Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 15 mai 2020. Jupiter retrogradează în zodia Capricorn

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 15 mai 2020. Jupiter retrogradează în zodia Capricorn

De: Elena Nistor 14/05/2020 | 21:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 15 mai 2020. Jupiter retrogradează în zodia Capricorn
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 15 mai 2020. Jupiter retrogradează în zodia Capricorn

Horoscopul zilei de 15 mai 2020 aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 15 mai 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 15 mai 2020 spune că astăzi nativii din zodia Capricorn au parte de retrogradarea planetei Jupiter întocmai în semnul lor.

După ce Micul Benefic, Venus, a intrat în retrogradare în zodia Gemeni, iată că și Jupiter, Marele Benefic din astrologie, își începe mersul retrograd prin zodia Capricorn, zodie în care a intrat la finele anului trecut, după 12 ani, și pe care o va tranzita până la final. Retrogradarea lui Jupiter în Capricorn va dura până pe 13 septembrie 2020 și o vom resimți din plin, atât la nivel individual, cât și de societate.

Jupiter este planeta beneficiilor, planeta expansiunii și a progresului, a dezvoltării, personale, profesionale și spirituale, dar este și planeta responsabilă cu legile, cu justiția și cu medicina, prin urmare, în perioada de retrogradare aceste calități ale sale sunt mult diminuate. Oricum, Jupiter în tranzit prin Capricorn nu-și poate manifesta puterea pe deplin, iar beneficiile aduse de el sunt limitate, greu de obținut.

Jupiter retrograd în Capricorn ne îndeamnă să ne reevaluăm modul în care ne atingem obiectivele și cele mai înalte scopuri în viață, ne cere să ne revizuim perspectivele profesionale, să devenim mai înțelepți și să ne reîntoarcem la spiritualitate. Totodată, Jupiter retrograd în Capricorn ne spune că nu ne va fi ușor și că fără a crește pe interior nu putem expanda în exterior, cel puțin nu în această perioadă în care el va tranzita Capricornul. Ca o paranteză, nici ulterior nu vom putea progresa fără spiritualitate, pentru că în tranzit prin Vărsător și Pești ne va susține să progresăm prin altruism, umanitarism și credință în Divinitate.

Jupiter retrograd prin Capricorn ne îndeamnă la reevaluarea unor aspecte ce țin de modul în care am aplicat și respectat legile și va contribui puternic, alături de Saturn, din iulie, la revizuirea modului în care autoritatea statului a intervenit în viața societății în această perioadă de restricții. Totodată, această perioadă poate scoate la suprafață partea mai puțin plăcută a lui Jupiter, și anume, excesul, și atunci putem previziona repercusiuni destul de tensionate la nivel social. În plus, să nu uităm că este o planetă responsabilă cu medicina, iar excesul poate fi plătit scump.

Pe de altă parte, Jupiter retrograd în Capricorn va taxa nedreptatea și lipsa corectitudinii, înșelătoriile. Atenție! Tentațiile pot fi mari! Este o perioadă foarte bună pentru a ne schimba principii, pentru a ne îndrepta moral, pentru a ne autocunoaște, autodescoperi, inclusiv pentru a ne redescoperi valoarea. În caz contrar, s-ar putea să ne simțim limitați, constrânși, să devenim negativiști și pesimiști și să ni se pară imposibilă evoluția, progresul! Vom acuza ceea ce se petrece în jurul nostru pentru propriile noastre impotențele!

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec s-ar putea să resimtă că energia lui Jupiter retrograd îi limitează în carieră, în ascensiunea profesională, în atingerea celor mai înalte idealuri și țeluri. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să-și reconstruiască în această perioadă o nouă strategie profesională și să fie răbdători, dar mai ales să-și traseze orizonturile cu multă înțelepciune, perseverență și optimism.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur s-ar putea să resimtă din plin acest tranzit retrograd al lui Jupiter prin Capricorn la nivel de principii, mentalități și credințe. O serie de filozofii de viață trebuie schimbate pentru ca nativii să evolueze, personal, profesional și spirtitual. Călătoriile vor fi o problemă pentru acei nativi care își doreau să progreseze în acest sector. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să-și reevalueze studiile pentru că s-ar putea să fie nevoie să mai învețe ceva pentru a ajunge acolo unde-și doresc.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni sunt sfătuiți ca pe durata acestui tranzit al lui Jupiter prin Capricorn să nu facă investiții majore, să evite creditele și împrumuturile și mai degrabă să-și reevalueze situația financiară, bunurile pe care le dețin cu alții, inclusiv cu partenerul de viață. Posibile limitări legate de intrarea în posesia unei moșteniri, blocaje în litigii și partaje. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să reanalizeze modul în care se raportează la sex și la relațiile intime. Poate fi vorba de o mai mare nevoie de spiritualitate la acest capitol.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac vor resimți din plin retrogradarea lui Jupiter în sectorul relațiilor. Pentru nativii căsătoriți sau cei care se află în relații de lungă durată, acest tranzit le poate scoate la lumină limitarea la care sunt supuși de partener. Mulți vor simți că din cauza perechii de viață nu pot evolua, nu pot progresa, inclusiv profesional. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să nu se grăbească în semnarea actelor, colaborărilor și asocierilor, ci să citească atent contractele și să fie siguri că este totul corect.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu s-ar putea simți sufocați de activitățile cotidiene, în special de cele profesionale, s-ar putea simți limitați la locul de muncă și fără nicio perspectivă. Pentru acești nativi locul de muncă ar putea deveni o adevărată povară în perioada imediat următoare. Va fi nevoie de o reevaluare a activităților,  aprogramului de muncă. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să-și protejeze mai mult sănătatea și să se dedice pe cât posibil unor pasiuni, hobby-uri, să se relaxeze.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de această retrogradare în sectorul iubirii și nativii s-ar putea să întâmpine blocaje nu numai în începerea unei noi relații, dar și în menținerea sa. Unele Fecioare se vor simți sufocate de partener, în timp ce altele vor simți că relația nu are niciun viitor, că nu pot evolua lângă cele ce le este alături. Este nevoie de o reevaluare a sentimentelor, a modului în care iubesc și-și manifestă sentimentele. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce limitarea unor activități creative, distractive, pasiuni și hobby-uri în scopul de a le reconfigura.

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au parte de o perioadă în care se vor simți constrânși de familie să facă anumite lucruri. Posibil ca părinții să limiteze niște dorințe, aspirații ale unor Balanțe. Pe de altă parte, retrogradarea lui Jupiter în Capricorn poate aduce blocaje celor care doresc să-și cumpere o casă, să o renoveze, să o construiască, să o reamenajeze. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere nativilor să-și revizuiască atitudinea față de familie.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion vor simți din plin retrogradarea lui Jupiter în Capricorn prin sectorul responsabil cu comunicarea și deplasările. Astfel este posibil ca o serie de activități care țin de această sferă, didactice, academice, jurnalistice, de PR, dar și activitățile legate de comerț să fie blocate, să nu poată fi dezvoltate la gradul la care nativii visau și acest aspect să-i limiteze financiar. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere să-și reevalueze modul în care comunică cu ceilalți. S-ar putea ca în această perioadă să fie nevoie să reia niște teme de dialog, să lămurească ceva cu o persoană din trecut.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător resimt puternic și intens această retrogradare a lui Jupiter, fiind vorba întocmai de guvernatorul lor. Pentru nativi nu va fi deloc ușor dat fiind că retrogradează pe o casă financiară, deci pot apărea probleme cu banii, pot pierde surse de venit și cu greu pot reuși să-și restabilească bugetul. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să evite cheltuielile, să-și reevalueze modul în care își administrează finanțele, dar și modul în care se pun în valoare, în care-și pun în valoare un talent.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn vor avea parte de retrogradarea lui Jupiter întocmai în semnul lor, iar acest aspect poate aduce mult negativism și pesimism nativilor, mai ales că și guvernatorul lor, Saturn, retrogradează în zodia Vărsător. Nativii se pot simți blocați, limitați, în imposibilitatea de a progresa personal sau profesional. Va fi nevoie de o reevaluare a acțiunilor și deciziilor trecute pentru a se corecta ceea ce se poate. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce o profundă stare de introspecție, însă le cere să o folosească în favoarea lor.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător s-ar putea să scoată la suprafață, odată cu acest tranzit al lui Jupiter retrograd prin Capricorn, o serie de frici, temeri și obsesii care se cer vindecate. Atenție la tendința de a cădea pradă exceselor și viciilor. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi atenționează că pot fi pesimiști, și le cere să-și canalizeze energia gândurilor în scopuri productive, constructive. Este o perioadă în care, pentru a evolua și progresa, trebuie să se desprindă de trecut.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești s-ar putea simți restricționați în legătură cu niște planuri și proiecte pe care le au în desfășurare sau doresc să le demareze în sectorul profesional. Pentru mulți nativi este nevoie de o reevaluare a carierei, a funcției, dar și a planurilor personale. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce dezamăgiri din partea prietenilor și nevoia de a ieși dintr-un anturaj din care făceau parte. Ceea ce nu-i mai reprezintă trebuie lăsat în spate dacă-și doresc evoluție și progres.

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Absolventă a Facultății de Filosofie și Științe Social-Politice din Cadul Universității ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași. A urmat apoi studii universitare de masterat, ”Marketing Politic și Comunicare”, în cadrul aceleiași universități. citeste mai mult
Parteneri
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze, fără să știe cât de periculoase sunt
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze,...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Care este starea de sănătate a Regelui Charles al III-lea. Familia Regală Britanică a făcut anunțul în urmă cu puțin timp
Care este starea de sănătate a Regelui Charles al III-lea. Familia Regală Britanică a făcut...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din jur.
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Horoscopul hindus. Ce spune, de fapt, ziua de naștere despre tine și capcanele de care să te ferești
Horoscopul hindus. Ce spune, de fapt, ziua de naștere despre tine și capcanele de care...
Fabrica uriașă din România care a fost cumpărată de străini. Făcea un produs adorat de oameni
Fabrica uriașă din România care a fost cumpărată de străini. Făcea un produs adorat de...
Traian Băsescu spune adevărul despre Ion Iliescu: Este prea târziu
Traian Băsescu spune adevărul despre Ion Iliescu: Este prea târziu
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute. Și-a mărit tariful pentru 2024
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Vestea serii despre Ion Iliescu. Avocatul său a făcut anunțul
Vestea serii despre Ion Iliescu. Avocatul său a făcut anunțul
Vești de la Palatul Buckingham. Decizia luată de Regele Charles
Vești de la Palatul Buckingham. Decizia luată de Regele Charles
„Armata OBLIGATORIE” în România!? Anunțul care bulversează milioane de români
„Armata OBLIGATORIE” în România!? Anunțul care bulversează milioane de români
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu:
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
Ce moștenire le va lăsa Dan Negru copiilor: „În lumea civilizată asta e o normalitate. La noi e o minune”
Ce moștenire le va lăsa Dan Negru copiilor: „În lumea civilizată asta e o normalitate....
Cât de des trebuie să oprești, de fapt, routerul WiFi. Prea puțini români știu secretul pentru un internet mai rapid
Cât de des trebuie să oprești, de fapt, routerul WiFi. Prea puțini români știu secretul...
Ce se întâmplă cu Digi RCS RDS, Vodafone și Orange. Milioane de clienți din România trebuie să cunoască acest lucru
Ce se întâmplă cu Digi RCS RDS, Vodafone și Orange. Milioane de clienți din România...