Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 5 martie 2019. Mercur retrogradează în zodia Pești

Publicat: 04/03/2019 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 5 martie 2019. Mercur retrogradează în zodia Pești

Horoscopul zilei de 5 martie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 5 martie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 5 martie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Pești vor fi încercați de retrogradarea lui Mercur, planeta comunicării, a negocierilor și tranzacțiilor. Mersul aparent retrograd al lui Mercur prin semnul Pești va influența toate zodiile și va dura până în data de 28 martie 2019, atunci când își va relua tranzitul direct prin aceeași zodie.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 5 martie 2019

Cei născuți în zodia Berbec vor trece printr-o perioadă de introspecție și meditație, Mercur activându-le sectorul subconștientului. Astfel, nativii își vor reevalua situația personală, gândurile, ideile și deciziile, și vor vrea să-și aducă îmbunătățiri în viață. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să fie răbdători cu ei înșiși deoarece tensiunile interioare pot fi destul de acide și îi pot dezechilibra emoțional. Atenție! Nu este recomandat să-și facă analize și investigații medicale în această perioadă!

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 5 martie 2019

Cei născuți în zodia Taur vor începe un proces de reevaluare a relației cu persoanele din cercul de apropiați și nu este exclus să încheie o relație de prietenie care nu mai funcționează conform cu standardele lor. Nativii pot începe să-și reanalizeze inclusiv relația cu persoana iubită, având în vedere că Mercur le guvernează casa iubirii, și sunt sfătuiți să evite conflictele în cuplu. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce ocazia să-și revizuiască un proiect de viitor, însă nu este momentul să ia o decizie.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 5 martie 2019

Cei născuți în zodia Gemeni vor fi afectați de retrogradarea lui Mercur, întocamai guvernatorul lor, în sectorul carierei. Nativii pot intra în conflicte la locul de muncă, pot avea parte de dialoguri greoaie și problematice și va părea că vorbesc altă limbă față de cei din jur. Nu este un moment favorabil negocierilor, semnării de noi parteneriate și nici pentru tranzacții și investiții. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să fie mai atenți la imaginea profesională care poate fi afectată în această perioadă de vorbe și informații eronate.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 5 martie 2019

Cei născuți în zodia Rac vor începe un proces de revizuire a unor principii de viață care până acum au părut a le pune piedici în dezvoltarea personală. Moment favorabil pentru eliberarea de prejudecățile învechite. Totodată, nativii pot relua niște cursuri și vor reanaliza o ofertă (de muncă sau de studii) venită din străinătate. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să evite călătoriile care nu sunt urgente pe toată durata de retrogradare a planetei Mercur.

Citește și: Horoscop săptămânal 4 – 10 martie 2019. Taurii încep să facă schimbări în viață

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 5 martie 2019

Cei născuți în zodia Leu s-ar putea să intre în conflicte majore cu persona iubită sau cu partenerii de afaceri din cauza banilor. Certurile pot pleca de la cheltuieli făcute în mod abuziv sau de la semnarea unor contracte defavorabile din punct de vedere financiar. Este o perioadă în care Mercur retrograd cere reevaluarea situației materiale. Nu este exclus să apară discuții aprinse legate de moșteniri, bunuri de patrimoniu sau partaje. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să nu facă împrumuturi, credite, tranzacții sau investiții pe durata retrogradării lui Mercur.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 5 martie 2019

Cei născuți în zodia Fecioară pot intra în dialoguri tensionate cu asociații, colaboratorii sau cu persoana iubită. Mercur retrograd le va activa întocmai casa căsătoriei și a parteneriatelor de afaceri, prin urmare sunt sfătuiți să fie foarte diplomați în dialog și să evite negocierile. În toată această perioadă nativii vor fi nevoiți să-și revizuiască relațiile cu cei din jur. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să nu facă investiții majore și nici tranzacții importante până la încheierea retrogradării.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 5 martie 2019

Cei născuți în zodia Balanță pot intra în conflicte cu colegii de muncă și superiorii, iar motivele pot fi legate în special de programul de lucru și remunerație. Retrogradarea lui Mercur le va cere să-și reanalizeze condiția profesională, însă nu favorizează (re)negocierile contractuale în această perioadă. Cei care doresc să-și schimbe locul de muncă sunt sfătuiți să nu-și dea demisia acum. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să evite investigațiile medicale în această perioadă de retrogradare sau să le refacă ulterior.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 5 martie 2019

Cei născuți în zodia Scorpion vor fi bulversați de retrogradarea lui Mercur întocmai în sectorul sentimental. Nativii vor fi forțați de contextul astrologic să facă o reevaluare a poveștii de dragoste pe care o trăiesc, însă dacă vor dori să ia o decizie, cel mai bine ar fi să o ia după încheierea acestei perioade. De asemenea, relația cu copiii poate avea parte de modificări și nu este exclus să apară tensiuni și conflicte în familie. Moment dificil pentru artiști, sportivi și investitori. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să nu joace la jocurile de noroc în această perioadă deoarece ar putea pierde sume mari de bani.

Citește și: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna martie 2019

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 5 martie 2019

Cei născuți în zodia Săgetător pot avea parte de conflicte cu membrii familiei, conflicte care pot porni de la bani, de la neîndeplinirea unor sarcini casnice sau chiar de la dorința de schimbare a domiciliului. Nativii sunt sfătuiți să-și revizuiască atitudinea față de cei dragi și să nu se grăbească să cumpere, vândă sau închirieze un bun imobiliar în această perioadă. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi atenționează că tensiunile pot apărea și în relația cu persoana iubită și nativii sunt sfătuiți să facă o reevaluare a poveștii de iubire pe care o trăiesc.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 5 martie 2019

Cei născuți în zodia Capricorn pot intra în conflicte cu rudele și sunt sfătuiți să dea dovadă de diplomație și mai multă înțelegere. O serie de nativi pot primi informații eronate în această perioadă și pot avea parte de blocaje și nemulțumiri în deplasările pe care le întreprind. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să se mobilizeze mai mult și să-și continue niște cursuri abandonate.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 5 martie 2019

Cei născuți în zodia Vărsător își vor reanaliza situația financiară și vor lua decizii drastice în privința modului în care își administrează banii. Nativii sunt sfătuiți să-și facă un plan de economii și să-și reorganizeze cheltuielile. Nu este momentul negocierilor și nici al tranzacțiilor și investițiilor majore. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să nu semneze contracte în această perioadă.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 5 martie 2019

Cei născuți în zodia Pești au parte de retrogradarea lui Mercur întocmai în semnul lor, pe casa personalității. Contextul astrologic îi va forța pe nativi să-și reanalizeze modul de gândire, dar și unele credințe și principii de viață. Este o perioadă bună pentru a face curățenie în interior, dar și în relația de cuplu. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să nu ia decizii radicale în această perioadă și să nu semneze contracte sau să se avânte în tranzacții, negocieri riscante sau investiții majore.

Citește și...