Home » Horoscop » Horoscop Saptamanal » Horoscop săptămânal 18 – 24 martie 2019. Balanțele au parte de acțiune în plan sentimental

Horoscop săptămânal 18 – 24 martie 2019. Balanțele au parte de acțiune în plan sentimental

De: Cancan 14/03/2019 | 12:00
Horoscop săptămânal 18 – 24 martie 2019. Balanțele au parte de acțiune în plan sentimental
Horoscop săptămânal 18 – 24 martie 2019. Balanțele au parte de acțiune în plan sentimental

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 18 – 24 martie 2019, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru perioada 18 – 24 martie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în 18 – 24 martie 2019 se numără și cea a Balanțelor care pot avea parte de acțiune în plan sentimental.

Săptămâna 18 – 24 martie 2019 este marcată de două evenimente astrologice importante. Primul este tranzitul Soarelui care, începând cu 20 martie, va intra în zodia Berbec, iar al doilea, la doar o zi distanță, este formarea aspectului de Lună Plină în zodia Balanță, care ne va cere, la modul general, să încheiem o etapă intr-un anume domeniu de viață cu scopul de a face loc noutății.

Săptămâna 18 – 24 martie 2019 va fi o perioadă în care ni se va permite să reinstaurăm armonia și echilibrul în relațiile cu cei din jur și ne cere să fim mai îngăduitori, chiar mai deschiși la compromisuri. Determinarea și chiar energia de care vom da dovadă în această săptămână ne vor fi benefice pentru a duce la bun sfârșit planuri.

Horoscop săptămânal Berbec: 18 – 24 martie 2019

Cei născuți în zodia Berbec au parte de o săptămână cu aspecte interesante în zona sentimentală. Nativii vor fi stimulați de Soare, proaspăt intrat în semnul lor, să fie energici și vor începe să privească viața cu alți ochi, dar mai ales vor fi motivați și determinați, odată cu formarea aspectului de Lună Plină pe casa parteneriatelor și a căsătoriei, să încheie conflictele parteneriale de orice natură, fie că este vorba de persoana iubită, fie că este vorba de colaboratori și asociați. Li se cere mai multă atenție la prieteni care pot încerca să profite de pe urma amabilității acestora și, totodată, sunt sfătuiți să nu dea bani cu împrumut, ba chiar să-și administreze cu tact și înțelepciune situația financiară.

Horoscop săptămânal Taur: 18 – 24 martie 2019

Cei născuți în zodia Taur au parte de asptecte importante și impactante în această perioadă. Soarele le va deveni un bun prieten celor înțelepți și conștienți că anumite aspecte din viața lor au nevoie de schimbare. Nativii vor reuși să se desprindă remarcabil de trecut și de tot ceea ce le-a cauzat suferință și astfel să vindece dureri, atât fizice (cronice), cât și sufletești. Luna Plină le va aduce ocazia să încheie o etapă la locul de muncă și să culeagă roadele unui tratament, să-și îmbunătățească starea generală de sănătate. Posibil ca unii nativi să înceapă noi proiecte, noi colaborări, să semneze noi parteneriate, dar și să-și dorească să faci schimbări de look, de stil vestimentar. Nu este exclus ca persoane din trecut (cunoscute în perioada mai-noiembrie, atunci când Uranus se afla în zodia lor) să revină acum în viața lor.

Horoscop săptămânal Gemeni: 18 – 24 martie 2019

Cei născuți în zodia Gemeni sunt susținuți de Soare să reia legături mai vechi de prietenie, să-și consolideze relația cu cei din anturaj și chiar să demareze niște planuri și proiecte de viitor pe care le-au tot amânat. Luna Plină pe casa iubirii le va aduce ocazia să încheie o perioadă tensionată, să-și îndrepte mai mult atenția asupra partenerului de viață și a copiilor, capitol care poate beneficia de îmbunătățiri. În această săptămână nu trebuie să se aștepte la mari beneficii materiale, însă este foarte probabil să primească o sumă de bani, posibil rezultată dintr-o datorie. Atenție la dialog și la sănătate! Nativii pot dezvălui fără să-și dea seama secrete personale. Nu este o perioadă bună pentru analize și intervenții chirurgicale.

Horoscop săptămânal Rac: 18 – 24 martie 2019

Cei născuți în zodia Rac vor avea parte de multă acțiune în zona profesională și nu este exclus ca cei care-și doresc de mai multă vreme să facă o schimbare în acest sens, acum, stimulați de Soare, să ia decizia de a-și părăsi locul de muncă. Totuși, sunt sfătuiți să fie prudenți și să aștepte până la încheierea tranzitului lui Mercur, care retrogradează în zodia Pești. În ceea ce privește sănătatea, nu ar strica să fie mai atenți la afecțiunile legate de aparatul genital. În viața sentimentală, Luna Plină le va aduce ocazia să încheie un capitol, poate să pună capăt unei perioade tumultoase și tensionate și să-și facă planuri de viitor alături de persoana iubită, poate chiar să oficializeze relația.

Horoscop săptămânal Leu: 18 – 24 martie 2019

Cei născuți în zodia Leu sunt determinați de Soare să înceapă niște cursuri, să dea un examen și să obțină o diplomă, dar și să plece într-o călătorie, aspect susținut și de Luna Plină, care, totodată, le oferă și ocazia să se împace, să cadă la pace cu cei dragi. Posibil ca unii să efectueze studii în străinătate sau să primească vești bune de la instituții din afara țării. La modul general, pot fi tentați să facă schimbări zona profesională, aspect susținut de planeta Uranus care a intrat în zodia Taur, și acum, în această săptămână, ar putea face un prim pas spre evoluție în carieră. În plus, este foarte probabil să intre în posesia unei sume de bani neașteptată și acest aspect îi poate ajuta să-și îndeplinească mai ușor un vis. În weekend se conturează stări (trecătoare) de nervozitate și irascibilitate.

Horoscop săptămânal Fecioară: 18 – 24 martie 2019

Cei născuți în zodia Fecioară vor fi determinați de Soare să facă un partaj, să împartă niște bunuri materiale, să pună la punct o situație financiară care vizează persoana iubită sau partenerii de afaceri. În funcție de harta natală a fiecăruia, unii pot intra chiar în posesia unei moșteniri. În plus, Luna Plină le aduce culegerea roadelor muncii depuse și nu este exclus să se bucure de o mărire de salariu, o primă, un bonus, să încheie un proiect și să-și ia plata. Pe parte de sănătate sunt sfătuiți să înceapă niște investigații, să facă o revizuire a unui tratament și să nu se teamă să combine medicina alopată cu tratamentele homeopate și naturiste.

Citește și: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna martie 2019

Horoscop săptămânal Balanță: 18 – 24 martie 2019

Cei născuți în zodia Balanță pot fi determinați de Soare să-și rezolve niște probleme în zona partenerială și sentimentală. Posibil să se încheie o perioadă de conflicte și nativii să discute despre noi proiecte de viitor, dar și despre căsătorie, cu atât mai mult cu cât Luna Plină, în tranzit prin semnul lor, le cere încheierea unui capitol în relația de iubire. Acest aspect, pentru unii mai puțini conștiincioși și înțelepți, care s-au confruntat cu probleme în cuplu, se poate sfârși relația și se poate aduce în discuție divorțul. În zona financiară se observă o oarecare îmbunătățire a veniturilor, însă nu este recomandat să fie cheltuitori și cu atât mai puțin să facă investiții și tranzacții majore. Atenție la stresul de la locul de muncă care se poate răsfrânge în mod negativ asupra stării de sănătate.

Horoscop săptămânal Scorpion: 18 – 24 martie 2019

Cei născuți în zodia Scorpion pot traversa o perioadă de interiorizare și meditație, aspect favorizat de Luna Plină în tranzit pe casa subconștientului, care le cere să încheie o etapă din trecut, dar și acorde mai mult interes stării de sănătate. Fiind activată și casa sănătății, acolo unde se află Soarele, cei mai înțelepți dintre nativi pot folosi contextul în favoarea lor și pot vindeca o afecțiune mai veche. La locul de muncă vor fi energici și vor reuși să rezolve sarcini mai vechi, chestiuni administrative amânate și proiecte cărora nu le găseau soluții până acum. Atenție la călătorii și deplasări. Pot exista probleme cu legea, prin urmare se recomandă prudență.

Horoscop săptămânal Săgetător: 18 – 24 martie 2019

Cei născuți în zodia Săgetător pot încheia o etapă într-o relație de iubire sau prietenie, pot rezolva conflicte mai vechi, cu atât mai mult cu cât Luna Plină le va cere lămurirea unor situații mai vechi. Cu Soarele alături pe o casă sentimentală, pentru unii nativi poate fi vorba de vindecare emoțională. Este momentul să se rupă de trecut, să lase traumele emoționale în spate și să privească cu mai mult optimism spre viitor. Cei mai fericiți dintre nativi pot deveni părinți sau își pot face planuri în acest sens. Situația financiară nu trece prin cea mai bună etapă și cumpătarea va fi cuvântul cheie. Nu este exclus ca o rudă să le ceară un ajutor financiar. În weekend sunt sfătuiți să se odihnească mai mult, să se relaxeze și să se dedice propriei persoane.

Horoscop săptămânal Capricorn: 18 – 24 martie 2019

Cei născuți în zodia Capricorn își vor concentra toată atenția în această perioadă pe carieră și familie. Unii pot fi determinați de Soare să se preocupe mai mult de locuință, de reamenjarea și renovarea casei, în timp ce alții se implică în soluționarea problemelor ce țin de membrii familiei. Pot exista discuții despre o moștenire, un partaj. Luna Plină le va aduce încheierea unei etape în domeniul profesional, aspect care poate să aducă un nou loc de muncă, chiar o schimbare a domeniului de activitate, o avansare în funcție, o nouă perspectivă de viitor asupra carierei, însă și dorința de a învăța mai mult, de a deveni din ce în ce mai buni în ceea ce fac. Atenție la prieteni! Pot fi înșelători, pot complota împotriva nativilor și se pot folosi de sentimentele acestora pentru a-i manipula. În plan sentimental, întreaga săptămână se întrevăd tensiuni legate de bani, în special în cazul acelor nativi care au banii la comun cu persoana iubită.

Horoscop săptămânal Vărsător: 18 – 24 martie 2019

Cei născuți în zodia Vărsător vor avea șansa în această perioadă de a-și rezolva unele chestiuni administrative și financiare pe care le-au tot amânat. Este un moment bun  pentru a-și achita datoriile, însă restabilizarea bugetului va mai dura și se cere cumpătare și răbdare. Unii nativi vor avea șansa de a pleca într-o călătorie, fie la rude, fie peste hotare, fie într-o călătorie menită să le aducă noi începuturi legate de principii, de concepții de viață, de gândire, aspect puternic favorizat de Luna Plină. Nu este exclus ca o serie de nativi să încheie sau să înceapă cursuri de perfecționare profesională sau de dezvoltare personală. În plan sentimental se întrevăd conflicte cu persoana iubită și este posibil să se aducă în discuții situații mai vechi, nerezolvate, pentru a fi lămurite.

Horoscop săptămânal Pești: 18 – 24 martie 2019

Cei născuți în zodia Pești vor traversa o perioadă bună din punct de vedere financiar. Cu Soarele în tranzit pe casa banilor obținuți din muncă proprie, nativii vor fi determinați să-și îmbunătățească veniturile obținute din salariu și colaborări. Energia acestora se va canaliza către noi surse de venit și către atingerea performanței în scopul obținerii unor prime, bonusuri și comisioane. Luna Plină, de asemenea, va cere încheierea unei etape în plan financiar, de această dată, în sectorul avantajelor materiale și al banilor deținuți împreună cu partenerul de viață sau partenerii de afaceri, însă, totodată, poate aduce noi proiecte remunerate satisfăcător și implicarea în diferite contexte generatoare de venituri.  Nativii singuri nu este exclus să se îndrăgostească în această perioadă. Atenție la călătorii și deplasări! Pot apărea o serie de neplăceri la drum.

Tags:
Parteneri
Incredibil! Câți lei a primit acest bărbat fără un picior de la Gigi Becali:
Incredibil! Câți lei a primit acest bărbat fără un picior de la Gigi Becali:
Surpriză mare în audiențele TV din România. Ce s-a întâmplat cu emisiunea La Măruță de la Pro TV, în ziua în care prezentatorul a lipsit
Surpriză mare în audiențele TV din România. Ce s-a întâmplat cu emisiunea La Măruță de...
Ce a putut spune Raluca Dumitru despre Zanni de la Survivor România. E clar acum
Ce a putut spune Raluca Dumitru despre Zanni de la Survivor România. E clar acum
FOTO. Inna, imagini interzise cardiacilor! A ieșit așa în costum de baie
FOTO. Inna, imagini interzise cardiacilor! A ieșit așa în costum de baie
VIDEO | Moment ULUITOR în direct. Vedeta TV n-a realizat că nu poartă lenjerie intimă
VIDEO | Moment ULUITOR în direct. Vedeta TV n-a realizat că nu poartă lenjerie intimă
Kate Middleton, surprinsă de ploaie într-o rochie deschisă la culoare. Cum arată ducesa
Kate Middleton, surprinsă de ploaie într-o rochie deschisă la culoare. Cum arată ducesa
Reghe a plănuit divorțul de Anamaria Prodan! Cearta cu Gigi Becali a umplut paharul
Reghe a plănuit divorțul de Anamaria Prodan! Cearta cu Gigi Becali a umplut paharul
Ilinca Vandici, dezvăluiri fără perdea despre căsnicia ei: Am avut nevoie de terapie, nu a fost ușor
Ilinca Vandici, dezvăluiri fără perdea despre căsnicia ei: Am avut nevoie de terapie, nu a...
Andreea Mantea NU mai tace! Adevărul despre relatia cu Cristi Mitrea: „…câte BĂTĂI am îndurat, chiar și cu el în pântec” Groaznic ce i-a FĂCUT și lui David:
Andreea Mantea NU mai tace! Adevărul despre relatia cu Cristi Mitrea: „…câte BĂTĂI am îndurat,...
Alimente diuretice care combat retenția de apă și te ajută să slăbești
Alimente diuretice care combat retenția de apă și te ajută să slăbești
Anamaria Prodan a rupt tăcerea!  Ce a putut să spună despre Laurențiu Reghecampf!
Anamaria Prodan a rupt tăcerea! Ce a putut să spună despre Laurențiu Reghecampf!
Horoscop luni, 21 iunie. O zodie dă de necaz azi: Cineva te bârfeste şi te acuza pe nedrept
Horoscop luni, 21 iunie. O zodie dă de necaz azi: Cineva te bârfeste şi te...
Mormane de bani pe jos! Ce s-a întâmplat în ziua de Rusalii la mormântul lui Arsenie Boca
Mormane de bani pe jos! Ce s-a întâmplat în ziua de Rusalii la mormântul lui...
Horoscop luni, 21 iunie! Nativii Leu nu pot fi mulţumiţi de nimic. Ce se întâmplă cu Săgetătorii
Horoscop luni, 21 iunie! Nativii Leu nu pot fi mulţumiţi de nimic. Ce se întâmplă...
Cornel, un tânăr poliţist din Deva, a murit într-un Trabant strivit, la Şoimuş. Agentul a intrat cu maşina pe contrasens
Cornel, un tânăr poliţist din Deva, a murit într-un Trabant strivit, la Şoimuş. Agentul a...
E bomba bombelor în showbizz. Anamaria Prodan și Reghecampf divorțează!
E bomba bombelor în showbizz. Anamaria Prodan și Reghecampf divorțează!
BANCUL ZILEI – Darul iubitei și bikinii buclucași
BANCUL ZILEI – Darul iubitei și bikinii buclucași
Ce s-a ales de Nuți, bona familiei Reghecampf? Femeia a asistat la tot ce se întâmplă între cei doi soți. Unde e acum
Ce s-a ales de Nuți, bona familiei Reghecampf? Femeia a asistat la tot ce se...
Se dau bani pentru elevi pe lângă alocație! Ministrul Educației a făcut anunțul cel mare
Se dau bani pentru elevi pe lângă alocație! Ministrul Educației a făcut anunțul cel mare
Miracolul care înspăimântă Rusia. Călugărul mort cu 90 de ani în urmă a luat 10 kg în greutate și pare să transpire
Miracolul care înspăimântă Rusia. Călugărul mort cu 90 de ani în urmă a luat 10...
Anamaria Prodan a rupt tăcerea!  Ce a putut să spună despre Laurențiu Reghecampf!
Anamaria Prodan a rupt tăcerea! Ce a putut să spună despre Laurențiu Reghecampf!
Zlatan Ibrahimovic le-a arătat jurnaliştilor iPhone-ul lui său. Surpriza pe care au avut-o
Zlatan Ibrahimovic le-a arătat jurnaliştilor iPhone-ul lui său. Surpriza pe care au avut-o
Irisha, mesaj de ultimă oră pentru fanii Survivor România. Ce a spus despre trasee
Irisha, mesaj de ultimă oră pentru fanii Survivor România. Ce a spus despre trasee
FOTO VIDEO Regina Elisabeta, întâmpinată cu urale la festivalul de hipism Royal Ascot
FOTO VIDEO Regina Elisabeta, întâmpinată cu urale la festivalul de hipism Royal Ascot
Daniel Pavel, anunț surpriză pentru concurenții Survivor! „Doamnelor și domnilor, în aplauzele voastre...”
Daniel Pavel, anunț surpriză pentru concurenții Survivor! „Doamnelor și domnilor, în aplauzele voastre...”
Heidi Klum și-a arătat susținerea pentru Germania în „cel mai mic bikini”. Puține femei ar avea curajul, la vârsta ei
Heidi Klum și-a arătat susținerea pentru Germania în „cel mai mic bikini”. Puține femei ar...
FOTO. Anna Lesko, o nouă apariție interzisă! Cum s-a afișat în fața fanilor: i-a căzut prosopul de pe bust
FOTO. Anna Lesko, o nouă apariție interzisă! Cum s-a afișat în fața fanilor: i-a căzut...
Transformare spectaculoasă pentru gemenii lui Cristi Borcea, la 18 ani. Cu cine s-a afișat fostul acționar la majoratul lor
Transformare spectaculoasă pentru gemenii lui Cristi Borcea, la 18 ani. Cu cine s-a afișat fostul...
„Problema sunt eu... am niște nebunii
„Problema sunt eu... am niște nebunii"! Anamaria Prodan, reacție bizară după ce Reghe a anunțat...
SURVIVOR ROMANIA 2021. ELIMINARE imprevizbila la Survivor Romania 2021. Cine a parasit competitia dintre Elena Marin, Stefan Ciuculescu, Maria Chitu si Albert Oprea
SURVIVOR ROMANIA 2021. ELIMINARE imprevizbila la Survivor Romania 2021. Cine a parasit competitia dintre Elena...
Problema tezaurului României furat de ruşi revine în actualitate. Ce răspunde Mugur Isărescu, guvernatorul BNR, la obsedanta întrebare: De ce a fost evacuat tezaurul şi de ce la Moscova?
Problema tezaurului României furat de ruşi revine în actualitate. Ce răspunde Mugur Isărescu, guvernatorul BNR,...
Povestea tânărului din România care şi-a deschis prima afacere căutând-o pe Google. Acum face milioane de euro cu aceasta şi are un nou pariu
Povestea tânărului din România care şi-a deschis prima afacere căutând-o pe Google. Acum face milioane...
Mantea rupe tăcerea despre Cristi Mitrea:
Mantea rupe tăcerea despre Cristi Mitrea: "...câte bătăi am îndurat, chiar și cu el în...
A ajuns POLIȚIA acasă la Anamaria Prodan! Reghe a luat foc din cauza unui bărbat celebru
A ajuns POLIȚIA acasă la Anamaria Prodan! Reghe a luat foc din cauza unui bărbat...
Ruxandra a fost strânsă de gât minute în șir, apoi băgată în doi saci și aruncată în prăpastie! Detalii șocante
Ruxandra a fost strânsă de gât minute în șir, apoi băgată în doi saci și...
Reguli de circulație mai puțin cunoscute din Grecia. Dacă greșești poți rămâne fără mașină!
Reguli de circulație mai puțin cunoscute din Grecia. Dacă greșești poți rămâne fără mașină!