Horoscop săptămânal 13 – 19 iulie 2020. Racii ating un nivel înalt de spiritualitate

Publicat: 10/07/2020 | 17:25
Horoscop săptămânal 13 – 19 iulie 2020. Racii ating un nivel înalt de spiritualitate

Astrologul Mădălina Manole îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 13 – 19 iulie 2020, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru perioada 13 – 19 iulie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 13 – 19 iulie 2020 se numără și cea a Racilor care prin spiritualitate, credință și rugăciune se pot reechilibra.

Săptămâna aceasta deja simțim pe deplin beneficiile ieșirii din retrogradare a planetei Mercur, care deja de duminică și-a reînceput mersul direct. Mercur este planeta resposnsabilă cu comunicarea și cu raționamentul nostru, deci valul de confuzie s-a dizolvat și putem vedea lucrurile mai clar, putem lua decizii și demara noi acțiuni.

Cele mai importante aspecte ale săptămânii sunt cele două opoziții pe care Soarele din zodia Rac le face, pe rând, cu planetele Jupiter retrograd din zodia Capricorn, pe data de 14 iulie 2020, și la o zi distanță cu Pluton retrograd din zodia Capricorn. Aceste aspecte vorbesc despre multă voință, putere de a ne repune pe o direcție de evoluție, reanaliză și revizuire a modalității de atingere a unor obiective și idealuri, lupta pentru a ne păstra o atitudine optimistă și pozitivă pe calea progresului.

Întreaga săptămână ne vom dori să ieșim în evidență, să ne punem în lumină și să ne afirmăm, iar încrederea în propria persoană va fi foarte mare. Vom avea determinare, putere și curaj și pe bună dreptate să fim așa dat fiind că planeta acțiunii, Marte a intrat în zodia Berbec, zodia sa de domiciliu, unde este cea mai puternică.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 13 – 19 iulie 2020

Este o săptămână destul de tensionată pentru cei născuți în zodia Berbec și sunt sfătuiți să dea dovadă de multă maturitate și înțelepciune în acțiuni și mai ales în luarea deciziilor. Tendința va fi ca nativii să fie conflictuali, agitați și nervoși și este posibil să dea naștere unor adevărate conflicte în familie și la locul de muncă, mai ales dacă nu le sunt apreciate calitățile, dacă nu le sunt luate în seamă nevoile și mai ales dorințele. Posibil să fie destul de obosiți și să aibă nevoie de mai multă odihnă ca de obicei, iar acest aspect nu ar trebui deloc neglijat. Partea cu plus a săptămânii vine din zona iubirii, fiind foarte bine susținuți în comunicarea cu persoana iubită.

Horoscop săptămânal Taur: 13 – 19 iulie 2020

Cei născuți în zodia Taur au parte de o săptămână bună la modul general. Comunicarea cu cei din jur va fi susținută, nativii pot primi vești care să-i surprindă într-un mod plăcut, ba chiar cineva din trecut îi poate contacta pentru a le da o veste, pentru a le face o invitație surpriză, poate fi vorba chiar de un fost partener. Posibil ca la nivel psihic să fie un freamăt, o agitație, însă constructivă pentru ei, care să le aducă idei noi și soluții progresiste. În schimb, relația de cuplu, povestea de dragoste poate trece prin transformări majore și radicale. De asemenea, nativii trebuie să fie atenți la conflictele cu autoritățile din viața lor și să nu ducă lucrurile la extrem.

Horoscop săptămânal Gemeni: 13 – 19 iulie 2020

Cei născuți în zodia Gemeni răsuflă ușurați după perioada tensionată în care guvernatorul lor, Mercur, a fost retrograd și acum au ocazia să vadă mai clar o situație financiară sau care privește un bun de patrimoniu. În familie pot, de asemenea, să găsească niște rezolvări pentru o problemă, însă s-ar putea să fie mai greu să le pună acum în aplicare. În dragoste sunt bine aspectați și cei singuri pot avea parte de ieșiri cu prietenii unde să cunoască pe cineva care să le trezească interesul sau poate fi vorba de o pasiune mai veche care se reaprinde. Cei care sunt parte a unui cuplu pot avea parte de tensiuni financiare, conflicte de autoritate și chiar unele secrete legate de o infidelitate pot fi reaprinse. Atenție la gelozie pentru că se poate exagera!

Horoscop săptămânal Rac: 13 – 19 iulie 2020

Cei născuți în zodia Rac au parte de un context destul de tensionat și chiar dacă Mercur își revine în mers direct prin semnul lor și le aduce o oarecare nouă și clară viziune, pot apărea tensiuni legate de carieră, de locul de muncă, tensiuni care vizează inclusiv zona afacerilor personale. Mulți nativi se vor simți obosiți, epuizați profesional și nu este exclus să se gândească la o nouă direcție profesională. Partea cu plus vine din zona prietenilor, de unde pot primi ajutor, sprijin, atenție, mobilizare. Spiritualitatea și rugăciunea, de asemenea, îi poate ajuta extrem de mult să se mobilizeze și să facă față tuturor provocărilor din viața lor. În plan sentimental ar trebui să evite să fie autoritari, să se impună cu orice preț pentru că poate fi o luptă de putere între ei și partener. Cei singuri pot fi atrași de o iubire din trecut sau pot da curs unei povești pe care să o țină ascunsă.

Horoscop săptămânal Leu: 13 – 19 iulie 2020

Dat fiind că Soarele, guvernatorul celor născuți în zodia Leu, este tensionat de planetele grele din zodia Capricorn, este fără îndoială un aspect resimțit din plin de nativi care nu vor fi chiar în cea mai bună formă. Posibil ca la locul de muncă să aibă parte de nemulțumiri, conflicte de putere, de autoritate, situații neplăcute care să le prejudicieze imaginea și cei mai afectați pot fi nativii care au funcție și statut. Relațiile cu șefii sunt fragile și dificile. Tot acest context le poate aduce stres și le poate cauza probleme de sănătate, le poate favoriza chiar reîntoarcerea unor simptome ale unor afecțiuni mai vechi, cronice în unele cazuri. Partea bună a săptămânii vine din zona secntimentală, unde nativii singuri au șanse să se îndrăgostească, iar persoana poate fi cunoscută în mediul online sau prin intermediul cercului de prieteni. În cuplu, pasiunea se reaprinde și acest aspect dă ocazia partenerilor să se apropie mai mult, să se reconecteze unul cu celălalt.

Horoscop săptămânal Fecioară: 13 – 19 iulie 2020

Cu Mercur, guvernatorul lor, revenit în mers direct, cei născuți în zodia Fecioară reușesc să vadă mai clar lucrurile, mai rațional și chiar pot lua decizii, iar aceste decizii pot viza prietenii sau partenerul de viață și un proiect profesional pe care nu știau în ce direcție să-l ducă. Cei singuri au mari șanse să înceapă o poveste nouă de dragoste cu o persoană din anturaj, cunoscută pe internet sau la o petrecere ori cu care să aibă un hobby comun. Atenție la conflicte financiare în cuplu sau tensiuni legate de un proces, partaj, moștenire, litigiu, credit!

Horoscop săptămânal Balanță: 13 – 19 iulie 2020

Cei născuți în zodia Balanță trebuie să găsească un echilibru între familie și carieră și de preferat ar fi să dedice mai mult timp partenerului pentru a evita reproșurile. Posibil ca unii nativi să plece în vacanță acum și să fie tentați să lucreze și pentru job, aspect care ar putea deranja cealaltă persoană. Balanțele au totuși parte de o săptămână bună din punct de vedere sentimental și se pot acorda foarte bine la vibrațiile persoanei iubite și pot ajunge la aceleași concluzii. Cei care sunt în câmpul muncii pot rezolva o situație ce vizează o colaborare, niște acte, documente.

Horoscop săptămânal Scorpion: 13 – 19 iulie 2020

Cei născuți în zodia Scorpion pot avea parte de tensiuni la locul de muncă, neînțelegeri cu colegii care pot pleca de la niște idei diferite de abordare a unei situații sau poate unii nativi vor să-și planifice o vacanță și nu se înțeleg asupra perioadei cu cei din jur. În plan sentimental, nativii pot cuceri, pot trăi intens alături de partener și-și pot face planuri pe termen lung. Este o perioadă în care uniunea spirituală dintre parteneri poate fi cheia de legătură și de rezolvare a multor nemulțumiri.

Horoscop săptămânal Săgetător: 13 – 19 iulie 2020

În plan financiar, cei născuți în zodia Săgetător au parte de multă acțiune, tensiuni cu partenerul de viață sau un asociat, calcule care nu le ies și care-i enervează, însă și posibilitatea de a rezolva un aspect ce vizează o moștenire, credit, partaj, litigiu. Cineva din familie îi poate ajuta în acest sens. În plan sentimental, aspectele sunt foarte bune, iar cei singuri pot începe o nouă relație cu cineva cunoscut prin online, la locul de muncă sau în urma unei activități desfășurate în comun, de exemplu la jogging. În relații sunt șanse mari să se reaprindă pasiunea și să se consolideze povestea de iubire.

Horoscop săptămânal Capricorn: 13 – 19 iulie 2020

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de o perioadă stresantă, tensionată, cu conflicte și sunt sfătuiți să fie atenți la comunicare și la acte, negocieri, la ceea ce semnează. Nativii pot deveni foarte autoritari și pot face abuz de putere în relațiile cu ceilalți. Pentru a depăși cu bine contextul ar trebui să dea dovadă de mai multă empatie și înțelegere, să-i asculte și pe ceilalți ce au de zis și să fie mai îngăduitori, să privească lucrurile mai în profunzime. În plan sentimental lucrurile merg bine, nativii au șanse să pună bazele unei relații sau să consolideze ceea ce au deja, iar cei singuri pot cunoaște pe cineva care să le aprindă călcâiele. Posibil ca o situație care vizează o locuință sau familia să fie rezolvată acum.

Horoscop săptămânal Vărsător: 13 – 19 iulie 2020

Cei născuți în zodia Vărsător au ocazoa să rezolve o situație financiară care vizează locul de muncă, poate să primească o mărire de salariu, un bonus, o primă. Comunicarea cu colegii poate fi tensionată, pot fi vorbiți pe la spate, însă nu ar trebui să se lase afectați. Se recomandă mai multă grijă la sănătate, mai multă odihnă. În dragoste nu este exclus ca cineva din trecut să-i caute sau niște amintiri să le tulbure liniștea. În relație lucrurile merg bine, nativii se înțeleg cu partenerul, rezolvă situații ce țin de locuință și chiar de familie.

Horoscop săptămânal Pești: 13 – 19 iulie 2020

Cei născuți în zodia Pești au parte de o săptămână foarte bună în care scopurile profesionale pot fi atinse, pot rezolva ceva legat de un proiect personal pe care-l aveau în plan, însă sunt sfătuiți să aibă mare grijă la zona financiară pentru că pot fi păcăliți. De preferat este să-și asculte cu atenție intuiția, le va da multe răspunsuri. Posibile neplăceri legate de obținerea unei sume de bani, unei finanțări. Comunicarea cu cei din jur este foarte bună și în dragoste au mari șanse să îndrepte o situație, să îmbunătățească o relație, să-și ceară iertare pentru o greșeală. Cei singuri se pot lăsa mai ușor cuceriți.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA IULIE 2020