Acasă » Horoscop » Horoscop săptămânal 11 – 17 mai 2020. Gemenii își reevaluează viața personală

Horoscop săptămânal 11 – 17 mai 2020. Gemenii își reevaluează viața personală

De: Alice Zotta 08/05/2020 | 17:56
Horoscop săptămânal 11 – 17 mai 2020. Gemenii își reevaluează viața personală

CANCAN.RO, site-ul nr.1 în România, îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 11 – 17 mai 2020, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru perioada 11 – 17 mai 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în 11 – 17 mai 2020 se numără și cea a Gemenilor care intră într-o etapă de reevaluări și revizuiri legate de viața personală.

Citește și: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna mai 2020

Săptămâna 11 – 17 mai 2020 este marcată de retrogradarea multor planete, prin urmare, va fi vorba de multă tensiune, confuzie și bulversare. Probabil că vom fi din ce în ce mai acizi în comunicare și mai nerăbdători să ieșim din casă, însă cu toate aceste planete care-și schimbă direcția de mers, implicit și energia, s-ar putea să nu vedem adevărata față a situației și acest aspect ne poate aduce tot nouă probleme. De aceea este important să fim calmi, lucizi, raționali și capabili să integrăm în viața noastră această situație.

Pe data de 11 mai, Lordul Karmei, Saturn, planeta obstacolelor și a limitărilor, își începe mersul retrograd, întâi prin zodia Vărsător, urmând ca mai apoi să ajungă și în Capricorn. Acest tranzit retrograd va dura până în 29 septembrie 2020 și va răscoli toate chestiunile legate de autoritate, legi și putere în stat, dorind ca totul să fie corect și moral făcut, iar ceea ce nu este să fie taxat. În prima etapă ne va cere să ne revizuim responsabilitatea și maturitatea socială, gradul de implicare în colectivitate și mai ales ne va cere să învățăm lecții legate de egalitate și fraternitate.

Mercur, planeta comunicării, a rațiunii și a comerțului, intră pe data de 12 mai 2020 în zodia sa de domiciliu, în Gemeni, poziție din care este foarte puternică și foarte dornică de socializare și interacțiune umană, dornică de drumeții și de tras concluzii. Vom fi mai înclinați către activitățile intelectuale și ne vom exprima cu ușurință. Tot acum ne putem aștepta la acțiuni menite să dezvolte sistemul educațional din România.

Nu rata: Horoscopul banilor și al carierei pentru 2020

La doar o zi distanță, pe data de 13 mai 2020, Venus, planeta iubirii și a banilor, intră în mers retrograd în zodia Gemeni și din această ipostază ne va îndemna la o reevaluare a relațiilor sentimentale, la o reanaliză a situației financiare, dar și a modului în care comunicăm cu cei din jur. Sfatul meu este ca în perioada de retrogradare a lui Venus, adică între 13 mai – 25 iunie, să nu începeți noi relații deoarece acestea nu vor funcționa și se va ajunge la despărțire. Vor fi de natura aventurilor sentimentale și cu greu vor depăși acest stadiu. Este o perioadă în care cel mult pot fi benefice împăcările cu un fost partener sau revenirea la o relație din trecut.

Tot pe data de 13 mai 2020, Marte, planeta acțiunii și a conflictelor, intră în zodia Pești, iar acest aspect nu poate decât să ne bucure, având în vedere că în acest tranzit Marte nu este deloc agresiv și prea puțin impulsiv, astfel că ne putem baza că energia sa va fi una împăciuitoare și tolerantă. În plus, în acțiuni ne vom baza foarte mult pe intuiție și percepție, pe credința personală.

Ca și cum tabloul săptămânii nu ar fi fost suficient de încărcat, iată că pe data de 14 mai 2020 și Marele Benefic, Jupiter, planeta expansiunii și a progresului, va retrograda în zodia Capricorn și-și va menține acest aparent mers înapoi până pe data de 13 septembrie. Va urma, astfel o perioadă de reevaluări legate de justiție și autoritate, iar la nivel personal vom resimți acest tranzit ca pe o limitare a planurilor noastre de dezvoltare, în special fiind vorba de dezvoltare profesională, și, totodată, putem duce o luptă interioară cu optimismul, ca și cum viziunea de viitor, aspirațiile noastre intră într-un con nu de umbră, ci de negativism.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 11 – 17 mai 2020

Cei născuți în zodia Berbec vor avea parte de o săptămână în care comunicarea și activitățile care au la bază comunicare vor fi foarte bine susținute, însă cu marea precizare că nu este momentul semnării unor noi contracte. Nativii trebuie să dea dovadă de calm și diplomație în dialog, să fie foarte atenți la toate informațiile care vin spre ei și să le analizeze cât mai rațional posibil. La nivel mental va fi multă forfotă, de la frământări legate de trecut și până la reevaluarea unor rațiuni ce țin de viitor. De aceea este foarte important să nu se arunce în decizii majore fără a le analiza și confrunta cu realitatea. Posibil să simtă că planurile de dezvoltare profesională nu funcționează cum și-ar dori, însă este nevoie de o reevaluare a modului în care le pun în practică. Pentru unii nativi, din contră, va fi o perioadă care-i stimulează să facă ceva legat de cariera lor și este posibil să se gândească la reconfigurări profesionale, să îndrăznească să pună în practică proiecte îndrăznețe într-un domeniu absolut nou.

Horoscop săptămânal Taur: 11 – 17 mai 2020

Cei născuți în zodia Taur vor acorda un interes major sectorului financiar. Nativii vor analiza sursele de venit, vor reevalua foarte rațional cu ce merită să continue și la ce trebuie să renunțe. Sunt sfătuiți să nu se avânte în cheltuieli majore, iar acest sfat va trebui să-i însoțească pe toată perioada de retrogradare a planetei lor guvernatoare, Venus, prin Gemeni, adică prin sectorul financiar. Posibil ca unele proiecte personale să fie aduse la viață acum și să le vină idei excepționale despre cum să-și îmbunătățească veniturile, mai ales dacă-și reanalizează din alt unghi studiile și diplomele pe care le au, dar și mentalitățile și principiile de viață, credințele personale. Este o perioadă în care mulți nativi pot decide să se înscrie la noi cursuri de dezvoltare și perfecționare profesională, mai ales cei care nu simt că sunt pe direcția care trebuie în carieră. Atenție la flirturile din online care pot fi înșelătoare.

Horoscop săptămânal Gemeni: 11 – 17 mai 2020

Cei născuți în zodia Gemeni se bucură de un raționament lucid, de inspirație și idei excepționale despre cum să se pună în valoare mai mult. Creativitatea, inspirația, intuiția pot fi atuuri care să-i propulseze în carieră, însă pe perioada în care Venus va retrograda în semnul lor este de preferat să nu demareze acțiuni, ci mai degrabă să-și reevalueze oportunitățile pe care le eu. Dacă nu au încotro și acum trebuie să plece la drum, metaforic vorbind, trebuie să se aștepte la unele obstacole pe care le vor întâmpina. În dragoste vor începe un serios proces de reevaluare a sentimentelor, a relației cu persoana iubită și nu este exclus ca acele povești aflate la început să se încheie. Atenție la infidelitate! Va fi sever taxată în perioada de retrogradare a lui Jupiter. Un alt aspect pe care trebuie să-l ia în calcul este cel financiar. Nu este o perioadă în care investițiile vor fi profitabile, iar marea recomandare este să evite pe cât posibil cheltuielile.

Horoscop săptămânal Rac: 11 – 17 mai 2020

Cei născuți în zodia Rac pot avea pare de gânduri copleșitoare în această perioadă, de frământări menite să-i îndemne la reevaluarea unor situații ce țin de trecut, poate de o fostă relație sau poate legate de actuala relație în care se află. Retrogradarea lui Jupiter poate aduce credința că nu pot evolua lângă actualul partener, că sunt limitați de actuala relație sau că partenerul nu-i susține în planurile lor de expansiune. Se cere multă atenție la sănătate. Racii vor fi mai vulnerabili în această perioadă și este nevoie de multă grijă, atenție, responsabilitate, dar mai ales odihnă și detașare față de factorii de stres. Financiar pot resimți unele limitări, mai ales aceia dintre nativi care se bazează foarte mult pe banii altora, pe banii partenerului de viață.

Află și: Super-horoscopul iubirii pentru 2020: care este zodia cea mai norocoasă în dragoste?!

Horoscop săptămânal Leu: 11 – 17 mai 2020

Cei născuți în zodia Leu vor simți mai mult ca niciodată apropierea de prieteni, nevoia de comunicare cu aceștia fiind mare. Totodată, din partea lor pot veni și idei bune despre cum să-și pună în practică un plan, un proiect personal. Totuși, unele relații de prietenie trebuie reevaluate pentru că nu ar trebui să continue mai departe în anturaje care nu-i reprezintă. La locul de muncă s-ar putea simți din ce în ce mai limitați, mai frustrați și va fi nevoie de o reevaluare a modului în care-și îndeplinesc sarcinile și atribuțiile, o reanaliză a programului. Nu este o perioadă bună pentru schimbări de job. În plan sentimental, cei care au relații de lungă durată vor începe reevaluarea sentimentelor, iar cei singuri vor dori pe cineva matur și responsabil alături, ne mai acceptând să se mulțumească cu orice. Este momentul să-și analizeze mai mult crezurile și principiile de viață și să facă niște transformări interioare absolut necesare pentru evoluția lor.

Horoscop săptămânal Fecioară: 11 – 17 mai 2020

Cei născuți în zodia Fecioară vor avea parte de guvernatorul lor, Mercur, în tranzit prin sectorul carierei, iar acest aspect le poate aduce idei foarte bune despre cum să se pună mai mult în valoare. Mulți nativi își vor reevalua funcția și statutul profesional și vor dori să facă schimbări mai ales dacă nu se simt remunerați corespunzător pentru munca depusă. Posibil să trebuiească să mai învețe ceva în plus sau să-și revizuiască niște principii de viață pentru a se apropia de niște obiective și aspirații avute. În dragoste este o perioadă delicată în care multe Fecioare vor dori să se îndepărteze de acei parteneri care le inhibă evoluția și stau în calea progresului. Este o perioadă bună să facă ajustări legate de stilul de viață și de modul în care-și petrec timpul liber. Sănătatea trebuie mai mult protejată în următoarea perioadă pentru că stresul profesional îi poate acapara.

Horoscop săptămânal Balanță: 11 – 17 mai 2020

Cei născuți în zodia Balanță trebuie să conștientizeze că urmează o perioadă în care planeta lor guvernatoare, Venus, va retrograda, mai ales că această retrogradare se va petrece în sectorul principiilor și filozofiilor de viață, și să se pregătească să înfrunte momentul cu multă spiritualitate și putere psihică. Posibil să fie mai confuzi în plan sentimental sau în ceea ce privește credințele care-i ghidează, însă nativii vor avea parte și de multe idei reformatoare, de un raționament lucid și foarte multă determinare să-și reconstruiască un sistem de valori care să-i ajute în evoluție. Reconfigurarea unor relații de familie este impetuos necesară pentru acei nativi care nu sunt lăsați de părinți să progreseze într-un anumit domeniu. Posibile restricții legate de o locuință sau de obținerea unui bun de patrimoniu. Cei care-și caută un loc de muncă pot obține recomandări bune de la prieteni și pot să-și îmbunătățească veniturile prin asocieri și colaborări.

Horoscop săptămânal Scorpion: 11 – 17 mai 2020

Cei născuți în zodia Scorpion încep o amplă perioadă de reevaluare și reconfigurare a unor relații intime și nu este exclus ca multe secrete să iasă acum la suprafață, mai ales infidelități ale lor sau ale partenerilor. Cei singuri vor fi stimulați să se implice în aventuri, să flirteze și să cucerească, însă fără a-și dori nimic serios, stabil și de lungă durată. Pe de altă parte, sunt susținuți să-și reorganizeze sistemul de valori și pot avea idei bune despre cum să-și gestioneze un împrumut, o investiție, o moștenire. Posibil ca unii nativi să înceapă partaje și litigii în perioada următoare. Comunicarea va fi un aspect care necesită reevaluare serioasă, având în vedere că doar așa vor putea să progreseze. Mulți Scorpioni își pot descoperi acum noi veleități oratorice sau pot decide să-și îmbunătățească veniturile predând ceva, învățând pe alții ceva ce ei știu. Relațiile de familiile pot fi încordate, iar un aspect care vizează locuința va trebui reevaluat, reconfigurat un plan de cumpărare, renovare, construcție. Posibil ca mulți nativi săs e gândească la schimbarea domiciliului.

Descoperă și: Horoscop 2020 – cea mai amănunțită analiză pentru fiecare zodie în parte

Horoscop săptămânal Săgetător: 11 – 17 mai 2020

Cei născuți în zodia Săgetător s-ar putea confrunta cu blocaje remarcabile legate de situația financiară. Posibil ca nativii să simtă că bat pasul pe loc, ca orice ar face nu-și pot îmbunătăți veniturile. Ceea ce ar putea să-i ajute ar fi renegocierea unui contract sau reevaluarea unui parteneriat profesional, a unei colaborări. Posibile conflicte cu cei din jur din cauza lipsei de responsabilitate și maturitate de care dau dovadă în dialoguri. În plan sentimental lucrurile merg destul de prost și unele relații de lungă durată sau căsnicii se pot destrăma. Oricum, deocamdată vorbim de nevoia de reevaluare a unei relații. Nativii ar trebui să se preocupe mai mult de copilul interior, de trecutul lor, de amintirile lor, să-și acorde timp să se gândească la acțiunile și deciziile luate până acum pentru că își pot îmbunătăți viața dacă reușesc să ajungă la un nivel superior de conștientizare.

Horoscop săptămânal Capricorn: 11 – 17 mai 2020

Cei născuți în zodia Capricorn intră într-o perioadă în care simt nevoia să-și reevalueze locul de muncă, prin aceasta înțelegându-se inclusiv sarcinile și responsabilitățile profesionale, programul și relația cu colegii. Nativii pot avea idei bune, dar pot întâmpina blocaje în a le pune în practică. Dat fiind că și guvernatorul lor, Saturn, retrogradează în sectorul financiar în această perioadă următoare, dar și faptul cu Jupiter retrogradează în semnul lor, cel mai probabil că nativii se vor simți constrânși și limitați, vor intra într-o etapă de negare, de pesimism și nu vor vedea posibilități de redresare și cu atât mai puțin de progres și expansiune. Ajutorul le poate veni întocmai de la Marte în Pești, mai exact de la un psiholog, duhovnic sau poate mulți Capricorni vor reuși să se întoarcă mai mult la spiritualitate și credință și să vadă viața din alt unghi.

Horoscop săptămânal Vărsător: 11 – 17 mai 2020

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de retrogradarea lui Saturn, guvernatorul lor tradițional, întocmai în semnul lor și este posibil ca acest aspect să le aducă frământări legate de trecut, de acțiuni și persoane. Partea bună este că se pot folosi de acest tranzit pentru a se maturiza și responsabiliza mai mult în ceea ce privește viața lor personală. Oricum, ceva din trecut trebuie reevaluat pentru că pare a fi o reală barieră în progresul lor. Poate fi vorba de niște frici, obsesii, dependențe și vicii. Sectorul financiar stă sub semnul întrebării, nu în sensul de probleme, ci în sensul că nativii au determinarea să facă bani, însă pentru asta trebuie să-și negocieze cu multă atenție și într-un mod foarte rațional un aspect legat de carieră, de activitatea profesională. În plan sentimental, relațiile aflate la început s-ar putea sfârși, iar cei care sunt singuri vor flirta cu dezinvoltură, însă nu sunt sfătuiți să înceapă o nouă relație. Este o perioadă a reevaluărilor legate de iubire, de modul în care percep și transmit acest sentiment, inclusiv copiilor, dacă sunt părinți.

Horoscop săptămânal Pești: 11 – 17 mai 2020

Cei născuți în zodia Pești au toate motivele să se bucure de tranzitul lui Marte prin semnul lor pentru că, pe de o parte, le aduce determinare, energie și poftă de viață, și pe de altă parte le aduce ocazii de a face bani din munca depusă. Interesant este că nativii vor căuta să se dezvolte spiritual în această perioadă și unii dintre ei chiar vor studia noi domenii sau vor căuta să se înscrie la cursuri și seminarii care să le răspundă la unele întrebări sau care să-i ajute în perfecționarea profesională, mai ales că sectorul carierei este supus reevaluărilor lui Jupiter. Astfel, mulți Pești se pot simți limitați în expansiunea profesională, pot întâmpina probleme cu obținerea unei funcții sau aspirațiile lor, țelurile vor fi blocate o perioadă, fapt ce-i poate face pe mulți să-și reconsidere domeniul de activitate în sine. Posibile tensiuni în relațiile de prietenie și în familie, fiind nevoie de mai multă comunicare cu cei dragi și de revizuirea unei atitudini față de rude. De asemenea, poate fi vorba întocmai de reevaluarea atitudinii pe care o au față de ideea de familie, de cămin. Posibil ca unii Pești să-și redecoreze sau renoveze locuința în perioada următoare.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
INTERVIU EXCLUSIV | Horațiu Potra, adevărul despre LEGIUNEA STRĂINĂ și cum este să fii gardă de corp pentru bogații lumii
INTERVIU EXCLUSIV | Horațiu Potra, adevărul despre LEGIUNEA STRĂINĂ și cum este să fii gardă...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără decât fostul luptător și interlop
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
WOW! Nadia, Boris Becker, Ilie Năstase și Andreea Esca, dezlănțuiți într-un club din București! Cum au fost surprinși
WOW! Nadia, Boris Becker, Ilie Năstase și Andreea Esca, dezlănțuiți într-un club din București! Cum...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Mihaela Bilic și-a construit o cabană în inima pădurii: „Până de Paște mă mut. N-am gaze, n-am curent, n-am apă, însă îmi place mult!”
Mihaela Bilic și-a construit o cabană în inima pădurii: „Până de Paște mă mut. N-am...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk. Bolnavă de cancer, își dorește doar scuze
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk....
O studentă le-a spus prietenilor că era încântată de o primă întâlnire. A doua zi, un picior de-al ei a fost descoperit într-un parc
O studentă le-a spus prietenilor că era încântată de o primă întâlnire. A doua zi,...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
De ce boală ar fi suferit, de fapt, Costel Corduneanu. Fostul luptător se afla pe lista de așteptare pentru transplant de cord
De ce boală ar fi suferit, de fapt, Costel Corduneanu. Fostul luptător se afla pe...
Ultimul mesaj al Anei, gravida dispărută în drum spre casă: Eu...
Ultimul mesaj al Anei, gravida dispărută în drum spre casă: Eu...
Tavi Clonda s-a săturat de jignirile din mediul online! Artistul intenționează să îi blocheze pe toți cei care îi jignesc familia: „Totul are o limită în viața asta. M-am săturat!”
Tavi Clonda s-a săturat de jignirile din mediul online! Artistul intenționează să îi blocheze pe...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
"Uşa a zburat către mine!" Țipete de groază și oameni sub dărâmături care imploră să...
BANCUL ZILEI. La ușa lui Bulă sună un neamț.- Nu vă supărați, mă puteți găzdui și pe mine la noapte? Plătesc bine
BANCUL ZILEI. La ușa lui Bulă sună un neamț.- Nu vă supărați, mă puteți găzdui...
Funcția din WHATSAPP care schimbă totul. Toți utilizatorii trebuie să o folosească
Funcția din WHATSAPP care schimbă totul. Toți utilizatorii trebuie să o folosească
S-a aflat ADEVĂRUL: de ce NU se vrea UN LEAC pentru cancer?
S-a aflat ADEVĂRUL: de ce NU se vrea UN LEAC pentru cancer?
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Unde se află cel mai frumos sat din lume. Cei care ajung aici sunt întâmpinați de câmpuri interminabile de lavandă
Unde se află cel mai frumos sat din lume. Cei care ajung aici sunt întâmpinați...
Uleiul care îți repară părul. Va crește lung și puternic
Uleiul care îți repară părul. Va crește lung și puternic
SIMONA HALEP a aflat informația chiar acum. Anunțul OFICIAL venit de la Federația de Tenis
SIMONA HALEP a aflat informația chiar acum. Anunțul OFICIAL venit de la Federația de Tenis
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și adio de la Antena 1
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef....
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Un oficial european avertizează cu privire la
Un oficial european avertizează cu privire la "înarmarea comerţului" în contextul creşterii tensiunilor dintre SUA...
Șeful Casei de Pensii a spus ADEVĂRUL. Cel mai important detaliu despre RECALCULAREA PENSIILOR
Șeful Casei de Pensii a spus ADEVĂRUL. Cel mai important detaliu despre RECALCULAREA PENSIILOR
Asia Express 2024. S-a aflat lista completă a finaliștilor după eliminări
Asia Express 2024. S-a aflat lista completă a finaliștilor după eliminări
Motivul real pentru care „Fetița Zurli” a PĂRĂSIT Gașca Zurli. De ce a plecat Vero Căliman, de fapt
Motivul real pentru care „Fetița Zurli” a PĂRĂSIT Gașca Zurli. De ce a plecat Vero...
Momente dramatice la priveghiul lui Costel Corduneanu! Mama Stăpânului Moldovei a căzut din picioare!
Momente dramatice la priveghiul lui Costel Corduneanu! Mama Stăpânului Moldovei a căzut din picioare!
Chefi la cuțite, sezonul 13. Cine sunt concurenții din echipa lui chef Richard Abou Zaki. Ei au primit tunica roz
Chefi la cuțite, sezonul 13. Cine sunt concurenții din echipa lui chef Richard Abou Zaki....
De ce Denisa Tănase nu a devenit mamă până la 37 de ani:
De ce Denisa Tănase nu a devenit mamă până la 37 de ani: " Îmi...
Iulia Vântur și Salman Khan, în pericol. Faimosul actor a fost ținta unui atac armat. Cine a vrut să îl ucidă și care este motivul
Iulia Vântur și Salman Khan, în pericol. Faimosul actor a fost ținta unui atac armat....
Cele mai ciudate nume de străzi din București, pe fiecare sector. Unde găsești Strada Lucifer, Intrarea Somnului sau Aleea Prevederii
Cele mai ciudate nume de străzi din București, pe fiecare sector. Unde găsești Strada Lucifer,...
Afacerea pe care o pot face toți românii care stau la curte. Produsul vândut de Vladimir s-a scumpit cu 45% în ultimii ani
Afacerea pe care o pot face toți românii care stau la curte. Produsul vândut de...