Home » Horoscop » Horoscop săptămânal 22 – 28 iunie 2020. Săgetătorii au parte de acțiune în dragoste

Horoscop săptămânal 22 – 28 iunie 2020. Săgetătorii au parte de acțiune în dragoste

De: Madalina Manole 19/06/2020 | 23:07
Horoscop săptămânal 22 – 28 iunie 2020. Săgetătorii au parte de acțiune în dragoste

Astrologul Mădălina Manole îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 22 – 28 iunie 2020, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru perioada 22 – 28 iunie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 22 – 28 iunie 2020 se numără și cea a Săgetătorilor care au parte de o perioadă cu multe evenimente în plan sentimental.

Săptămâna 22 – 28 iunie 2020 începe cu o retrogradare, de această dată a planetei Neptun care va începe mersul aparent retrograd în zodia Pești, mers pe care-l va întreține până pe data de 29 noiembrie 2020.

Neptun este planeta viselor, a iluziilor și a fanteziilor, dar și a intuiției, a spiritualității, a misterului și este întocmai guvernatoarea zodiei Pești. Perioada în care Neptun retrogradează nu trebuie privită cu teamă deoarece ea are rolul de a ne ridica vălul de pe ochi, de a ne scoate din ceață și de a ne face să vedem realitatea, de a ne pune față în față cu un adevăr, de a ne ajuta să conștientizăm mai profund o situație, mai spiritual. Este adevărat că în această perioadă poate fi vorba, pe de o parte de revelații pe care le avem, însă pe de altă parte poate veni cu dezamăgiri, deziluzii, întocmai pentru că vom conștientiza realitatea altfel.

Dat fiind contextul astrologic general al momentului, energia săptămânii viitoare va aduce multe clarificări din trecut, va aduce ocazia să vindecăm multe frici, traume, obsesii, dependențe și vicii, să ne eliberăm de persoane toxice din viața noastră.

Un aspect mult așteptat al săptămânii 22 – 28 iunie 2020 este încheierea mersului retrograd al lui Venus în zodia Gemeni, din data de 25 iunie. Venus este planeta iubirii și a banilor, și ne-a pus la grele încercări, la dureroase teste în ultima lună, atât sentimentale, cât și financiare. Nu este încă momentul să ne avântăm în noi relații, chiar dacă își încheie mersul retrograd, dat fiind faptul că își va continua tranzitul prin Gemeni, o zodie care este expusă flirtului și aventurii foarte mult. Însă, acum vom avea parte de unele clarificări, de unele lămuriri în dragoste, de o nouă viziune asupra unei situații.

Chiar în ultima zi a  săptămânii 22 – 28 iunie 2020 se petrece ingresul lui Marte în zodia Berbec, un ingres mult așteptat. Marte este planeta acțiunii, iar zodia Berbec este întocmai domiciliul său, acolo unde se simte cel mai bine, prin urmare ne va aduce multă energie să ne îndeplinim planurile, multă ambiție și determinare. Posibil să devenim și mai impulsivi, și mai agresivi în comunicare în special, dat fiind că Mercur este retrograd în zodia Rac și va face aspecte tensionate cu Marte pe parcursul tranzitului său. De asemenea, Marte va face aspecte tensionate cu planetele din Capricorn, Jupiter, Pluto și Saturn, și atunci va fi vorba de o reală dorință de a ieși în față, de a ne face remarcați, chiar dacă nu neapărat vom acționa corect, responsabil și moral, dar despre asta vom vorbi la timpul respectiv, pentru că deocamdată, în săptămâna aceasta se află în relați armonioase cu ele.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 22 – 28 iunie 2020

Cei născuți în zodia Berbec au parte de o săptămână foarte bună legată de comunicare, iar nativii se pot face foarte bine înțeleși, se pot face remarcați prin dialog, prin discurs public și pot renegocia cu încredere un contract. Relația cu prietenii se va îmbunătăți, iar ceea ce va fi cu adevărat interesant este faptul că pot să-și vindece trecutul, să-l vadă dintr-un alt unghi și să-i acorde o altă importanță. Posibil să aibă parte de multe clarificări legate de trecut. Când Marte, guvernatorul lor, va poposi în zodia lor, nativii vor fi aseemenea unui licurici și vor avea multă energie, vor avea capacitatea de a-și duce la bun final ceea ce și-au propus, chiar planuri pe care le abandonaseră le pot relua.

Horoscop săptămânal Taur: 22 – 28 iunie 2020

Cei născuți în zodia Taur au ocazia să clarifice niște situații care țin de prieteni, poate chiar să se împace cu cineva drag, poate să vadă adevărata față a cuiva apropiat. Totodată, nativii pot să-și pună ordine, să-și reevalueze niște planuri și proiecte de viitor. Venus, guvernatoarea lor, îi va ajuta enorm în mersul său direct să-și reechilibreze situația financiară și să rezolve chestiuni ce țin de bani, poate chiar să le aducă noi șanse de a-și îmbunătăți veniturile, mai ales din activități legate de comunicare și expunere publică. Trecutul va deveni important pentru acești nativi și vor avea de reglat chestiuni mai vechi, iar asta o vor face prin comunicare și renegociere.

Horoscop săptămânal Gemeni: 22 – 28 iunie 2020

Cei născuți în zodia Gemeni se vor bucura din plin de revenirea în mers direct a lui Venus în semnul lor și nativii vor privi cu mai mult optimism către viitor. Posibil ca mulți să-și schimbe look-ul, să-și înoiască garderoba, să se pună în valoare mai mult. De asemenea, Venus poate aduce clarificări sentimentale, dar poate crește și dorința de a cuceri pe cineva. Este momentul să vadă cu alți ochi o situație profesională, să primească niște răspunsuri legate de carieră, de obținerea unei funcții. În weekend se întrevăd momente de sărbătoare, de petrecere a timpului în mijlocul prietenilor și, totodată, nativii pot demara sau, cel puțin, pot pune la cale un plan, proiect de viitor.

Horoscop săptămânal Rac: 22 – 28 iunie 2020

Cei născuți în zodia Rac încă își vor reveni după efectele eclipsei de Soare care se va petrece în zodia lor, duminică, 21 iunie, iar acest aspect corelat cu retrogradarea lui Neptun s-ar putea ca nativilor să le aducă foarte multe clarificări legate de viața personală, de principii, de mentalități, de sistem de valori și asta să-i repună în funcțiune. Oricum, la nivel mental, nativii trec printr-o perioadă destul de tensionată, de confuză, Mercur fiind retrograd în zodia lor, însă odată cu revenirea în mers direct a lui Venus vor reuși să se mai echilibreze psihic și să-și facă mai multă ordine în gânduri, dar și în trecut. Toate astea pot avea impact pozitiv în carieră, iar nativii pot fi mai determinați ca niciodată să acționeze, să ia frâiele în mână, să lupte pentru ceea ce-și doresc, pentru a-și atinge un obiectiv.

Horoscop săptămânal Leu: 22 – 28 iunie 2020

Cei născuți în zodia Leu au ocazia să vadă mult mai clar o situație financiară, mai ales dacă aceasta implică bani și bunuri la comun cu alții, mai laes cu partenerul de viață. Totodată, vor lămuri o situație intimă, vor reuși să o treacă printr-un nou filtru de gândire, o aventură se poate încheia întocmai pentru că ceața se ridică și în față ies principiile. Se lămuresc situații care vizează prietenii, se trag concluzii, se produc împăcări și se trasează noi planuri de viitor. Marte va activa puternic nevoia de a învăța ceva nou, de a se înscrie la un curs, seminar, de a obține o diplomă, un atestat.

Horoscop săptămânal Fecioară: 22 – 28 iunie 2020

Cei născuți în zodia Fecioară au ocazia să-și lămurească o situație de cuplu. În timp ce unii nativi văd o realitate dureroasă a relației lor, alții pot conștientiza nevoia de a avea un partener de viață, de a lega o relație serioasă. Pot apărea revizuiri legate de afaceri, parteneriate și colaborări și vor avea susținerea lui Venus să iasă în față, să facă o schimbare în carieră, să facă un pas înainte pentru a obține un statut sau pentru a-și atinge un obiectiv. Profesional vorbind se vor debloca situații, proiecte, funcții. Marte îi va stimula foarte mult în sectorul financiar pentru a-și obține niște drepturi și le va aduce și ocazia unor momente intime intense.

Horoscop săptămânal Balanță: 22 – 28 iunie 2020

Cei născuți în zodia Balanță vor avea ocazia să aibă niște conștientizări legate de muncă, de modul în care-și îndeplinesc sarcinile zilnice, de stilul de viață. Se cere mai multă atenție la sănătate și abordarea unui program echilibrat, în special de evitat surmenajul psihic. Venus, guvernatoarea lor, în mers direct va înlătura valul de confuzie așternut peste nativi și le va da ocazia să facă niște ajustări legate de unele credințe, principii și filozofii de viață. Unii nativi vor citi mai mult, vor dori să studieze ceva nou, să se documenteze într-un anume domeniu. Cand Marte le va activa casa relațiilor de lungă durată, nativii vor fi mai dornici ca niciodată să ia atitudine în cuplu, să facă schimbări, mai ales dacă situația între parteneri nu mai funcționează. Perioadă bună pentru a obține un contract profesional, pentru a se asocia într-o afacere.

Horoscop săptămânal Scorpion: 22 – 28 iunie 2020

Cei născuți în zodia Scorpion vor avea ocazia să reevalueze și să clarifice o situație sentimentală, mai ales dacă este din trecut și mai ales dacă este vorba de o relație intimă, secretă. Aventurile sentimentale vor căpăta alte conotații decât până acum. Posibil ca unii nativi, odată ce Venus revine în mers direct, să înceapă o nouă poveste de dragoste. Totodată, Neptun retrograd îi stimulează să-și pună în evidență un talent, o abilitate artistică, să fie mai creativi. Scorpionii vor fi foarte muncitori, vor fi determinați să facă bani și posibil să aibă parte de beneficii financiare. Cei care-și caută un loc de muncă sunt sfătuiți să depună toate eforturile necesare pentru că au șanse de săptămâna viitoare să-și găsească un job, fiind susținuți chiar de Marte, guvernatorul lor secundar.

Horoscop săptămânal Săgetător: 22 – 28 iunie 2020

Cei născuți în zodia Săgetător clarifică o situație de familie, poate legată de relația cu părinții sau poate legată de regimul unei case, unei locuințe. Ceva legat de trecutul lor se schimbă, se clarifică, se vindecă, pot avea o revelație, chiar dacă dureroasă, pot afla un secret. În dragoste, pentru Săgetători răsare soarele. Marte pe casa iubirii și Venus pe casa relațiilor pot aduce noi povești de iubire, clarificări și lămuriri în cuplu, noi dorințe de a iubi și a fi iubiți. Tensiunile în cuplu pot aduce rezultate bune. Este o perioadă provocatoare și în plan profesional, mai ales pentru cei care au afaceri personale sau procese pe rol.

Horoscop săptămânal Capricorn: 22 – 28 iunie 2020

Cei născuți în zodia Capricorn au ocazia să lămurească prin dialog unele aspecte care până acum erau mai confuze sau păreau irealizabile. Se întrevăd rezolvări ale unor situații din trecut. Negocierile pot fi ușor încetinite, blocate. Marte în tranzit prin sectorul familiei și al locuinței poate aduce multă determinare pentru a rezolva o situație ce ține de casă, însă poate aduce și conflicte cu membrii familiei, în special cu părinții. La locul de muncă lucrurile se vorr mai detensiona după prima jumătate a săptămânii și starea de sănătatea a nativilor se va mai îmbunătăți. Nevoia de odihnă rămâne în continuare valabilă.

Horoscop săptămânal Vărsător: 22 – 28 iunie 2020

Cei născuți în zodia Vărsător au ocazia să-și revizuiască și să-și clarifice niște chestiuni financiare, poate chiar să-și renegocieze salariul sau o remunerație primită. Unii nativi pot avea adevărate revelații despre cum să facă bani în această perioadă, însă trebuie să fie atenți și la riscuri și pierderi. Venus își revine în mers direct în sectorul iubirii și poate aduce mai multă liniște în cuplu, iar celor singuri dorința de a cunoaște pe cineva, de a flirta, de a cuceri, mai ales că și Marte activează sectorul comunicării ți îi poate face foarte vocali, dornici să comunice, să-și expună punctul de vedere, să lege noi prietenii. Perioadă bună pentru creativitate.

Horoscop săptămânal Pești: 22 – 28 iunie 2020

Cei născuți în zodia Pești au parte de retrogradarea lui Neptun, guvernatorul lor, întocmai în semnul lor, iar acest aspect pe de o parte îi va confuza mai mult legat de viața personală, îi va face să-și reevalueze stilul de viață, iar pe de altă parte îi va ajuta să-și clarifice neînțelegerile în dragoste, să-și lămurească confuziile sentimentale, fie că sunt într-o relație, fie că vor să înceapă una. Pot exista tensiuni grație lui Mercur retrograd în acest sector, însă cu răspuns, cu final favorabil, grație aspectelor benefice pe care le face cu Neptun. Pe de altă parte, relația cu familia se va îmbunătăți, iar unele activități legate de locuință, de casă se vor debloca. Marte le va părăsi semnul și le va activa sectorul financiar și nu este exclus să le aducă o mai mare determinare de a-și îmbunătăți veniturile. Cei care desfășoară activități artistice, creative, interpretative vor fi mult ajutați de context.

Parteneri
DOLIU in lumea politica! A MURIT! Ion Iliescu – Am aflat cu profund regret vestea morții. Toată lumea a fost luată prin surprindere.
DOLIU in lumea politica! A MURIT! Ion Iliescu – Am aflat cu profund regret vestea...
30 iunie este ultima zi. Toți românii trebuie să aleagă imediat! Vor avea de suferit
30 iunie este ultima zi. Toți românii trebuie să aleagă imediat! Vor avea de suferit
FOTO. Lidia Buble s-a pozat așa în baie! Ipostaza care arată că nu mai are deloc rețineri
FOTO. Lidia Buble s-a pozat așa în baie! Ipostaza care arată că nu mai are...
ŞOC în showbiz! Vedeta TV, VIOLATĂ în grup! Întreaga ţară, înfiorată de primele detalii
ŞOC în showbiz! Vedeta TV, VIOLATĂ în grup! Întreaga ţară, înfiorată de primele detalii
Decese în urma vaccinării anti-coronavirus? Ce spun autoritățile
Decese în urma vaccinării anti-coronavirus? Ce spun autoritățile
Nu mânca iaurt, brânză sau lapte dacă iei aceste medicamente! Se crează o substanță toxică în corp care poate face ravagii în organism
Nu mânca iaurt, brânză sau lapte dacă iei aceste medicamente! Se crează o substanță toxică...
Breaking: Au murit după ce s-au vaccinat anti-covid!  Care este cauza deceselor
Breaking: Au murit după ce s-au vaccinat anti-covid! Care este cauza deceselor
Cum arată celebrul posterior al lui J.Lo în realitate, fără Photoshop. Vedeta are 51 de ani
Cum arată celebrul posterior al lui J.Lo în realitate, fără Photoshop. Vedeta are 51 de...
Câți bani a pierdut Teo Trandafir din cauza Biancăi Drăgușanu. Dezvăluire ȘOCANTĂ
Câți bani a pierdut Teo Trandafir din cauza Biancăi Drăgușanu. Dezvăluire ȘOCANTĂ
Veste soc ! Delia, la un pas de moarte
Veste soc ! Delia, la un pas de moarte
Schimbări majore pentru șoferi. Ce se întâmplă cu polițele RCA
Schimbări majore pentru șoferi. Ce se întâmplă cu polițele RCA
Motivul real al morții lui Bogdan Stanoevici. Documentul a fost făcut public
Motivul real al morții lui Bogdan Stanoevici. Documentul a fost făcut public
BANCUL ZILEI – Blonda indecentă și polițistul
BANCUL ZILEI – Blonda indecentă și polițistul
Ea este mândria romilor! Este frumoasă, dar și deșteaptă. A fost admisă la 5 facultăți din Marea Britanie
Ea este mândria romilor! Este frumoasă, dar și deșteaptă. A fost admisă la 5 facultăți...
Ai o floare de apartament și vezi că se usucă? Dizolvă o singură pastilă…
Ai o floare de apartament și vezi că se usucă? Dizolvă o singură pastilă…
Este doliu imens în politica din România! Coronavirusul nu l-a iertat! Abia își serbase ziua de naștere
Este doliu imens în politica din România! Coronavirusul nu l-a iertat! Abia își serbase ziua...
ContrapunctEVZ. Scandal uriaș în PNL. Cine urmează să conducă partidul?
ContrapunctEVZ. Scandal uriaș în PNL. Cine urmează să conducă partidul?
'Voiam o poză cu tine GOALĂ'- Ce mesaje deocheate trimitea un prof de matematică din Neamț unei eleve
'Voiam o poză cu tine GOALĂ'- Ce mesaje deocheate trimitea un prof de matematică din...
Dana Budeanu, reacție uluitoare despre Bianca Drăgușanu. O lasă fără replică
Dana Budeanu, reacție uluitoare despre Bianca Drăgușanu. O lasă fără replică
Alertă meteo ANM: Avertizare de ninsori, vânt şi polei, în aproape toată ţara
Alertă meteo ANM: Avertizare de ninsori, vânt şi polei, în aproape toată ţara
Ce s-a întâmplat când doi străini au rezervat un apartament împreună. Lucrurile au luat o turnură cu totul neașteptată…
Ce s-a întâmplat când doi străini au rezervat un apartament împreună. Lucrurile au luat o...
Alexandra Stan și Starlin de la Survivor România, atingeri interzise. Cum au fost filmați cei doi. Au ținut totul ascuns, dar acum s-a aflat ce se întâmplă între ei VIDEO
Alexandra Stan și Starlin de la Survivor România, atingeri interzise. Cum au fost filmați cei...
Această prezentatoare a testat o păpuşă bărbat pentru sex. La un moment dat femeia a făcut ceva care a șocat telespectatorii
Această prezentatoare a testat o păpuşă bărbat pentru sex. La un moment dat femeia a...
FOTO. Sandra, soția lui Adrian Mutu, imagini răvășitoare într-un costum de baie minuscul! Cum arăta bruneta în vacanță
FOTO. Sandra, soția lui Adrian Mutu, imagini răvășitoare într-un costum de baie minuscul! Cum arăta...
E o bombă sexi, dar nimeni n-o crede când spune cu ce se ocupă! Românca e una la un milion: ce poate să facă în viața de zi cu zi
E o bombă sexi, dar nimeni n-o crede când spune cu ce se ocupă! Românca...
„Fundul sus
„Fundul sus"! Bianca Drăgușanu din Marea Britanie, apariție incendiară: Fotografiată în bikini minuscul
Teo Trandafir a dat-o de GOL in direct pe iubita lui Culita Sterp: "Este tata de FATA!" Daniela Iliescu a recunoscut tot: "Ne-am gandit la nume"
Teo Trandafir a dat-o de GOL in direct pe iubita lui Culita Sterp: "Este tata...
Dobânzile se prăbuşesc în România. Ratele la credite scad drastic
Dobânzile se prăbuşesc în România. Ratele la credite scad drastic
Surpriză: Ce se întâmplă în Israel după ce a fost vaccinată peste un sfert din populaţia ţării
Surpriză: Ce se întâmplă în Israel după ce a fost vaccinată peste un sfert din...
Delia, dezvăluiri fără jenă despre Mihai Bendeac! „Atunci nu am zis nimic, pentru că ”
Delia, dezvăluiri fără jenă despre Mihai Bendeac! „Atunci nu am zis nimic, pentru că ”
O româncă IREAL de frumoasă face ravagii pe internet! Cu ce se ocupă, de fapt, Georgiana
O româncă IREAL de frumoasă face ravagii pe internet! Cu ce se ocupă, de fapt,...
Revin la spital și mor! Veste alarmantă pentru pacienții vindecați de Covid
Revin la spital și mor! Veste alarmantă pentru pacienții vindecați de Covid
Cât costă noua Dacia Logan cu transmisie automată și ce dotări de top poți pune pe mașină? Adio Logan ieftin!
Cât costă noua Dacia Logan cu transmisie automată și ce dotări de top poți pune...
O femeie a bătut la ușa vecinei care făcea amor zgomotos. Ce s-a întâmplat când a deschis ușa? A regretat pe loc
O femeie a bătut la ușa vecinei care făcea amor zgomotos. Ce s-a întâmplat când...
Pase in 4 intre pseudo-jurnalistii din presa independenta ieseana
Pase in 4 intre pseudo-jurnalistii din presa independenta ieseana
SURPRIZĂ TOTALĂ PENTRU UN GROPAR DINTR-UN CIMITIR DIN ORADEA. CE A GĂSIT ÎN TIMP CE SĂPA L-A FĂCUT SĂ SUNE DIRECT LA 112
SURPRIZĂ TOTALĂ PENTRU UN GROPAR DINTR-UN CIMITIR DIN ORADEA. CE A GĂSIT ÎN TIMP CE...