Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 13 mai 2020. Venus retrogradează în zodia Gemeni

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 13 mai 2020. Venus retrogradează în zodia Gemeni

De: Elena Nistor 12/05/2020 | 23:20
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 13 mai 2020. Venus retrogradează în zodia Gemeni
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 13 mai 2020. Venus retrogradează în zodia Gemeni

Horoscopul zilei de 13 mai 2020 aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 13 mai 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 13 mai 2020 spune că astăzi nativii din zodia Gemeni au parte de retrogradarea planetei Venus întocmai în semnul lor, cu impact major asupra relațiilor pe care nativii le au cu cei din jur.

Venus, planeta iubirii și a banilor, retrogradează în zodia Gemeni începând de astăzi și până pe data de 25 iunie. Sentimentele, relațiile, stările afective vor intra într-un amplu proces de reevaluare și revizuire și, totodată, și raportarea noastră la sectorul financiar va fi reanalizată.

Venus în mers aparent retrograd prin zodia Gemeni susține împăcările, readucerea în discuție a unor subiecte mai sensibile de cuplu, ajută în lămurirea sentimentelor, clarificarea confuziilor sentimentale, însă nu susține începerea noilor relații. În principiu, cei care încep o poveste de dragoste între 13 mai și 25 iunie vor fi dezamăgiți de ceea ce descoperă la partener și nu este exclus să fie vorba doar de o aventură sentimentală. Aceste relații sunt sortite eșecului și în cazuri foarte rare, în funcție de aspectele personale din harta natală, poate fi vorba de o relație de lungă durată.

Nu este exclus ca în jurul datei de 22 mai 2020, atunci când Venus retrograd se întâlnește într-o conjuncție perfectă cu planeta comunicării, Mercur, care a intrat în zodia Gemeni, chiar ieri, să iasă la suprafață minciuni, secrete și infidelități în cupluri.

Pe de altă parte, Venus retrograd în Gemeni ne poate stimula apetitul absurd pentru cheltuieli nejustificate, însă dat fiind contextul social, aș zice că începe să se contureze o perioadă în care ne reevaluăm atitudinea financiară și chiar propria valoare. Atenție la înșelătorii și la investiții, la semnarea contractelor și la toate activitățile care țin de comerț.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec sunt sfătuiți să-și reevalueze modul în care comunică cu cei din jur. Nativii, pe de o parte, pot spune lucrurile prea direct și pot deranja, iar pe de altă parte, pot reuși să se împace cu cei dragi, în special frați, surori, vecini, cu care au fost în conflict până acum. Mare atenție la modul în care transmit informația pentru că pot dezvălui secrete, dar, totodată, pot și afla adevăruri dureroase. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi atenționează asupra actelor, documentelor care se cer a fi semnate. Va fi nevoie de multă luciditate și atenție la detalii.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur vor avea parte de retrogradarea lui Venus, planeta lor guvernatoare, întocmai prin sectorul financiar. Nativii pot deveni foarte cheltuitori, există riscul de a face investiții proaste și de a pierde bani și, totodată, pot fi atrași de un partener cu bani, pot pune prea mult preț pe aspectul financiar al unei relații. În schimb, este o perioadă bună pentru a-și reevalua modul în care-și administrează finanțele, pentru a îndepărta din viața lor ce nu le aduce profit. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să se revalorifice pe ei înșiși, să-și dea seama de capacitățile, calitățile și talentele lor personale. Cu acestea pot face bani.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de retrogradarea planetei Venus întocmai în semnul lor și pe durata acestui tranzit nativii sunt sfătuiți să-și reevalueze cu atenție trecutul, viața personală și relațiile cu cei din jur, dar în special relațiile de dragoste. Posibil să fie nativi care să-și dorească să se întoarcă la o fostă iubire, însă sfatul meu este să evite noile relații. Atenție la superficialitatea în a lua decizii sentimentale și financiare sau legate de viața personală. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să profite de acest tranzit pentru a se redescoperi pe sine, pentru a-și înțelege și vindeca trecutul, cu traumele și fricile sale, pentru a redescoperi un talent, o pasiune latentă și a o valorifica.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac au parte de o perioadă de reevaluare a trecutului, atât a trecutului amoros, cât și a copilăriei, a relației cu ei înșiși. Nativii ar putea vindeca o serie de traume, frici, obsesii și dependențe din trecut, dar pentru asta va fi nevoie să se confrunte cu ele. Atenție pentru că este o perioadă în care unele secrete, inclusiv infidelități, pot ieși la suprafață. Tentația de a se reîntoarce la o fostă relație este mare. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să se odihnească mai mult. La nivel psihic, din cauza frământărilor, pot resimți oboseală, epuizare nervoasă și pot fi irascibili.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu trec printr-o perioadă de reevaluare a anturajului, a mediului din care fac parte, incluisv a relației cu prietenii. Nu este exclus ca unele legături să se rupă acum pentru că nativii își dau seama de valoarea reală pe care o au anumite persoane din grupul lor. Unele povești de iubire aflate la început se pot încheia și cauza poate fi lipsa de comunicare sau neprețuirea celuilalt. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să-și revizuiască niște angajamente, niște planuri și proiecte de viitor pe care le au în vizor.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de retrogradarea lui Venus întocmai în sectorul carierei și al imaginii publice, prin urmare nativii sunt sfătuiți să aibă mare grijă la reputație. Pot apărea bârfe, zvonuri, trădări. Pe de altă parte, este o perioadă bună pentru a-și reanaliza și reevalua situația profesională, dar și viața socială. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi poate impulsiona pe mulți nativi să-și revizuiască niște obiective profesionale. Mulți se pot întreba dacă direcția pe care merg acum este cea bună, cea pe care și-o doresc, cea profitabilă.

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au parte de retrogradarea lui Venus, întocmai planeta lor guvernatoare, în sectorul filozofiilor de viață și al studiului. Pentru mulți nativi va fi vorba de o perioadă de reevaluare a unor credințe, principii, mentalități, iar pentru alți nativi poate fi vorba de o reîntoarcere la spiritualitate. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate stimula pofta de a relua niște studii, de a învăța ceva nou, de a cunoaște noi domenii. Atenție la superficialitatea în gândire! Va fi taxată!

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de o reevaluare profundă a relațiilor intime, a aventurilor, inclusiv a relațiilor de dragoste. Multe secrete intime pot ieși la suprafață, infidelități și relațiile bazate pe materialism, pe interes se pot destrăma. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere o reevaluare serioasă a sectorului financiar. Până pe 25 iunie nu este momentul să facă investiții, credite sau să împrumute bani cuiva. Totodată, se pot relua teme legate de o moștenire, partaj, litigiu.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de retrogradarea lui Venus întocmai prin sectorul relațiilor, iar acest aspect este deosebit de sensibil pentru că poate aduce rupturi, despărțiri, divorțuri. Oricum, unii nativi vor simți nemulțumiri majore față de parteneri și de legătura în sine și vor începe procese serioase de reevaluare a relațiilor. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să fie foarte atenți la parteneriatele profesionale care și ele intră sub lupa lui Venus retrograd și pot aduce nu neapărat înșelătorii, cât rupturi.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn vor intra într-o etapă de reevaluare a sectorului muncii. Nativii vor simți nevoia să-și revizuiască stilul de viață și vor începe cu programul de muncă și vor ajunge inclusiv la stilul alimentar. Sarcinile și activitățile profesionale pot deveni obositoare și pot fi trecute printr-o sită mentală pentru a vedea ce îmbunătățiri pot face. Mulți nativi vor dori să vadă beneficiile financiare lae locului de muncă pentru a fi pe deplin mulțumiți, aspect care va fi greu în următoarea perioadă. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce sub lupă o serie de simptome care necesită reevaluare.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de retrogradarea lui Venus în Gemeni întocmai prin sectorul iubirii, dar și al activităților distractive și creative. Nativii pot începe să-și reevalueze sentimentele, relația cu persoana iubită și nu este exclus ca poveștile de dragoste aflate a început sau aventurile, mai ales extraconjugale, să se încheie. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le va aduce evenimente care să-i determine pe nativi să se pună mai mult în valoare printr-un talent personal, printr-o activitate artsitică, creativă. Atenție la tendința de a călca strâmb într-o relație!

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești au parte de retrogradarea lui Venus prin sectorul familiei și al locuinței, iar acest aspect poate aduce reevaluări și revizuiri în relația cu cei dragi, în special fiiind vorba de părinți, sau legate de regimul unei case. Unii nativi se vor simți impulsionați să-și schimbe domiciliul, să se mute, să-și cumpere o casă sau să o renoveze și reamenajeze. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate răscoli niște amintiri din copilărie sau le poate dezvălui un secret de familie.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 11 – 17 MAI 2020. GEMENII ÎȘI REEVALUEAZĂ VIAȚA PERSONALĂ

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Absolventă a Facultății de Filosofie și Științe Social-Politice din Cadul Universității ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași. A urmat apoi studii universitare de masterat, ”Marketing Politic și Comunicare”, în cadrul aceleiași universități. citeste mai mult
Parteneri
Câți copii are de fapt Florin PIERSIC? Secretul pe care l-a ținut ascuns toată viața: „Vreau să fac ceva...”
Câți copii are de fapt Florin PIERSIC? Secretul pe care l-a ținut ascuns toată viața:...
FOTO. Imaginile anului cu romanticul Ilie Năstase în timp ce își sărută cu foc soția! Cum a răsfățat-o pe Ioana Năstase, după ce femeia a dezvăluit că relația lor o face să trăiască în minciună și durere
FOTO. Imaginile anului cu romanticul Ilie Năstase în timp ce își sărută cu foc soția!...
INCREDIBIL. E una dintre cele mai frumoase femei din lume, dar nimeni n-o crede când spune cu ce se ocupă. Cum face bani tânăra superbă
INCREDIBIL. E una dintre cele mai frumoase femei din lume, dar nimeni n-o crede când...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Bucurie mare pentru Ileana Stana Ionescu! Soțul actriței ne-a dezvăluit marele secret
Bucurie mare pentru Ileana Stana Ionescu! Soțul actriței ne-a dezvăluit marele secret
Mesajul publicat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns cu septicemie la spital. Unde se află fiul lui Florin Piersic în timp ce marele actor se luptă pentru viața lui
Mesajul publicat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns cu septicemie la...
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu...
Anunț oficial despre starea lui Florin Piersic: „I s-au infectat sondele din inimă. Situaţia era a unui pacient cu septicemie”
Anunț oficial despre starea lui Florin Piersic: „I s-au infectat sondele din inimă. Situaţia era...
Ce înseamnă DEVANSARE pe autostradă? Este legal să depășești prin dreapta în această situație?
Ce înseamnă DEVANSARE pe autostradă? Este legal să depășești prin dreapta în această situație?
Anunț de ultim moment despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Un medic din Cluj-Napoca a precizat cu ce se confruntă: „Situația era a unui pacient cu septicemie”
Anunț de ultim moment despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Un medic din...
Ce au găsit chirurgii în corpul lui Florin Piersic! Medicul care l-a operat a rupt tăcerea
Ce au găsit chirurgii în corpul lui Florin Piersic! Medicul care l-a operat a rupt...
Nicolae Furdui Iancu, despre absența tatălui din copilăria sa și cum reușea mama lui să suplinească lipsa acestuia. „Nu am beneficiat de prezența lui.”
Nicolae Furdui Iancu, despre absența tatălui din copilăria sa și cum reușea mama lui să...
Vasile Muraru, în pragul disperării după ce Florin Piersic a ajuns pe masa de operație:
Vasile Muraru, în pragul disperării după ce Florin Piersic a ajuns pe masa de operație:...
După ploi torenţiale şi inundaţii, meteorologii anunţă noi dezastre în zilele următoare. Zonele aflate sub avertizare de vreme extremă
După ploi torenţiale şi inundaţii, meteorologii anunţă noi dezastre în zilele următoare. Zonele aflate sub...
BANCUL ZILEI. Bulă şi Lulă, pe faleză la Constanţa, se uitau în apă unde se zbătea un om care striga: Help! Help!
BANCUL ZILEI. Bulă şi Lulă, pe faleză la Constanţa, se uitau în apă unde se...
Pentru bricolaj sau renovare: Top produse Parkside (fără fir) disponibile la Kaufland
Pentru bricolaj sau renovare: Top produse Parkside (fără fir) disponibile la Kaufland
Substanța MINUNE din roșii! Le face cele mai sănătoase legume
Substanța MINUNE din roșii! Le face cele mai sănătoase legume
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără făceam tâmpenia asta la greu...”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără...
Medicul Adrian Marinescu, noi detalii despre situația lui Florin Piersic: “Este total neadevărat”. Ce i s-a întâmplat, de fapt, actorului
Medicul Adrian Marinescu, noi detalii despre situația lui Florin Piersic: “Este total neadevărat”. Ce i...
Ce mesaj a postat Florin Piersic Jr., în timp ce tatăl său este în spital: “Eu, încercând să îmi dau seama dacă… “
Ce mesaj a postat Florin Piersic Jr., în timp ce tatăl său este în spital:...
Se dau banii de taxe înapoi. Vin direct în plic: A fost o greșeală
Se dau banii de taxe înapoi. Vin direct în plic: A fost o greșeală
Teo Trandafir, la un pas de moarte. Greșeala care ar fi putut să o coste viața. "De atunci am luat-o de la zero"
Teo Trandafir, la un pas de moarte. Greșeala care ar fi putut să o coste...
Când apare succesorul lui Nintendo Switch?
Când apare succesorul lui Nintendo Switch?
Serviciile de securitate poloneze au găsit microfoane într-o sală în care urma să aibă loc o întâlnire a consiliului miniştrilor ţării
Serviciile de securitate poloneze au găsit microfoane într-o sală în care urma să aibă loc...
MAGHIARII dau în clocot în TRANSIILVANIA. Abia acum s-a aflat ce sentimente au: Există o diferență clară
MAGHIARII dau în clocot în TRANSIILVANIA. Abia acum s-a aflat ce sentimente au: Există o...
Toți șoferii trebuie să știe. Care e presiunea corectă în cauciucuri
Toți șoferii trebuie să știe. Care e presiunea corectă în cauciucuri
BANC | ”E prima oară când fac asta”
BANC | ”E prima oară când fac asta”
Milionarul de 28 de ani care a lăsat Statele Unite pentru România e asaltat de femei: Unele nu ştiu limita
Milionarul de 28 de ani care a lăsat Statele Unite pentru România e asaltat de...
Andreea Bălan, incident în timpul unui concert. A căzut de pe scenă când cânta și dansa: „Așa se dispare din scenă”  | VIDEO
Andreea Bălan, incident în timpul unui concert. A căzut de pe scenă când cânta și...
Gestul făcut de Ibrahim Ibru, după ce Raluca Pastramă a fost surprinsă cu presupusul iubit, în plin proces de divorț
Gestul făcut de Ibrahim Ibru, după ce Raluca Pastramă a fost surprinsă cu presupusul iubit,...
Anca Pandrea, măcinată de singurătate în perioada sărbătorilor. Actrița a ajuns la spital
Anca Pandrea, măcinată de singurătate în perioada sărbătorilor. Actrița a ajuns la spital
Țara în care se vorbesc peste 700 de limbi și dialecte și în care se află cea mai mare mină de aur. Este foarte populată, o mulțime de grupuri etnice trăiesc aici
Țara în care se vorbesc peste 700 de limbi și dialecte și în care se...
Cele 3 zodii peste care vine valul schimbării până la final de lună. Soarta lor nu va mai fi la fel
Cele 3 zodii peste care vine valul schimbării până la final de lună. Soarta lor...
×