Home » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 15 mai 2020. Jupiter retrogradează în zodia Capricorn

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 15 mai 2020. Jupiter retrogradează în zodia Capricorn

De: A.N. 14/05/2020 | 21:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 15 mai 2020. Jupiter retrogradează în zodia Capricorn
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 15 mai 2020. Jupiter retrogradează în zodia Capricorn

Horoscopul zilei de 15 mai 2020 aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 15 mai 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 15 mai 2020 spune că astăzi nativii din zodia Capricorn au parte de retrogradarea planetei Jupiter întocmai în semnul lor.

După ce Micul Benefic, Venus, a intrat în retrogradare în zodia Gemeni, iată că și Jupiter, Marele Benefic din astrologie, își începe mersul retrograd prin zodia Capricorn, zodie în care a intrat la finele anului trecut, după 12 ani, și pe care o va tranzita până la final. Retrogradarea lui Jupiter în Capricorn va dura până pe 13 septembrie 2020 și o vom resimți din plin, atât la nivel individual, cât și de societate.

Jupiter este planeta beneficiilor, planeta expansiunii și a progresului, a dezvoltării, personale, profesionale și spirituale, dar este și planeta responsabilă cu legile, cu justiția și cu medicina, prin urmare, în perioada de retrogradare aceste calități ale sale sunt mult diminuate. Oricum, Jupiter în tranzit prin Capricorn nu-și poate manifesta puterea pe deplin, iar beneficiile aduse de el sunt limitate, greu de obținut.

Jupiter retrograd în Capricorn ne îndeamnă să ne reevaluăm modul în care ne atingem obiectivele și cele mai înalte scopuri în viață, ne cere să ne revizuim perspectivele profesionale, să devenim mai înțelepți și să ne reîntoarcem la spiritualitate. Totodată, Jupiter retrograd în Capricorn ne spune că nu ne va fi ușor și că fără a crește pe interior nu putem expanda în exterior, cel puțin nu în această perioadă în care el va tranzita Capricornul. Ca o paranteză, nici ulterior nu vom putea progresa fără spiritualitate, pentru că în tranzit prin Vărsător și Pești ne va susține să progresăm prin altruism, umanitarism și credință în Divinitate.

Jupiter retrograd prin Capricorn ne îndeamnă la reevaluarea unor aspecte ce țin de modul în care am aplicat și respectat legile și va contribui puternic, alături de Saturn, din iulie, la revizuirea modului în care autoritatea statului a intervenit în viața societății în această perioadă de restricții. Totodată, această perioadă poate scoate la suprafață partea mai puțin plăcută a lui Jupiter, și anume, excesul, și atunci putem previziona repercusiuni destul de tensionate la nivel social. În plus, să nu uităm că este o planetă responsabilă cu medicina, iar excesul poate fi plătit scump.

Pe de altă parte, Jupiter retrograd în Capricorn va taxa nedreptatea și lipsa corectitudinii, înșelătoriile. Atenție! Tentațiile pot fi mari! Este o perioadă foarte bună pentru a ne schimba principii, pentru a ne îndrepta moral, pentru a ne autocunoaște, autodescoperi, inclusiv pentru a ne redescoperi valoarea. În caz contrar, s-ar putea să ne simțim limitați, constrânși, să devenim negativiști și pesimiști și să ni se pară imposibilă evoluția, progresul! Vom acuza ceea ce se petrece în jurul nostru pentru propriile noastre impotențele!

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec s-ar putea să resimtă că energia lui Jupiter retrograd îi limitează în carieră, în ascensiunea profesională, în atingerea celor mai înalte idealuri și țeluri. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să-și reconstruiască în această perioadă o nouă strategie profesională și să fie răbdători, dar mai ales să-și traseze orizonturile cu multă înțelepciune, perseverență și optimism.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur s-ar putea să resimtă din plin acest tranzit retrograd al lui Jupiter prin Capricorn la nivel de principii, mentalități și credințe. O serie de filozofii de viață trebuie schimbate pentru ca nativii să evolueze, personal, profesional și spirtitual. Călătoriile vor fi o problemă pentru acei nativi care își doreau să progreseze în acest sector. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să-și reevalueze studiile pentru că s-ar putea să fie nevoie să mai învețe ceva pentru a ajunge acolo unde-și doresc.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni sunt sfătuiți ca pe durata acestui tranzit al lui Jupiter prin Capricorn să nu facă investiții majore, să evite creditele și împrumuturile și mai degrabă să-și reevalueze situația financiară, bunurile pe care le dețin cu alții, inclusiv cu partenerul de viață. Posibile limitări legate de intrarea în posesia unei moșteniri, blocaje în litigii și partaje. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să reanalizeze modul în care se raportează la sex și la relațiile intime. Poate fi vorba de o mai mare nevoie de spiritualitate la acest capitol.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac vor resimți din plin retrogradarea lui Jupiter în sectorul relațiilor. Pentru nativii căsătoriți sau cei care se află în relații de lungă durată, acest tranzit le poate scoate la lumină limitarea la care sunt supuși de partener. Mulți vor simți că din cauza perechii de viață nu pot evolua, nu pot progresa, inclusiv profesional. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să nu se grăbească în semnarea actelor, colaborărilor și asocierilor, ci să citească atent contractele și să fie siguri că este totul corect.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu s-ar putea simți sufocați de activitățile cotidiene, în special de cele profesionale, s-ar putea simți limitați la locul de muncă și fără nicio perspectivă. Pentru acești nativi locul de muncă ar putea deveni o adevărată povară în perioada imediat următoare. Va fi nevoie de o reevaluare a activităților,  aprogramului de muncă. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să-și protejeze mai mult sănătatea și să se dedice pe cât posibil unor pasiuni, hobby-uri, să se relaxeze.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de această retrogradare în sectorul iubirii și nativii s-ar putea să întâmpine blocaje nu numai în începerea unei noi relații, dar și în menținerea sa. Unele Fecioare se vor simți sufocate de partener, în timp ce altele vor simți că relația nu are niciun viitor, că nu pot evolua lângă cele ce le este alături. Este nevoie de o reevaluare a sentimentelor, a modului în care iubesc și-și manifestă sentimentele. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce limitarea unor activități creative, distractive, pasiuni și hobby-uri în scopul de a le reconfigura.

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au parte de o perioadă în care se vor simți constrânși de familie să facă anumite lucruri. Posibil ca părinții să limiteze niște dorințe, aspirații ale unor Balanțe. Pe de altă parte, retrogradarea lui Jupiter în Capricorn poate aduce blocaje celor care doresc să-și cumpere o casă, să o renoveze, să o construiască, să o reamenajeze. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere nativilor să-și revizuiască atitudinea față de familie.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion vor simți din plin retrogradarea lui Jupiter în Capricorn prin sectorul responsabil cu comunicarea și deplasările. Astfel este posibil ca o serie de activități care țin de această sferă, didactice, academice, jurnalistice, de PR, dar și activitățile legate de comerț să fie blocate, să nu poată fi dezvoltate la gradul la care nativii visau și acest aspect să-i limiteze financiar. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere să-și reevalueze modul în care comunică cu ceilalți. S-ar putea ca în această perioadă să fie nevoie să reia niște teme de dialog, să lămurească ceva cu o persoană din trecut.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător resimt puternic și intens această retrogradare a lui Jupiter, fiind vorba întocmai de guvernatorul lor. Pentru nativi nu va fi deloc ușor dat fiind că retrogradează pe o casă financiară, deci pot apărea probleme cu banii, pot pierde surse de venit și cu greu pot reuși să-și restabilească bugetul. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să evite cheltuielile, să-și reevalueze modul în care își administrează finanțele, dar și modul în care se pun în valoare, în care-și pun în valoare un talent.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn vor avea parte de retrogradarea lui Jupiter întocmai în semnul lor, iar acest aspect poate aduce mult negativism și pesimism nativilor, mai ales că și guvernatorul lor, Saturn, retrogradează în zodia Vărsător. Nativii se pot simți blocați, limitați, în imposibilitatea de a progresa personal sau profesional. Va fi nevoie de o reevaluare a acțiunilor și deciziilor trecute pentru a se corecta ceea ce se poate. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce o profundă stare de introspecție, însă le cere să o folosească în favoarea lor.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător s-ar putea să scoată la suprafață, odată cu acest tranzit al lui Jupiter retrograd prin Capricorn, o serie de frici, temeri și obsesii care se cer vindecate. Atenție la tendința de a cădea pradă exceselor și viciilor. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi atenționează că pot fi pesimiști, și le cere să-și canalizeze energia gândurilor în scopuri productive, constructive. Este o perioadă în care, pentru a evolua și progresa, trebuie să se desprindă de trecut.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești s-ar putea simți restricționați în legătură cu niște planuri și proiecte pe care le au în desfășurare sau doresc să le demareze în sectorul profesional. Pentru mulți nativi este nevoie de o reevaluare a carierei, a funcției, dar și a planurilor personale. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce dezamăgiri din partea prietenilor și nevoia de a ieși dintr-un anturaj din care făceau parte. Ceea ce nu-i mai reprezintă trebuie lăsat în spate dacă-și doresc evoluție și progres.

Tags:
Parteneri
ȘOC! Trebuie să ne pregătim pentru un CUTREMUR devastator. Se anunță un DEZASTRU total pentru România!
ȘOC! Trebuie să ne pregătim pentru un CUTREMUR devastator. Se anunță un DEZASTRU total pentru...
Începe RECALCULAREA pensiilor! Decizia momentului pentru cinci milioane de pensionari din România
Începe RECALCULAREA pensiilor! Decizia momentului pentru cinci milioane de pensionari din România
FOTO. Inna, topless în vacanță! Cum s-a pozat cântăreața în apă
FOTO. Inna, topless în vacanță! Cum s-a pozat cântăreața în apă
BOMBĂ! Lovitura devastatoare primită de Anamaria Prodan, de la bărbatul în care avea cea mai mare încredere. Prima reacţie
BOMBĂ! Lovitura devastatoare primită de Anamaria Prodan, de la bărbatul în care avea cea mai...
Sunt amantă de 11 ani și vreau să le spun ceva femeilor măritate. Mesajul care zdruncină tot ce știai despre căsnicie
Sunt amantă de 11 ani și vreau să le spun ceva femeilor măritate. Mesajul care...
Simțea că fiica sa MIROSEA urât, așa că i-a făcut o baie. Mirosul însă NU a dispărut, așa că dus-o la doctor. Este de necrezut ce au putut descoperi aceștia
Simțea că fiica sa MIROSEA urât, așa că i-a făcut o baie. Mirosul însă NU...
Medicamentul minune împotriva Covid care costă doar 9 lei. Decesele, reduse cu 44%
Medicamentul minune împotriva Covid care costă doar 9 lei. Decesele, reduse cu 44%
10 motive pentru care o femeie căsătorită îşi înşală soţul
10 motive pentru care o femeie căsătorită îşi înşală soţul
Ivermectina a fost aprobată ca tratament pentru pacienții COVID, în Slovacia
Ivermectina a fost aprobată ca tratament pentru pacienții COVID, în Slovacia
Salariul lui Denise Rifai. Ce a făcut vedeta de la Kanal D cu primii bani câștigați
Salariul lui Denise Rifai. Ce a făcut vedeta de la Kanal D cu primii bani...
Nu mai luați niciodată acest medicament. Vă va distruge tot organismul. Alexandru Rafila avertizează că e extrem de periculos.
Nu mai luați niciodată acest medicament. Vă va distruge tot organismul. Alexandru Rafila avertizează că...
Regina Elisabeta are un umor debordant. Se compară cu Miss Piggy. Noi dezvăluiri 
Regina Elisabeta are un umor debordant. Se compară cu Miss Piggy. Noi dezvăluiri 
Andreea Esca baricadată cu garduri de fier în sediul Pro TV
Andreea Esca baricadată cu garduri de fier în sediul Pro TV
BANCUL ZILEI – Filme XXX cu nevasta
BANCUL ZILEI – Filme XXX cu nevasta
Ce decizie a luat fiul Elodiei după ce a aflat ce a pățit cu adevărat mama sa. Tatăl său s-a opus categoric din închisoare
Ce decizie a luat fiul Elodiei după ce a aflat ce a pățit cu adevărat...
Stați în case! S-au emis 8 avertizări meteo, vremea n-a mai fost așa de 57 ani
Stați în case! S-au emis 8 avertizări meteo, vremea n-a mai fost așa de 57...
Prima țară care SCAPĂ total de COVID-19: E ceva care nu există în multe alte ţări
Prima țară care SCAPĂ total de COVID-19: E ceva care nu există în multe alte...
EXCLUSIV. Iulian Bulai (USR), sancționat de CNCD. Comentarii aberante despre Iisus
EXCLUSIV. Iulian Bulai (USR), sancționat de CNCD. Comentarii aberante despre Iisus
'Vrei să mă ÎMPUȘTI? Vino, sunt la o nuntă' - Dialogul fabulos între interlopi cu câteva minute înainte de odioasa crimă din SUA
'Vrei să mă ÎMPUȘTI? Vino, sunt la o nuntă' - Dialogul fabulos între interlopi cu...
Cel mai enervant șmecheraș cu BMW? Nu vei ghici ce și-a montat în portbagajul mașinii: „Am vrut să-i enervez pe...”
Cel mai enervant șmecheraș cu BMW? Nu vei ghici ce și-a montat în portbagajul mașinii:...
Cât costă acum bluza celebră a Prințesei Diana. Este un chilipir pentru mulți oameni
Cât costă acum bluza celebră a Prințesei Diana. Este un chilipir pentru mulți oameni
”Ceasul apocalipsei,” care arată simbolic câte minute ne despart de o catastrofă de proporţii globale, a fost setat la 100 de secunde de miezul nopţii. Ce spun oamenii de ştiinţă
”Ceasul apocalipsei,” care arată simbolic câte minute ne despart de o catastrofă de proporţii globale,...
Curs Valutar BNR 28 ianuarie 2021 – Euro scade, dolarul crește. Negociere masivă la bănci
Curs Valutar BNR 28 ianuarie 2021 – Euro scade, dolarul crește. Negociere masivă la bănci
Otilia Bilionera, dezvăluiri după despărțirea cu scandal de fostul impresar!
Otilia Bilionera, dezvăluiri după despărțirea cu scandal de fostul impresar!
A fost provocată de un bărbat la un „maraton” de sex. Au mers la hotel, iar după a ŞAPTEA rundă femeia a chemat, șocată, poliţia
A fost provocată de un bărbat la un „maraton” de sex. Au mers la hotel,...
FOTO. Antonia a pozat într-un costum de baie, dar fanii au distrus-o pentru că e prea vulgară: `Prea exagerată`
FOTO. Antonia a pozat într-un costum de baie, dar fanii au distrus-o pentru că e...
Vica Blochina a venit in direct la PRO TV intr-o bluza prin care s-a vazut tot! Aparitie INCENDIARA in fata lui Maruta. Ce a putut sa poarte la emisiune
Vica Blochina a venit in direct la PRO TV intr-o bluza prin care s-a vazut...
Anda Adam, fotografiată nud și urcată pe masă! Imaginea a devenit virală pe net: 20.000 de like-uri în câteva ore
Anda Adam, fotografiată nud și urcată pe masă! Imaginea a devenit virală pe net: 20.000...
Şcoli închise!!! Premierul anunţă că se redeschid „poate pe 8 martie”
Şcoli închise!!! Premierul anunţă că se redeschid „poate pe 8 martie”
O nouă pandemie! Anunţul teribil care vine în mijlocul pandemiei de COVID
O nouă pandemie! Anunţul teribil care vine în mijlocul pandemiei de COVID
Miliardarul discret al României şi proiectele sale. Acesta a anunţat cel mai mare şi ambiţios proiect din România, unde va investi 3 miliarde de euro
Miliardarul discret al României şi proiectele sale. Acesta a anunţat cel mai mare şi ambiţios...
Alexandru Cumpănașu îi cere daune de un sfert de milion de euro unui jurnalist italian! Victor Ciutacu vrea să-l dea și el în judecată pe unchiul Alexandrei Măceșanu! Scandalul de pe TV se mută în instanță
Alexandru Cumpănașu îi cere daune de un sfert de milion de euro unui jurnalist italian!...
Veste ȘOC în televiziune! Mircea Radu a plecat definitiv
Veste ȘOC în televiziune! Mircea Radu a plecat definitiv
Filmul COMPLET al împușcării interlopului în SUA! Imagini dramatice de la locul crimei
Filmul COMPLET al împușcării interlopului în SUA! Imagini dramatice de la locul crimei
Detaliul neștiut despre Mercedes-ul implicat într-un accident tragic în București
Detaliul neștiut despre Mercedes-ul implicat într-un accident tragic în București
L-a chemat acasă la el și acesta s-a îndrăgostit pe loc. Ce s-a petrecut între ei de a doua zi: E primul care vrea să...
L-a chemat acasă la el și acesta s-a îndrăgostit pe loc. Ce s-a petrecut între...
Secvenţe de dragoste pe faţă şi în public între USR+ şi “deontologii independenţi”
Secvenţe de dragoste pe faţă şi în public între USR+ şi “deontologii independenţi”
ȘOC!Trebuie să ne pregătim pentru un CUTREMUR devastator. Se anunță un DEZASTRU total pentru România!
ȘOC!Trebuie să ne pregătim pentru un CUTREMUR devastator. Se anunță un DEZASTRU total pentru România!