Horoscopul relațiilor aflate în impas. Ce spune, de fapt, acesta în 2020

Publicat: 18/03/2020 | 09:00
Horoscopul relațiilor aflate în impas. Ce spune, de fapt, acesta în 2020

Anul 2020 se anunţă a fi unul mai delicat din punct de vedere sentimental, iar multe zodii care au relaţii în impas pot fi puse în mare dificultate, iar lucrurile pot lua altă turnură decât au crezut.

Horoscop relaţiilor aflate în impas. Pentru cine va fi mai bine în 2020

Conjunctura astrală poate fi nefavorabilă atunci când vine vorba despre salvarea unei relaţii, iar fiecare nativ ar face bine să se pregătească spiritual. În continuare, vom vedea ce spune horoscopul relaţiilor aflate în impas, pentru fiecare nativ.

Berbec

Încă ai şanse de a salva relaţia, doar că trebuie să laşi de la tine. De data aceasta, ar fi bine să faci şi tu un compromis.

Taur

Dacă relaţia ta scârţâie de ceva vreme şi încă nu pari să găseşti rezolvarea, poate ar trebui să te pregăteşti pentru inevitabil.

Gemeni

Vei avea mult de furcă, dar cu înţelegere, compasiune şi acceptare, vei reuşi să repui relaţia pe roate.

Rac

Rezolvarea problemelor tale sentimentale este mai simplă decât credeai. Tot ce trebuie să faci este să asculţi cu atenţie grijile şi temerile partenerului şi să îi dai certitudinea că se poate baza pe tine.

Leu

Sunt veşti bune şi pentru tine. În următoarea perioadă va fi o oportunitate uriaşă de a pune relaţia pe picioare. Vei şti despre ce este vorba când momentul va veni.

Fecioară

Astrograma ta indică o despărţire iminentă în acest an, însă spre finalul lui 2020, ai şansa de a-ţi reface viaţa sentimentală.

Balanţă

Relaţia ta a ajuns în impas pentru că s-au adunat multe probleme rămase nediscutate. Trebuie să îţi deschizi sufletul şi să împărtăşeşti cu partenerul nemulţumirile tale. Doar aşa vei trece cu bine peste asta.

Scorpion

Deşi nu vrei să o recunoşti, e clar că relaţia ta nu mai funcţionează. Poate ar trebui să accepţi că totul are un final şi să mergi mai departe.

Săgetător

Un an cu suişuri şi coborâşuri în care va depinde doar de tine să rezolvi problmele amoroase, mai ales că majoritatea sunt cauzate de comportamentul tău.

Capricorn

Ca să îţi poţi salva relaţia trebuie să ceri scuze partenerului pentru greşelile pe care le-ai făcut. De asemenea, va trebui să schimbi şi felul tău de a fi. Sună dificil, dar este singura şansă.

Vărsător

Dacă te afli într-o relaţie în care cel mai mult timp îl petreci certându-te cu partenerul, e clar că nu este nicio şansă să fie mai bine. Acceptă asta şi treci mai departe.

Peşti

Din păcate pentru tine, partenerul tău de viaţă nu mai pare dispus să mai investească în relaţie. Vei suferi, dar vei vedea că a fost spre binele tău.

Citește și...