Home » Trending » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 24 septembrie 2020. Berbecii încheie relații

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 24 septembrie 2020. Berbecii încheie relații

De: Madalina Manole 23/09/2020 | 21:08
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 24 septembrie 2020. Berbecii încheie relații

Horoscopul zilei de 24 septembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 24 septembrie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 24 septembrie 2020 spune că nativii din zodia Berbec pot încheia relații din impulsivitate și lipsă de comunicare, deficiențe de dialog.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie! (CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 21 – 27 SEPTEMBRIE 2020. BALANȚELE INTRĂ ÎN ARENĂ)

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec ating apogeul tensiunii în cuplu și în relațiile profesionale, motiv pentru care este important să facă un efort și să nu mai fie axați doar pe propria lor persoană, ci să fie atenți și la nevoile celorlalți, să învețe să-i asculte cu adevărat. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi atenționează că se pot spune vorbe grele în cuplu, care nu se uită și care pot încheia relații definitiv.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur sunt sfătuiți să fie foarte atenți la sănătate, în special psihică. Nativii pot fi surmenați, pot fi excesiv de stresați din cauza muncii și pot avea căderi nervoase. Cei care se confruntă cu oboseală, pot ajunge la stadiul de cronicizare dacă nu sunt mai responsabili. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să facă tot posibilul să se relaxeze, ba chiar să-și ia o zi liberă de la muncă pentru a se odihni. Atenție la conflictele profesionale, cu colegii. Concentrare slabă la locul de muncă și în activitățile zilnice, nervi, stres.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni sunt sfătuiți să acorde mai multă atenție relației sentimentale și comunicării cu persoana iubită pentru că au tendința de a petrece prea mult timp cu prietenii, cu ceilalți. Nativii trebuie să găsească un echilibru între iubire și prietenie pentru că pot apărea conflicte în cuplu, se pot face reproșuri dure. Pe de altă parte, trebuie să aibă grijă la relațiile de prietenie și la cum dialoghează cu cei din anturaj pentru că pot fi impulsivi. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționeză că poate apărea o ruptură socială, o ieșire dintr-un grup de interese comune.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac trebuie, acum mai mult ca niciodată, să găsească echilibrul între familie și profesie. Pe de o parte, este nevoie de un strop de compromis în relațiile cu cei dragi, de mai multă înțelegere oferită pentru a se evita conflictele majore, iar pe de altă parte nativilor li se cere să aibă grijă la acțiunile impulsive legate de carieră care pot rupe parteneriate. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi atenționează că stesul profesional poate atinge cote înalte.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu pot fi foarte duri în dialog și pot avea tendința de a-și impune punctele de vedere cu o autoritate ieșită din comun, aspect care-i poate îndepărta de cei dragi. Pot apărea distanțări în relațiile cu cei din jur și critici agresive la adresa lor. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce oboseală psihică, surmenaj, grea capacitate de concentrare. Mare atenție la călătorii și deplasări. Pe cât posibil, astăzi ar trebui evitate sau făcute cu un maxim de prudență.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară pot avea parte de conflicte majore pe teme financiare, fie legate de bani care nu le intră în conturi, fie legate de salarizare. Este nevoie de o reevaluare a unor acțiuni din trecut și de o mai mare economie în cheltuieli. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le atrage atenția că acțiunile necugetate pot aduce cu sine pierderi materiale.

 Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță ating astăzi un nivel maxim de stres și tensiune nervoasă, dat fiind că Mercur din zodia lor este în opoziție cu Marte retrograd din Berbec, zodia parteneră. Nativii pot fi ținta criticilor partenerului și pot riposta destul de dur, lăsând diplomația deoparte. Este de preferat să analizez atitudinile partenerului de viață și ale partenerilor de afaceri, ale colaboratorilor, și să caute o cale de mijloc, să-și exprime nemulțumirile pe un ton blând și calm. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le atrage atenția că unele relații se pot încheia dacă nu dau dovadă de maturitate și responsabilitate în dialog.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de o zi grea, cu mult stres, tensiuni mentale, oboseală nervoasă. Nativii pot fi copleșiți de gânduri și extrem de irascibili cu cei din jur și de aceea odihna va fi cel mai bun medicament, remediu. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere atenție în acțiunile profesionale, evitarea surmenajului și a activităților care presupun concentrare și atenție, migală.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de conflicte serioase cu prietenii și se pot spune cuvinte dure, se pot face reproșuri. Acțiunile sentimentale au parte, de asemenea, de reproșuri, iar persoana iubită poate fi nemulțumită de implicarea nativilor în viața de cuplu. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere găsirea unui echilibru între timpul petrecut cu prietenii și cel petrecut cu partenerul. Pe de altă parte, se cere un echilibru și între timpul dedicat unui hobby și cel dedicat unui proiect personal.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn pot fi foarte conflictuali cu superiorii, pot denigra autoritatea și pot refuza să li se impună să facă ceva, să zică ceva. Imaginea profesională poate fi afectată de vorbe și raționamente greșite. În familie apar conflicte generate de neînțelegeri, iar acțiunile nativilor vizavi de o casă, de membrii familiei pot fi agresive, impulsive și pot aduce probleme. Cei care dețin funcții, pot acționa eronat și se pot impune excesiv. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să facă un efort pentru a menține un echilibru între viața profesională și cea personală.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător sunt sfătuiți să nu tragă concluzii pripite și nici să nu se grăbească în a lua decizii astăzi. Raționamentul nativilor poate fi afectat și pot intra cu ușurință în conflicte de idei. Atenție la toate acțiunile care presupun negocieri, la discursuri publice, ședințe, inetrviuri, examene. Se pot rupe relații cu cei dragi. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să evite deplasările, călătoriile pe cât posibil sau să le facă cu un maxim de prudență.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești sunt sfătuiți să fie foarte atenți la acțiunile financiare de astăzi pentru că pot, din impulsivitatea momentului, să facă erori de calcul, greșeli care să-i coste scump. De asemenea, pot apărea tensiuni și conflicte din cauza banilor în cuplu sau în relațiile cu cei cu care au de împărțit bani și bunuri materiale. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le atrage atenția că nevalorificarea unei relații intime, păstrarea acesteia în zona ascunsă, la stadiul de aventură, evitaea dialogului pe această temă, poate aduce încheierea acesteia.

(VEZI ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA SEPTEMBRIE 2020)

 

Parteneri
Andreea Marin, poză incendiară. Reacția iubitului a fost TOTAL NEAȘTEPTATĂ! Toată lumea a văzut!
Andreea Marin, poză incendiară. Reacția iubitului a fost TOTAL NEAȘTEPTATĂ! Toată lumea a văzut!
Anamaria Prodan, mesaj nimicitor pentru Reghe: “Dacă m-aş fi căsătorit cu acest bărbat, el ar fi devenit prim-ministru”
Anamaria Prodan, mesaj nimicitor pentru Reghe: “Dacă m-aş fi căsătorit cu acest bărbat, el ar...
FOTO. Loredana Groza, noi imagini controversate! Cum s-a lăsat pozată și filmată cântăreața
FOTO. Loredana Groza, noi imagini controversate! Cum s-a lăsat pozată și filmată cântăreața
ŞOC în showbiz! Vedeta TV, VIOLATĂ în grup! Întreaga ţară, înfiorată de primele detalii
ŞOC în showbiz! Vedeta TV, VIOLATĂ în grup! Întreaga ţară, înfiorată de primele detalii
Anamaria Prodan, postare incendiară pe Instagram. Mii de reacţii în câteva minute
Anamaria Prodan, postare incendiară pe Instagram. Mii de reacţii în câteva minute
Cât este de ușor de modificat kilometrajul unei mașini moderne? Testat pe mașini produse după 2019
Cât este de ușor de modificat kilometrajul unei mașini moderne? Testat pe mașini produse după...
Demența la bătrânețe poate fi prevenită, dacă urmezi 5 sfaturi simple
Demența la bătrânețe poate fi prevenită, dacă urmezi 5 sfaturi simple
Antonia are 3 copii, dar arată demențial. Artista a dezvăluit ce secret de alimentație are
Antonia are 3 copii, dar arată demențial. Artista a dezvăluit ce secret de alimentație are
VIDEO zdrobitor! Dacian Cioloș, făcut de râs la Digi 24
VIDEO zdrobitor! Dacian Cioloș, făcut de râs la Digi 24
Ce a făcut Anamaria Prodan după ce a văzut pozele cu Reghe și iubita. Dumnezeule mare, n-a mai gândit deloc!
Ce a făcut Anamaria Prodan după ce a văzut pozele cu Reghe și iubita. Dumnezeule...
Horoscop săptămâna 18 octombrie - 24 octombrie 2021 pentru zodia Vărsător
Horoscop săptămâna 18 octombrie - 24 octombrie 2021 pentru zodia Vărsător
BANCUL ZILEI – Fetele de măritat și detaliile picante din dormitor
BANCUL ZILEI – Fetele de măritat și detaliile picante din dormitor
S-a spus că face videochat, dar iată cu ce se ocupă, de fapt, amanta lui Reghe! Are studii chiar și la Cambridge
S-a spus că face videochat, dar iată cu ce se ocupă, de fapt, amanta lui...
Europa se zguduie din temelii! Criza care va lovi dur și România. Va ține până în 2025
Europa se zguduie din temelii! Criza care va lovi dur și România. Va ține până...
Horoscop de weekend, 17 octombrie! Zodia care bate pe toată lumea la cap. Nu vei obține nimic. Ești prea vorbăreț
Horoscop de weekend, 17 octombrie! Zodia care bate pe toată lumea la cap. Nu vei...
Virus apocaliptic la orizont! Covid-19 e ultima grijă. Vine Nipah
Virus apocaliptic la orizont! Covid-19 e ultima grijă. Vine Nipah
Lovitură imensă pentru cei cu centrale de apartament! Când vor fi înlocuite
Lovitură imensă pentru cei cu centrale de apartament! Când vor fi înlocuite
Și-a dat în judecată soțul care a bătut-o. Motivul agresiunii e tulburător: i-a cerut să...
Și-a dat în judecată soțul care a bătut-o. Motivul agresiunii e tulburător: i-a cerut să...
În ce stare se află soacra Simonei Halep. Toni Iuruc, surprins extrem de agitat pe holurile spitalului
În ce stare se află soacra Simonei Halep. Toni Iuruc, surprins extrem de agitat pe...
VIDEO Trucuri pentru a avea mai multe locuri în avion
VIDEO Trucuri pentru a avea mai multe locuri în avion
Unde crede băiatul Elodiei că este mama sa? Dezvăluiri tulburătoare
Unde crede băiatul Elodiei că este mama sa? Dezvăluiri tulburătoare
Incident grav cu Vladimir Putin și o jurnalistă americană: „O femeie frumoasă, drăguță...”
Incident grav cu Vladimir Putin și o jurnalistă americană: „O femeie frumoasă, drăguță...”
S-a aflat MOTIVUL morții Nicoletei, fata care a decedat în sala de clasă! E incredibil ce au descoperit medicii legiști!
S-a aflat MOTIVUL morții Nicoletei, fata care a decedat în sala de clasă! E incredibil...
O femeie gardian a uluit autoritățile! S-a iubit cu un pușcăriaș în fața altor deținuți: cum își decupase uniforma
O femeie gardian a uluit autoritățile! S-a iubit cu un pușcăriaș în fața altor deținuți:...
Acum s-a aflat cu adevărat de ce nu vor să se vaccineze românii! Totul a fost postat pe internet
Acum s-a aflat cu adevărat de ce nu vor să se vaccineze românii! Totul a...
Ce se întâmplă cu copilul Siminei Loica și al lui Alex Zănoagă dupa DESPARTIRE:  Mă bate încontinuU
Ce se întâmplă cu copilul Siminei Loica și al lui Alex Zănoagă dupa DESPARTIRE: Mă...
Veşti proaste pentru şoferi. Se schimbă radical Codul Rutier. Ce vor păţi cei care fac asta
Veşti proaste pentru şoferi. Se schimbă radical Codul Rutier. Ce vor păţi cei care fac...
Pâinea noastră (scumpă) cea de toate zilele? România, producţie record de grâu în 2021
Pâinea noastră (scumpă) cea de toate zilele? România, producţie record de grâu în 2021
Ambulanța a ajuns la casa Gabrielei Cristea! „Speram sa trecem cu bine perioada asta”
Ambulanța a ajuns la casa Gabrielei Cristea! „Speram sa trecem cu bine perioada asta”
Gabriela Cristea este în pragul SĂRĂCIEI!? Câți bani câștigă acum
Gabriela Cristea este în pragul SĂRĂCIEI!? Câți bani câștigă acum
Ce salariu are un preot.  Suma pe care o încasează lunar
Ce salariu are un preot. Suma pe care o încasează lunar