Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 5 aprilie 2020. Conjuncția Jupiter-Pluto în zodia Capricorn

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 5 aprilie 2020. Conjuncția Jupiter-Pluto în zodia Capricorn

De: Cristian Blanuta 04/04/2020 | 21:46
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 5 aprilie 2020. Conjuncția Jupiter-Pluto în zodia Capricorn

Horoscopul zilei de 5 aprilie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 5 aprilie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 5 aprilie 2020 spune că astăzi nativii din zodia Capricorn vor avea parte de conjuncția Jupiter-Pluton întocmai în semnul lor, cu impact, personal și profesional, pe termen lung.

Jupiter și Pluton își unesc energiile o dată la aproximativ 12-13 ani, însă anul acesta se vor întâlni de 3 ori în zodia Capricorn, pentru că vor face conjuncție inclusiv în perioada de retrogradare, pe data de 5 aprilie, și mai apoi pe 12 noiembrie, când vor fi, din nou, ambele în mers direct.

Jupiter este planeta expansiunii și a marilor beneficii, a progresului, însă în zodia Capricorn puterea sa este mult diminuată. Pe de altă parte, Pluto este planeta morții, a distrugerii și a reconstrucției, a transormărilor interioare puternice, iar uniunea acestor două energii va fi impactantă pentru toată lumea, atât la nivel personal, cât și social.

Impactul conjuncției Jupiter-Pluton în Capricorn, semn al puterii, al autorității și al ierarhiilor, se va resimți puternic la nivel politic, economic, financiar, dar și la nivel de justiție. În urma acestei uniuni planetare va fi vorba de o dărâmare a multor structuri guvernamentale, de reforme, de reconfigurarea aspectelor economice, de statut și funcție. Posibil ca acum să se pregătească terenul pentru a reconstrui ulterior pentru că Jupiter va amplifica tot ceea ce-i aparține lui Pluto, iar asta se va întțmpla sub auspiciile Capricornului.

În plan personal poate fi vorba de o rupere, de o dărâmare a tot ceea ce ne ține legați, ancorați, limitați și nu ne lasă să evoluăm spiritual. Pluton cere trezirea conștiinței din noi, trezirea spirituală, iar Jupiter este Justițiarul, dar și Medicul. Poate fi vorba de o suferință, de o pierdere care să ne aducă, de fapt, uletrior, vindecare. Cele mai impactante zodii sunt Scorpionul, Săgetătorul, Capricornul și Peștii.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec s-ar putea să întâmpine dificultăți majore în menținerea unei funcții, unui statut, în menținerea unei relații importante. Totodată, pot exista probleme cu autoritățile și este de preferat ca nativii să fie prudenți și conștienți de acțiunile lor. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să fie calmi și să știe că cea ce pierd acum legat de carieră este pentru a face loc altui aspect mult mai benefic în viitor.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur pot avea parte de răsturnări remarcabile în legătură cu principiile pe care s-au ghidat până acum, răsturnări de filozofii și mentalități. Posibil ca unii nativi să simtă un blocaj în manifestarea unor idei, un blocaj legat de cursuri sau studii. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să fie prudenți și în legătură cu activitatea profesională, mai ales cei care activează în mediul academic.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni vor trece prin transformări interioare profunde, transformări menite să le schimbe radical viziunea și pe mulți să-i întoarcă către spiritualitate. Nativii pot fi impactați și în sectorul financiar, mai ales dacă depindeau de alții, dacă aveau în comun bunuri și moșteniri. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să-și mențină o atitudine pozitivă și optimistă. Jupiter va amplifica tot ce ține de gândirea lor cea mai profundă.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac au parte de momente tulburătoare în căsnicie, în relațiile de lungă durată sau în sectorul parteneriatelor profesionale. Ceva se poate încheia acum pentru a face loc unei noi oportunități, mai ales în acele cazuri în care partenerul limita, bloca, stagna evoluția nativilor. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să privească doar partea plină a paharului și să aibă o viziune de ansamblu optimistă.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu sunt sfătuiți să fie foarte atenți la sănătate și să caute să se odihnească mai mult, să evite excesele de orice fel și să-și mențină gândirea pozitivă. Conjuncția Jupiter-Pluton poate afecta inclusiv sectorul muncii și poate aduce o pierdere în acest sens sau o nevoie de a schimba ceva din rădăcini pentru a funcționa mai departe. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să dea dovadă de multă responsabilitate profesională.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară vor avea parte de rupturi sentimentale, mai ales dacă este vorba de parteneri care le îngrădeau dreptul la exprimare, îi limitau într-o anume direcție. Nativii pot să-și reconfigureze acum stilul de viață, pornind de la hobby-uri și pasiuni și până la stil alimentar. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le paotea duce noi viziuni în dragoste, noi raportări la relațiile sentimentale. O aventură sau relație extraconjugală se poate încheia acum.

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au parte de reconfigurări în modul în care se raportează la membrii familiei, în special la părinți. Posibil ca nativii să simtă nevoia de a se muta, de a face o schimbare în viața de familie sau în locuință. Poate ideea de cămin va căpăta alte conotații. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce o nouă viziune în ceea ce privește un bun de patrimoniu.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion sunt amprentați de conjuncția Jupiter-Pluton în sectorul comunicării și al deplasărilor pe distanțe scurte, al învățării și al relației cu rudele. Cu siguranță, acești nativi vor trece prin transformări importante legate de modul în care comunică cu cei din jur. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere mai multă prudență în călătorii și în administrarea finanțelor.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de reconstrucție la nivel financiar, referitor la banii pe care-i câștigă din muncă propriue, dar și la modul în care se valorifică pe ei înșiși. Nativii pot să-și schimbe radical viziunea în privința acestor aspecte. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce încheierea unui contract cu scopul de a deschide noi orizonturi financiare. În viitor pot descoperi cum să facă bani în alt mod.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn sunt direct vizați dea caestă conjucnție Jupiter-Pluton care se petrece întocmai în semnul lor și care poate aduce transformări remarcabile de principii, de gândire, de raportare la cei din jur. Viața persoanlă, dar și cea profesională poate intra pe un nou făgaș. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să aibă o viziune pozitivă și optimistă asupra viitorului. Jupiter le va amplifica trăirile interioare.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător vor avea ocazia să facă schimbări puternice la nivel subconștient, atât din punct de vedere emoțional, cât și psihic. Nativii s-ar putea desprinde acum de toate traumele din trecut, de frici și obsesii pentru a face loc vindecării. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să respecte regulile și restricțiile și să încerce să păstreze o gândire pozitivă și optimistă. De asemenea, este nevoie de mai multă atenție acordată sănătății.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești pot încheia relații de prietenie sau de iubire care nu le aduc evoluție, care-i restricționează și care până acum le-au imăus limite și retsricții, mai ales de natură spirituală și religioasă. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le atrage atenția că o serie de planuri și proiecte de viitor pot lua o altă turnură.

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Cristian Blănuță este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A început să lucreze în mass-media în anul 1996, la ziarul MONITORUL DE BACĂU. Au urmat ZIARUL DE BACĂU, PROSPORT (Ediția de Moldova), SPORT citeste mai mult
Parteneri
Acest bărbat a aruncat o cameră de filmat, într-o gaură adâncă de 93 de metri, sub ANTARCTICA, și a făcut o descoperire ireală. Iată imaginile!
Acest bărbat a aruncat o cameră de filmat, într-o gaură adâncă de 93 de metri,...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Smiley A FILMAT-O AȘA pe Gina Pistol: „Te pregătești?”. Apoi a postat-o pe net
Smiley A FILMAT-O AȘA pe Gina Pistol: „Te pregătești?”. Apoi a postat-o pe net
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Yamato și Bettyshor, prinși în timp ce se sărutau la Gala RXF! Primele dezvăluiri despre o posibilă împăcare: „Poate da, poate nu...”
Yamato și Bettyshor, prinși în timp ce se sărutau la Gala RXF! Primele dezvăluiri despre...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Au apărut primele căpşuni româneşti în pieţe. Cu cât se vinde un kilogram 
Au apărut primele căpşuni româneşti în pieţe. Cu cât se vinde un kilogram 
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din România. Nutriționistul Cristian Mărgărit îl recomandă: ”Este un miracol pentru imunitate”
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din...
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de locuri de muncă
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de...
Românii, OBLIGAŢI să dea bani. Va fi lege în 2025: Au de unde
Românii, OBLIGAŢI să dea bani. Va fi lege în 2025: Au de unde
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Putin cutremură omenirea. Ordin ISTORIC dat la Moscova: Totul s-a rezolvat
Putin cutremură omenirea. Ordin ISTORIC dat la Moscova: Totul s-a rezolvat
Un produs foarte căutat s-a ieftinit. Mulți români l-au cumpărat deja
Un produs foarte căutat s-a ieftinit. Mulți români l-au cumpărat deja
BANC | „Bulă, poți să-mi împrumuți 500 de lei până la salariu?”
BANC | „Bulă, poți să-mi împrumuți 500 de lei până la salariu?”
Soţia lui Ciprian Marica a avut cea mai provocatoare apariţie! Imaginile incendiare cu partenera de viaţă a milionarului român
Soţia lui Ciprian Marica a avut cea mai provocatoare apariţie! Imaginile incendiare cu partenera de...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Lino Golden și Delia s-au căsătorit, după doi ani de relație. Imagini de la cununia civilă
Lino Golden și Delia s-au căsătorit, după doi ani de relație. Imagini de la cununia...
Gabriela Cristea le-a răspuns haterilor din online. De ce nu livrează celebrii cozonaci la timp: „Nu este o tragedie”
Gabriela Cristea le-a răspuns haterilor din online. De ce nu livrează celebrii cozonaci la timp:...
Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 20 aprilie 2024, produsele pe care toți românii le caută. Se vor vinde ca pâinea caldă
Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 20 aprilie 2024, produsele pe care toți românii le...
Filmul care e foarte popular pe Netflix. Are o poveste unică, a rupt topul în întreaga lume și e la mare căutare și în România
Filmul care e foarte popular pe Netflix. Are o poveste unică, a rupt topul în...