Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 12 mai 2020. Mercur intră în zodia Gemeni

Publicat: 12/05/2020 | 17:49
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 12 mai 2020. Mercur intră în zodia Gemeni

Horoscopul zilei de 12 mai 2020 aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 12 mai 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 12 mai 2020 spune că astăzi nativii din zodia Gemeni au parte de ingresul lui Mercur întocmai în semnul lor, un aspect foarte benefic nativilor și nu numai.

Află și: Horoscop săptămânal 11 – 17 mai 2020. Gemenii își reevaluează viața personală

Mercur, planeta comunicării, a negocierilor și a rațiunii, intră astăzi în zodia sa de domiciliu, în Gemeni, acolo unde se simte puternică și energia transmisă de ea este una foarte benefică. Mercur va tranzita semnul Gemeni până pe data de 28 mai, când va păși în zodia Rac.

Mercur în Gemeni ne imprimă foarte multă luciditate, rațiune, flexibilitate în gândire, lejeritate în exprimare și, totodată, ne aduce idei bune, minte ageră, istețime și creativitate. Cu alte cuvinte, Mercur în Gemeni ne pune mintea în mișcare, însă există și riscul de a deveni superficiali în gândire și de a comite erori de raționament. Atenție la zvonuri, informații mincinoase și știri false.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec vor avea parte de tranzitul lui Mercur întocmai prin sectorul comunicării și nativii vor fi mai vorbăreți și sociabili ca niciodată. Este o șansă pentru cei care vor să se expună public, să iasă în față prin dialoguri și discursuri sau alte activități care țin de sfera aceasta. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi susține în renegocieri legate de sectorul profesional, în negocieri financiare și semnarea contractelor.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur vor avea parte de tranzitul lui Mercur prin sectorul financiar, iar acest aspect le poate aduce șansa de a negocia contracte, însă și idei foarte bune despre cum să-și îmbunătățească veniturile, să-și echilibreze bugetul. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi susține în planificarea finanțelor pe termen lung și îi sfătuiește ca de zilele viitoare să evite cheltuielile majore și nejustificate.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni vor avea parte de ingresul guvernatorului lor în zodia lor și acest aspect le va aduce multă intuiție, creativitate, idei mărețe și prospere și foarte multă luciditate, un raționament ce-i va ajuta în atingerea unor scopuri propuse. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi susține în comunicarea cu cei din jur, în legarea noilor prietenii și în lămurirea unor aspecte de cuplu.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac s-ar putea să intre într-o perioadă în care trecutul va fi readus în atenție. Nativii pot fi răscoliți de amintiri și pot să-și exagerbeze niște frici, temeri și obsesii. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce ocazia de a relua un dialog, o negociere cu o persoană din trecut. Posibil ca cei singuri să reînnoade o fostă relație, iar cei care s-au despărțit de curând să se gândească să-și mai dea o șansă.

Nu rata: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna mai 2020

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu au parte de tranzitul lui Mercur prin sectorul prietenilor, iar nativii vor deveni foarte sociabili, comunicativi și vor lega foarte ușor noi relații de prietenie. Pot exista împăcări în anturajele unde au fost certuri până acum. Este o perioadă bună să analizeze cu atenție și luciditate un plan, proiect de viitor. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce ocazia unui flirt, ocazia de a seduce pe cine își doresc.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de tranzitul guvernatorului lor, Mercur, prin sectorul carierei, iar pentru acești nativi se pot deschide noi oportunități de dialog, de negociere a unei funcții. Nativii sunt foarte bine susținuți dacă-și doresc să iasă în față prin discursuri sau prin activități care presupun comunicare, comerț. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le aduce ocazia să fie foarte raționali în legătură cu aspirațiile lor. Le pot înțelege și clasifica foarte bine.

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au ocazia să-și analizeze dintr-o altă perspectivă niște filozofii de viață, niște principii și credințe, niște judecăți. Mulți nativi vor realiza că este momentul să mai învețe ceva, poate chiar vor decide să se înscrie la noi cursuri și seminarii de dezvoltare personală sau profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce idei foarte bune și ocazia de a le comunica cu lejeritate și altora.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de un tumult interior, de idei care vin să îi trezească dintr-o realitate care este doar a lor și pentru mulți nativi poate fi vorba de un dialog profund interior. De asemenea, vor avea ocazia să-și analizeze din altă perspectivă, una mult mai rațională, situația financiară, mai ales dacă este vorba de o moștenire, credit, partaj, litigiu. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi susține în semnarea unor acte, mai ales legate de o casă, un bun de patrimoniu.

Citește și: Super-horoscopul iubirii pentru 2020: care este zodia cea mai norocoasă în dragoste?!

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de tranzitul lui Mercur prin sectorul relațiilor, sector care va fi analizat în următoarea perioadă cu multă luciditate și mult raționament. Nativii s-ar putea să lămurească un context legat de cuplu, să poarte un dialog cu partenerul de viață care să clarifice o situație. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le aduce ocazia de a discuta, negocia și chiar semna un nou parteneriat profesional.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn vor da dovadă de idei bune la locul de muncă, vor fi eficienți în rezolvarea și programarea sarcinilor și activităților și pot surprinde prin dialog. Cmunicarea cu colegii se va îmbunătăți remarcabil. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere să aibă mai multă grijă la sănătate, să fie mai prudenți.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de dialoguri cu persoana iubită și pot lămuri aspecte ce țin de cuplu. Cei care sunt părinți se pot ocupa mai mult de educația copiiilor. Nativii singuri flirtează cu ușurință și pot face cuceriri, însă nu este momentul începerii unei noi povești de iubire. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le aduce multă creativitate, inspirație și poftă de a petrece timpul liber într-un mod intelectual.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești au ocazia să poarte dialoguri cu familia, să se apropie de cei dragi, să lămurească aspecte din trecut, legate de cipilărie. Nativii pot face schimbări de domiciliu în această perioadă, pot discuta despre bunuri de patrimoniu și chiar se pot gândi la posibilitatea de a-și cumpăra o casă. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi susține în negocieri și tranzacții imobiliare.

Descoperă și: Horoscopul banilor și al carierei pentru 2020

Citește și...