Home » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 5 aprilie 2020. Conjuncția Jupiter-Pluto în zodia Capricorn

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 5 aprilie 2020. Conjuncția Jupiter-Pluto în zodia Capricorn

De: Cristian Blanuta 04/04/2020 | 21:46
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 5 aprilie 2020. Conjuncția Jupiter-Pluto în zodia Capricorn

Horoscopul zilei de 5 aprilie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 5 aprilie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 5 aprilie 2020 spune că astăzi nativii din zodia Capricorn vor avea parte de conjuncția Jupiter-Pluton întocmai în semnul lor, cu impact, personal și profesional, pe termen lung.

Jupiter și Pluton își unesc energiile o dată la aproximativ 12-13 ani, însă anul acesta se vor întâlni de 3 ori în zodia Capricorn, pentru că vor face conjuncție inclusiv în perioada de retrogradare, pe data de 5 aprilie, și mai apoi pe 12 noiembrie, când vor fi, din nou, ambele în mers direct.

Jupiter este planeta expansiunii și a marilor beneficii, a progresului, însă în zodia Capricorn puterea sa este mult diminuată. Pe de altă parte, Pluto este planeta morții, a distrugerii și a reconstrucției, a transormărilor interioare puternice, iar uniunea acestor două energii va fi impactantă pentru toată lumea, atât la nivel personal, cât și social.

Impactul conjuncției Jupiter-Pluton în Capricorn, semn al puterii, al autorității și al ierarhiilor, se va resimți puternic la nivel politic, economic, financiar, dar și la nivel de justiție. În urma acestei uniuni planetare va fi vorba de o dărâmare a multor structuri guvernamentale, de reforme, de reconfigurarea aspectelor economice, de statut și funcție. Posibil ca acum să se pregătească terenul pentru a reconstrui ulterior pentru că Jupiter va amplifica tot ceea ce-i aparține lui Pluto, iar asta se va întțmpla sub auspiciile Capricornului.

În plan personal poate fi vorba de o rupere, de o dărâmare a tot ceea ce ne ține legați, ancorați, limitați și nu ne lasă să evoluăm spiritual. Pluton cere trezirea conștiinței din noi, trezirea spirituală, iar Jupiter este Justițiarul, dar și Medicul. Poate fi vorba de o suferință, de o pierdere care să ne aducă, de fapt, uletrior, vindecare. Cele mai impactante zodii sunt Scorpionul, Săgetătorul, Capricornul și Peștii.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec s-ar putea să întâmpine dificultăți majore în menținerea unei funcții, unui statut, în menținerea unei relații importante. Totodată, pot exista probleme cu autoritățile și este de preferat ca nativii să fie prudenți și conștienți de acțiunile lor. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să fie calmi și să știe că cea ce pierd acum legat de carieră este pentru a face loc altui aspect mult mai benefic în viitor.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur pot avea parte de răsturnări remarcabile în legătură cu principiile pe care s-au ghidat până acum, răsturnări de filozofii și mentalități. Posibil ca unii nativi să simtă un blocaj în manifestarea unor idei, un blocaj legat de cursuri sau studii. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să fie prudenți și în legătură cu activitatea profesională, mai ales cei care activează în mediul academic.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni vor trece prin transformări interioare profunde, transformări menite să le schimbe radical viziunea și pe mulți să-i întoarcă către spiritualitate. Nativii pot fi impactați și în sectorul financiar, mai ales dacă depindeau de alții, dacă aveau în comun bunuri și moșteniri. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să-și mențină o atitudine pozitivă și optimistă. Jupiter va amplifica tot ce ține de gândirea lor cea mai profundă.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac au parte de momente tulburătoare în căsnicie, în relațiile de lungă durată sau în sectorul parteneriatelor profesionale. Ceva se poate încheia acum pentru a face loc unei noi oportunități, mai ales în acele cazuri în care partenerul limita, bloca, stagna evoluția nativilor. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să privească doar partea plină a paharului și să aibă o viziune de ansamblu optimistă.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu sunt sfătuiți să fie foarte atenți la sănătate și să caute să se odihnească mai mult, să evite excesele de orice fel și să-și mențină gândirea pozitivă. Conjuncția Jupiter-Pluton poate afecta inclusiv sectorul muncii și poate aduce o pierdere în acest sens sau o nevoie de a schimba ceva din rădăcini pentru a funcționa mai departe. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să dea dovadă de multă responsabilitate profesională.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară vor avea parte de rupturi sentimentale, mai ales dacă este vorba de parteneri care le îngrădeau dreptul la exprimare, îi limitau într-o anume direcție. Nativii pot să-și reconfigureze acum stilul de viață, pornind de la hobby-uri și pasiuni și până la stil alimentar. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le paotea duce noi viziuni în dragoste, noi raportări la relațiile sentimentale. O aventură sau relație extraconjugală se poate încheia acum.

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au parte de reconfigurări în modul în care se raportează la membrii familiei, în special la părinți. Posibil ca nativii să simtă nevoia de a se muta, de a face o schimbare în viața de familie sau în locuință. Poate ideea de cămin va căpăta alte conotații. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce o nouă viziune în ceea ce privește un bun de patrimoniu.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion sunt amprentați de conjuncția Jupiter-Pluton în sectorul comunicării și al deplasărilor pe distanțe scurte, al învățării și al relației cu rudele. Cu siguranță, acești nativi vor trece prin transformări importante legate de modul în care comunică cu cei din jur. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere mai multă prudență în călătorii și în administrarea finanțelor.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de reconstrucție la nivel financiar, referitor la banii pe care-i câștigă din muncă propriue, dar și la modul în care se valorifică pe ei înșiși. Nativii pot să-și schimbe radical viziunea în privința acestor aspecte. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce încheierea unui contract cu scopul de a deschide noi orizonturi financiare. În viitor pot descoperi cum să facă bani în alt mod.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn sunt direct vizați dea caestă conjucnție Jupiter-Pluton care se petrece întocmai în semnul lor și care poate aduce transformări remarcabile de principii, de gândire, de raportare la cei din jur. Viața persoanlă, dar și cea profesională poate intra pe un nou făgaș. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să aibă o viziune pozitivă și optimistă asupra viitorului. Jupiter le va amplifica trăirile interioare.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător vor avea ocazia să facă schimbări puternice la nivel subconștient, atât din punct de vedere emoțional, cât și psihic. Nativii s-ar putea desprinde acum de toate traumele din trecut, de frici și obsesii pentru a face loc vindecării. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să respecte regulile și restricțiile și să încerce să păstreze o gândire pozitivă și optimistă. De asemenea, este nevoie de mai multă atenție acordată sănătății.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești pot încheia relații de prietenie sau de iubire care nu le aduc evoluție, care-i restricționează și care până acum le-au imăus limite și retsricții, mai ales de natură spirituală și religioasă. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le atrage atenția că o serie de planuri și proiecte de viitor pot lua o altă turnură.

Tags:
Parteneri
Ce au descoperit la mormântul lui Petrică Cercel la 2 zile de când l-au îngropat? A ținut mereu acest secret în timpul vieții, dar acum…
Ce au descoperit la mormântul lui Petrică Cercel la 2 zile de când l-au îngropat?...
Loredana Groza, luată cu ambulanţa la scurt timp după ce a participat la nunta Simonei Halep… >
Loredana Groza, luată cu ambulanţa la scurt timp după ce a participat la nunta Simonei...
BOMBĂ! Theo Rose, covid a doua oară. Anunțul șoc de azi
BOMBĂ! Theo Rose, covid a doua oară. Anunțul șoc de azi
FOTO. Cum arată azi Simona Sensual, asistenta TV care a luat-o pe calea bisericii și a credinței! Transformarea e totală
FOTO. Cum arată azi Simona Sensual, asistenta TV care a luat-o pe calea bisericii și...
Marea gimnastă a ţării rupe tăcerea după Olimpiadă:
Marea gimnastă a ţării rupe tăcerea după Olimpiadă: "Am fost goală cu medicul peste mine....
Roxana Nemeș s-a măritat! Ce rochie a purtat una dintre cele mai iubite cântărețe. Incredibil cum și-a surprins invitații…>
Roxana Nemeș s-a măritat! Ce rochie a purtat una dintre cele mai iubite cântărețe. Incredibil...
HALEP a anunţat despărţirea din luna de miere. Toţi fanii sunt în stare de ŞOC
HALEP a anunţat despărţirea din luna de miere. Toţi fanii sunt în stare de ŞOC
Cele mai bune SUV-uri mici. NOI sau RULATE, mașinile astea merită fiecare bănuț
Cele mai bune SUV-uri mici. NOI sau RULATE, mașinile astea merită fiecare bănuț
Gabriela Cristea și Tavi Clonda DIVORȚEAZĂ? Blonda celebră cu care artistul și-a petrecut weekend-ul. A fost surprins în fotografii
Gabriela Cristea și Tavi Clonda DIVORȚEAZĂ? Blonda celebră cu care artistul și-a petrecut weekend-ul. A...
Alimentul-minune care „repară” ficatul bolnav. Ce să mănânci pentru un ficat sănătos
Alimentul-minune care „repară” ficatul bolnav. Ce să mănânci pentru un ficat sănătos
Ce se întâmplă în corpul tău după 3 cești de cafea. Ora la care e indicat să bei ultima cafea
Ce se întâmplă în corpul tău după 3 cești de cafea. Ora la care e...
Halep a anunțat DESPĂRȚIREA, în luna de miere. „E timpul să încheiem relația”. Șoc în familie
Halep a anunțat DESPĂRȚIREA, în luna de miere. „E timpul să încheiem relația”. Șoc în...
Denise Rifai, uimită de Cătălin Botezatu. A vrut să plece din emisiune. 'Acum mă ridic!'
Denise Rifai, uimită de Cătălin Botezatu. A vrut să plece din emisiune. 'Acum mă ridic!'
Euro a atins un nou maxim istoric faţă de leu. Curs valutar BNR din 22 septembrie
Euro a atins un nou maxim istoric faţă de leu. Curs valutar BNR din 22...
BANCUL ZILEI – Sexul te face KO în box!
BANCUL ZILEI – Sexul te face KO în box!
Cum arată sicriul lui Petrică Cercel? Ți se rupe sufletul dacă îl vezi! De ce l-a ales familia
Cum arată sicriul lui Petrică Cercel? Ți se rupe sufletul dacă îl vezi! De ce...
VESTE BOMBĂ despre PFIZER! Absolut toți românii trebuie să știe acest lucru
VESTE BOMBĂ despre PFIZER! Absolut toți românii trebuie să știe acest lucru
Andreea Esca e devastată. Despărțirea momentului. A recunoscut totul
Andreea Esca e devastată. Despărțirea momentului. A recunoscut totul
Final de drum pentru PRO TV. După 20 de ani a dispărut! Este alertă pe piața media. Milioane de români vor avea de suferit
Final de drum pentru PRO TV. După 20 de ani a dispărut! Este alertă pe...
Se aplică de vineri! Carantină în România. Sute de mii de români au interzis
Se aplică de vineri! Carantină în România. Sute de mii de români au interzis
Și-a prins soția cu un alt bărbat. Răzbunarea soțului a fost „diabolică” - FOTO
Și-a prins soția cu un alt bărbat. Răzbunarea soțului a fost „diabolică” - FOTO
Numele real al Margheritei de la Clejani s-a aflat. Viorica, mama ei, a dat-o de gol
Numele real al Margheritei de la Clejani s-a aflat. Viorica, mama ei, a dat-o de...
România va începe adminstarea dozei trei de vaccin COVID-19. Ce grupe de persoane vor avea prioritate
România va începe adminstarea dozei trei de vaccin COVID-19. Ce grupe de persoane vor avea...
Se revine la declarația pe proprie răspundere! Anunțul autorităților făcut azi
Se revine la declarația pe proprie răspundere! Anunțul autorităților făcut azi
Secretul din spatele succesului „Așii Amanetului”. Ce avere avea „Bătrânul” înainte să moară
Secretul din spatele succesului „Așii Amanetului”. Ce avere avea „Bătrânul” înainte să moară
Drama teribilă a Andreei Marin: `Ieri am lăsat lacrimile să curgă`
Drama teribilă a Andreei Marin: `Ieri am lăsat lacrimile să curgă`
S-a căsătorit cu nepoata fostei soții, iar acum a făcut un alt anunț șoc. Vedeta cu viață demnă de telenovelă
S-a căsătorit cu nepoata fostei soții, iar acum a făcut un alt anunț șoc. Vedeta...
VIDEO | Dani Mocanu, filmări XXX cu o vedetă: „Îmi e rușine de mama să apar așa...
VIDEO | Dani Mocanu, filmări XXX cu o vedetă: „Îmi e rușine de mama să...
Cine este, de fapt, Amy Cercel! Putin lume stie cati copii are Petrica Cercel
Cine este, de fapt, Amy Cercel! Putin lume stie cati copii are Petrica Cercel
Scandal major în jurul vaccinării. Oamenii de ştiinţă demisionează în masă
Scandal major în jurul vaccinării. Oamenii de ştiinţă demisionează în masă
Matematicianul român care a descoperit o formulă cu care a reuşit să câştige la loto. El a ridicat de 14 ori marele premiu
Matematicianul român care a descoperit o formulă cu care a reuşit să câştige la loto....
Petrică Cercel, îngropat noaptea de familie! De ce au decis asta
Petrică Cercel, îngropat noaptea de familie! De ce au decis asta
ȘOC în showbiz! Anca Serea a primit un diagnostic grav din partea medicilor
ȘOC în showbiz! Anca Serea a primit un diagnostic grav din partea medicilor
Cutremurător! Ștefan Ciupac a murit de COVID! Câtă durere: doi copii au rămas fără tată
Cutremurător! Ștefan Ciupac a murit de COVID! Câtă durere: doi copii au rămas fără tată