Horoscop săptămânal 6 – 12 iulie 2020. Gemenii vindecă o rană sentimentală

Publicat: 03/07/2020 | 17:42
Horoscop săptămânal 6 – 12 iulie 2020. Gemenii vindecă o rană sentimentală

Astrologul Mădălina Manole îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 6 – 12 iulie 2020, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 6 – 12 iulie 2020 se numără și cea a Gemenilor care au șanse mari să depășească o despărțire și să se vindece sentimental.

Descoperă și: Horoscopul zilei de naștere: ce înseamnă cu adevărat data în care te-ai născut

Evenimentul astrologic major al săptămânii 6 – 12 iulie 2020 este ieșirea din retrogradare a lui Mercur, planeta comunicării și a rațiunii, în zodia Rac, aspect care se va petrece în ultima zi a perioadei analizate și va veni cu îmbunătățiri importante la capitolul comunicare, relații cu familia, negocieri, achiziții și investiții, tranzacții financiare. Însă, întreaga săptămână ne vom afla sub energia retrogradării lui Mercur în Rac, deci trebuie să fim atenți la cum transmitem informațiile, la cum dialogăm cu cei din jur, la raționament și la activitățile cu iz financiar. Pentru a-i folosi constructiv energia este de preferat să reevaluăm situații din viața noastră, în special legate de casă și familie, și să renegociem contracte. În continuare este bine să evităm achizițiile de aparatură, telefoane, mașini, bunuri imobiliare, să evităm speculațiile financiare și să avem grijă la deplasări.

Nu rata: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna iulie 2020

În plus, mare parte din săptămână ne vom afla sub auspiciile unui aspect tensionat între Mercur retrograd și Marte care a intrat în zodia Berbec, aspect care ne poate aduce agitație mentală, acțiuni impulsive și negândite, accidentări, cuvinte aruncate la nervi, frustrări. Totuși, aspectul ne poate aduce și ocazia să ne punem în practică unele idei și planuri mai vechi, ocazia să îndrăznim să renegociem un contract, poate chiar o situație care vizează casa și familia. Pe de altă parte, Venus care a ieșit din retrogradare în zodia Gemeni, face aspecte bune cu Marte și acest aspect ne poate aduce multă pasiune, dorință, poftă de flirt, aventură și acțiune în domeniul sentimental.

Află și: Horoscopul despărțirilor pentru restul anului 2020. Care sunt zodiile care își vor spune adio

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie.

Vezi și: Super-horoscopul iubirii pentru 2020: care este zodia cea mai norocoasă în dragoste?!

Horoscop săptămânal Berbec: 6 – 12 iulie 2020

Cei născuți în zodia Berbec vor fi determinați să câștige bani în acaestă săptămână, însă sunt sfătuiți să nu se avânte în noi proiecte fără să analizeze cu atenție situația. Negocierile pot să nu aibă rezultatul pe care și-l doresc. Pe de altă parte, pot apărea conflicte în familie, în special cu tatăl, iar situația se va îmbunătăți abia către finele săptămânii. Cei care doresc să se apuce de renovat, de reamenajat locuința sau chiar își caută o casă pot avea mai multe șanse săptămâna viitoare,a cum nefiind indicate acțiunile în acest sens. În plan sentimental situația se îmbunătățește, cei singuri pot flirta, pot cuceri pe cineva, în timp ce nativii care sunt într-o relație pot avea parte de ieșiri în doi, plimbări și declarații de dragoste siropoase.

Horoscop săptămânal Taur: 6 – 12 iulie 2020

Cei născuți în zodia Taur au parte de o perioadă foarte bună. Nativii comunică foarte mult în această săptămână și sunt axați pe negocieri, pe îmbunătățit situația financiară, pe legat noi parteneriate și colaborări. Important este acum să lase totul la stadiul de proiect și abia de săptămâna viitoare, când Mercur își revine în mers direct, să semneze, să demareze acțiuni. Posibil să primească vești surprinzătoare, vești neașteptate, dar bune. Unii Tauri pot relua teme din trecut și le pot discuta la alt nivel. În plan sentimental lucrurile merg foarte bine, o situație sentimentală se redresează, iar cei singuri pot cunoaște pe cineva cu care să înceapă o poveste de dragoste de lungă durată.

Horoscop săptămânal Gemeni: 6 – 12 iulie 2020

Cei născuți în zodia Gemeni sunt foarte bine aspectați în această săptămână, însă dat fiind că Mercur, guvernatorul lor, se află încă în mers retrograd este bine să fie mai atenți la cheltuieli. Cel mai bine ar fi să se ocupe de casă, de reorganizare și reamenajare și astfel, chiar dacă vor scoate bani din buzunar, nu le va părea rău, însă sunt de evitat achizițiile de aparatură electrică și electronică. Nativii pot primi ajutor financiar de la cineva din familie și sunt sfătuiți să evite să dea bani cu împrumut prietenilor. Sectorul sentimental este foarte bine aspectat și Gemenii pot da dovadă de multă înțelepciune în dragoste. Cei care s-au despărțit recent de cineva au șansa acum să se vindece complet, să închidă rana și capitolul.

Citește și: Horoscopul arborilor. Ce personalitate ai în funcție de copacul care te reprezintă

Horoscop săptămânal Rac: 6 – 12 iulie 2020

Cei născuți în zodia Rac mai au de dus povara retrogradării lui Mercur în această săptămână, însă partea bună este că acest context îi stimulează foarte mult pe zona profesională și pot fi determinați să facă schimbări majore în carieră. Nativii dau dovadă de o creativitate excepțională și o pot pune în aplicare, mai ales dacă lucrează în sectorul artistic, interpretativ. În plan sentimental pot avea parte de conflicte în cuplu plecate de la bani și cheltuieli și sunt sfătuiți să dea dovadă de înțelepciune îna dministrarea situației. Cei singuri pot cunoaște pe cineva, posibil chiar prin intermediul prietenilor, și pot începe o relație. Săptămâna aceasta, nativii își pot asculta cu încredere intuiția, vocea interioară pentru că îi poate ghida excepțional.

Horoscop săptămânal Leu: 6 – 12 iulie 2020

Cei născuți în zodia Leu vor avea parte de o săptămână în care vor munci cu spor și vor dori să încheie proiecte mai vechi pe care le-au tot amânat. Intuiția este bună, creativitatea de asemenea, însă există riscul de a fi tentați să cheltuie mai mulți bani pe activități distractive sau pentru copii.  Unii nativi pot primi un ajutor financiar nesperat, un cadou de la partenerul de viață sau pot semna un parteneriat care se va dovedi profitabil din punct de vedere financiar.

Horoscop săptămânal Fecioară: 6 – 12 iulie 2020

Cei născuți în zodia Fecioară mai au încă de luptat cu confuziile imprimate de retrogradarea lui Mercur, guvernatorul lor, motiv pentru care sunt sfătuiți să nu intre în tensiuni și conflicte cu cei din jur, vizați fiind în primul rând prietenii. Pe de altă parte, vor da dovadă de multă creativitate și se vor putea face remarcați prin comunicare. Dialogul cu persoana iubită se va dovedi constructiv, iar cei singuri pot avea noroc să cunoască pe cineva fie într-un mediu academic, fie o persoană care să-i atragă prin inteligență, fie pe cineva cunoscut într-o deplasare sau la o ieșire cu prietenii, oricum va fi vorba de o persoană care le va da universul peste cap.

Horoscop săptămânal Balanță: 6 – 12 iulie 2020

Cei născuți în zodia Balanță se preocupă de casă, de familie, de un bun de patrimoniu, rezolvarea unei situații care vizează o moștenire, un partaj, iar rezultatele vor fi mult peste cele așteptate. Atenție la conflictele cu partenerul de viață care pot apărea de la gelozii sau cheltuieli nejustificate, în unele cazuri fiind vorba și de tensiuni cu copiii sau care iau naștere din cauza unei situații în care sunt implicați copiii.

Citește și:Horoscop 2020 – cea mai amănunțită analiză pentru fiecare zodie în parte

Horoscop săptămânal Scorpion: 6 – 12 iulie 2020

Cei născuți în zodia Scorpion se preocupă în această săptămână să învețe ceva nou, să obțină o diplomă, un atestat sau fac planuri de călătorie pentru viitor. Energia nativilor va fi canalizată către locul de muncă, însă trebuie să fie foarte atenți că pot avea parte de conflicte cu colegii sau pot simți că cineva le pune bețe în roate în ascensiune, îi împiedică să-și atingă un obiectiv. În plan sentimetal pot exista tensiuni care pleacă de la bani, însă va fi vorba și de trăiri intime pasionale.

Horoscop săptămânal Săgetător: 6 – 12 iulie 2020

Cei născuți în zodia Săgetător se află încă sub influența conjuncției explozive din Capricorn, în care a fost implicat Jupiter, guvernatorul lor, și Pluto, prin urmare pot trece prin schimbări profunde la nivel interior. Nativii se pot desprinde de trecut acum și pot fi mult mai determinați să-și îmbunătățească imaginea. Pe de altă parte, în relația amoroasă pot apărea conflicte și tensiuni și există tentația de a se lăsa pradă unui flirt care să degenereze chiar într-o aventură. Nativii trebuie să știe că riscul ca acest pas strâmb să fie descoperit este foarte mare.

Horoscop săptămânal Capricorn: 6 – 12 iulie 2020

Cei născuți în zodia Capricorn trăiesc și resimt încă energia conjuncției explozive care s-a format în semnul lor și nativii pot avea parte de foarte multe conștientizări acum. Saturn, guvernatorul lor, este și el proaspăt reintrat în retrogradare în zodia lor și va contribui la repunerea pe o nouă direcție de viață. Nativilor, pe de altă parte, li se cere atenție, vigilență, în proiectele și parteneriatele profesionale pe care le discută și negociază acum și în plan amoros va fi nevoie de echilibru și înțelepciune pentru a evita tensiunile și conflictele.

Horoscop săptămânal Vărsător: 6 – 12 iulie 2020

Cei născuți în zodia Vărsător vor fi mult axați pe meditație săptămâna aceasta, pe întoarcerea la ei înșiși și pot fi puțin mai interiorizați decât de obicei, însă vor reuși să rezolve multe frici și traume cu care se confruntau, să conștientizeze multe despre ei și cei dragi. Atenție la conflictele care pot lua naștere la locul de muncă. În plan sentimental comunicarea este bună, iar cei singuri pot flirta cu ușurință și pot cuceri pe cine își propun.

Horoscop săptămânal Pești: 6 – 12 iulie 2020

Cei născuți în zodia Pești își revin după o perioadă de agitație, de tumult interior, după o problemă de sănătate și îmbunătățirea stării de spirit va avea impact pozitiv asupra atitudinii pe care o au față de cei din jur. Este o săptămână în care interesul pentru iubire crește și cei singuri pot începe o relație. Cei care sunt parte a unei relații pot avea crize de gelozie sau se pot lua la harță din cauza cheltuielilor. Oricum, nativii sunt sfătuiți să aibă mare grijă la negocieri și la modul în care-și administrează finanțele. Unii Pești pot susține financiar pe cineva din familie sau ei înșiși pot primi sprijin de la părinți.

Descoperă și: Astrologul CANCAN.ro dezvăluie ce probleme medicale vom întâmpina în funcție de zodie. Cel mai detaliat horoscop al sănătății pentru 2020

Sursa foto: pixabay.com