Horoscopul despărțirilor pentru restul anului 2020. Care sunt zodiile care își vor spune adio!

Autor: Raluca O.
Publicat: 17/05/2020 | 16:26
Horoscopul despărțirilor pentru restul anului 2020. Care sunt zodiile care își vor spune adio!

Ca şi cum 2020 nu ar fi fost destul de rău până acum, astrele vin cu noi veşti proaste. Mai multe zodii se vor despărţi până la finalul anului.

Iată horoscopul despărţilor pentru restul anului 2020

Horoscopul despărţirilor pentru restul anului 2020 anunţă probleme în relaţiile mai multor nativi. Mulţi se vor vedea puşi în situaţia neplăcută de a vedea viaţa lor sentimentală cum se năruie. Cu toate acestea, există şi zodii care nu vor fi atinse de „furia” astrelor. În continuare, vom vedea ce zodii vor trece prin momente de cumpănă în dragoste.

Berbec

Tu te numeri printre cei norocoşi. Astrele te lasă în pace, iar viaţa ta sentimentală se anunţă a fi neschimbată până la finalul acestui an.

Taur

Cei care au relaţii mai proaspete s-ar putea să treacă prin momente grele. Se întrevăd certuri la orizont şi clipe dificile. Dacă vor reuşi să treacă peste ele, relaţiile lor vor funcţiona în continuare.

Gemeni

Ar trebui să nu mai pui problemele şi sentimentele persoanei iubite în plan secund, altfel rişti o despărţire. Învaţă să comunici mai mult şi să asculţi mai bine.

Rac

Partenerul tău are nevoie de libertate, aşa că încearcă să nu îl sufoci prea tare sau să îi dai senzaţia că îl controlezi, altfel s-ar putea ajunge la despărţiri.

Leu

Veşti sunt proaste pentru tine. Dacă ai o relaţie care scârţăie de ceva vreme, despărţirea este iminentă, din nefericire.

Fecioară

Sunt posibile certuri mari în această perioadă şi dacă nu reuşeşti să te pui în acord cu dorinţele partenerului se va ajunge la o despărţire dureroasă.

Balanţă

Nu ar trebui să ai mari probleme sentimentale până la finalul anului, dar asta nu înseamnă că nu pot să apară lucruri neprevăzute, mai ales dacă încerci să flirtezi cu cine nu trebuie.

Scorpion

Gelozia ta va duce la o destrămare inevitabilă a relaţiei, aşa că trebuie să o temperezi. Deşi se spune că cine nu e gelos nu iubeşte cu adevărat, excesul face mai mult rău decât bine.

Săgetător

Rutina a acaparat cumva relaţia ta şi trebuie să faci ceva să ieşi din această stare, altfel viitorul nu pare foarte strălucit.

Capricorn

Undeva pe la jumătatea toamnei, există riscul unui confict destul de mare, o ceartă violentă care, dacă nu este gestionată cum trebuie, se poate ajunge la o despărţire.

Vărsător

Cei cu relaţii mai noi ar trebui să stea în gardă şi să fie atenţi la cercul de apropiaţi ai partenerului. O persoană de acolo s-ar putea să îi facă ochi dulci jumătăţii voastre.

Peşti

Dacă aveţi o relaţie care durează de ceva vreme, ar trebui să vă gândiţi la etapa următoare, altfel lucurile vor intra cumva într-o stare de monotonie sau nesiguranţă.

Citește și...