Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 8 iulie 2020. Leii se simt dezamăgiți

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 8 iulie 2020. Leii se simt dezamăgiți

De: Madalina ManoleMarie Călin 07/07/2020 | 21:17
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 8 iulie 2020. Leii se simt dezamăgiți

Horoscopul zilei de 8 iulie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 8 iulie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 8 iulie 2020 spune că astăzi nativii din zodia Leu se pot simți dezamăgiți de un context trăit.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec sunt sfătuiți să fie peste măsură de atenți la comunicarea cu cei din jur, atenți la ceea ce spun, dar și la ceea ce li se transmite. Detaliile pot face diferența în cazul nativilor, mai ales dacă este vorba de o persoană cu autoritate în viața lor, de exemplu un șef. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi atenționează că pot răni foarte ușor prin cuvinte astăzi și cu greu pot repara.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur s-ar putea să treacă prin niște momente de frământări interioare pentru că nu reușesc să-și ducă la bun sfârșit un plan sau nu reușesc să depășească o barieră care-i limitează. Horoscopul de azi pentru zodia Taur ăi sfătuiește să descopere care este blocajul și să-l elimine cu încredere, fără frică.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni simt nevoia să se relaxeze, să se detașeze de o situație și pentru unii nativi acest context poate traduce refuzul de a învăța ceva nou sau refuzul de a pleca într-o călătorie (fizică sau de cunoaștere). Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să-și reprioritizeze scopurile și obiectivele pe termen lung.

Citește și: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna iulie 2020

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac au mare încredere într-un vis al lor, dar și mare frică de a face în acest moment un pas către atingerea lui. Unii nativi s-ar putea să trebuiască să plătească un preț pentru asta și acest aspect îi va reține și mai mult. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să nu mai bată pasul pe loc și să ia atitudine. Câteodată sacrificiile și riscurile aduc marile câștiguri și succese.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu se simt singuri, se simt triști, dezamăgiți, se simt părăsiți, abandonați, de fapt, descumpăniți, ca și cum ei au dat prea mult și au primit prea puțin înapoi. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să nu exagereze și să nu facă reproșuri, să nu fie radicali pentru că poate fi vorba doar de un context de moment, de o stare de spirit mai proastă, fără un fundament real.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară își fac foarte multe gânduri și nu știu ce decizie să ia în legătură cu un proiect, cu o situație cu care se confruntă, poate chiar în legătură cu o persoană. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să analizeze rațional, așa cum le stă în fire, dar pe de altă parte, îi sfptuiește să-și asculte cu mare încredere intuiția, vocea interioară.

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță s-au zbătut mult pentru a pune în funcțiune un plan, pentru a demara un proiect, pentru a-și atinge un scop, iar azi s-ar putea să întâmpine un hop, un blocaj, ceva să-i dea peste cap. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să nu se lase demoralizați, ci să depășească cu încredere, să lupte pentru a-și atinge scopul.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au de trecut un hop, de depășit o barieră și curajul le este foarte mult pus la încercare, dar mai ales încrederea în forțele proprii. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să-și adune toate resursele interioare, să-și adune forțele și să pornească la luptă pentru că totul se va rezolva favorabil. Delăsarea le va aduce pierderi.

Nu rata: Horoscopul zilei de naștere: ce înseamnă cu adevărat data în care te-ai născut

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător s-ar putea să fie tentați să calce strâmb, să mintă, să păcălească, să facă ceva ascuns de partener, din diferite motive (nu neapărat grav). Contextul poate fi privit și invers și ei ar putea fi victima unei astfel de situații. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să fie sinceri, să-și recunoască eroarea, dar și să ierte, dacă sunt de cealaltă parte a barierei.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au ocazia să ajungă la un rezultat, să ajungă la un răspuns în legătură cu niște întrebări existențiale. Mulți nativi se vor afla în punctul unei conștientizări spirituale. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le aduce ocazia să înțeleagă o lecție de destin și astfel să se apropie mai mult de evoluția spirituală.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător se detașează puternic de un context și astfel reușesc să-l vadă din exterior și, implicit, din alt unghi. Pentru unii nativi, o situație capătă noi valențe. Unii pot primi explicații neașteptate în legătură cu o dilemă avută. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să-și asculte foarte atent vocea interioară, intuiția.

S-ar putea să îți placă și: Zodiac Chinezesc pentru luna iunie 2020. Cele 3 zodii pentru care urmează o vară de vis

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești trec printr-o etapă care-i va ajuta foarte mult să înțeleagă un context prin care au trecut, cel mai probabil legat de cercul de prieteni. Nativii se detașează de un anturaj, grup, proiect și au șansa să vadă ce nu a mers și de ce nu a mers. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce ocazia de a face schimbări și a repune în funcțiune un plan, însă doar dacă-și doresc și simt să facă asta, pentru că altfel conștientizarea le poate aduce ocazia să încheie fără remușcări.

Imagine de Christine Sponchia de la Pixabay 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Florin Dumitrescu a plecat din România: „O nouă eră”! Decizia luată după ce a semnat cu MasterChef și s-a întors la PRO TV
Florin Dumitrescu a plecat din România: „O nouă eră”! Decizia luată după ce a semnat...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează nici de ea, nici de copil”
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Viorel Lis a ajuns într-o stare gravă: „Nu mai poate să se deplaseze”. Oana Lis a făcut tristul anunț în cadrul unui eveniment monden
Viorel Lis a ajuns într-o stare gravă: „Nu mai poate să se deplaseze”. Oana Lis...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Ce să pui în colivă ca să-i dai cel mai bun gust. Adaugi doar acest lucru și va fi un deliciu
Ce să pui în colivă ca să-i dai cel mai bun gust. Adaugi doar acest...
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Toomaj Salehi, condamnat la moarte pentru un cântec
Toomaj Salehi, condamnat la moarte pentru un cântec
Ungaria a luat fața României. Ungurii ne-au umilit din nou
Ungaria a luat fața României. Ungurii ne-au umilit din nou
Mare surpriză la Chefi la Cuțite. Cine e marele câștigător
Mare surpriză la Chefi la Cuțite. Cine e marele câștigător
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Gheorghe Turda l-a făcut praf pe Constantin Enceanu: „Este un răzvrătit, un needucat, îi cam lipsesc cei șapte ani de acasă”
Gheorghe Turda l-a făcut praf pe Constantin Enceanu: „Este un răzvrătit, un needucat, îi cam...
O televiziune din România își schimbă numele. Ce va difuza de acum înainte
O televiziune din România își schimbă numele. Ce va difuza de acum înainte
Trenul produs în China care va lega 3 municipii importante din România. Poate circula cu o viteză de 160 km/h
Trenul produs în China care va lega 3 municipii importante din România. Poate circula cu...