Acasă » Horoscop » Horoscop săptămânal 22 – 28 iunie 2020. Săgetătorii au parte de acțiune în dragoste

Horoscop săptămânal 22 – 28 iunie 2020. Săgetătorii au parte de acțiune în dragoste

De: Madalina Manole 19/06/2020 | 23:07
Horoscop săptămânal 22 – 28 iunie 2020. Săgetătorii au parte de acțiune în dragoste

Astrologul Mădălina Manole îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 22 – 28 iunie 2020, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru perioada 22 – 28 iunie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 22 – 28 iunie 2020 se numără și cea a Săgetătorilor care au parte de o perioadă cu multe evenimente în plan sentimental.

Săptămâna 22 – 28 iunie 2020 începe cu o retrogradare, de această dată a planetei Neptun care va începe mersul aparent retrograd în zodia Pești, mers pe care-l va întreține până pe data de 29 noiembrie 2020.

Neptun este planeta viselor, a iluziilor și a fanteziilor, dar și a intuiției, a spiritualității, a misterului și este întocmai guvernatoarea zodiei Pești. Perioada în care Neptun retrogradează nu trebuie privită cu teamă deoarece ea are rolul de a ne ridica vălul de pe ochi, de a ne scoate din ceață și de a ne face să vedem realitatea, de a ne pune față în față cu un adevăr, de a ne ajuta să conștientizăm mai profund o situație, mai spiritual. Este adevărat că în această perioadă poate fi vorba, pe de o parte de revelații pe care le avem, însă pe de altă parte poate veni cu dezamăgiri, deziluzii, întocmai pentru că vom conștientiza realitatea altfel.

Dat fiind contextul astrologic general al momentului, energia săptămânii viitoare va aduce multe clarificări din trecut, va aduce ocazia să vindecăm multe frici, traume, obsesii, dependențe și vicii, să ne eliberăm de persoane toxice din viața noastră.

Un aspect mult așteptat al săptămânii 22 – 28 iunie 2020 este încheierea mersului retrograd al lui Venus în zodia Gemeni, din data de 25 iunie. Venus este planeta iubirii și a banilor, și ne-a pus la grele încercări, la dureroase teste în ultima lună, atât sentimentale, cât și financiare. Nu este încă momentul să ne avântăm în noi relații, chiar dacă își încheie mersul retrograd, dat fiind faptul că își va continua tranzitul prin Gemeni, o zodie care este expusă flirtului și aventurii foarte mult. Însă, acum vom avea parte de unele clarificări, de unele lămuriri în dragoste, de o nouă viziune asupra unei situații.

Chiar în ultima zi a  săptămânii 22 – 28 iunie 2020 se petrece ingresul lui Marte în zodia Berbec, un ingres mult așteptat. Marte este planeta acțiunii, iar zodia Berbec este întocmai domiciliul său, acolo unde se simte cel mai bine, prin urmare ne va aduce multă energie să ne îndeplinim planurile, multă ambiție și determinare. Posibil să devenim și mai impulsivi, și mai agresivi în comunicare în special, dat fiind că Mercur este retrograd în zodia Rac și va face aspecte tensionate cu Marte pe parcursul tranzitului său. De asemenea, Marte va face aspecte tensionate cu planetele din Capricorn, Jupiter, Pluto și Saturn, și atunci va fi vorba de o reală dorință de a ieși în față, de a ne face remarcați, chiar dacă nu neapărat vom acționa corect, responsabil și moral, dar despre asta vom vorbi la timpul respectiv, pentru că deocamdată, în săptămâna aceasta se află în relați armonioase cu ele.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 22 – 28 iunie 2020

Cei născuți în zodia Berbec au parte de o săptămână foarte bună legată de comunicare, iar nativii se pot face foarte bine înțeleși, se pot face remarcați prin dialog, prin discurs public și pot renegocia cu încredere un contract. Relația cu prietenii se va îmbunătăți, iar ceea ce va fi cu adevărat interesant este faptul că pot să-și vindece trecutul, să-l vadă dintr-un alt unghi și să-i acorde o altă importanță. Posibil să aibă parte de multe clarificări legate de trecut. Când Marte, guvernatorul lor, va poposi în zodia lor, nativii vor fi aseemenea unui licurici și vor avea multă energie, vor avea capacitatea de a-și duce la bun final ceea ce și-au propus, chiar planuri pe care le abandonaseră le pot relua.

Horoscop săptămânal Taur: 22 – 28 iunie 2020

Cei născuți în zodia Taur au ocazia să clarifice niște situații care țin de prieteni, poate chiar să se împace cu cineva drag, poate să vadă adevărata față a cuiva apropiat. Totodată, nativii pot să-și pună ordine, să-și reevalueze niște planuri și proiecte de viitor. Venus, guvernatoarea lor, îi va ajuta enorm în mersul său direct să-și reechilibreze situația financiară și să rezolve chestiuni ce țin de bani, poate chiar să le aducă noi șanse de a-și îmbunătăți veniturile, mai ales din activități legate de comunicare și expunere publică. Trecutul va deveni important pentru acești nativi și vor avea de reglat chestiuni mai vechi, iar asta o vor face prin comunicare și renegociere.

Horoscop săptămânal Gemeni: 22 – 28 iunie 2020

Cei născuți în zodia Gemeni se vor bucura din plin de revenirea în mers direct a lui Venus în semnul lor și nativii vor privi cu mai mult optimism către viitor. Posibil ca mulți să-și schimbe look-ul, să-și înoiască garderoba, să se pună în valoare mai mult. De asemenea, Venus poate aduce clarificări sentimentale, dar poate crește și dorința de a cuceri pe cineva. Este momentul să vadă cu alți ochi o situație profesională, să primească niște răspunsuri legate de carieră, de obținerea unei funcții. În weekend se întrevăd momente de sărbătoare, de petrecere a timpului în mijlocul prietenilor și, totodată, nativii pot demara sau, cel puțin, pot pune la cale un plan, proiect de viitor.

Horoscop săptămânal Rac: 22 – 28 iunie 2020

Cei născuți în zodia Rac încă își vor reveni după efectele eclipsei de Soare care se va petrece în zodia lor, duminică, 21 iunie, iar acest aspect corelat cu retrogradarea lui Neptun s-ar putea ca nativilor să le aducă foarte multe clarificări legate de viața personală, de principii, de mentalități, de sistem de valori și asta să-i repună în funcțiune. Oricum, la nivel mental, nativii trec printr-o perioadă destul de tensionată, de confuză, Mercur fiind retrograd în zodia lor, însă odată cu revenirea în mers direct a lui Venus vor reuși să se mai echilibreze psihic și să-și facă mai multă ordine în gânduri, dar și în trecut. Toate astea pot avea impact pozitiv în carieră, iar nativii pot fi mai determinați ca niciodată să acționeze, să ia frâiele în mână, să lupte pentru ceea ce-și doresc, pentru a-și atinge un obiectiv.

Horoscop săptămânal Leu: 22 – 28 iunie 2020

Cei născuți în zodia Leu au ocazia să vadă mult mai clar o situație financiară, mai ales dacă aceasta implică bani și bunuri la comun cu alții, mai laes cu partenerul de viață. Totodată, vor lămuri o situație intimă, vor reuși să o treacă printr-un nou filtru de gândire, o aventură se poate încheia întocmai pentru că ceața se ridică și în față ies principiile. Se lămuresc situații care vizează prietenii, se trag concluzii, se produc împăcări și se trasează noi planuri de viitor. Marte va activa puternic nevoia de a învăța ceva nou, de a se înscrie la un curs, seminar, de a obține o diplomă, un atestat.

Horoscop săptămânal Fecioară: 22 – 28 iunie 2020

Cei născuți în zodia Fecioară au ocazia să-și lămurească o situație de cuplu. În timp ce unii nativi văd o realitate dureroasă a relației lor, alții pot conștientiza nevoia de a avea un partener de viață, de a lega o relație serioasă. Pot apărea revizuiri legate de afaceri, parteneriate și colaborări și vor avea susținerea lui Venus să iasă în față, să facă o schimbare în carieră, să facă un pas înainte pentru a obține un statut sau pentru a-și atinge un obiectiv. Profesional vorbind se vor debloca situații, proiecte, funcții. Marte îi va stimula foarte mult în sectorul financiar pentru a-și obține niște drepturi și le va aduce și ocazia unor momente intime intense.

Horoscop săptămânal Balanță: 22 – 28 iunie 2020

Cei născuți în zodia Balanță vor avea ocazia să aibă niște conștientizări legate de muncă, de modul în care-și îndeplinesc sarcinile zilnice, de stilul de viață. Se cere mai multă atenție la sănătate și abordarea unui program echilibrat, în special de evitat surmenajul psihic. Venus, guvernatoarea lor, în mers direct va înlătura valul de confuzie așternut peste nativi și le va da ocazia să facă niște ajustări legate de unele credințe, principii și filozofii de viață. Unii nativi vor citi mai mult, vor dori să studieze ceva nou, să se documenteze într-un anume domeniu. Cand Marte le va activa casa relațiilor de lungă durată, nativii vor fi mai dornici ca niciodată să ia atitudine în cuplu, să facă schimbări, mai ales dacă situația între parteneri nu mai funcționează. Perioadă bună pentru a obține un contract profesional, pentru a se asocia într-o afacere.

Horoscop săptămânal Scorpion: 22 – 28 iunie 2020

Cei născuți în zodia Scorpion vor avea ocazia să reevalueze și să clarifice o situație sentimentală, mai ales dacă este din trecut și mai ales dacă este vorba de o relație intimă, secretă. Aventurile sentimentale vor căpăta alte conotații decât până acum. Posibil ca unii nativi, odată ce Venus revine în mers direct, să înceapă o nouă poveste de dragoste. Totodată, Neptun retrograd îi stimulează să-și pună în evidență un talent, o abilitate artistică, să fie mai creativi. Scorpionii vor fi foarte muncitori, vor fi determinați să facă bani și posibil să aibă parte de beneficii financiare. Cei care-și caută un loc de muncă sunt sfătuiți să depună toate eforturile necesare pentru că au șanse de săptămâna viitoare să-și găsească un job, fiind susținuți chiar de Marte, guvernatorul lor secundar.

Horoscop săptămânal Săgetător: 22 – 28 iunie 2020

Cei născuți în zodia Săgetător clarifică o situație de familie, poate legată de relația cu părinții sau poate legată de regimul unei case, unei locuințe. Ceva legat de trecutul lor se schimbă, se clarifică, se vindecă, pot avea o revelație, chiar dacă dureroasă, pot afla un secret. În dragoste, pentru Săgetători răsare soarele. Marte pe casa iubirii și Venus pe casa relațiilor pot aduce noi povești de iubire, clarificări și lămuriri în cuplu, noi dorințe de a iubi și a fi iubiți. Tensiunile în cuplu pot aduce rezultate bune. Este o perioadă provocatoare și în plan profesional, mai ales pentru cei care au afaceri personale sau procese pe rol.

Horoscop săptămânal Capricorn: 22 – 28 iunie 2020

Cei născuți în zodia Capricorn au ocazia să lămurească prin dialog unele aspecte care până acum erau mai confuze sau păreau irealizabile. Se întrevăd rezolvări ale unor situații din trecut. Negocierile pot fi ușor încetinite, blocate. Marte în tranzit prin sectorul familiei și al locuinței poate aduce multă determinare pentru a rezolva o situație ce ține de casă, însă poate aduce și conflicte cu membrii familiei, în special cu părinții. La locul de muncă lucrurile se vorr mai detensiona după prima jumătate a săptămânii și starea de sănătatea a nativilor se va mai îmbunătăți. Nevoia de odihnă rămâne în continuare valabilă.

Horoscop săptămânal Vărsător: 22 – 28 iunie 2020

Cei născuți în zodia Vărsător au ocazia să-și revizuiască și să-și clarifice niște chestiuni financiare, poate chiar să-și renegocieze salariul sau o remunerație primită. Unii nativi pot avea adevărate revelații despre cum să facă bani în această perioadă, însă trebuie să fie atenți și la riscuri și pierderi. Venus își revine în mers direct în sectorul iubirii și poate aduce mai multă liniște în cuplu, iar celor singuri dorința de a cunoaște pe cineva, de a flirta, de a cuceri, mai ales că și Marte activează sectorul comunicării ți îi poate face foarte vocali, dornici să comunice, să-și expună punctul de vedere, să lege noi prietenii. Perioadă bună pentru creativitate.

Horoscop săptămânal Pești: 22 – 28 iunie 2020

Cei născuți în zodia Pești au parte de retrogradarea lui Neptun, guvernatorul lor, întocmai în semnul lor, iar acest aspect pe de o parte îi va confuza mai mult legat de viața personală, îi va face să-și reevalueze stilul de viață, iar pe de altă parte îi va ajuta să-și clarifice neînțelegerile în dragoste, să-și lămurească confuziile sentimentale, fie că sunt într-o relație, fie că vor să înceapă una. Pot exista tensiuni grație lui Mercur retrograd în acest sector, însă cu răspuns, cu final favorabil, grație aspectelor benefice pe care le face cu Neptun. Pe de altă parte, relația cu familia se va îmbunătăți, iar unele activități legate de locuință, de casă se vor debloca. Marte le va părăsi semnul și le va activa sectorul financiar și nu este exclus să le aducă o mai mare determinare de a-și îmbunătăți veniturile. Cei care desfășoară activități artistice, creative, interpretative vor fi mult ajutați de context.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Kate Middleton primește un nou DIAGNOSTIC dur după ce a aflat că are cancer. Ducesa de Cambridge, cu moralul la pământ
Kate Middleton primește un nou DIAGNOSTIC dur după ce a aflat că are cancer. Ducesa...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită a milionarului, care e cu 24 de ani mai tânără
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Triunghiul amoros de la Survivor trece la alt nivel! Ce se întâmplă între concurenți: „Nu e greu să aleagă”
Triunghiul amoros de la Survivor trece la alt nivel! Ce se întâmplă între concurenți: „Nu...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Pepe a dezvăluit ce etnie are. Nici soția sa nu este româncă: „Mi s-a spus că sunt mai focos decât un român”
Pepe a dezvăluit ce etnie are. Nici soția sa nu este româncă: „Mi s-a spus...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol...
"Sleepy Don". Valuri de ironii după ce Trump a adormit la primul termen al procesului....
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Ioana Ginghină, dezvăluiri despre infidelitatea lui Alexandru Papadopol: „Când m-am prins că e cu ea...”. De ce au divorțat cei doi actori
Ioana Ginghină, dezvăluiri despre infidelitatea lui Alexandru Papadopol: „Când m-am prins că e cu ea...”....
Mireasa de 38 de ani a murit la propria ei nuntă, într-o tragedie care a șocat o țară întreagă
Mireasa de 38 de ani a murit la propria ei nuntă, într-o tragedie care a...
Patrick nu crede în atracția lui Robi față de Julia! Ce au spus Virginia și Cosmin cu privire la acest subiect: „E în gardă. Ei îi place.”
Patrick nu crede în atracția lui Robi față de Julia! Ce au spus Virginia și...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
O nouă taxă ar putea mări preţul biletelor de avion. Pasagerii ar primi în schimb o asigurare importantă
O nouă taxă ar putea mări preţul biletelor de avion. Pasagerii ar primi în schimb...
BANCUL ZILEI. Polițistul către Bulă: - De ce mergeți cu 160 km la oră?
BANCUL ZILEI. Polițistul către Bulă: - De ce mergeți cu 160 km la oră?
Unde să NU-ți încarci NICIODATĂ telefonul! Ce riști?
Unde să NU-ți încarci NICIODATĂ telefonul! Ce riști?
EȘEC răsunător pentru cea mai AȘTEPTATĂ misiune de la NASA
EȘEC răsunător pentru cea mai AȘTEPTATĂ misiune de la NASA
S-a aflat deja! Echipele care au părăsit Asia Express. Adi Nartea și Victor Slav ar fi printre eliminați
S-a aflat deja! Echipele care au părăsit Asia Express. Adi Nartea și Victor Slav ar...
Dacia, anunțul momentului pentru românii care și-au cumpărat acest model de mașină. Ce trebuie să facă
Dacia, anunțul momentului pentru românii care și-au cumpărat acest model de mașină. Ce trebuie să...
Câte salarii compensatorii poate primi un angajat în 2024. Domeniul de activitate în care se iau banii importanți
Câte salarii compensatorii poate primi un angajat în 2024. Domeniul de activitate în care se...
Fumatul este INTERZIS la 5 m de altă persoană! Noua regulă intră în vigoare
Fumatul este INTERZIS la 5 m de altă persoană! Noua regulă intră în vigoare
Simona Gherghe a făcut anunţul pe Facebook după 22 de ani de televiziune
Simona Gherghe a făcut anunţul pe Facebook după 22 de ani de televiziune
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Tesla concediază peste 10% din angajaţi la nivel global, pe fondul scăderii vânzărilor
Tesla concediază peste 10% din angajaţi la nivel global, pe fondul scăderii vânzărilor
Locuința lui Salman Khan, ținta unui atac armat. Cum se simte marele actor
Locuința lui Salman Khan, ținta unui atac armat. Cum se simte marele actor
ȘOC ÎN PNL. A fost găsit spânzurat în casă
ȘOC ÎN PNL. A fost găsit spânzurat în casă
Top 3 cele mai energice ZODII în anul 2024. Vor fi neînfricate, încrezătoare și îndrăznețe
Top 3 cele mai energice ZODII în anul 2024. Vor fi neînfricate, încrezătoare și îndrăznețe
Detalii incredibile despre înmormântarea de lux a lui Costel Corduneanu! Ce s-a aflat despre mormântul Stăpânului Moldovei
Detalii incredibile despre înmormântarea de lux a lui Costel Corduneanu! Ce s-a aflat despre mormântul...
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13 iUmor și Denisa Drăgan au o fetiță de 5 luni
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13...
"Mie nu îmi place să ling, după ce am scuipat o dată". Gheorghe Turda, despre...
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la PRO TV. Cei trei bucătari vor fi jurații sezonului 9 MasterChef România
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la PRO TV. Cei trei bucătari vor...
Țara care oferă tinerilor bani pentru chirie și navetă. Firmele vor primi 50% din salariul plătit acestora
Țara care oferă tinerilor bani pentru chirie și navetă. Firmele vor primi 50% din salariul...
Șase zodii vor trece prin cea mai mare schimbare din viața lor. Urmează cea mai bună perioadă pentru acești nativi
Șase zodii vor trece prin cea mai mare schimbare din viața lor. Urmează cea mai...