Home » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 25 aprilie 2020. Pluto retrograd în Capricorn

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 25 aprilie 2020. Pluto retrograd în Capricorn

De: A.N. 24/04/2020 | 20:44
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 25 aprilie 2020. Pluto retrograd în Capricorn
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 25 aprilie 2020. Pluto retrograd în Capricorn

Horoscopul zilei de 25 aprilie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 25 aprilie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 25 aprilie 2020 spune că astăzi nativii din zodia Capricorn vor avea parte de retrogradarea planetei Pluto întocmai în semnul lor, cu impact asupra personalității.

Pluto este planeta transformărilor interioare profunde, este planeta morții, dar și a regenerării și reconstrucției, iar energia sa este resimțită de multe ori ca fiind dură întocmai pentru că ne cere să distrugem răul din rădăcină pentru a reclădi ceva mai bun. Atunci când se află în mers retrograd în Capricorn nr testează întocmai această capacitate de transformare și, în plus, ne cere să ne reevaluăm autoritatea, modul în care ne manifestăm puterea și controlul asupra celorlalți. Este vorba, desigur, și de puterea noastră interioară pe care va trebui să o reanalizăm acum și să o repunem în funcțiune, mai ales dacă vrem să ne atingem un obiectiv înalt.

Pluto vorbește și despre fricile noastre și nu este exclus ca până pe data de 4 octombrie, atunci când reintră în mers direct, acestea să fie mai accentuate întocmai în dorința de a ne confrunta cu ele și a le depăși. În această perioadă de retrogradare, Pluto va face niște aspecte majore cu celelalte planete de pe boltă, iar pe 30 iunie se va uni cu Jupiter, care a intrat în Capricorn. Toate aceste momente vor fi intens transformatoare la nivel individual, iar la nivel de societate aceea conjuncție va fi impactantă prin schimbările majore pe care le va aduce la nivel de putere și autoritate în stat. Dar despre toate acestea vom vorbi la momentul potrivit.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec vor avea parte de reevaluări profunde în legătură cu cariera, cu direcția profesională aleasă și nativii își vor pune întrebări majore în acest sens. Fac ceea ce-și doresc în viață? Sunt pe drumul cel bun? Ce anume trebuie să schimbe ca să avanseze, ca să-și atingă un obiectiv? Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să fie foarte atenți la modul în care-și manifestă autoritatea față de cei din jur, în special față de reprezentanții instituțiilor statului, față de părinți sau față de șefi și superiori ierarhici.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur vor avea parte de reevaluări legate de studii, de cursuri, de un domeniu de cunoaștere și mai ales legate de filozofiile de viață, de principiile după care s-au ghidat până acum. Nativii vor analiza modul în care-și pun în valoare cunoștințele și mulți vor decide că este nevoie să studieze suplimentar, să se redescopere pe această cale. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce ocazia de a reevalua o situație care vizează străinătatea.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni vor traversa o perioadă de reevaluări legate de propria lor persoană, de trăirile interioare cele mai profunde care se cer analizate și trecute printr-o sită. Cu ce trebuie să rămână și ce trebuie să elimine din viața lor pentru a evolua? Totodată, valoarea personală va intra sub lupă, dar și situația financiară. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le aduce ocazia de a privi din alt unghi viața intimă, prin asta înțelegându-se inclusiv viața sexuală și modul în care se raportează la sexualitate.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac vor începe o etapă de reevaluări profunde legate de partenerul de viață sau, în alte cazuri, legate de partenerii de afaceri, de colaboratori. Va fi vorba de întrebări existențiale pe care nativii și le pun acum și de o reanaliză serioasă a autorității în cuplu sau într-o asociere. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să evite conflictele și impunerrea punctului de vedere în relațiile pe care le au cu cei din jur.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu vor începe să-și reevalueze stilul de viață și modul în care își desfășoară activitățile zilnice, dar și cele profesionale. Mulți nativi vor descoperi ce-i nemulțumește la locul de muncă și vor dori să facă schimbări. Totodată, este o perioadă bună de renunțare la vicii și dependențe. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să facă tot posibilul să se dedice unor activități care le fac plăcere pentru a nu le resimți ca pe o povară.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară vor începe o reevaluare a modului în care se raportează la iubire, a modului în care resimt iubirea, în care se lasă iubiți și în care se iubesc pe ei înșiși. Mulți nativi se vor întreba dacă statul de părinți îi reprezintă și alți nativi vor reanaliza ce-i face cu adevărat fericiți și bucuroși, ce pasiuni și hobby-uri pot dezvolta pentru a se simți mai bine? Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce momente de conștientizare sentimentală, vizavi de o poveste de iubire.

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță vor începe o reevaluare a conceptului de familie, a relației pe care o au cu rudele și a modului în care se raportează la ideea de cămin, inclusiv la o locuință. Unii nativi vor simți să schimbe un domiciliu, să se mute sau să se preocupe într-un mod aparte de o casă, în special de o casă părintească. Copilăria cu trăirile, fricile și dramele ei poate reveni în atenția nativilor. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce un dialog (interior) cu privire la bunurile de patrimoniu.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion vor trece printr-o perioadă de introspecție puternică, cu atât mai mult cu cât Pluto le este guvernator și acum se află în tranzit prin sectorul comunicării. Dincolo de blocajele pe care unii nativi le pot avea în comunicare, reevaluarea acestui sector de viață este impetuos necesară. Posibil ca unii nativi să-și dea seama că ceea ce au învățat până acum nu este de ajuns. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere prudență în dialog și în modul în care-și manifestă autoritatea sau puterea personală.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de reevaluări legate de sectorul financiar și nu este exclus ca în toată această perioadă să aibă parte de pierderi, însă acestea vor stimula nativii să-și valorifice talentele cu care au fost înzestrați, calitățile și resursele personale. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce momente de apăsare, de nemulțumire legate de bani, deziluzii legate de o investiție. Atenție la cheltuieli!

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de retrogradarea lui Pluto întocmai în semnul lor și pentru acești nativi poate începe o adevărată furtună interioară, un tumult de stări greu de înțeles și greu de îndepărtat. Posibil ca multe frici să reapară acum, inclusiv frica de moarte, frica de singurătate și va fi nevoie să dea dovadă de putere interioară ca să treacă cu bine peste. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere să-și reevalueze atitudinea față de cei din jur, în special modul de manifestare a puterii și autorității.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător vor începe un proces de reevaluare a trecutului, cu tot ce presupune acesta, de la fapte la oameni. Nativii vor dezvolta o serie de frici și temeri acum, mai ales o frică de izolare, de îndepărtare de cei dragi, o frică de boală, iar toate acestea trebuie analizate rațional și în profunzime pentru a vedea de unde provin și a fi vindecate. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce neliniști inetrioare, agitație psihică și chiar insomnii.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești vor reevalua sectorul prietenilor și al planurilo pe termen lung. Posibil ca nativii să aibă parte de experiențe și evenimente care să-i determine să-și reconsidere poziția față de persoane din anturaj. Totodată, sunt sfătuiți să se bazeze pe puterea lor interioară în proiectele pe care le au în desfășurare sau pe care le gândesc, le planifică. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce o nevoie spirituală de a ajuta, de a face acțiuni caritabile.

Tags:
Parteneri
ŞOC! Bărbatul celebru adorat de întreaga ţară a violat o adolescentă de 16 ani. Mama victimei, ţinută la uşă:
ŞOC! Bărbatul celebru adorat de întreaga ţară a violat o adolescentă de 16 ani. Mama...
FOTO. Larisa Drăgulescu se pozează în ipostaze interzise! `Am făcut așa o avere impresionantă`
FOTO. Larisa Drăgulescu se pozează în ipostaze interzise! `Am făcut așa o avere impresionantă`
Femeia nu ştia că este filmată, aşa că şi-a făcut de cap. Soţul ei a rămas fără cuvinte când a văzut – VIDEO
Femeia nu ştia că este filmată, aşa că şi-a făcut de cap. Soţul ei a...
Alimentul-minune care repară ficatul bolnav. Ce să mănânci pentru un ficat sănătos
Alimentul-minune care repară ficatul bolnav. Ce să mănânci pentru un ficat sănătos
10 alimente și suplimente care subțiază sângele și reduc riscul de cheaguri
10 alimente și suplimente care subțiază sângele și reduc riscul de cheaguri
Cele mai perverse OBICEIURI ale oamenilor. „Sunt de-a dreptul ȘOCANTE”
Cele mai perverse OBICEIURI ale oamenilor. „Sunt de-a dreptul ȘOCANTE”
Șoc triplu pentru Dragnea! N-a fost suficient că l-a înșelat. Irina Tănase i-a mai dat o lovitură
Șoc triplu pentru Dragnea! N-a fost suficient că l-a înșelat. Irina Tănase i-a mai dat...
Şoc în lumea afacerilor. Miliardarul s-a înfipt cu bolidul în singurul copac aflat pe o rază de câţiva kilometri
Şoc în lumea afacerilor. Miliardarul s-a înfipt cu bolidul în singurul copac aflat pe o...
Pregătiri pentru sfârşitul lumii: Cutia Neagră a Pământului va documenta posibila prăbuşire a civilizaţiei
Pregătiri pentru sfârşitul lumii: Cutia Neagră a Pământului va documenta posibila prăbuşire a civilizaţiei
BANCUL ZILEI – Ion, Maria și supozitoarele buclucașe
BANCUL ZILEI – Ion, Maria și supozitoarele buclucașe
Bomba zilei despre Certificatul Verde! E bătut în cuie: “Este o urgenţă”! Românii nu mai scapă
Bomba zilei despre Certificatul Verde! E bătut în cuie: “Este o urgenţă”! Românii nu mai...
Anunț cumplit despre pensiile din România: “Nu sunt bani”. Lovitură grea pentru cei cu pensii mici
Anunț cumplit despre pensiile din România: “Nu sunt bani”. Lovitură grea pentru cei cu pensii...
Adolescent, momit acasă de un bărbat. Când au văzut cine e au rămas perplecși!
Adolescent, momit acasă de un bărbat. Când au văzut cine e au rămas perplecși!
Hotelul Intercontinental îşi schimbă numele. Ce denumire va avea hotelul de cinci stele din centrul Capitalei
Hotelul Intercontinental îşi schimbă numele. Ce denumire va avea hotelul de cinci stele din centrul...
Impresarul lui Petrică Mîțu Stoian a intrat acum în direct la tv și a spus tot:
Impresarul lui Petrică Mîțu Stoian a intrat acum în direct la tv și a spus...
Dezvăluirea șocantă făcută de Donna D’Errico la 23 de ani după rolul din Baywatch
Dezvăluirea șocantă făcută de Donna D’Errico la 23 de ani după rolul din Baywatch
Lovitură devastatoare! Ce s-a întâmplat cu averea lui Petrică Mîțu-Stoian
Lovitură devastatoare! Ce s-a întâmplat cu averea lui Petrică Mîțu-Stoian
Una dintre cele mai hot vedete s-a ras pe cap. Schimbarea radicală de look la care a recurs e incredibilă
Una dintre cele mai hot vedete s-a ras pe cap. Schimbarea radicală de look la...
Alexandra Stan, o nouă apariție XXX: Își promovează noua melodie în haine transparente prin care se vede tot
Alexandra Stan, o nouă apariție XXX: Își promovează noua melodie în haine transparente prin care...
Lidia Buble și celebrul actor Harlys Becerra și-au spus adio! Care este, de fapt, motivul despărțirii
Lidia Buble și celebrul actor Harlys Becerra și-au spus adio! Care este, de fapt, motivul...
Dispare un simbol al Bucureştiului: Hotelul Intercontinental îşi va schimba numele în Grand Hotel Bucharest de la 1 ianuarie 2022
Dispare un simbol al Bucureştiului: Hotelul Intercontinental îşi va schimba numele în Grand Hotel Bucharest...
Antreprenoarea care a devenit milionară datorită unei resurse pe care românii au ignorat-o
Antreprenoarea care a devenit milionară datorită unei resurse pe care românii au ignorat-o
Noi informații despre starea de sănătate a lui Daniel Onoriu:
Noi informații despre starea de sănătate a lui Daniel Onoriu: "Este intubat și încă este...
Nu mai arată deloc așa! Fiica lui Adrian Păunescu este de nerecunoscut
Nu mai arată deloc așa! Fiica lui Adrian Păunescu este de nerecunoscut
Ofertă ireală la Lidl! Clienții au crezut că nu văd bine, costă doar 7 lei!
Ofertă ireală la Lidl! Clienții au crezut că nu văd bine, costă doar 7 lei!
Descoperire șocantă în cea mai mare insulă artificială de gunoi din ocean. Omenirea, condamnată?
Descoperire șocantă în cea mai mare insulă artificială de gunoi din ocean. Omenirea, condamnată?
Şorici fals, la vânzare. Ce conține de fapt produsul ”tradițional”
Şorici fals, la vânzare. Ce conține de fapt produsul ”tradițional”