Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 25 iunie 2020. Venus iese din retrogradare în zodia Gemeni

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 25 iunie 2020. Venus iese din retrogradare în zodia Gemeni

De: Madalina Manole 24/06/2020 | 20:55
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 25 iunie 2020. Venus iese din retrogradare în zodia Gemeni

Horoscopul zilei de 25 iunie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Astăzi, nativii din zodia Gemeni se vor bucura de revenirea în mers direct prin zodia a lor a planetei Venus.

Descoperă și: Horoscopul zilei de naștere: ce înseamnă cu adevărat data în care te-ai născut

Venus, planeta iubirii și a banilor, își revine în mers direct prin zodia Gemeni după o perioadă destul de lungă de retrogradare, începută în 13 mai. Este un eveniment mult așteptat și fără îndoială că i-am resimțit din plin tensiunea în ultimele săptămâni, mai ales că ne-a testat sentimentele, gradul de fidelitate, relațiile amoroase, comunicarea în cuplu și raportarea la finanțe, implicit la cheltuieli.

După o perioadă în care am făcut reevaluări sentimentale și relaționale, acum, în mers direct, avem șansa să clarificăm și să luăm decizii finale, însă mare atenție pentru că planeta comunicării, Mercur, este retrograd în zodia Rac, și poate aduce destul de multă confuzie în continuare, mai ales că tindem să gândim foarte emoțional, sentimental, să fim mai sensibili.

Până pe data de 7 august, Venus va continua să traverseze zodia Gemeni și tendința de flirt și aventură va rămâne. De asemenea, și declarațiile de dragoste neverosimile și promisiunile imposibil de respectat vor trona, dar și tendința de a cheltui mai mult pe distracții.

Vezi și: Super-horoscopul iubirii pentru 2020: care este zodia cea mai norocoasă în dragoste?!

În plus, Venus va face aspecte cu Marte către finele lunii iulie și este foarte probabil să fim mai determinați ca până acum să începem noi relații. Țineți cont că se pot reduce la simple aventuri. Totodată, tot atunci se va reedita un aspect din luna mai, pe care l-a făcut cu Neptun, planeta viselor, din Pești, care acum va fi retrogradă în zodia Pești, prin urmare s-ar putea ca ceea ce am simțit atunci să reintre, din nou, în atenția noastră, iar acum să vedem altfel realitatea.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie.

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec vor observa o îmbunătățire a comunicării cu cei din jur, dar și a raționamentul, a gândirii în sine. Posibil ca până acum mulți nativi să fi fost extrem de confuzi cu privire la viața lor, iar acum, grație contextului astrologic, să reușească să clarifice situații, fie financiare, fie sentimentale, relaționale. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le atrage atenția că pot face declarații mărețe, pot transmite informații eronate și pot fi chiar ușor agresivi în dialog.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur pot reuși să-și clarifice sentimentele pentru cineva, pe de o parte, iar pe de altă parte, pot reuși să-și evalueze corect situația financiară și să ia decizii în acord cu acest aspect. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce ocazia de a face bani dintr-un talent personal, ocazia de a-și îmbunătăți veniturile. Atenție, totuși, la cheltuielile impulsive!

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni sunt printre cei mai fericiți nativi ai zodiacului dat fiind că Venus își încheie mersul retrograd în zodia lor. Aceștia vor avea ocazia să-și clarifice sentimentele față de partener, să-și înțeleagă mai bine trăirile. Totodată, pentru cei singuri, se reaprinde dorința de a flirta, de a cuceri. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează că pot deveni foarte cheltuitori, chiar exagerând.

Află și: Horoscop săptămânal 22 – 28 iunie 2020. Săgetătorii au parte de acțiune în dragoste

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac vor avea ocazia să-și pună în ordine trecutul, fie gândurile, amintirile, fie relația cu o persoană din trecut. Mulți nativi vor observa că nu se mai tem de o situație, de un eveniment. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le va aduce o stare de spirit mai bună care, implicit, va avea repercusiuni asupra stării generale de sănătate. Atenție la comunicarea cu cei din jur!

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu vor reuși să clarifice niște situații cu prietenii, să se înțeleagă mai bine unii cu alții, să iasă mai mult în lume și să-și pună ordine în niște planuri și proiecte pe care le au. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate debloca multe acțiuni care vizează planurile cu cei din jur, prieteni, parteneri, rude.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au ocazia să vadă cu alți ochi o situație profesională. Pentru unii nativi se pot debloca niște planuri profesionale, iar alții au ocazia să se afirme în perioada următoare, poate chiar să-ți atingă un țel, să obțină o funcție. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să se pună în valoare mai mult. Pot câștiga bani mai ușor în perioada următoare.

Citește și: Horoscopul arborilor. Ce personalitate ai în funcție de copacul care te reprezintă

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță vor reuși să înlăture multe confuzii, dat fiind că Venus le este guvernatoare. Multe principii își vor găsi locul acum, multe idei avute vor avea șansa de a se materializa, iar cei care vor să se evidențieze printr-o diplomă o pot face. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce ocazia de a pleca într-o călătorie sau de a se înscrie la un curs dorit.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion pot vedea cu alți ochi o situație financiară, mai ales dacă vizează un bun de patrimoniu, însă totodată se pot lămuri și în legătură cu o relație intimă. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere să evite discuțiile în cuplu legate de bani pentru că pot provoca tensiuni.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au ocazia să vadă cu alți ochi o situație sentimentală, să-și clarifice sentimentele față de partener, să ajungă la un acord cu un asociat, colaborator. În căsnicie se vor calma apele și se poate îmbunătăți comunicarea, iar cei singuri pot fi mai determinați să înceapă o relație, să flirteze, să cucerească pe cineva. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să evite discuțiile în contradictoriu, atât în cuplu, cât și în afaceri.

Află și: Horoscopul despărțirilor pentru restul anului 2020. Care sunt zodiile care își vor spune adio

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn vor observa că vor reuși să-și îndeplinească sarcinile la locul de muncă mult mai bine, iar cei care vor să facă o schimbare legată de stil de viață vor fi susținuți acum. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le va aduce o stare de spirit mai bună, implicit, o îmbunătățire a sănătății.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător reușesc să lămurească o confuzie sentimentală, să clarifice un aspect cu persoana iubită sau chiar cu copiii. Mulți nativi vor simți că obstacolele puse în calea unei relații sau în calea unui proiect creativ se vor mai dizolva. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce o poftă mult mai mare de distracție, implicit de flirt.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești reușesc să-și îmbunătățească relația cu familia, să rezolve niște chestiuni care țin de casă și locuință, dar și să se înțeleagă mai bine pe ei înșiși. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să evite dialogurile în contradictoriu cu cei dragi pentru că pot da naștere la conflicte.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani. Prima soție a avut 17 ani
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani....
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Adevărul despre despărțirea dintre Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu: ,,N-am putut să mă ridic din pat”. Cum l-a afectat pe artist procedura secretă și când a avut loc, de fapt, separarea celor doi
Adevărul despre despărțirea dintre Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu: ,,N-am putut să mă ridic din...
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut anunțul chiar în ședința de guvern
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut...
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în familie. „Niciodată nu a ținut de note sau copiii să fie olimpici.”
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să...
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Alimentul care e la mare căutare înainte de Paște. Numărul comenzilor a explodat în România
Alimentul care e la mare căutare înainte de Paște. Numărul comenzilor a explodat în România
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei. E bună pentru cei cu diabet sau probleme de digestie
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei....
Anunț pentru PROPRIETARII de case și terenuri. Guvernul PREGĂTEȘTE schimbări majore
Anunț pentru PROPRIETARII de case și terenuri. Guvernul PREGĂTEȘTE schimbări majore
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
E OBLIGAȚIE pentru șoferii din România. REGULA de care trebuie sa țină cont când întâlnesc un radar
E OBLIGAȚIE pentru șoferii din România. REGULA de care trebuie sa țină cont când întâlnesc...
Unde merg românii în minivacanță. Destinațiile aflate în top
Unde merg românii în minivacanță. Destinațiile aflate în top
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești nativi!
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești...
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de ziua ei de naștere
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
Cum reușește Elena Gheorghe să aibă o siluetă de invidiat. La ce renunță artista
Cum reușește Elena Gheorghe să aibă o siluetă de invidiat. La ce renunță artista
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai fi la fel pentru ele
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai...
Ce documente importante ascunde arhiva de la Vatican. Acestea sunt marile secrete ale Bisericii Catolice
Ce documente importante ascunde arhiva de la Vatican. Acestea sunt marile secrete ale Bisericii Catolice