Home » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 18 iunie 2020. Mercur retrograd în zodia Rac

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 18 iunie 2020. Mercur retrograd în zodia Rac

De: Madalina Manole 17/06/2020 | 20:47
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 18 iunie 2020. Mercur retrograd în zodia Rac
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 18 iunie 2020. Mercur retrograd în zodia Rac

Horoscopul zilei de 18 iunie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 18 iunie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 18 iunie 2020 spune că astăzi nativii din zodia Rac vor avea parte de retrogradarea lui Mercur întocmai în semnul lor, însă impactul va fi resimțit de toate zodiile.

Mercur își începe mersul retrograd prin zodia Rac pe data de 18 iunie, tranzit care va dura până pe data de 12 iulie 2020, când va reveni la mersul direct. Urmează o perioadă în care atenția ar trebui să fie canalizată mai mult asupra propriei noastre persoane, asupra familiei și căminului. Este o perioadă în care avem ocazia să vedem cu alți ochi o situație, să filtrăm altfel informațiile și să corectăm greșeli. Totodată, este o perioadă de iertare, a noastră și acelorlalți.

Mercur în mersul său retrograd ne cere să ne reevaluăm idei, gândiri, simțiri pe care le-am experimentat de la începutul lunii și până acum și ne cere să ne revizuim atitudini pe care le-am avut atât cu noi înșine, cât și cu cei dragi.

În această perioadă trebuie să evităm noi achiziții de aparatură electrică și electronică, să evităm să ne cumpărăm o mașină, chiar și o casă, este de preferat să evităm să semnăm acte și documente, să inițiăm noi activități. De preferat să regândim și să reorganizăm ceea ce avem deja, să renegociem contracte, clauze. Totodată, este momentul să ne reorientăm asupra călătoriilor, deplasărilor, capitole la care Mercur poate veni cu unele obstacole.

Mercur este planeta comunicării, prin urmare va trebui să avem mai multă grijă și să fim mai responsabili la modul în care comunicăm cu cei din jur. Mesajele pot fi interpretate greșit, informațiile pot fi transmise eronat și astfel tensiunile în dialog pot apărea. În special, un sector afectat de retogradarea lui Mercur va fi cel al familiei pentru că pot apărea neînțelegeri între părinți și copii, între soți, dar și ocazia să se clarifice multe subiecte sensibile. Totodată, pot exista discuții despre casă, locuință, o mutare, bunuri de patrimoniu, moșteniri, statut profesional, funcție, în special acolo unde există dezechilibre între carieră și familie.

Cele mai afectate zodii de retrogradarea lui Mercur sunt semnele cardinale: Berbec, Rac, Balanță, Capricorn, dar și Gemeni și Fecioară, dat fiind că sunt guvernate de Mercur.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec vor trebui în această perioadă să-și canalizeze mai mult atenția asupra propriei lor persoane și asupra familiei și locuinței. Nativii au ocazia să se întoarcă în trecut, în copilărie și să-și rezolve probleme, să ierte, să depășească frici și temeri. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să fie mai indulgenți cu părinții. Posibile tensiuni în relațiile de familiei. Revizuirea atitudinii față de o casă, un bun de patrimoniu este necesară.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur au parte de o perioadă destul de delicată, dat fiind că Mercur retrogradează întocmai în sectorul comunicării, prin urmare nativii vor trebui să-și revizuiască modul în care dialoghează cu cei din jur. Posibil să afle informații și secrete acum, să se împace cu persoane cu care au fost certați. Este o perioadă optimă să-și renegocieze niște contracte, să-și reorganizeze programul. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi atenționează că pot să apară foarte multe neînțelegeri în această perioadă și le cere să evite tensiunile sau să le transforme în ceva constructiv.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de retrogradarea guvernatorului lor întocmai pe o casă financiară, iar acest aspect le poate aduce pe de o parte neplăceri legate de salarizare, iar pe de altă parte ocazia de a-și renegocia salariul. Este momentul să se revizuiască o investiție, un plan de afaceri, să-și reanalizeze propriile talente și să le valorifice. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să evite achizițiile importante și cheltuielile majore.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac au parte de retrogradarea lui Mercur întocmai în semnul lor, iar acest aspect i-ar putea ajuta pe nativi să vadă unde au greșit în trecut, unde au greșit în relația cu ei înșiși și cu familia și să corecteze erorile. Este momentul să facă ordine și să clarifice toate neînțelegerile pe care le au. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce dialoguri tensionate cu partenerul de viață, dialoguri care se vor reedita în următoarea perioadă și care trebuie abordate cu înțelepciune astfel încât problemele să fie rezolvate și neînțelegerile clarificate.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu s-ar putea confrunta cu unele situații din trecut, probleme, temeri și frici, obsesii care acum vor ieși la suprafață și vor cere o reanaliză serioasă pentru a fi depășite. Poate fi o perioadă în care confuzia să troneze, iar nativii să fie nevoiți să depună mai mult efort pentru a-și schimba viziunea. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să învețe iertarea și să o aplice fără rețineri. Poate fi vorba astfel de o perioadă de vindecare psihică și emoțională.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de retrogradarea lui Mercur, guvernatorul lor, în sectorul prietenilor și al planurilor pe termen lung. Pe lângă discuții în contradictoriu cu cei din anturaj, nativii vor avea ocazia să vadă fața adevărată a celor din jur și astfel să-și reevalueze relațiile de prietenie. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să nu se grăbească în demararea proiectelor, ci să-și revizuiască cu atenție planurile pe care le au.

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au parte de retrogradarea mercuriană în sectorul profesional și pentru aceștia va începe o perioadă în care nemulșumirile legate de funcție, statut și imagine pot ieși la suprafață. Nativii trebuie să-și reevalueze serios cariera și să vadă dacă sunt pe direcția cea bună. Posibil ca unii să aibă parte de o nouă viziune legate de modul în care-și pot atinge obiectivele și aspirațiile. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le atrage atenția că pot avea parte de conflicte cu autoritățile din viața lor, părinți, șefi, etc…

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion vor fi stimulați de această retrogradare, prin evenimente și situații, să-și revizuiască niște principii de viață, să-și reanalizeze niște concepții, să-și reevalueze mentalitățile. Posibil ca multe dintre credințele la care se raportau nativii până acum să se dovedească greșite sau să-i împiedice să evolueze, să avanseze profesional. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere să-și schimbe atitudinea față de un curs, proiect academic sau călătorie peste hotare.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător s-ar putea să scoată la suprafață trecutul, cu secretele și fricile sale și să trebuiască să-și reanalizeze poziția față de ceea ce a fost pentru a se putea raporta la viitor. Mercur retrograd cere reevaluări financiare, legate de modul de administrare a bunurilor de patrimoniu, a moștenirilor, dar și o repoziționare față de un partaj, moștenire, proces. Pe de altă parte, este vorba de reevaluări legate de viața intimă, sexuală. Relațiile ascunse, amantlâcurile pot ieși acum la iveală și se pot încheia. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi atenționează pe nativi că pot avea parte de conflicte în cuplu pe tema banilor. De evitat investițiile majore.

Horoscop zilnic Capricorn

Pentru cei născuți în zodia Capricorn retrogradarea lui Mercur se va petrece întocmai în sectorul relațiilor și al căsniciei, dar și al afacerilor. Nativii vor trece prin momente tensionate în aceste sectoare de viață și va fi nevoie de o reevaluare serioasă a atitudinii pe care o au în cuplu sau vizavi de un partener de afaceri. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn ăi atenționează că nu este exclus să încheie relații care nu mai funcționează. În sectorul profesional este de preferat să evite semnarea contractelor noi și să-și reanalizeze colaborările pe care deja le au pentru a le îmbunătăți.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător vor intra într-o perioadă de profundă analiză și reanaliză a activităților profesionale. Nativii vor simți nevoia să facă modificări legate de program, să-și schimbe modul în care se raportează la sarcinile de la muncă. Totodată este o perioadă bună să-și revizuiască activitățile zilnice și să-și schimbe stilul de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să acorde mai multă atenție sănătății, în primul rând odihnei și să evite suprasolicitările nervoase.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești au parte de Mercur retrograd în sectorul iubirii, al copiilor și al activităților distractive. Este momentul ca nativii să-și reevalueze modul în care comunică cu persoana iubită, să-și revizuiască sentimentele și modul de exprimare a acestora, aspect acre sete valabil și pentru cei care sunt părinți și care trebuie să fie mai aproape de nevoile copiilor, să arate mai multă înțelegere. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere reevaluarea modului în care-și petrec timpul liber, capitol la care este nevoie de echilibru mai mult. Mulți nativi vor fi creativi în perioada aceasta.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 15 – 21 IUNIE 2020. FECIOARELE SE POT ÎNDRĂGOSTI

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA IUNIE 2020

Parteneri
DOLIU in lumea politica! A MURIT! Ion Iliescu – Am aflat cu profund regret vestea morții. Toată lumea a fost luată prin surprindere.
DOLIU in lumea politica! A MURIT! Ion Iliescu – Am aflat cu profund regret vestea...
30 iunie este ultima zi. Toți românii trebuie să aleagă imediat! Vor avea de suferit
30 iunie este ultima zi. Toți românii trebuie să aleagă imediat! Vor avea de suferit
FOTO. Lidia Buble s-a pozat așa în baie! Ipostaza care arată că nu mai are deloc rețineri
FOTO. Lidia Buble s-a pozat așa în baie! Ipostaza care arată că nu mai are...
ŞOC în showbiz! Vedeta TV, VIOLATĂ în grup! Întreaga ţară, înfiorată de primele detalii
ŞOC în showbiz! Vedeta TV, VIOLATĂ în grup! Întreaga ţară, înfiorată de primele detalii
Decese în urma vaccinării anti-coronavirus? Ce spun autoritățile
Decese în urma vaccinării anti-coronavirus? Ce spun autoritățile
Nu mânca iaurt, brânză sau lapte dacă iei aceste medicamente! Se crează o substanță toxică în corp care poate face ravagii în organism
Nu mânca iaurt, brânză sau lapte dacă iei aceste medicamente! Se crează o substanță toxică...
Breaking: Au murit după ce s-au vaccinat anti-covid!  Care este cauza deceselor
Breaking: Au murit după ce s-au vaccinat anti-covid! Care este cauza deceselor
Cum arată celebrul posterior al lui J.Lo în realitate, fără Photoshop. Vedeta are 51 de ani
Cum arată celebrul posterior al lui J.Lo în realitate, fără Photoshop. Vedeta are 51 de...
Câți bani a pierdut Teo Trandafir din cauza Biancăi Drăgușanu. Dezvăluire ȘOCANTĂ
Câți bani a pierdut Teo Trandafir din cauza Biancăi Drăgușanu. Dezvăluire ȘOCANTĂ
Veste soc ! Delia, la un pas de moarte
Veste soc ! Delia, la un pas de moarte
Schimbări majore pentru șoferi. Ce se întâmplă cu polițele RCA
Schimbări majore pentru șoferi. Ce se întâmplă cu polițele RCA
Motivul real al morții lui Bogdan Stanoevici. Documentul a fost făcut public
Motivul real al morții lui Bogdan Stanoevici. Documentul a fost făcut public
BANCUL ZILEI – Blonda indecentă și polițistul
BANCUL ZILEI – Blonda indecentă și polițistul
Ea este mândria romilor! Este frumoasă, dar și deșteaptă. A fost admisă la 5 facultăți din Marea Britanie
Ea este mândria romilor! Este frumoasă, dar și deșteaptă. A fost admisă la 5 facultăți...
Ai o floare de apartament și vezi că se usucă? Dizolvă o singură pastilă…
Ai o floare de apartament și vezi că se usucă? Dizolvă o singură pastilă…
Este doliu imens în politica din România! Coronavirusul nu l-a iertat! Abia își serbase ziua de naștere
Este doliu imens în politica din România! Coronavirusul nu l-a iertat! Abia își serbase ziua...
ContrapunctEVZ. Scandal uriaș în PNL. Cine urmează să conducă partidul?
ContrapunctEVZ. Scandal uriaș în PNL. Cine urmează să conducă partidul?
'Voiam o poză cu tine GOALĂ'- Ce mesaje deocheate trimitea un prof de matematică din Neamț unei eleve
'Voiam o poză cu tine GOALĂ'- Ce mesaje deocheate trimitea un prof de matematică din...
Dana Budeanu, reacție uluitoare despre Bianca Drăgușanu. O lasă fără replică
Dana Budeanu, reacție uluitoare despre Bianca Drăgușanu. O lasă fără replică
Alertă meteo ANM: Avertizare de ninsori, vânt şi polei, în aproape toată ţara
Alertă meteo ANM: Avertizare de ninsori, vânt şi polei, în aproape toată ţara
Ce s-a întâmplat când doi străini au rezervat un apartament împreună. Lucrurile au luat o turnură cu totul neașteptată…
Ce s-a întâmplat când doi străini au rezervat un apartament împreună. Lucrurile au luat o...
Alexandra Stan și Starlin de la Survivor România, atingeri interzise. Cum au fost filmați cei doi. Au ținut totul ascuns, dar acum s-a aflat ce se întâmplă între ei VIDEO
Alexandra Stan și Starlin de la Survivor România, atingeri interzise. Cum au fost filmați cei...
Această prezentatoare a testat o păpuşă bărbat pentru sex. La un moment dat femeia a făcut ceva care a șocat telespectatorii
Această prezentatoare a testat o păpuşă bărbat pentru sex. La un moment dat femeia a...
FOTO. Sandra, soția lui Adrian Mutu, imagini răvășitoare într-un costum de baie minuscul! Cum arăta bruneta în vacanță
FOTO. Sandra, soția lui Adrian Mutu, imagini răvășitoare într-un costum de baie minuscul! Cum arăta...
"Un pacient s-a trezit, s-a uitat la mine și m-a întrebat dacă a murit și...
„Fundul sus
„Fundul sus"! Bianca Drăgușanu din Marea Britanie, apariție incendiară: Fotografiată în bikini minuscul
Teo Trandafir a dat-o de GOL in direct pe iubita lui Culita Sterp: "Este tata de FATA!" Daniela Iliescu a recunoscut tot: "Ne-am gandit la nume"
Teo Trandafir a dat-o de GOL in direct pe iubita lui Culita Sterp: "Este tata...
Dobânzile se prăbuşesc în România. Ratele la credite scad drastic
Dobânzile se prăbuşesc în România. Ratele la credite scad drastic
Surpriză: Ce se întâmplă în Israel după ce a fost vaccinată peste un sfert din populaţia ţării
Surpriză: Ce se întâmplă în Israel după ce a fost vaccinată peste un sfert din...
Delia, dezvăluiri fără jenă despre Mihai Bendeac! „Atunci nu am zis nimic, pentru că ”
Delia, dezvăluiri fără jenă despre Mihai Bendeac! „Atunci nu am zis nimic, pentru că ”
O româncă IREAL de frumoasă face ravagii pe internet! Cu ce se ocupă, de fapt, Georgiana
O româncă IREAL de frumoasă face ravagii pe internet! Cu ce se ocupă, de fapt,...
Revin la spital și mor! Veste alarmantă pentru pacienții vindecați de Covid
Revin la spital și mor! Veste alarmantă pentru pacienții vindecați de Covid
Cât costă noua Dacia Logan cu transmisie automată și ce dotări de top poți pune pe mașină? Adio Logan ieftin!
Cât costă noua Dacia Logan cu transmisie automată și ce dotări de top poți pune...
O femeie a bătut la ușa vecinei care făcea amor zgomotos. Ce s-a întâmplat când a deschis ușa? A regretat pe loc
O femeie a bătut la ușa vecinei care făcea amor zgomotos. Ce s-a întâmplat când...
Pase in 4 intre pseudo-jurnalistii din presa independenta ieseana
Pase in 4 intre pseudo-jurnalistii din presa independenta ieseana
SURPRIZĂ TOTALĂ PENTRU UN GROPAR DINTR-UN CIMITIR DIN ORADEA. CE A GĂSIT ÎN TIMP CE SĂPA L-A FĂCUT SĂ SUNE DIRECT LA 112
SURPRIZĂ TOTALĂ PENTRU UN GROPAR DINTR-UN CIMITIR DIN ORADEA. CE A GĂSIT ÎN TIMP CE...