Acasă » Exclusiv » Lino Golden, amenințări și injurii la adresa patronului unei firme din Păltiniș. Artistul a cerut să închirieze gratis ATV-uri, pentru el și prietenii fără permis. A fost refuzat și a pornit un război!

Lino Golden, amenințări și injurii la adresa patronului unei firme din Păltiniș. Artistul a cerut să închirieze gratis ATV-uri, pentru el și prietenii fără permis. A fost refuzat și a pornit un război!

De: Ramona Danciulescu 06/09/2021 | 12:00

Lino Golden a fost implicat, recent, într-o nouă controversă, iar CANCAN.RO are toate detaliile. Se pare că artistul, alături de alți patru prieteni, a mers, weekendul trecut, în stațiunea Păltiniș, pentru distracție, dar ceea ce se anunța a fi căutarea de senzații tari nu s-a terminat tocmai bine pentru „băiatul de aur”. Avem toate detaliile poveștii!

Dornic de senzații tari și adrenalină, Lino Golden, însoțit de câțiva prieteni, printre care și o fată, a ajuns în stațiunea Păltiniș, weekendul trecut.

Se pare că cei cinci au mers la o firmă de închirieri, pentru a obține 5 ATV-uri cu care să se plimbe. Ajunși la locația cu pricina, Lino și prietenii săi au văzut că nu era nimeni la sediu, așa că, după ce au dat târcoale preț de câteva minute, citind și analizând panourile ce conțineau informații și condiții cu privire la închirierea ATV-urilor, înainte de a pleca, au aruncat gunoaiele din mașină chiar în fața firmei.

Au plecat în grabă, dar s-au reîntors fix atunci când managerul Traxilvania, Iulian Titonea, se reîntorcea și el la sediu, alături de alți turiști străini. De aici și până la un scenariu de film nu a mai fost decât un singur pas. Iulian Titonea ne-a oferit și imagini de pe camerele de supraveghere, cu momentele în care discută cu Lino și prietenii lui.

Lino Golden, implicat într-o nouă controversă / Sursă foto: Instagram

I-ar fi cerut ATV-urile pe barter, a fost refuzat și a început războiul!

Potrivit declarațiilor oferite de Iulian Titonea pentru CANCAN.RO, se pare că Lino Golden i-ar fi cerut 5 ATV-uri managerului firmei de închiriere, însă nu ar fi fost dispus să plătească niciun leu pentru ele.

În schimb, Lino i-ar fi oferit managerului o variantă mai bună, credea el: aceea de barter, care funcționează foarte simplu. Artistul avea de gând să folosească ATV-urile cu prietenii săi, însă nu contra cost, ci doar să facă reclamă pe Instagram firmei de închiriere, căci el este o persoană cunoscută și influentă.

Mai mult, doi dintre prietenii care îl însoțeau pe Lino nu dețineau permis de conducere de niciun fel, astfel că nu aveau dreptul legal de a conduce un ATV. Refuzat de managerul firmei, Iulian Titonea, Lino Golden ar fi început să-l trateze pe acesta într-un mod nu prea civilizat, mai ales după ce bărbatul i-a rugat pe toți să-și strângă gunoaiele din fața firmei sale de închirieri.

De parcă nu ar fi fost suficient, Lino Golden a postat pe Instagram o fotografie cu managerul firmei de închirieri, precum și un video în care îl numește, în limbaj trivial, „boschetar infect”. De asemenea, pentru ca bătaia de joc la adresa bărbatului care i-a refuzat barterul să fie una și mai mare, Lino Golden a postat pe OLX un anunț în care specifică faptul că vinde un telefon, iar numărul de contact pe care l-a atașat anunțului a fost cel al managerului de la firma de închirieri ATV-uri.

Din păcate, fotografiile telefonului au fost făcute în mașina artistului, iar în imagini se vede clar acest lucru, precum și vestimentația pe care o purtau cei care îl însoțeau.

(NU RATA: CUM ARATĂ LINO GOLDEN DUPĂ OPERAȚIILE SUFERITE DIN CAUZA KILOGRAMELOR PIERDUTE „SUNT MÂNDRU DE MINE CĂ AM DAT 30 KG JOS”)

Redăm, mai jos, întreaga declarație cu privire la incident, a lui Iulian Titonea

„Sâmbătă 28.08.2021 , ora 15:31 primim un apel telefonic de la nr 072- —- 784 prin care suntem întrebați despre prețurile și condițiile referitoare la închirierea de ATV , iar după explicarea acestora ni se solicita o rezervare pentru 4,5 vehicule pentru ora 17:00 . La ora 16:35 în momentul întoarcerii mele la centrul de închiriere găsesc în fața locației mai multe pahare Starbucks și gunoaie lăsate pe gard și unele aruncate pe jos , moment foarte stânjenitor pentru noi pentru faptul turiștii cu care am fost plecați erau turiști străini, care priveau cu dezamăgire spre educația gestului și a persoanelor care ne-au vizitat în lipsa noastră.

După plecarea turiștilor accesez din curiozitate memoria camerelor de luat vederi pentru a vedea cine au fost persoanele care ne-au «marcat» teritoriul, iar pe camere se vede cum sosește un vehicul Mercedes CLS din care coboară 5 persoane, își aruncă gunoaiele , privesc panourile cu informații despre prețuri și condiții relative închirierilor după care pleacă.

De menționat centrul nostru de închirieri este amplasat la 30 de metri de drumul principal, iar exact în fata noastră este o parcare pe marginea drumului, de 700 mp, iar la intrarea pe aleea noastră sunt poziționate mai multe semne cu accesul interzis autovehiculelor, proprietate privată, parcarea interzisă / drum de acces, aici fiind doar o alee pentru accesul pietonal.

Lino Golden, limbaj trivial la adresa managerului firmei de închirieri / Sursă foto: CANCAN.RO

„L-am refuzat categoric într-un mod politicos”

La ora 17:00, moment în care am terminat de vizionat și mă îndreptăm adun gunoaiele, ajung persoanele cu programarea pentru ora respectivă, dar nu pe jos cum era normal și semnalizat, ci cu mașina, cu o viteză destul de mare pentru o alee de 30 metri și parchează exact în intrarea centrului de închiriere. Spre surprinderea mea, era exact același Mercedes CLS de culoare neagră, din care coboară 4 băieți și o domnișoară, moment în care îi întreb dacă e frumos faptul și-au aruncat paharele și gunoaiele pe jos și pe gard, gest la care băieții au început râdă, iar domnișoara respectivă, având mai mult bun simt se duce și le adună, introducându-le înapoi în mașină. După acest moment, trecând cu vederea accesul cu mașina pe alee, nesimțirea și nepăsarea cu privire la gunoaie, îi întreb: «Cu ce ajut, domnilor?»

Și de aici decurge un dialog în care eu mă adresam cu «dumneavoastră», ei, în schimb, la «per tu», în special șoferul, care am înțeles era un fel de lider, pentru vorbea pentru toți și s-a arătat foarte ofensat de faptul mi-am permis spun faptul despre gunoaie, purtând cu mine o discuție într-un mod de o aroganță exagerat de ieșită din comun.

Discuția începe cu o propunere din partea liderului grupului, adică Cârstea Radu alias Lino Golden, propunere prin care cerea închirierea a 5 vehicule ATV-uri și buggy (mașinuțe) fără contract de închiriere, în schimbul unor publicații cu brandul nostru pe profilele sale de socializare pe care le deține, afirmând faptul el este o persoană publică și influentă. În urma acestei propuneri, l-am refuzat categoric într-un mod politicos, explicându-i nu avem nevoie de publicitate sau alte servicii din partea lui și la societatea noastră toate închirierile se fac obligatoriu pe baza unui contract de închiriere pentru care trebuie prezinte CI și permisul de conducere fiecare șofer și bon fiscal pentru suma încasată.

(CITEȘTE ȘI: ÎN CE RELAȚIE AU RĂMAS LINO GOLDEN ȘI FOSTA IUBITĂ, DUPĂ DESPĂRȚIRE? CE A SPUS DESPRE CUPLUL PE CARE L-A FORMAT CU ANDRA GHINEA)

„Nu umblă cu permisul la el, că nu are nevoie”

Văzând nu pot obține vehiculele așa cum și-au propus, se decid închirieze doar 3 vehicule adică unul pentru el, unul pentru domnișoara și unul pentru Iliescu Renato, urmând ca ceilalți 2 fie pasageri, moment în care realizez el solicita vehicule și pentru cei 2, chiar dacă ei nu posedau permis de conducere. Procedăm la completarea contractelor de închiriere, unde le solicit să-mi prezinte documentele pentru finalizarea contractelor și am parte din nou de aroganța nemărginită a faimosului star, fiindu-mi înmânată doar cartea de identitate, pe motiv el nu umblă cu permisul la el și la nivelul lui nu are nevoie.

Explicându-i din nou că, dacă nu are toate documentele la el, nu îi putem efectua închirierea, se decide scoată din mașină permisul de conducere, domnișoara respectivă le avea deja pregătite, iar, când le-am solicitat lui Iliescu Renato, acesta a afirmat cu nonșalanță el nu are niciun document asupra lui și ar avea poze cu ele. Chiar dacă i-am informat atât la telefon, cât și la fața locului, de nenumărate ori, au nevoie de documente, el a completat contractul fără nici o problemă.

Văzând nu reușesc obțină închirierea în felul în care își doresc ei, Cârstea Radu, alias Lino Golden îmi propune din nou renunț la formalitățile legale în schimbul altor avantaje pe motivul ar fi păcat își piardă ziua dacă tot au venit până la noi pentru ATV și aventură, moment în care îi fac prezent din nou faptul respectăm cu strictețe legile și nu facem excepție pentru nimeni.

Văzând nu reușește în niciun fel ne facă încălcam legea, se hotărăște plece, iar la plecare, înainte urce în mașină îmi spune « vezi ce publicitate negativă îți fac, am fac în așa fel încât nu mai vină nimeni aici, am bag în faliment». Mă amuz de reacția lui și mă îndrept spre ATV-urile parcate, care erau gata pregătite pentru excursie, mut eventual vreunul dintre ele dacă îl deranja în manevra de ieșire de pe alee. În momentul în care am ajuns în spatele mașinii , a demarat puternic în speranța de a mă speria, iar în urma deplasării de pe loc a vehiculului realizez și-a aruncat din nou gunoaiele, sub mașină de această dată.

«O fac de închid firma»

Mă apropii de mașina și îi solicit coboare să-și ia mizeria pentru deja a depășit orice limită de bun simț. Bineînțeles starul nu a binevoit se obosească coboare, serviciul fiind efectuat de domnișoara care îl însoțea, ea a coborât, a adunat și a urcat înapoi în mașină, iar el a scos telefonul și a început filmeze. După 5 minute de la plecarea lor, mă contactează telefonic, iar după ce-mi adresează o serie de înjurături, începe mă amenințe ne bagă în faliment, ne va închide și tocmai a început campania de denigrare pe Instagram.

În timpul conversației, el efectua postări de denigrare pe Instagram, pe care ni le trimitea și nouă vedem ce ne face el. Au urmat mesaje cu amenințări gen «O fac de închid firma» și nenumărate apeluri telefonice cu amenințări și injurii la adresa mea, amenințări cu plângeri penale împotriva mea, cum de fapt eu aș fi cel care i-a agresat și înjurat. În timpul convorbirilor telefonice primesc un mesaj de la OLX cu un cod de confirmare pentru un anunț, dar în acel moment nu am dat atenție. După circa 5 minute încep am zeci de apeluri pentru un anunț aș vinde un telefon.

Faimosul Lino Golden nu dorește accepte faptul am refuzat propunerile sale și nu am acceptat în nici un fel încălcam legea pentru a-i satisface poftele, așa că, nu știu prin ce metodă, a publicat ​un anunț pe site-ul OLX, cu un telefon de vânzare, iPhone 12 Pro la un preț minuscul, anunț care apare publicat cu numele meu și numărul meu de telefon, dar la care greșește și publică 5 foto făcute în mașina sa în care se vede clar interiorul mașinii și vestimentația lor. În urma anunțului am primit sute de telefoane și mesaje. Pentru toate afirmațiile făcute există dovadă video, foto, mesaje , apeluri telefonice și contracte completate și semnate de ei”.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Două zodii vor avea noroc la BANI în luna mai. Planeta Jupiter le va aduce abundență
Două zodii vor avea noroc la BANI în luna mai. Planeta Jupiter le va aduce...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Nu s-a mai abținut! A spus cine conduce din umbră cu adevărat România: „Îi cunosc în proporție de 80%”
Nu s-a mai abținut! A spus cine conduce din umbră cu adevărat România: „Îi cunosc...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Laura Cosoi, dezvăluiri cutremurătoare. De ce plâng fetițele sale noaptea: „Cred că le este greu”
Laura Cosoi, dezvăluiri cutremurătoare. De ce plâng fetițele sale noaptea: „Cred că le este greu”
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu 20.000 de dolari bucata
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Irinuca Columbeanu se întoarce în România! Ce spune Irinel Columbeanu despre vizita fiicei sale: „Nu a mai venit în România din 2018”
Irinuca Columbeanu se întoarce în România! Ce spune Irinel Columbeanu despre vizita fiicei sale: „Nu...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și Sebastian: „Fiecare are ceva al lui. Sebastian e un băiat frumos, vorbește frumos.”
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care a fost adus pe un trailer special
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Locul din România care e unic în Europa. Un fenomen i-a înnebunit pe turiști înainte de Paște
Locul din România care e unic în Europa. Un fenomen i-a înnebunit pe turiști înainte...
Plantele pe care să le ții în bucătărie. Purifică aerul și te scapă de mirosurile neplăcute
Plantele pe care să le ții în bucătărie. Purifică aerul și te scapă de mirosurile...
S-a decis plata a 718 LEI de persoană în România. Banii intră automat pe carduri pe 8 Mai
S-a decis plata a 718 LEI de persoană în România. Banii intră automat pe carduri...
DEZASTRU pentru Iancu Sterp. Riscă descalificarea din finală! Acuzații grave la Survivor! Cum a trișat cu ajutorul fratelui său
DEZASTRU pentru Iancu Sterp. Riscă descalificarea din finală! Acuzații grave la Survivor! Cum a trișat...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Halep, aproape de MARELE VIS. Tatăl său a dat personal vestea fabuloasă
Halep, aproape de MARELE VIS. Tatăl său a dat personal vestea fabuloasă
Săptămâna Patimilor. Rugăciunea care se rostește în „Marţea Mare”
Săptămâna Patimilor. Rugăciunea care se rostește în „Marţea Mare”
Păcăleala de care au parte ardelenii: ROȘII din Italia, vândute ca „roșii oltenești”, la un preț uriaș!
Păcăleala de care au parte ardelenii: ROȘII din Italia, vândute ca „roșii oltenești”, la un...
Cât de mult seamănă fiica cea mare a lui Cristi Borcea cu milionarul român! Melissa Borcea se scaldă în lux la 20 de ani
Cât de mult seamănă fiica cea mare a lui Cristi Borcea cu milionarul român! Melissa...
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de oameni, dar nu i-a păsat că este văzut așa | VIDEO
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...
Maia Morgenstern, dezvăluiri emoționante. Ce sacrificii a făcut pentru carieră: „Nu am fost o mamă bună. Timpul este limitat”
Maia Morgenstern, dezvăluiri emoționante. Ce sacrificii a făcut pentru carieră: „Nu am fost o mamă...
Alimentul ieftin și plin de proteine recomandat de doctorul Mihail Pautov. E ideal pentru cei care vor să pună masă musculară
Alimentul ieftin și plin de proteine recomandat de doctorul Mihail Pautov. E ideal pentru cei...
Peștele pe care să nu-l cumperi din piață. Ce au arătat testele:  “Am găsit arsen, plumb și mercur”
Peștele pe care să nu-l cumperi din piață. Ce au arătat testele: “Am găsit arsen,...