Acasă » Trending » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 11 iulie 2020. Chiron retrograd în zodia Berbec

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 11 iulie 2020. Chiron retrograd în zodia Berbec

De: Madalina Manole 10/07/2020 | 20:32
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 11 iulie 2020. Chiron retrograd în zodia Berbec

Horoscopul zilei de 11 iulie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 11 iulie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 11 iulie 2020 spune că astăzi nativii din zodia Berbec au parte de retrogradarea lui Chiron întocmai în semnul lor.

Chiron este responsabil în astrologie cu înțelepciunea noastră, dar și cu capacitatea de vindecare și iertare, fiind numit Micul Înțelept sau Micul Vindecător, deoarece se jertfește pe el pentru binele celorlalți.

Citește și: Horoscop săptămânal 13 – 19 iulie 2020. Racii ating un nivel înalt de spiritualitate

Chiron se află în Berbec de anul trecut și va continua să binecuvânteze zodia cu tranzitul său până în anul 2026-2027, perioadă în care, totodată, va ajuta mult la vindecarea unor sectoare de viață care corespund acestui semn zodiacal (acest aspect depinde foarte mult de ascendent și de astrograma natală).

Chiron în Berbec ne relevă niște traume

La modul general, Chiron în Berbec ne relevă niște traume și suferințe care au impact asupra personalității noastre, asupra încrederii în propria noastră persoană. Ne cere să avem mai mult curaj și siguranță de sine, să conștientizăm cine suntem cu adevărat și care este puterea care zace în noi.

În mersul său retrograd, care începe de astăzi și va dura până pe 15 decembrie 2020, Chiron în Berbec ne poate ajuta să redeschidem niște răni pentru a le vindeca, mai exact să redeschidem acele traume care nu ne lasă să fim noi înșine într-un anume sector de viață, care ne inhibă curajul de a acționa într-o anume direcție, ne arată mult mai clar vulnerabilitățile noastre.

Aspectul va fi mai puternic resimțit de zodiile (ascendent) cardinale, Berbec, Rac, Balanță și Capricorn, în special de cei născuți în prima decadă, și va aduce mult ajutor nativilor născuți în zodiile (ascendent) Taur, Gemeni, Leu, Săgetător, Vărsător și Pești.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec redeschid răni care țin de propria persoană și care le inhibă personalitatea, autoritatea, modul lor real de a fi și de a se prezenta în fața celorlalți. Aici nativii vor fi stimulați în vindecare. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să se odihnească mai mult și să aibă mai multă încredere în propriile lor forțe.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur redeschid răni din trecut, traume care sunt relaționate cu credința, cu fricile, mai ales frica de boală, de izolare și singurătate și au ocazia să le vindece. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să se roage mai mult, să se reconecteze la Divinitate și să-și pună dorințe. Se vor îndeplini, mai devreme sau mai târziu. Mulți nativi vor reuși să lase trecutul în spate, să-l vindece.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni redeschid răni și traume legate de prieteni, de colactivitate, de grupul din care fac sau au făcut parte. Nativii au șanse să vindece dezamăgirile produse de cei dragi, de cei pe care i-au ajutat cândva. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să apeleze la un gest umanitar pentru a-și reechilibra energia.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac redeschid răni și traume legate de sectorul profesional, de imagine, reputație, de carieră. Nativii vor fi stimulați să vindece acele aspecte care le inhibă evoluția profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să își scrie pe hârtie acele aspirații, idealuri, obiective profesionale pe care le au și să se conecteze la Divinitate prin rugăciune. Se vor îndeplini, mai devreme sau mai târziu.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu redeschid răni și traume legate de principii de viață, de spiritualitate, de filozofii pe care s-au bazat. De asemenea, nativii sunt ajutați să vindece traume legate de studii, de educație, de călătorii, persoane din străinătate sau evenimente petrecute dincolo de granița țării. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să dea dovadă de multă încredere în propria lor persoană, însă prin prisma evoluției spirituale.

Nu rata: Horoscopul chinezesc a anunțat pandemia de coronavirus?!

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară redeschid răni și traume ce țin de sexualitate, intimitate, de pierderi materiale, de posesiuni financiare. Nativii vor fi stimulați să se vindece în aceste sectoare, dar nu trebuie să se aștepte că va fi ușor. Trebuie depus efort personal. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să conștientizeze puternic ceea ce i-a afectat legat de aceste sectoare și să se concentreze pe iertare.

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță redeschid răni și traume legate de relația cu ceilalți, în special de relația cu partenerul de viață, mai ales dacă la mijloc este vorba de o căsătorie. Nativii vor fi puternic stimulați să vindece rănile relaționale. În unele cazuri poate fi vorba chiar de traume profesionale, legate de asociați și colaboratori, parteneri de afaceri. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să dea dovadă de conștiinciozitate, de putere personală în relația cu cei din jur.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion redeschid răni și traume legate de locul de muncă, de relația cu colegii, de modul în care-și desfășoară activitățile, dar și legate de modul în care se raportează la propria lor sănătate. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să devină mai conștienți în privința stilului de viață abordat.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător redeschid răni și traume legate de sectorul sentimental, de iubire, de relația cu copii (fie că îi au sau nu), legate de raportarea lor la distracție, relaxare (timp liber) și creativitate. Nativii sunt susținuți să-și vindece durerile, fricile și inhibițiile legate de aceste domenii.

Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să dea dovadă de mai multă încredere în propria persoană și să-și redescopere latura sentimentală și artistică.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn redeschid răni și traume legate de familie, de trecut, de copilărie, de cămin și locuință propriu-zisă, chiar și de locurile copilăriei. Nativii vor fi stimulați să-și vindece trecutul. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să-și scrie pe o hârtie toate nevoile emoționale și durerile ascunse și să se conetcteze la Divinitate pentru a le vindeca, dizolva.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător redeschid răni și traume legate de comunicare, în special comunicarea cu rudele apropiate. Nativii au șansa să vindece situații ce țin de acte, documente, de modul în care socializează și mai ales de modul în care gândesc. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să aibă mai multă încredere în propriile lor idei și în propriul lor raționament.

S-ar putea să te intereseze și: Cum arată, de fapt, constelațiile zodiacale și ce stele importante cuprind acestea

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești redeschid răni și traume legate de o situație financiară, de un moment în care le-a fost greu și care i-a amprentat puternic, poate legate de o pierdere financiară majoră, de un moment în care talentele lor au fost nevalorificate. Nativii pot vindeca aceste aspecte prin conștientizare profundă. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să-și reevalueze modul în care-și obțin confortul și stabilitatea, independența, financiară.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Stațiunea unică în România, de care puțini turiști știu. Aici se găsește „cel mai bine păstrat secret din Apuseni
Stațiunea unică în România, de care puțini turiști știu. Aici se găsește „cel mai bine...
Simona Halep iubește din nou. Cine e bărbatul misterios care i-a luat locul lui Toni Iuruc?
Simona Halep iubește din nou. Cine e bărbatul misterios care i-a luat locul lui Toni...
INCREDIBIL! Ce făcea această româncă superbă când era junioare: „A fost greu”
INCREDIBIL! Ce făcea această româncă superbă când era junioare: „A fost greu”
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Zodii care vor avea parte de o perioadă fantastică.  Se anunță schimbări benefice, plouă cu bani și scapă de probleme
Zodii care vor avea parte de o perioadă fantastică. Se anunță schimbări benefice, plouă cu...
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea...
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job. Experiențe bizare și umilitoare din procesul de recrutare
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job....
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală, în Noaptea de Înviere și prima zi de Paște
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns!
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este adevăratul motiv: „Nimeni nu a încercat să vă țepuiască.”
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este...
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Cum știi când expiră cu adevărat un produs. Diferența dintre ”a se consuma de preferință înainte de… ” și ”a se consuma până la… ”
Cum știi când expiră cu adevărat un produs. Diferența dintre ”a se consuma de preferință...
Doi români și-au deschis o afacere de succes în România, după 14 ani de muncă în străinătate. Nu s-au mai mai uitat în urmă: „Le-am avut pe toate”
Doi români și-au deschis o afacere de succes în România, după 14 ani de muncă...
Panică totală pentru cei care stau în APARTAMENTE. Adevărul s-a aflat abia astăzi, 4 MAI: O să fie rău
Panică totală pentru cei care stau în APARTAMENTE. Adevărul s-a aflat abia astăzi, 4 MAI:...
Tarkan, adorabilul interpret al melodiei Şımarık, care făcea furori în urmă cu două decenii, de nerecunoscut la 51 de ani
Tarkan, adorabilul interpret al melodiei Şımarık, care făcea furori în urmă cu două decenii, de...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Rusia pune la cale revendicarea victoriei pe câmpul de luptă. În ce constă planul în trei paşi pentru destabilizarea Ucrainei
Rusia pune la cale revendicarea victoriei pe câmpul de luptă. În ce constă planul în...
Nu mai trec ITP-ul! Sunt vizate mașinile mai vechi de 12 ani din România
Nu mai trec ITP-ul! Sunt vizate mașinile mai vechi de 12 ani din România
Trei zodii care vor avea succes pe plan amoros în următoarele zile
Trei zodii care vor avea succes pe plan amoros în următoarele zile
Paște 2024: Este păcat să spălăm rufe în Sâmbăta Mare? Ce spun preoții
Paște 2024: Este păcat să spălăm rufe în Sâmbăta Mare? Ce spun preoții
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul...
Rezultatele tragerilor speciale Loto de Paști. Numerele câștigătoare de la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus
Rezultatele tragerilor speciale Loto de Paști. Numerele câștigătoare de la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super...
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital:
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
Revine Adelina Pestrițu pe micul ecran? Vedeta a obosit: „Online-ul îmi ocupă foarte mult timp”
Revine Adelina Pestrițu pe micul ecran? Vedeta a obosit: „Online-ul îmi ocupă foarte mult timp”
Încă un rival pentru Mega Image, Lidl sau Profi. Un nou lanț de magazine s-a deschis în România
Încă un rival pentru Mega Image, Lidl sau Profi. Un nou lanț de magazine s-a...
Cele mai norocoase zodii până la finalul lunii mai. Belșug, dragoste și fericire în viețile lor
Cele mai norocoase zodii până la finalul lunii mai. Belșug, dragoste și fericire în viețile...