fie atenți la starea de sănătate și să se odihnească mai mult. Se pot confrunta cu dureri de cap, hipertensiune și tulburări de gândire, chiar și de vedere.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 21 martie 2019

Cei născuți în zodia Săgetător vor avea parte de tranzitul Soarelui în sectorul sentimental și al activităților creative și distractive, sportive. Este de la sine înțeles că nativii vor prefera distracția și activitățile plăcute alături de persoana iubită sau alături de copii, context conturat pentru cei care sunt părinți. O serie de nativi se vor folosi de talentele cu care au fost înzestrați pentru a ieși mai mult în evidență. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le oferă ocazia, în special celor singuri, să fie mai cuceritori și să flirteze cu ușurință, fiind tentați să intre în aventuri.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 21 martie 2019

Cei născuți în zodia Capricorn vor avea parte de tranzitul Soarelui în sectorul familiei și al locuinței. Nativii vor simți nevoia să petreacă mai mult timp cu membrii familiei, să consolideze unele legături, dar și să-și îndeplinească un vis legat de casă, posibil legat de amenjarea, redecorarea, renovarea locuinței. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce mici cadouri, atenții din partea celor dragi.

Citește și: HOROSCOP 2019. HOROSCOPUL ANULUI 2019. ZODIILE NOROCOASE ÎN NOUL AN

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 21 martie 2019

Cei născuți în zodia Vărsător vor avea parte de tranzitul Soarelui în sectorul comunicării, al informațiilor și al deplasărilor pe distanțe scurte. Nativii își vor intensifica puternic activitatea intelectuală în această perioadă, vor susține proiecte, examene, se vor înscrie la cursuri de dezvoltare profesională sau chiar personală. Tendința generală va fi de a vorbi mai mult. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le oferă ocazia să plece într-o deplasare, într-o călătorie chiar și peste granițe, pentru a-și îndeplini sarcinile și prioritățile.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 21 martie 2019

Cei născuți în zodia Pești vor avea parte de tranzitul Soarelui în sectorul banilor obținuți din muncă proprie. Nativii vor fi determinați să-și îmbunătățească veniturile în această perioadă și nu este exclus ca cei mai curajoși dintre ei să înceapă o renegociere a salariului. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să fie atenți la negocieri și la contractele de colaborare pe care le pot semna.

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cine este Anna Török, soția lui Florin Piersic. Cei doi au trăit o poveste de dragoste ca în filme
Cine este Anna Török, soția lui Florin Piersic. Cei doi au trăit o poveste de...
FOTO. Ce transformare pentru femeia care l-a înnebunit pe Gigi Becali și care a făcut avere din imaginile cu ea dezbrăcată! Daniela Crudu a devenit mamă pentru a doua oară
FOTO. Ce transformare pentru femeia care l-a înnebunit pe Gigi Becali și care a făcut...
WOW! NIMENI nu se aștepta s-o vadă așa pe Mădălina Ghenea! Imagini INCREDIBILE cu cea mai fierbinte româncă! În ce fel a fost pozată de Paști
WOW! NIMENI nu se aștepta s-o vadă așa pe Mădălina Ghenea! Imagini INCREDIBILE cu cea...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Horoscop săptămâna 10-16 mai 2024. Ce zodii au noroc în următoarele zile. Primesc bani și intră într-o relație amoroasă
Horoscop săptămâna 10-16 mai 2024. Ce zodii au noroc în următoarele zile. Primesc bani și...
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după ce marele actor a fost mutat la un alt spital din Capitală: „Nu este încă timpul”
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după...
Florin Piersic se află în stare gravă, anunță medicii de la Spitalul Foișor. Actorul are septicemie
Florin Piersic se află în stare gravă, anunță medicii de la Spitalul Foișor. Actorul are...
Cei trei bărbați care transformă India într-o superputere economică. Țara va devansa Germania și Japonia până în 2027
Cei trei bărbați care transformă India într-o superputere economică. Țara va devansa Germania și Japonia...
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Hailey Bieber este însărcinată cu primul copil! Anunțul emoționat făcut de Justin Bieber | Foto
Hailey Bieber este însărcinată cu primul copil! Anunțul emoționat făcut de Justin Bieber | Foto
Florin Piersic, inconștient la Terapie Intensivă! Breaking news
Florin Piersic, inconștient la Terapie Intensivă! Breaking news
Cum a reacționat soția lui Vali Vijelie, după ce a ascultat melodia „Să iubești două femei”?  „Noi, bărbații, suntem de două feluri, care facem și care nu recunoaștem.”
Cum a reacționat soția lui Vali Vijelie, după ce a ascultat melodia „Să iubești două...
Mesajul publicat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns cu septicemie la spital. Unde se află fiul lui Florin Piersic în timp ce marele actor se luptă pentru viața lui
Mesajul publicat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns cu septicemie la...
Medicii iau în calcul să îi amputeze piciorul lui Florin Piersic, din cauza infecţiei cu stafilococ. Actorul a suferit o nouă intervenţie complicată
Medicii iau în calcul să îi amputeze piciorul lui Florin Piersic, din cauza infecţiei cu...
BANCUL ZILEI. Bulă şi Lulă, pe faleză la Constanţa, se uitau în apă unde se zbătea un om care striga: Help! Help!
BANCUL ZILEI. Bulă şi Lulă, pe faleză la Constanţa, se uitau în apă unde se...
Telefonul Nokia 3210, relansat. Cum arată la 25 de ani de la prima versiune?
Telefonul Nokia 3210, relansat. Cum arată la 25 de ani de la prima versiune?
Substanța SALVATOARE din MÂNCARE! Pur și simplu este o MINUNE
Substanța SALVATOARE din MÂNCARE! Pur și simplu este o MINUNE
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără făceam tâmpenia asta la greu...”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără...
Patru zodii care vor cunoaște fericire și belșug la vară. Șansă mare pentru Raci
Patru zodii care vor cunoaște fericire și belșug la vară. Șansă mare pentru Raci
Condimentul pe care să-l pui în clătite ca să le dai un gust unic. Are și multe beneficii pentru organism
Condimentul pe care să-l pui în clătite ca să le dai un gust unic. Are...
Apare un NOU buletin de identitate. Decizie doar pentru cei cu telefon mobil
Apare un NOU buletin de identitate. Decizie doar pentru cei cu telefon mobil
Reacția tulburătoare a Iuliei Albu după ce a aflat că fostul său soț are cancer: „S-a adeverit ce bănuiam”
Reacția tulburătoare a Iuliei Albu după ce a aflat că fostul său soț are cancer:...
Când apare succesorul lui Nintendo Switch?
Când apare succesorul lui Nintendo Switch?
Miting pro-Gaza şi anti-Israel în oraşul care găzduieşte concursul Eurovision
Miting pro-Gaza şi anti-Israel în oraşul care găzduieşte concursul Eurovision
Putin a dat ORDIN. Militarii ruşi se RETRAG. Decizia zilei de 9 mai
Putin a dat ORDIN. Militarii ruşi se RETRAG. Decizia zilei de 9 mai
Veste proastă pentru mulți români. Nu mai pot merge în vacanță aici
Veste proastă pentru mulți români. Nu mai pot merge în vacanță aici
Cum ar fi dispărut un Ferrari, un Maybach și barca pentru care Reghecampf a făcut plângere penală. ”Au fost trecute de pe firmă pe persoană fizică”
Cum ar fi dispărut un Ferrari, un Maybach și barca pentru care Reghecampf a făcut...
Cristi Tănase, lovitură totală primită de la femeia care l-a ţinut la uşă, fără doi dinţi. Nu îşi poate vedea nici propria fiică
Cristi Tănase, lovitură totală primită de la femeia care l-a ţinut la uşă, fără doi...
Andreea Bălan, incident în timpul unui concert. A căzut de pe scenă când cânta și dansa: „Așa se dispare din scenă”  | VIDEO
Andreea Bălan, incident în timpul unui concert. A căzut de pe scenă când cânta și...
”Am chemat salvarea. Șocul a fost groaznic” Dinu Maxer a trecut prin momente de panică de Paște
”Am chemat salvarea. Șocul a fost groaznic” Dinu Maxer a trecut prin momente de panică...
Andreea Ibacka, anunț după 13 ani de căsnicie cu Cabral: „Cred că este important să avem libertate”
Andreea Ibacka, anunț după 13 ani de căsnicie cu Cabral: „Cred că este important să...
Medicul Pompiliu Popescu, detalii despre infecția lui Florin Piersic: “Așa a intrat în organism și a făcut această septicemie”
Medicul Pompiliu Popescu, detalii despre infecția lui Florin Piersic: “Așa a intrat în organism și...
Ce este septicemia, afecțiunea de care suferă Florin Piersic. Care sunt simptomele și cauzele ei
Ce este septicemia, afecțiunea de care suferă Florin Piersic. Care sunt simptomele și cauzele ei
×