Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 18 iunie 2020. Mercur retrograd în zodia Rac

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 18 iunie 2020. Mercur retrograd în zodia Rac

De: Madalina Manole 17/06/2020 | 20:47
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 18 iunie 2020. Mercur retrograd în zodia Rac
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 18 iunie 2020. Mercur retrograd în zodia Rac

Horoscopul zilei de 18 iunie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 18 iunie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 18 iunie 2020 spune că astăzi nativii din zodia Rac vor avea parte de retrogradarea lui Mercur întocmai în semnul lor, însă impactul va fi resimțit de toate zodiile.

Mercur își începe mersul retrograd prin zodia Rac pe data de 18 iunie, tranzit care va dura până pe data de 12 iulie 2020, când va reveni la mersul direct. Urmează o perioadă în care atenția ar trebui să fie canalizată mai mult asupra propriei noastre persoane, asupra familiei și căminului. Este o perioadă în care avem ocazia să vedem cu alți ochi o situație, să filtrăm altfel informațiile și să corectăm greșeli. Totodată, este o perioadă de iertare, a noastră și acelorlalți.

Mercur în mersul său retrograd ne cere să ne reevaluăm idei, gândiri, simțiri pe care le-am experimentat de la începutul lunii și până acum și ne cere să ne revizuim atitudini pe care le-am avut atât cu noi înșine, cât și cu cei dragi.

În această perioadă trebuie să evităm noi achiziții de aparatură electrică și electronică, să evităm să ne cumpărăm o mașină, chiar și o casă, este de preferat să evităm să semnăm acte și documente, să inițiăm noi activități. De preferat să regândim și să reorganizăm ceea ce avem deja, să renegociem contracte, clauze. Totodată, este momentul să ne reorientăm asupra călătoriilor, deplasărilor, capitole la care Mercur poate veni cu unele obstacole.

Mercur este planeta comunicării, prin urmare va trebui să avem mai multă grijă și să fim mai responsabili la modul în care comunicăm cu cei din jur. Mesajele pot fi interpretate greșit, informațiile pot fi transmise eronat și astfel tensiunile în dialog pot apărea. În special, un sector afectat de retogradarea lui Mercur va fi cel al familiei pentru că pot apărea neînțelegeri între părinți și copii, între soți, dar și ocazia să se clarifice multe subiecte sensibile. Totodată, pot exista discuții despre casă, locuință, o mutare, bunuri de patrimoniu, moșteniri, statut profesional, funcție, în special acolo unde există dezechilibre între carieră și familie.

Cele mai afectate zodii de retrogradarea lui Mercur sunt semnele cardinale: Berbec, Rac, Balanță, Capricorn, dar și Gemeni și Fecioară, dat fiind că sunt guvernate de Mercur.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec vor trebui în această perioadă să-și canalizeze mai mult atenția asupra propriei lor persoane și asupra familiei și locuinței. Nativii au ocazia să se întoarcă în trecut, în copilărie și să-și rezolve probleme, să ierte, să depășească frici și temeri. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să fie mai indulgenți cu părinții. Posibile tensiuni în relațiile de familiei. Revizuirea atitudinii față de o casă, un bun de patrimoniu este necesară.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur au parte de o perioadă destul de delicată, dat fiind că Mercur retrogradează întocmai în sectorul comunicării, prin urmare nativii vor trebui să-și revizuiască modul în care dialoghează cu cei din jur. Posibil să afle informații și secrete acum, să se împace cu persoane cu care au fost certați. Este o perioadă optimă să-și renegocieze niște contracte, să-și reorganizeze programul. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi atenționează că pot să apară foarte multe neînțelegeri în această perioadă și le cere să evite tensiunile sau să le transforme în ceva constructiv.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de retrogradarea guvernatorului lor întocmai pe o casă financiară, iar acest aspect le poate aduce pe de o parte neplăceri legate de salarizare, iar pe de altă parte ocazia de a-și renegocia salariul. Este momentul să se revizuiască o investiție, un plan de afaceri, să-și reanalizeze propriile talente și să le valorifice. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să evite achizițiile importante și cheltuielile majore.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac au parte de retrogradarea lui Mercur întocmai în semnul lor, iar acest aspect i-ar putea ajuta pe nativi să vadă unde au greșit în trecut, unde au greșit în relația cu ei înșiși și cu familia și să corecteze erorile. Este momentul să facă ordine și să clarifice toate neînțelegerile pe care le au. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce dialoguri tensionate cu partenerul de viață, dialoguri care se vor reedita în următoarea perioadă și care trebuie abordate cu înțelepciune astfel încât problemele să fie rezolvate și neînțelegerile clarificate.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu s-ar putea confrunta cu unele situații din trecut, probleme, temeri și frici, obsesii care acum vor ieși la suprafață și vor cere o reanaliză serioasă pentru a fi depășite. Poate fi o perioadă în care confuzia să troneze, iar nativii să fie nevoiți să depună mai mult efort pentru a-și schimba viziunea. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să învețe iertarea și să o aplice fără rețineri. Poate fi vorba astfel de o perioadă de vindecare psihică și emoțională.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de retrogradarea lui Mercur, guvernatorul lor, în sectorul prietenilor și al planurilor pe termen lung. Pe lângă discuții în contradictoriu cu cei din anturaj, nativii vor avea ocazia să vadă fața adevărată a celor din jur și astfel să-și reevalueze relațiile de prietenie. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să nu se grăbească în demararea proiectelor, ci să-și revizuiască cu atenție planurile pe care le au.

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au parte de retrogradarea mercuriană în sectorul profesional și pentru aceștia va începe o perioadă în care nemulșumirile legate de funcție, statut și imagine pot ieși la suprafață. Nativii trebuie să-și reevalueze serios cariera și să vadă dacă sunt pe direcția cea bună. Posibil ca unii să aibă parte de o nouă viziune legate de modul în care-și pot atinge obiectivele și aspirațiile. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le atrage atenția că pot avea parte de conflicte cu autoritățile din viața lor, părinți, șefi, etc…

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion vor fi stimulați de această retrogradare, prin evenimente și situații, să-și revizuiască niște principii de viață, să-și reanalizeze niște concepții, să-și reevalueze mentalitățile. Posibil ca multe dintre credințele la care se raportau nativii până acum să se dovedească greșite sau să-i împiedice să evolueze, să avanseze profesional. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere să-și schimbe atitudinea față de un curs, proiect academic sau călătorie peste hotare.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător s-ar putea să scoată la suprafață trecutul, cu secretele și fricile sale și să trebuiască să-și reanalizeze poziția față de ceea ce a fost pentru a se putea raporta la viitor. Mercur retrograd cere reevaluări financiare, legate de modul de administrare a bunurilor de patrimoniu, a moștenirilor, dar și o repoziționare față de un partaj, moștenire, proces. Pe de altă parte, este vorba de reevaluări legate de viața intimă, sexuală. Relațiile ascunse, amantlâcurile pot ieși acum la iveală și se pot încheia. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi atenționează pe nativi că pot avea parte de conflicte în cuplu pe tema banilor. De evitat investițiile majore.

Horoscop zilnic Capricorn

Pentru cei născuți în zodia Capricorn retrogradarea lui Mercur se va petrece întocmai în sectorul relațiilor și al căsniciei, dar și al afacerilor. Nativii vor trece prin momente tensionate în aceste sectoare de viață și va fi nevoie de o reevaluare serioasă a atitudinii pe care o au în cuplu sau vizavi de un partener de afaceri. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn ăi atenționează că nu este exclus să încheie relații care nu mai funcționează. În sectorul profesional este de preferat să evite semnarea contractelor noi și să-și reanalizeze colaborările pe care deja le au pentru a le îmbunătăți.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător vor intra într-o perioadă de profundă analiză și reanaliză a activităților profesionale. Nativii vor simți nevoia să facă modificări legate de program, să-și schimbe modul în care se raportează la sarcinile de la muncă. Totodată este o perioadă bună să-și revizuiască activitățile zilnice și să-și schimbe stilul de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să acorde mai multă atenție sănătății, în primul rând odihnei și să evite suprasolicitările nervoase.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești au parte de Mercur retrograd în sectorul iubirii, al copiilor și al activităților distractive. Este momentul ca nativii să-și reevalueze modul în care comunică cu persoana iubită, să-și revizuiască sentimentele și modul de exprimare a acestora, aspect acre sete valabil și pentru cei care sunt părinți și care trebuie să fie mai aproape de nevoile copiilor, să arate mai multă înțelegere. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere reevaluarea modului în care-și petrec timpul liber, capitol la care este nevoie de echilibru mai mult. Mulți nativi vor fi creativi în perioada aceasta.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 15 – 21 IUNIE 2020. FECIOARELE SE POT ÎNDRĂGOSTI

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA IUNIE 2020

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Câți euro a luat Alexandra Duli, de la Pro TV, pentru cele 14 săptămâni la Survivor All Stars
Câți euro a luat Alexandra Duli, de la Pro TV, pentru cele 14 săptămâni la...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
WOW! CUM POATE SĂ ARATE! Au apărut primele imagini cu maşina de 2,7 milioane de euro a lui Țiriac! A aşteptat 5 ani să o primească
WOW! CUM POATE SĂ ARATE! Au apărut primele imagini cu maşina de 2,7 milioane de...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele premiu câștigat în 2012
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Este legal să circuli cu o copie a talonului auto?
Este legal să circuli cu o copie a talonului auto?
Adela Popescu vrea să plece definitiv din București! Cum este, de fapt, relația dintre ea și Radu Vâlcan: „Eu eram disperată, distrusă”
Adela Popescu vrea să plece definitiv din București! Cum este, de fapt, relația dintre ea...
Ireal cât a costat sicriul lui Corduneanu! Cosciugul, adus din America
Ireal cât a costat sicriul lui Corduneanu! Cosciugul, adus din America
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi? „Sunt curios care este comportamentul tău când ești cu o persoană la care nu ții atât de mult.”
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte; ANM anunţă o uşoară încălzire de la mijlocul săptămânii viitoare
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Horoscop Camelia Pătrășcanu. Ultimele zile de Mercur retrograd, complicate pentru două zodii!
Horoscop Camelia Pătrășcanu. Ultimele zile de Mercur retrograd, complicate pentru două zodii!
Castelul din România care a renăscut din ruine. A fost reabilitat și acum e gata să primească turiști
Castelul din România care a renăscut din ruine. A fost reabilitat și acum e gata...
Devine obligatoriu în România de 1 octombrie 2024. Se dau amenzi de până la 10.000 de lei
Devine obligatoriu în România de 1 octombrie 2024. Se dau amenzi de până la 10.000...
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Lovitură pentru cei care au mașină PE BENZINĂ. Se întâmplă chiar de astăzi, 19 APRILIE
Lovitură pentru cei care au mașină PE BENZINĂ. Se întâmplă chiar de astăzi, 19 APRILIE
Scumpiri de weekend. Prețul benzinei crește la pompă
Scumpiri de weekend. Prețul benzinei crește la pompă
Predicția ciudată făcută de Nostradamus despre ABDICAREA Regelui Charles. Își încheie sau nu domnia în 2024?
Predicția ciudată făcută de Nostradamus despre ABDICAREA Regelui Charles. Își încheie sau nu domnia în...
Decizie radicală luată de prietena de suflet a lui Ion Ţiriac! E gata să lase totul în urmă: M-am hotărât!
Decizie radicală luată de prietena de suflet a lui Ion Ţiriac! E gata să lase...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Pepe, relație de prietenie cu Ibrahim Ibru, actualul soț al Ralucăi Pastramă:
Pepe, relație de prietenie cu Ibrahim Ibru, actualul soț al Ralucăi Pastramă: "Vorbim aproape zilnic,...
Noi informații despre starea de sănătate a cântăreței transgender Naomi. De ce a intrat în comă
Noi informații despre starea de sănătate a cântăreței transgender Naomi. De ce a intrat în...
“Avem o situație de urgență”. Boala care a început să facă ravagii pe un continent
“Avem o situație de urgență”. Boala care a început să facă ravagii pe un continent
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o bombă de vitamine
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o...