Acasă » Trending » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 24 septembrie 2020. Berbecii încheie relații

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 24 septembrie 2020. Berbecii încheie relații

De: Madalina Manole 23/09/2020 | 21:08
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 24 septembrie 2020. Berbecii încheie relații

Horoscopul zilei de 24 septembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 24 septembrie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 24 septembrie 2020 spune că nativii din zodia Berbec pot încheia relații din impulsivitate și lipsă de comunicare, deficiențe de dialog.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie! (CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 21 – 27 SEPTEMBRIE 2020. BALANȚELE INTRĂ ÎN ARENĂ)

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec ating apogeul tensiunii în cuplu și în relațiile profesionale, motiv pentru care este important să facă un efort și să nu mai fie axați doar pe propria lor persoană, ci să fie atenți și la nevoile celorlalți, să învețe să-i asculte cu adevărat. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi atenționează că se pot spune vorbe grele în cuplu, care nu se uită și care pot încheia relații definitiv.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur sunt sfătuiți să fie foarte atenți la sănătate, în special psihică. Nativii pot fi surmenați, pot fi excesiv de stresați din cauza muncii și pot avea căderi nervoase. Cei care se confruntă cu oboseală, pot ajunge la stadiul de cronicizare dacă nu sunt mai responsabili. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să facă tot posibilul să se relaxeze, ba chiar să-și ia o zi liberă de la muncă pentru a se odihni. Atenție la conflictele profesionale, cu colegii. Concentrare slabă la locul de muncă și în activitățile zilnice, nervi, stres.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni sunt sfătuiți să acorde mai multă atenție relației sentimentale și comunicării cu persoana iubită pentru că au tendința de a petrece prea mult timp cu prietenii, cu ceilalți. Nativii trebuie să găsească un echilibru între iubire și prietenie pentru că pot apărea conflicte în cuplu, se pot face reproșuri dure. Pe de altă parte, trebuie să aibă grijă la relațiile de prietenie și la cum dialoghează cu cei din anturaj pentru că pot fi impulsivi. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționeză că poate apărea o ruptură socială, o ieșire dintr-un grup de interese comune.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac trebuie, acum mai mult ca niciodată, să găsească echilibrul între familie și profesie. Pe de o parte, este nevoie de un strop de compromis în relațiile cu cei dragi, de mai multă înțelegere oferită pentru a se evita conflictele majore, iar pe de altă parte nativilor li se cere să aibă grijă la acțiunile impulsive legate de carieră care pot rupe parteneriate. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi atenționează că stesul profesional poate atinge cote înalte.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu pot fi foarte duri în dialog și pot avea tendința de a-și impune punctele de vedere cu o autoritate ieșită din comun, aspect care-i poate îndepărta de cei dragi. Pot apărea distanțări în relațiile cu cei din jur și critici agresive la adresa lor. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce oboseală psihică, surmenaj, grea capacitate de concentrare. Mare atenție la călătorii și deplasări. Pe cât posibil, astăzi ar trebui evitate sau făcute cu un maxim de prudență.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară pot avea parte de conflicte majore pe teme financiare, fie legate de bani care nu le intră în conturi, fie legate de salarizare. Este nevoie de o reevaluare a unor acțiuni din trecut și de o mai mare economie în cheltuieli. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le atrage atenția că acțiunile necugetate pot aduce cu sine pierderi materiale.

 Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță ating astăzi un nivel maxim de stres și tensiune nervoasă, dat fiind că Mercur din zodia lor este în opoziție cu Marte retrograd din Berbec, zodia parteneră. Nativii pot fi ținta criticilor partenerului și pot riposta destul de dur, lăsând diplomația deoparte. Este de preferat să analizez atitudinile partenerului de viață și ale partenerilor de afaceri, ale colaboratorilor, și să caute o cale de mijloc, să-și exprime nemulțumirile pe un ton blând și calm. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le atrage atenția că unele relații se pot încheia dacă nu dau dovadă de maturitate și responsabilitate în dialog.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de o zi grea, cu mult stres, tensiuni mentale, oboseală nervoasă. Nativii pot fi copleșiți de gânduri și extrem de irascibili cu cei din jur și de aceea odihna va fi cel mai bun medicament, remediu. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere atenție în acțiunile profesionale, evitarea surmenajului și a activităților care presupun concentrare și atenție, migală.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de conflicte serioase cu prietenii și se pot spune cuvinte dure, se pot face reproșuri. Acțiunile sentimentale au parte, de asemenea, de reproșuri, iar persoana iubită poate fi nemulțumită de implicarea nativilor în viața de cuplu. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere găsirea unui echilibru între timpul petrecut cu prietenii și cel petrecut cu partenerul. Pe de altă parte, se cere un echilibru și între timpul dedicat unui hobby și cel dedicat unui proiect personal.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn pot fi foarte conflictuali cu superiorii, pot denigra autoritatea și pot refuza să li se impună să facă ceva, să zică ceva. Imaginea profesională poate fi afectată de vorbe și raționamente greșite. În familie apar conflicte generate de neînțelegeri, iar acțiunile nativilor vizavi de o casă, de membrii familiei pot fi agresive, impulsive și pot aduce probleme. Cei care dețin funcții, pot acționa eronat și se pot impune excesiv. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să facă un efort pentru a menține un echilibru între viața profesională și cea personală.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător sunt sfătuiți să nu tragă concluzii pripite și nici să nu se grăbească în a lua decizii astăzi. Raționamentul nativilor poate fi afectat și pot intra cu ușurință în conflicte de idei. Atenție la toate acțiunile care presupun negocieri, la discursuri publice, ședințe, inetrviuri, examene. Se pot rupe relații cu cei dragi. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să evite deplasările, călătoriile pe cât posibil sau să le facă cu un maxim de prudență.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești sunt sfătuiți să fie foarte atenți la acțiunile financiare de astăzi pentru că pot, din impulsivitatea momentului, să facă erori de calcul, greșeli care să-i coste scump. De asemenea, pot apărea tensiuni și conflicte din cauza banilor în cuplu sau în relațiile cu cei cu care au de împărțit bani și bunuri materiale. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le atrage atenția că nevalorificarea unei relații intime, păstrarea acesteia în zona ascunsă, la stadiul de aventură, evitaea dialogului pe această temă, poate aduce încheierea acesteia.

(VEZI ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA SEPTEMBRIE 2020)

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un semafor, în BUCUREȘTI: „Este absurd!”
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără decât fostul luptător și interlop
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Nadia Comăneci, apariție incredibilă! La brațul cărui bărbat celebru a fost văzută în București
Nadia Comăneci, apariție incredibilă! La brațul cărui bărbat celebru a fost văzută în București
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele premiu câștigat în 2012
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Sore, detalii despre actualul ei iubit! Artista își dorește să facă al doilea copil cu el: „Verdictul final...”
Sore, detalii despre actualul ei iubit! Artista își dorește să facă al doilea copil cu...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi? „Sunt curios care este comportamentul tău când ești cu o persoană la care nu ții atât de mult.”
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
"Unde mai joc și eu la aparate?!" Vieţile românilor care s-au trezit într-o nouă realitate,...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o bombă de vitamine
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o...
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o pasăre care trăiește și în România
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o...
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Devine obligatoriu din 6 iulie! Dispozitivul pe care trebuie să-l aibă mașinile la bord
Devine obligatoriu din 6 iulie! Dispozitivul pe care trebuie să-l aibă mașinile la bord
Rusia va ataca NATO. Anunțul care punea lumea pe jar
Rusia va ataca NATO. Anunțul care punea lumea pe jar
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al...
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de la Taverna Racilor într-o singură zi
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
"A tăiat acea bucată de intestin, de 12 centimetri, unde se afla tumora". Dan Ciotoi,...
Cum i-a dat Anamaria Prodan peste nas lui Laurențiu Reghecampf. Cadou de peste 100.000€ pentru Sarah
Cum i-a dat Anamaria Prodan peste nas lui Laurențiu Reghecampf. Cadou de peste 100.000€ pentru...
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face curse de miercuri până duminică
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face...
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în luna mai 2024
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în...