Acasă » Vedete » A născut fata Andreei Raicu. Frumoasa vedetă TV este una dintre cele mai tinere bunici din showbiz

A născut fata Andreei Raicu. Frumoasa vedetă TV este una dintre cele mai tinere bunici din showbiz

De: Cristina Cruceru 22/09/2023 | 09:21
A născut fata Andreei Raicu. Frumoasa vedetă TV este una dintre cele mai tinere bunici din showbiz
Andreea Raicu, una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi

Andreea Raicu (46 de ani) este una dintre cele mai îndrăgite vedete de la noi din țară, având o carieră de succes pe micile ecrane. Fosta prezentatoare TV a adoptat de la distanță, acum 19 ani, o fetiță pe nume Maria. Copila trăia într-un centru de plasament, iar fostul model și-a dorit să o ajute. A trecut timpul, iar la sfârșitul anului 2019, Maria a devenit pentru prima dată mamă. Ce dezvăluiri emoționante făcea Andreea Raicu despre relația cu tânăra pe care o consideră fiica ei?

Andreea Raicu povestea, acum câțiva ani, cum a adoptat o fetiță alături de care a petrecut momente de neuitat. Vedeta de televiziune a cunoscut-o pe Maria, când micuța avea doar cinci ani. A cucerit-o imediat cu blândețea și zâmbetul ei, așa că a luat-o acasă de sărbători. Fosta prezentatoare TV a întâlnit-o prima dată pe fetiță în anul 2004, când a mers cu foștii ei colegi de la Prima TV la Centrul de Plasament Măcrina din București.

CITEȘTE ȘI: S-A TERMINAT TOT PENTRU ANDREEA RAICU, IAR FOSTA VEDETĂ DE TELEVIZIUNE A DEZVĂLUIT CUM A TRECUT PESTE CEL MAI GREU MOMENT DIN VIAȚA SA

Cu câteva zile înainte de Crăciunul din acel an, am mers împreună cu colegii de la Prima TV să ducem câteva cadouri copiilor la Centrul Măcrina de care avea grijă Părintele Gabriel. A fost minunat. Ne-au cântat, ne-au răsfățat cu bucuria lor atât de autentică. Toți erau foarte fericiți și, încet-încet, ne-am împrietenit.

Pentru că am observat că una dintre fetițe era destul de timidă, m-am dus să vorbesc cu ea. S-a lipit de mine și nu a vrut să îmi mai dea drumul, așa că am ținut-o în brațe până în momentul plecării. Au alergat după noi la poartă, nu voiau să ne mai lase să plecăm. I-am întrebat dacă pleacă undeva de Crăciun. Unii dintre ei, cei care mai aveau părinti, urmau să plece acasă. Fetița timidă, pe care o ținusem în brațe, s-a uitat în ochii mei și mi-a zis că nu plecă nicăieri. Cred că era singura care rămânea la centru.

Nu a așteptat prea mult și m-a întrebat dacă poate veni la mine. M-am blocat. Nu știam ce să răspund. Am căutat cu privirea ochii preotului de la care așteptam ajutorul. Foarte calm, mi-a spus că dacă vreau să o iau de sărbători la mine pe micuța Maria, o pot face. M-am bucurat enorm pentru că știam ce va însemna asta pentru ea”, a povestit Andreea Raicu pe blogul ei.

Andreea Raicu și micuța Maria

CITEȘTE ȘI: PĂRĂSIT ȘI UMILIT DE ANDREEA RAICU! UNA DINTRE CELE MAI SCURTE RELAȚII ALE FRUMOASEI VEDETE A FOST CEA CU JUCĂTORUL DE TENIS HORIA TECĂU

Cele două au petrecut multe vacanțe, de-a lungul timpului, iar micuța Maria făcea deja parte din familie. Opt ani au fost de nedespărțit și aveau o relație extrem de apropiată.

„După cele două săptămâni petrecute împreună, ne-a fost cumplit de greu amândurora să ne despărțim, așa că am promis că ne vom vedea în weekenduri, ceea ce am și făcut. Weekenduri, vacanțe și oricând ne găseam un pic de timp liber eram împreună. Maria deja făcea parte din familie, era pe lista de cadouri de peste tot, în fiecare loc în care mergeam. Era incredibil cum se transforma, fiecare an petrecut împreună în altă lume decât cea a centrului în care trăia îi dădea mai multă încredere în ea. Fetița cea mica și timidă avea curajul să fie altfel. Opt ani am fost nedespărțite, ani în care am trăit atât de multe lucruri, experiențe, vacanțe, călătorii care au creat o legătură incredibilă”, mai spunea vedeta.

Andreea Raicu și Maria

Maria a devenit mamă, acum câțiva ani

A trecut timpul, iar Maria a decis să plece din centrul Măcrina și să se mute cu mama ei, la Constanța. Viața a despărțit-o de Andreea Raicu, iar cele două nu au mai ținut legătura ani la rând. În 2019, Maria a devenit mamă pentru prima dată, iar vedeta a aflat această veste frumoasă. Cele două au început, din nou, să vorbească în preajma sărbătorilor, așa că s-au revăzut. Emoțiile au fost ca prima dată. Au petrecut apoi Crăciunul împreună și au promis că nu vor mai pierde legătura niciodată. Andreea Raicu mărturisea, cu multă emoție, că a simțit pentru câțiva ani că este mamă datorită Mariei.

“(…). Nu ne-am mai văzut. Am pierdut legătura… În timp, am aflat că a adus pe lume o fetiță și că locuiește în Constanța. Anul trecut, Crăciunul ne-a făcut un cadou minunat și ne-a adus din nou împreună. Ne-am scris, ne-am auzit la telefon, am împărțit poze și multe amintiri. Mi s-a făcut atât de dor de ea încât pe 30 decembrie am plecat la Constanța să o văd, după 6 ani. A fost atât de frumos. Legătura era acolo, nu se pierduse deloc. Micuța Maria crescuse, dar în brațele mele era la fel de mică.

Mă așteptase ca în seara de Ajun în care o luasem prima dată de la centru, la fel de bucuroasă și emoționată. Am râs, am povestit și ne-am adus aminte de atât de multe lucruri. Am promis că nu vom mai pierde legătura și că ne vom vedem mai des.

A fost un cadou minunat pentru amândouă. Ieri (n.r.: 29 decembrie) ne-am văzut din nou. De data acesta a venit ea la mine și am petrecut o zi întreagă împreună acasă, unde a crescut, în camera ei, în toate locurile care erau la fel pentru ea. Am mers împreună la aceeași piață, am gătit împreună și am povestit și ne-am uitat la poze.

Nu ne venea să credem cum a trecut timpul și prin câte am trecut. Nu au fost numai lucruri frumoase, dar am avut înțelepciunea să trecem peste ele și să nu pierdem această legătură. Ne-am fi dorit să nu se mai termine ziua. Totul era atât de autentic și de frumos. A fost un cadou minunat pentru amândouă, pe care îmi doresc să ni-l facem în fiecare Crăciun. Chiar dacă nu am un copil, cred că micuța Maria m-a făcut să simt ce înseamnă să fii mamă măcar și pentru câțiva ani”, și-a încheiat șirul mărturisirilor Andreea Raicu.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Cristina Cruceru este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A absolvit Facultatea de Litere din Craiova, specializarea Jurnalism, apoi masterul „Jurnalism Tematic” din cadrul Facultății de Jurnalism și Științele citeste mai mult
Parteneri
Cel mai iscusit ospătar! Câte farfurii a reușit să ducă acest chelner, dintr-un singur drum
Cel mai iscusit ospătar! Câte farfurii a reușit să ducă acest chelner, dintr-un singur drum
FOTO. Schimb de partenere sexy între milionari. Unul i-a luat iubita, altul femeia care i-a făcut doi copii
FOTO. Schimb de partenere sexy între milionari. Unul i-a luat iubita, altul femeia care i-a...
INCREDIBIL! Cât de frumoasă e Adina Maria, femeia care tocmai a obținut ordin de restricție împotriva lui Cristi Tănase! S-au căsătorit în octombrie
INCREDIBIL! Cât de frumoasă e Adina Maria, femeia care tocmai a obținut ordin de restricție...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la...
Mama lui Salman Khan rupe tăcerea despre Iulia Vântur! Ce relație există, de fapt, între româncă și actorul de la Bollywood. Acum e clar
Mama lui Salman Khan rupe tăcerea despre Iulia Vântur! Ce relație există, de fapt, între...
Un mercenar rus, fost membru Wagner, spune că ucide prizonieri ucraineni din compasiune: „E și un gest de umanitate din partea noastră”
Un mercenar rus, fost membru Wagner, spune că ucide prizonieri ucraineni din compasiune: „E și...
Cântărețul olandez descalificat de la Eurovision riscă să fie pus sub acuzare de poliție
Cântărețul olandez descalificat de la Eurovision riscă să fie pus sub acuzare de poliție
Cât costă noul Hyundai i20 în România. Bate Dacia la preț?
Cât costă noul Hyundai i20 în România. Bate Dacia la preț?
Gestul emoționant făcut de Alina Marymar, după moartea nepotului său: „Luculeață, ți-am luat” Micuțul Lucas s-a stins după o luptă grea cu cancerul
Gestul emoționant făcut de Alina Marymar, după moartea nepotului său: „Luculeață, ți-am luat” Micuțul Lucas...
A murit Preotul Gheorghe! Breaking news
A murit Preotul Gheorghe! Breaking news
Robi și Julia, un nou schimb acid de replici în Casa Iubirii! Concurenta este revoltată de faptul că Robi îi conturează imaginea femeii refuzate: „Tot spune că el nu a fost niciodată interesat.”
Robi și Julia, un nou schimb acid de replici în Casa Iubirii! Concurenta este revoltată...
„A dispărut” Geta Sterp, strigăt de ajutor în mediul online! Sora lui Culiță Sterp a făcut anunțul trist în urmă cu câteva ore: „Nu știe nimeni nimic de el”
„A dispărut” Geta Sterp, strigăt de ajutor în mediul online! Sora lui Culiță Sterp a...
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge românii să plătească pentru un pahar
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge românii să...
BANCUL ZILEI. - Îs supărat, mă, Vasile! - De ce, măi Ioane, că de-abia te-ai întors din concediu?!
BANCUL ZILEI. - Îs supărat, mă, Vasile! - De ce, măi Ioane, că de-abia te-ai...
Schimbare notabile pentru WhatsApp. Ce modificări au fost aduse?
Schimbare notabile pentru WhatsApp. Ce modificări au fost aduse?
OBICEIUL sănătos prin care CÂȘTIGI ani întregi de viață!
OBICEIUL sănătos prin care CÂȘTIGI ani întregi de viață!
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără făceam tâmpenia asta la greu...”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără...
Județele din România unde se cultivă puternic fructe exotice. Românii dau bani frumoși în supermarketuri pe cele aduse din import
Județele din România unde se cultivă puternic fructe exotice. Românii dau bani frumoși în supermarketuri...
Locul din România unde poți avea parte de o experiență unică. Peisajul îți taie răsuflarea, dar nu e pentru oricine
Locul din România unde poți avea parte de o experiență unică. Peisajul îți taie răsuflarea,...
Schimbare pentru TOȚI cei cu BULETINE de identitate. Decizia momentului în România
Schimbare pentru TOȚI cei cu BULETINE de identitate. Decizia momentului în România
Gabriela Cristea și Tavi Clonda, anunţ de ultimă oră despre căsnicie. Sunt împreună de 10 ani şi au două fetiţe
Gabriela Cristea și Tavi Clonda, anunţ de ultimă oră despre căsnicie. Sunt împreună de 10...
Trei semne că discuți cu un robot escroc AI
Trei semne că discuți cu un robot escroc AI
O tânără, parţial paralizată după ce solistul trupei favorite s-a aruncat de pe scenă la un concert
O tânără, parţial paralizată după ce solistul trupei favorite s-a aruncat de pe scenă la...
Maghiarii din România se revoltă. Este o situație fără precedent
Maghiarii din România se revoltă. Este o situație fără precedent
Obligațiile băncilor înainte de a demara procedura de executare silită
Obligațiile băncilor înainte de a demara procedura de executare silită
Meteorologii Accuweather anunță o vară CIUDATĂ pe litoral! Cum va fi vremea în iulie și în august, în Mamaia și în celelalte stațiuni de la mare
Meteorologii Accuweather anunță o vară CIUDATĂ pe litoral! Cum va fi vremea în iulie și...
Cristi Borcea se întoarce la marea dragoste după 12 ani! Decizie fără precedent luată de milionarul român
Cristi Borcea se întoarce la marea dragoste după 12 ani! Decizie fără precedent luată de...
Cristina Cioran are un nou iubit, după despărțirea de tatăl fiicei ei. Ce planuri are cu noul bărbat din viața ei
Cristina Cioran are un nou iubit, după despărțirea de tatăl fiicei ei. Ce planuri are...
”Vai de capul meu, a făcut de râs concursul”  Saveta Bogdan, critică dur câștigătorul Eurovision 2024. Ce a scos-o din sărite pe interpreta de muzică populară
”Vai de capul meu, a făcut de râs concursul” Saveta Bogdan, critică dur câștigătorul Eurovision...
Drama din viața Madonnei, dincolo de succesul muzical. Cum a rămas orfană de mamă la doar 5 ani
Drama din viața Madonnei, dincolo de succesul muzical. Cum a rămas orfană de mamă la...
Băutura care îți distruge somnul mai rău decât cafeaua. Te poate ține treaz toată noaptea
Băutura care îți distruge somnul mai rău decât cafeaua. Te poate ține treaz toată noaptea
Aplicațiile populare pe care trebuie să le ștergi de pe telefon. Cum îți pot afecta dispozitivul
Aplicațiile populare pe care trebuie să le ștergi de pe telefon. Cum îți pot afecta...
×