Home » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 30 iunie 2020. Conjuncție explozivă în zodia Capricorn

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 30 iunie 2020. Conjuncție explozivă în zodia Capricorn

De: Madalina Manole 29/06/2020 | 21:16
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 30 iunie 2020. Conjuncție explozivă în zodia Capricorn
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 30 iunie 2020. Conjuncție explozivă în zodia Capricorn

Horoscopul zilei de 30 iunie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 30 iunie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 30 iunie 2020 spune că astăzi nativii din zodia Capricorn vor avea parte de o conjuncție unică și explozivă în semnul lor, dar care va impacta toate zodiile.

Astăzi se formează la grad perfect conjuncția între Jupiter și Pluto, ambele retrograde, în zodia Capricorn, o conjuncție extrem de rară și, implicit, unică în viața noastră. Cele două planete se mai întâlnesc în conjuncție, însă în alte semne zodiacale, de asemenea un aspect rar care se petrece o dată la 12 – 13 ani. În Capricorn sunt cel puțin 500 de ani de când cele două planete nu s-au întâlnit, prin urmare este vorba de un context cu impacta asupra întregii omeniri.

Conjuncția Jupiter-Pluto captează suplimentar atenția pentru că se petrece de 3 ori în acest an, iar ultima dată când s-a întâmplat asta a fost în 1955-1956, însă în zodia Leu, de obicei planetele întâlnindu-se o singură dată într-un an.

Anul acesta, prima dată când Jupiter și Pluto s-au întâlnit în zodia Capricorn a fost pe data de 5 aprilie, însă ambele planete erau în mers direct. De această dată sunt în retrogradare, prin urmare și energia lor este una mai puțin pozitivă, iar a treia oară se vor întâlni pe data de 12 noiembrie, de asemenea în mers direct. Dacă la prima întâlnire au vorbit mai mult despre spiritualitate și au venit cu restricțiile de Paște, de această dată s-ar putea ca impactul lor să fie politic.

Jupiter este planeta expansiunii și a marilor beneficii, a progresului, însă în zodia Capricorn puterea sa este mult diminuată. Pe de altă parte, Pluto este planeta morții, a distrugerii și a reconstrucției, a transformărilor interioare profunde, iar impactul conjuncției Jupiter-Pluto în retrogradare în Capricorn poate vorbi despre abuz de putere, abuz de autoritate, excese ale conducătorilor și șefilor, ale persoanelor cu autoritate, dar și despre lupta de a ne recâștiga puterea interioară, lupta de a ne recâștiga un statut, reputația.

Cu toate că impactul său va fi în primul rând la nivel mondial, pe fiecare dintre noi ne va afecta într-un anume domeniu de viață, acel domeniu de viață guvernat de zodia Capricorn în astrograma natală. Dacă la nivel socio-politic poate fi vorba de o reevaluare a situației din aprilie, la nivel individual poate fi vorba de încă o șansă pe care o avem să schimbăm ceva ce în aprilie nu am reușit, poate din cauza fricii, poate din cauza pandemiei.

Cele mai impactate zodii sunt cele cardinale: Berbec, Rac, Balanță, Capricorn, dar și Scorpionii, Săgetătorii și Peștii, deoarece sunt guvernați de cele două planete.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec au șansa să schimbe ceva în legătură cu domeniul profesional, cu cariera, ceva ce va avea impact pentru toată viața. O situație se va încheia, ceva se va dărâma pentru a face loc unui nou context mult mai prospere. Posibil ca unii nativi să nu vadă pe moment beneficiile, însă acestea vor apărea ulterior. Cariera are nevoie de o reconstrucție radicală pentru unii nativi. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi atenționează că pot avea parte de conflicte cu superiorii. Posibil impact asupra unor principii legate de viața intimă sau de finanțele comune cu alții.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur au parte de schimbări de principii, de mentalitate, dărâmarea unui sistem de valori pentru a face loc altuia și nu este exclus ca unii nativi să-și reconsidere radical poziția față de studii, față de ceea ce au învățat, față de o diplomă obținută. De asemenea, poate fi vorba de o schimbare radicală legată de un proiect, plan ce are legătură cu străinătatea, poate legat de o călătorie. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi atenționează că pot primi vești de peste hotare. Posibil impact asupra unei relații parteneriale, intime, sentimentale.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni s-ar putea să aibă parte de schimbări majore legate de sistemul de valori la care se raportează, legate de o moștenire, un bun comun cu cineva, legate de un partaj, litigiu, proces, în aceste domenii pot apărea restructurări și reorganizări. De asemenea, un alt domeniu impactat este cel al intimității și sexualității. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează că pot apărea conflicte cu partenerul de viață pe teme financiare. Posibil impact asupra activităților zilnice, profesionale, asupra sănătății, dar și asupra unei relații sentimentale.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac vor fi impactați de conjuncția Jupiter-Pluton în sectorul relațiilor și al căsătoriei, dar și al parteneriatelor de afaceri. Nativii pot avea parte de schimbări radicale, majore în aceste domenii de viață. Unii pot reevalua o sitiație petrecută în aprilie, iar alții pot încheia o relație, o căsnicie pe care au încercat din răsputeri să o salveze. Profesional veștile sunt tensionate, însă există și șansa ca situația să se îmbunătățească în toamnă dacă acum au curaj să taie răul de la rădăcină. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi atenționează că pot avea parte de conflicte cu persoana iubită sau cu asociații, colaboratorii. Posibil impact asupra locului de muncă și nevoia de a-și reorganiza stilul de viață.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu au parte de impactul acestei conjuncții în sectorul muncii și al sănătății, iar acest aspect va veni cu schimbări remarcabile. Pentru unii nativi poate fi vorba de o redefinire a stilului de viață, în timp ce pentru alții poate fi vorba de pierderea unui loc de muncă pentru a găsi altul mai bun. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi atenționează că pot avea parte de conflicte cu colegii de muncă. Se cere mai multă odihnă în această perioadă și regăsirea unui echilibru între muncă și familie, între viață socială și cămin. Posibil impact asupra unei relații sentimentale.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de conjuncția Jupiter-Pluton în sectorul iubirii, al copiilor și al activităților creative și distractive. Aceste sectoare necesită reevaluare și reorganizare. Posibil să se afle secrete, să se spună lucruri dureroase. Unii nativi pot avea conflicte cu părinții din cauza partenerului. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să dea dovadă de multă maturitate și responsabilitate în abordarea problemelor sentimentale.

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au nevoie de o reconfigurare, reorganizare și redefinire a ceea ce înseamnă familie și cămin. Conjuncția va impacta acest domeniu, iar nativii trebuie să facă o schimbare vizavi de raportarea la părinți, la tradiții, la trecut, la copilărie sau la o locuință, la un bun de patrimoniu. Poate fi vorba și de modul în care e percep ideea de familie, de a-și construi ei înșiși o familie. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi atenționează că pot avea parte de conflicte cu părinții, cu cei dragi. Posibil impact asupra zonei financiare și asupra unei negocieri.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion pot fi destul de confuzi și bulversați astăzi și ar trebui să fie atenți la ceea ce vorbesc, la ce informații transmit, la ce vești aud. Atenție la comunicare și la o (re)negociere, mai ales dacă aceasta implică o sumă de bani. Posibil ca un dialog, discurs să le schimbe viața. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să evite deplasările pe cât posibil.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător s-ar putea să fie confuzi și bulversați astăzi și sunt sfătuiți să evite orice formă de investiție, speculație, tranzacție financiară sau să fie foarte atenți la ceea ce fac pentru că există riscul să piardă o sumă de bani. De evitat jocurile de noroc și cheltuielile. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce ocazia de a se pune în valoare printr-o abilitate pe care o țineau ascunsă, de a valorifica un talent, de a reevalua o situație din trecut.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn vor fi cei mai impactați de conjuncția Jupiter-Pluto dat fiind că se petrece în semnul lor, cu impact direct asupra personalității. Unii nativi vor simți că este momentul unei schimbări, momentul să pună punct unei situații de viață și să o ia de la capăt, în timp ce alții vor simți să reanalizeze și reevalueze un context din aprilie care i-a împiedicat să facă ceva. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere mai multă odihnă și relaxare. Conjuncția poate aduce ocazia unei confruntări cu trecutul sau cu prieten, o confruntare impactantă pentru viitorul lor, posibil chiar reconfigurarea unui proiect.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător s-ar putea să se lase cuprinși de temeri și frici, de frământări și angoase, în special legate de sănătate sau legate de carieră, să fie tentați să reia niște vicii, să se întoarcă la ceva sau cineva din trecut. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să dea dovadă de foarte multă stăpânire de sine și să încerce să se relaxeze, să-și ocupe mintea cu lucruri pozitive. Nu este exclus să se simtă slăbiți, demoralizați sau să se confrunte cu simptome ale unor afecțiuni mai vechi.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești vor avea parte de confuzii, frământări și energia poate fi dsetul de scăzută astăzi. Nativii pot fi bulversați de un context sentimental, de o relație de prietenie și pot avea loc schimbări radicale în anturaj, dar și legate de un proiect profesional. Fiind vorba de principii și credințe la mijloc pentru unii Pești se va da o luptă interioară între a fi prieten sau iubit cu cineva. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere unor nativi să reevalueze o situație cu care s-au confruntat în luna aprilie și care vizează prietenii, anturajul sau un proiect de viitor.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 29 IUNIE – 5 IULIE 2020. CAPRICORNII SUNT PUȘI LA MARE ÎNCERCARE

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA IULIE 2020

Parteneri
“Prințișorul Craiovei”, ATACAT brutal de cei care îi sunt alături: “Un maimuțoi cu aere de patron!”
“Prințișorul Craiovei”, ATACAT brutal de cei care îi sunt alături: “Un maimuțoi cu aere de...
Loredana Groza, luată cu ambulanţa la scurt timp după ce a participat la nunta Simonei Halep… >
Loredana Groza, luată cu ambulanţa la scurt timp după ce a participat la nunta Simonei...
BOMBĂ! De ce a fost Loredana Groza internată de urgență la Matei Balș, de fapt. Ce se întâmplă cu ea
BOMBĂ! De ce a fost Loredana Groza internată de urgență la Matei Balș, de fapt....
FOTO. Dana Săvuică, în costum de baie la 51 de ani! Cum arată fosta vedetă Playboy
FOTO. Dana Săvuică, în costum de baie la 51 de ani! Cum arată fosta vedetă...
Marea gimnastă a ţării rupe tăcerea după Olimpiadă:
Marea gimnastă a ţării rupe tăcerea după Olimpiadă: "Am fost goală cu medicul peste mine....
Roxana Nemeș s-a măritat! Ce rochie a purtat una dintre cele mai iubite cântărețe. Incredibil cum și-a surprins invitații…>
Roxana Nemeș s-a măritat! Ce rochie a purtat una dintre cele mai iubite cântărețe. Incredibil...
Ştirea SERII! Fostul preşedinte a MURIT. A făcut infarct
Ştirea SERII! Fostul preşedinte a MURIT. A făcut infarct
Acestea sunt mașinile cu cele mai bune MOTOARE ÎN 3 CILINDRI
Acestea sunt mașinile cu cele mai bune MOTOARE ÎN 3 CILINDRI
Ce a făcut Petrică Cercel pentru cei trei copii ai săi, înainte de a muri. A lăsat totul pregătit pentru atunci când nu va mai fi
Ce a făcut Petrică Cercel pentru cei trei copii ai săi, înainte de a muri....
Ce semne îți dă corpul când ai saturația de oxigen scăzută. E un simptom fatal al COVID
Ce semne îți dă corpul când ai saturația de oxigen scăzută. E un simptom fatal...
Zodiile care primesc VEȘTI CUTREMURĂTOARE la începutul săptămânii
Zodiile care primesc VEȘTI CUTREMURĂTOARE la începutul săptămânii
VACCIN ANTI-COVID, la tine în grădină! Oamenii de știință, proiect uimitor. Ce au descoperit la SALATĂ ȘI SPANAC?
VACCIN ANTI-COVID, la tine în grădină! Oamenii de știință, proiect uimitor. Ce au descoperit la...
Horoscop SPECIAL pentru marţi! Zodia care depăşeşte orice obstacol în această zi
Horoscop SPECIAL pentru marţi! Zodia care depăşeşte orice obstacol în această zi
Anastasia, o multimilionară în vârstă de 33 de ani, ucisă de iubitul său pentru că l-a făcut leneş. Bărbatul, un jucător de polo profesionist, condamnat la 15 ani de închisoare, în Muntenegru
Anastasia, o multimilionară în vârstă de 33 de ani, ucisă de iubitul său pentru că...
BANCUL ZILEI – O blondă bine, acostată de câțiva șmecherași
BANCUL ZILEI – O blondă bine, acostată de câțiva șmecherași
Cum arată sicriul lui Petrică Cercel? Ți se rupe sufletul dacă îl vezi! De ce l-a ales familia
Cum arată sicriul lui Petrică Cercel? Ți se rupe sufletul dacă îl vezi! De ce...
ANUNT ȘOC de la PFIZER! Toată lumea trebuie să afle chiar acum
ANUNT ȘOC de la PFIZER! Toată lumea trebuie să afle chiar acum
Doliu imens în showbiz! O celebră bloggeriță a murit la doar 22 de ani
Doliu imens în showbiz! O celebră bloggeriță a murit la doar 22 de ani
SE LĂFĂIE ÎN LUX. Imagini din avionul cu care Klaus și Carmen Iohannis au zburat la New York
SE LĂFĂIE ÎN LUX. Imagini din avionul cu care Klaus și Carmen Iohannis au zburat...
Declarație de război în Europa! Este cutremur total la graniță. Ce s-a descoperit
Declarație de război în Europa! Este cutremur total la graniță. Ce s-a descoperit
„Comoară” de 100.000 de dolari, descoperită într-o cameră abandonată de 20 de ani
„Comoară” de 100.000 de dolari, descoperită într-o cameră abandonată de 20 de ani
Brandul de lux lansat de câțiva ani, preferatul lui Cătălin Botezatu. Designerul se îmbracă des de acolo
Brandul de lux lansat de câțiva ani, preferatul lui Cătălin Botezatu. Designerul se îmbracă des...
"Legenda lui Dorel". Muncitorii au spart conducata de apă Ciucaş şi au afectat o fabrică...
Oana Roman a izbucnit în lacrimi! Adevărul despre relația cu Petre Roman: „Tata a făcut o alegere...”
Oana Roman a izbucnit în lacrimi! Adevărul despre relația cu Petre Roman: „Tata a făcut...
O femeie a văzut o „pasăre fericită” într-un copac. S-a apropiat și a încremenit FOTO
O femeie a văzut o „pasăre fericită” într-un copac. S-a apropiat și a încremenit FOTO
Loredana Groza, luată cu ambulanța la puțin timp după ce a cântat la nunta Simonei Halep! Ce a pățit vedeta
Loredana Groza, luată cu ambulanța la puțin timp după ce a cântat la nunta Simonei...
S-a căsătorit cu nepoata fostei soții, iar acum a făcut un alt anunț șoc. Vedeta cu viață demnă de telenovelă
S-a căsătorit cu nepoata fostei soții, iar acum a făcut un alt anunț șoc. Vedeta...
Ana Baniciu, fotografiată fără haine în propriul dormitor! Imaginea incendiară a ajuns pe net
Ana Baniciu, fotografiată fără haine în propriul dormitor! Imaginea incendiară a ajuns pe net
Anca Serea are mari probleme de sănătate. Ce se întâmplă cu aceasta: „Starea mea de sănătate e mai precară”
Anca Serea are mari probleme de sănătate. Ce se întâmplă cu aceasta: „Starea mea de...
Scandal major în jurul vaccinării. Oamenii de ştiinţă demisionează în masă
Scandal major în jurul vaccinării. Oamenii de ştiinţă demisionează în masă
Sectorul din România unde salariu mediu net a ajuns la 8439 de lei
Sectorul din România unde salariu mediu net a ajuns la 8439 de lei
Alexandru Arșinel, mărturisiri dureroase: „Soția mea are atâta tristețe în ochi că te cutremură
Alexandru Arșinel, mărturisiri dureroase: „Soția mea are atâta tristețe în ochi că te cutremură"
ȘOC în showbiz! Anca Serea a primit un diagnostic grav din partea medicilor
ȘOC în showbiz! Anca Serea a primit un diagnostic grav din partea medicilor
Fost șef al Fiscului, jefuit când era în vacanţă. Hoții i-au furat de acasă 500.000 de euro
Fost șef al Fiscului, jefuit când era în vacanţă. Hoții i-au furat de acasă 500.000...