Acasă » Horoscop » Horoscop Zilnic » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 5 martie 2019. Mercur retrogradează în zodia Pești

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 5 martie 2019. Mercur retrogradează în zodia Pești

De: Cancan 04/03/2019 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 5 martie 2019. Mercur retrogradează în zodia Pești
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 5 martie 2019. Mercur retrogradează în zodia Pești

Horoscopul zilei de 5 martie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 5 martie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 5 martie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Pești vor fi încercați de retrogradarea lui Mercur, planeta comunicării, a negocierilor și tranzacțiilor. Mersul aparent retrograd al lui Mercur prin semnul Pești va influența toate zodiile și va dura până în data de 28 martie 2019, atunci când își va relua tranzitul direct prin aceeași zodie.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 5 martie 2019

Cei născuți în zodia Berbec vor trece printr-o perioadă de introspecție și meditație, Mercur activându-le sectorul subconștientului. Astfel, nativii își vor reevalua situația personală, gândurile, ideile și deciziile, și vor vrea să-și aducă îmbunătățiri în viață. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să fie răbdători cu ei înșiși deoarece tensiunile interioare pot fi destul de acide și îi pot dezechilibra emoțional. Atenție! Nu este recomandat să-și facă analize și investigații medicale în această perioadă!

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 5 martie 2019

Cei născuți în zodia Taur vor începe un proces de reevaluare a relației cu persoanele din cercul de apropiați și nu este exclus să încheie o relație de prietenie care nu mai funcționează conform cu standardele lor. Nativii pot începe să-și reanalizeze inclusiv relația cu persoana iubită, având în vedere că Mercur le guvernează casa iubirii, și sunt sfătuiți să evite conflictele în cuplu. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce ocazia să-și revizuiască un proiect de viitor, însă nu este momentul să ia o decizie.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 5 martie 2019

Cei născuți în zodia Gemeni vor fi afectați de retrogradarea lui Mercur, întocamai guvernatorul lor, în sectorul carierei. Nativii pot intra în conflicte la locul de muncă, pot avea parte de dialoguri greoaie și problematice și va părea că vorbesc altă limbă față de cei din jur. Nu este un moment favorabil negocierilor, semnării de noi parteneriate și nici pentru tranzacții și investiții. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să fie mai atenți la imaginea profesională care poate fi afectată în această perioadă de vorbe și informații eronate.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 5 martie 2019

Cei născuți în zodia Rac vor începe un proces de revizuire a unor principii de viață care până acum au părut a le pune piedici în dezvoltarea personală. Moment favorabil pentru eliberarea de prejudecățile învechite. Totodată, nativii pot relua niște cursuri și vor reanaliza o ofertă (de muncă sau de studii) venită din străinătate. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să evite călătoriile care nu sunt urgente pe toată durata de retrogradare a planetei Mercur.

Citește și: Horoscop săptămânal 4 – 10 martie 2019. Taurii încep să facă schimbări în viață

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 5 martie 2019

Cei născuți în zodia Leu s-ar putea să intre în conflicte majore cu persona iubită sau cu partenerii de afaceri din cauza banilor. Certurile pot pleca de la cheltuieli făcute în mod abuziv sau de la semnarea unor contracte defavorabile din punct de vedere financiar. Este o perioadă în care Mercur retrograd cere reevaluarea situației materiale. Nu este exclus să apară discuții aprinse legate de moșteniri, bunuri de patrimoniu sau partaje. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să nu facă împrumuturi, credite, tranzacții sau investiții pe durata retrogradării lui Mercur.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 5 martie 2019

Cei născuți în zodia Fecioară pot intra în dialoguri tensionate cu asociații, colaboratorii sau cu persoana iubită. Mercur retrograd le va activa întocmai casa căsătoriei și a parteneriatelor de afaceri, prin urmare sunt sfătuiți să fie foarte diplomați în dialog și să evite negocierile. În toată această perioadă nativii vor fi nevoiți să-și revizuiască relațiile cu cei din jur. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să nu facă investiții majore și nici tranzacții importante până la încheierea retrogradării.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 5 martie 2019

Cei născuți în zodia Balanță pot intra în conflicte cu colegii de muncă și superiorii, iar motivele pot fi legate în special de programul de lucru și remunerație. Retrogradarea lui Mercur le va cere să-și reanalizeze condiția profesională, însă nu favorizează (re)negocierile contractuale în această perioadă. Cei care doresc să-și schimbe locul de muncă sunt sfătuiți să nu-și dea demisia acum. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să evite investigațiile medicale în această perioadă de retrogradare sau să le refacă ulterior.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 5 martie 2019

Cei născuți în zodia Scorpion vor fi bulversați de retrogradarea lui Mercur întocmai în sectorul sentimental. Nativii vor fi forțați de contextul astrologic să facă o reevaluare a poveștii de dragoste pe care o trăiesc, însă dacă vor dori să ia o decizie, cel mai bine ar fi să o ia după încheierea acestei perioade. De asemenea, relația cu copiii poate avea parte de modificări și nu este exclus să apară tensiuni și conflicte în familie. Moment dificil pentru artiști, sportivi și investitori. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să nu joace la jocurile de noroc în această perioadă deoarece ar putea pierde sume mari de bani.

Citește și: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna martie 2019

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 5 martie 2019

Cei născuți în zodia Săgetător pot avea parte de conflicte cu membrii familiei, conflicte care pot porni de la bani, de la neîndeplinirea unor sarcini casnice sau chiar de la dorința de schimbare a domiciliului. Nativii sunt sfătuiți să-și revizuiască atitudinea față de cei dragi și să nu se grăbească să cumpere, vândă sau închirieze un bun imobiliar în această perioadă. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi atenționează că tensiunile pot apărea și în relația cu persoana iubită și nativii sunt sfătuiți să facă o reevaluare a poveștii de iubire pe care o trăiesc.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 5 martie 2019

Cei născuți în zodia Capricorn pot intra în conflicte cu rudele și sunt sfătuiți să dea dovadă de diplomație și mai multă înțelegere. O serie de nativi pot primi informații eronate în această perioadă și pot avea parte de blocaje și nemulțumiri în deplasările pe care le întreprind. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să se mobilizeze mai mult și să-și continue niște cursuri abandonate.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 5 martie 2019

Cei născuți în zodia Vărsător își vor reanaliza situația financiară și vor lua decizii drastice în privința modului în care își administrează banii. Nativii sunt sfătuiți să-și facă un plan de economii și să-și reorganizeze cheltuielile. Nu este momentul negocierilor și nici al tranzacțiilor și investițiilor majore. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să nu semneze contracte în această perioadă.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 5 martie 2019

Cei născuți în zodia Pești au parte de retrogradarea lui Mercur întocmai în semnul lor, pe casa personalității. Contextul astrologic îi va forța pe nativi să-și reanalizeze modul de gândire, dar și unele credințe și principii de viață. Este o perioadă bună pentru a face curățenie în interior, dar și în relația de cuplu. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să nu ia decizii radicale în această perioadă și să nu semneze contracte sau să se avânte în tranzacții, negocieri riscante sau investiții majore.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
S-a făcut REMARCATĂ! Cum arată în partea de JOS rochia soției lui Simeone
S-a făcut REMARCATĂ! Cum arată în partea de JOS rochia soției lui Simeone
Momente de neratat cu divele din România! Au căscat gura maaare, maaaare
Momente de neratat cu divele din România! Au căscat gura maaare, maaaare
Gabriela Cristea, succes în afaceri. Mama adoptivă a vedetei rupe tăcerea: „Știu că le merge foarte bine”
Gabriela Cristea, succes în afaceri. Mama adoptivă a vedetei rupe tăcerea: „Știu că le merge...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
„Să fii puternică!”. Bianca Comănici, în lacrimi! Ce a pățit tânăra? Fanii sunt îngrijorați
„Să fii puternică!”. Bianca Comănici, în lacrimi! Ce a pățit tânăra? Fanii sunt îngrijorați
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în familie. „Niciodată nu a ținut de note sau copiii să fie olimpici.”
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să...
Temu şi Shein, verificate la sânge de ANPC. La ce nereguli sunt atenţi inspectorii
Temu şi Shein, verificate la sânge de ANPC. La ce nereguli sunt atenţi inspectorii
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Ce conține sarea roz de Himalaya și de unde provine, de fapt. Mulți care au cumpărat-o vor fi dezamăgiți
Ce conține sarea roz de Himalaya și de unde provine, de fapt. Mulți care au...
Ce se află, de fapt, în interiorul Lunii. Oamenii de știință au făcut marea dezvăluire
Ce se află, de fapt, în interiorul Lunii. Oamenii de știință au făcut marea dezvăluire
Decizie de ultimă oră pentru cei care au TELEFOANE mobile. Noua regulă va fi OBLIGATORIE
Decizie de ultimă oră pentru cei care au TELEFOANE mobile. Noua regulă va fi OBLIGATORIE
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
Complet interzis în România. Se confiscă mașina pe loc. Decizia de care șoferii nu au habar
Complet interzis în România. Se confiscă mașina pe loc. Decizia de care șoferii nu au...
Lacul din România, cu apa cea mai pură. Are proprietăți miraculoase
Lacul din România, cu apa cea mai pură. Are proprietăți miraculoase
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești nativi!
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești...
Decizia radicală pe care au luat-o Arpad Paszkany şi iubita lui, cu peste 20 de ani mai tânără, după ce blonda a anunţat relaţia!
Decizia radicală pe care au luat-o Arpad Paszkany şi iubita lui, cu peste 20 de...
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era atentă: „Am făcut-o să o ajut!”. Camerele de filmat au surprins întregul moment
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de ziua ei de naștere
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
Gabriela Cristea a avut o copilărie de coșmar. Cum se comportau părinții ei: „Bătaia e ruptă din rai”
Gabriela Cristea a avut o copilărie de coșmar. Cum se comportau părinții ei: „Bătaia e...
Satul din Europa considerat mai frumos decât Veneția. E extrem de liniștit și nu vei vedea nicio mașină
Satul din Europa considerat mai frumos decât Veneția. E extrem de liniștit și nu vei...
Gigantul care se extinde pe piața din retail din România. Concurează cu Lidl și Kaufland, dar are prețuri mai mici
Gigantul care se extinde pe piața din retail din România. Concurează cu Lidl și Kaufland,...